Φυσικα και θα πηδιξεις αν εχεις τον τροπο.
Αλλα πρεπει να το προσπαθησεις παααααρα πολυ και μετα απο πολυ μπαμπλα και κερασμα.
Στο εξωτερικο υπαρχει και η περιπτωση να ερθει η ιδια κοπελα να σου μιλησει.
Βρες μου ΕΝΑΝ που να εχει παθει κατι παρομοιο.
Αλλα και να μου βρεις, αυτος θα ειναι η εξαιρεση στον κανονα.
Δεν ειπα πως εξω ερχονται παντα οι αλλες, αλλα οπωςκ και να το κανουμε δεν ειναι και τοσο σφιχτα τα πραγματα. Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.
Δεν ξερω αν τις εχει πετυχει ποτε στα Ελληνικα νησια (Κως για παραδειγμα),
που απο κρυοκωλες (οπως λες,) γινονται ηφαιστειο.
το λαθος που γινεται εδω μεσα και ακομη δεν το εχετε παρει χαμπαρι ειναι το εξης....!
μπαινει ο καθενας και αρχιζει και λεει.....οι ελληνιδες ειναι ετσι αλιως οι χειροτερες καριολες χοντρες ασχημες ψαχνουνε σπονσορες κλπ κλπ κλπ.....
μπαινουν αλοι 10 απο πισω που σιγονταρουν και μετα αρχιζει ο καθενας.....εγω στο εξωτερικο μια φορα και ενα καιρο γνωρισα μια Σουηδεζα γερμανιδα,γαλιδα,ιταλιδα μπλα μλπα και ειτανε ετσι ετσι και ετσι....ή ο κολητος μου που ειναι εξωτερικο τρελα σκηνικα κλπ....!
και το αποτελεσμα ποιο ειναι? ο καθενας καθεται και λεει για ολες τις ελληνιδες ποσο για τον πουτσο ειναι και απο ξενες ο καθενας λεει μια,δυο περιπτωσεις για μια σουηδεζα γαλιδα η γερμανιδα?
ειναι σωστες οι συγκρισεις? συγκρινουμε 45.000 ελληνιδες με 5 Σουηδεζες π.χ?(που μπορει να γνωρισαμε και σε ενα νησι-κωλομπαρο κλπ)
δηλαδη συγκρινουμε 1,2 το πολυ 3 περιππτωσεις που ξερουμε ή μας εχουνε πει απο εξωτερικο με τις ελληνιδες που τις ζουμε καθε μερα...! δεν παει ετσι!!
για να γινει σωστα μια συγκριση μπορει να γινει απο καποιον που ζει εξωτερικο και ξερει και τους εκει ανθρωπους και τους εδω(ελλαδα)! ηθη εθιμα νοοτροπιες κλπ!