Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
Ρε σαν τις Ελληνιδες τπτ
Ρε σαν τις Ελληνιδες τπτ
να κοιμασαι ησυχος........σαν τις ελληνιδες τιποτα?κρατα τις για παρτη σου φιλε...εγω θα βγαινω με δυο σλοβακες μουναρες που ηρθαν με ανταλλαγη φοιτητων στο νοσοκομειο που δουλευω!!
κατσε ρε μαλακα Χρηστο γιατι θα μας τρελανεις τωρα!!!!να κοιμασαι ησυχος........
και μονες τους να τις αφησεις δεν κινδυνευουν............
Αφου τα κοροιδα εδω γουσταρουν Ελληνιδες................
Θα τους κανουμε εμεις ανθρωπους.............?
Αστους αστους.............
κατσε ρε man και συ τωρα! μην τρελαθουμε! οι περισσοτεροι/ες μεχρι μια ηλικια που θα σοβαρευτουμε (οποιος θελει) ολοι αυτα δεν κοιταμε? μην τρελαθουμε!καλοπεραση και γαμησι! τελος! γιατι να μην ζηκλεψει το cabrio του φιλου μου μια γκομενα????thanoo 27 ειμαι καλα τα λεει ο Χρηστος σκατα ειναι οι 99 στις 100 την παρτη τους και την τσεπη σου κοιτανε πουτανες στην ψυχη οτι φαμε και οτι πιουμε, ειναι μονο για την πουτσα να τις κοροιδευεις να τις λες τα καλυτερα θα θα θα θα και να τις πηδας
τι να σου πω ρε χρηστο?Ρε thanos πες μου ενα πραγμα που ειμαι λαθος η δεν εχει επιβεβαιωθει απο καποιον αλλο...........
Οσο για τις ηλικιες αστο..........
δεν χρειαζεται να μου τα αποδειξεις!!εχω πιασει!! αλλα σου κανω και λιγο αντιλογο για να σκεφτεις!Δεν βασιζομαι σε κανεναν........αλλα πως αλλιως να σου αποδειξω αυτα που λεω????????
το ξερω!παλικαρι thanoss πολλοι στη σουηδια πανε στη δουλεια με ποδηλατο οχι με ΓΚΑΜΠΡΙΟΛΕ :S
αν γουσταρει η γκομενα θα σε πηδηξει επειδη της αρεσεις και σου αρεσει
στο ελλαντα αυτος που εχει το ΓΚΑΜΠΡΙΟ τραβαει την προσοχη!θα πηδηξει επειδη στη γκομενα γυαλισε το καρο οχι αυτος.
ΚΟΜΠΛΕΞ
τι να σου πω ρε χρηστο?
επιχειρημα ειναι αυτο?? παιδια το λεει ο ταδε!
ε οκ και γω σου λεω οτι το λεει ο πεταλουδας και ο μαχαιρας!
βασιζεσαι τι λενε καπιοι εδω μεσα????
απατασαι man!!
αχ και να ξερες!μονο αυτο σου λεω!
και τι θες τωρα να μου συγκρινεις τις Σουηδεζες?? τις πιο κρυες γυναικες της Ευωπης??
ε και παλι! ολες αποκλειεται να ναι!
ετσι και με τις ελληνιδες!