Κρητικος_2
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια, ψάχνω φίλους που να έχουν πηδήξει ευπόληπτη Ιατρό σήμερα, εκ Ρουμανίας, η οποία ως φοιτήτρια έκανε παρτούζες. Το πουτανάκι έχει τυλίξει κολλητό φίλο και το παίζει παρθένα για να τον παντρευτεί! Το όνομα της Μ. Γ. καταγωγή από Κρήτη, σπουδαζε σε πολη της Ρουμανιας (οχι Βουκουρέστι) και είχε μία φίλη ονόματι Σ. (και αυτή από Κρήτη). Την είχα πετύχει σε γεματο λεωφορείο που κατέβαινε απο Ρουμανία Ελλάδα να παίρνει πιπα στον μικρότερο αδελφό φιλενάδας της την ώρα που ο κόσμος κοιμόταν (με άλλη φιλενάδα την είχε πίασει γνωστός να κανουν λεσβιακο στην μπανιέρα!). Έχω ακούσει από πολλους φίλους που σπουδαζαν Ρουμανία ότι κάποια στιγμή είχε αρχίσει τις παρτούζες, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιον που να την είχε πάρει. Υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει κάτι? Ηταν Ρουμανια από το 1996 μέχρι το 2002.
Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σ.) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)
Συνάδελφοι βοηθήστε να γνωρίζετε κάτι να σώσουμε έναν φίλο που έχει στραβωθεί.
Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σ.) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)
Συνάδελφοι βοηθήστε να γνωρίζετε κάτι να σώσουμε έναν φίλο που έχει στραβωθεί.