Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κρητικος_2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, ψάχνω φίλους που να έχουν πηδήξει ευπόληπτη Ιατρό σήμερα,  εκ Ρουμανίας, η οποία ως φοιτήτρια έκανε παρτούζες. Το πουτανάκι έχει τυλίξει κολλητό φίλο και το παίζει παρθένα για να τον παντρευτεί! Το όνομα της Μ. Γ. καταγωγή από Κρήτη, σπουδαζε σε πολη της Ρουμανιας (οχι Βουκουρέστι) και είχε μία φίλη ονόματι Σ. (και αυτή από Κρήτη). Την είχα πετύχει σε γεματο λεωφορείο που κατέβαινε απο Ρουμανία Ελλάδα να παίρνει πιπα στον μικρότερο αδελφό φιλενάδας της την ώρα που ο κόσμος κοιμόταν (με άλλη φιλενάδα την είχε πίασει γνωστός να κανουν λεσβιακο στην μπανιέρα!). Έχω ακούσει από πολλους φίλους που σπουδαζαν Ρουμανία ότι κάποια στιγμή είχε αρχίσει τις παρτούζες, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιον που να την είχε πάρει. Υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει κάτι? Ηταν Ρουμανια από το 1996 μέχρι το 2002.

Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σ.) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)

Συνάδελφοι βοηθήστε να γνωρίζετε κάτι να σώσουμε έναν φίλο που έχει στραβωθεί.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κι επειδή έκανε παρτούζες δεν μπορεί να παντρευτεί η κοπέλα? :2on1:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και γιατι να μην την παντρευτει ο φιλος σου.Η κοπελα γλεντησε τα νιατα της οπως καθε αρσενικος και θυλικος και ειπε τερμα οι μαλακιες καιρος να αραξω-σοβαρευτω.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Παιδια, ψάχνω φίλους που να έχουν πηδήξει ευπόληπτη Ιατρό σήμερα,  εκ Ρουμανίας, η οποία ως φοιτήτρια έκανε παρτούζες. Το πουτανάκι έχει τυλίξει κολλητό φίλο και το παίζει παρθένα για να τον παντρευτεί! Το όνομα της Μαρία Γ. καταγωγή από Κρήτη, σπουδαζε σε πολη της Ρουμανιας (οχι Βουκουρέστι) και είχε μία φίλη ονόματι Σοφία (και αυτή από Κρήτη). Την είχα πετύχει σε γεματο λεωφορείο που κατέβαινε απο Ρουμανία Ελλάδα να παίρνει πιπα στον μικρότερο αδελφό φιλενάδας της την ώρα που ο κόσμος κοιμόταν (με άλλη φιλενάδα την είχε πίασει γνωστός να κανουν λεσβιακο στην μπανιέρα!). Έχω ακούσει από πολλους φίλους που σπουδαζαν Ρουμανία ότι κάποια στιγμή είχε αρχίσει τις παρτούζες, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιον που να την είχε πάρει. Υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει κάτι? Ηταν Ρουμανια από το 1996 μέχρι το 2002.

Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σοφία) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)

την Μαρια Γ. λες την ξερω !!ειναι η μαρια η γαμιολα
γιατι ρε μαστορα  μιλας ετσι για την κοπελα??
μπορει οντως να ειναι παρθενα!!να εκανε παρτουζες μονο με τσιμπουκια και με λεσβιακα!! :2on1: :2on1: :kissass:
απο μπρος παρθενα και απο πισω μπαινουν τρενα!!! :zfuck: :zfuck:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αν είναι και ευυπόληπτη γιατρός, και δεν είναι και μπάζο, μια χαρά είναι.

Αν δεν τη θέλει ο φίλος σου, την παντρεύομαι εγώ   :sunglasses:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πω αχόρταγες οι σημερινές νέες,δεν τους φτάνει ένας άντρας στο κρεβάτι!!! :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν είναι και ευυπόληπτη γιατρός, και δεν είναι και μπάζο, μια χαρά είναι.

Αν δεν τη θέλει ο φίλος σου, την παντρεύομαι εγώ   :sunglasses:
Κορόιδο είσαι να την παντρευτείς?Και σαν ασθενής μπορείς να κάνεις εύκολα την δουλειά σου...αν είναι έτσι όπως μας τα λέει ο φίλος! ;)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι περισσότερες Κρητικές είναι επιεικώς έκφυλες. Έχω ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα. Θέλει προσοχή, ειδικά όταν πρόκειται για γάμο.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδια, ψάχνω φίλους που να έχουν πηδήξει ευπόληπτη Ιατρό σήμερα,  εκ Ρουμανίας, η οποία ως φοιτήτρια έκανε παρτούζες. Το πουτανάκι έχει τυλίξει κολλητό φίλο και το παίζει παρθένα για να τον παντρευτεί! Το όνομα της Μαρία Γ. καταγωγή από Κρήτη, σπουδαζε σε πολη της Ρουμανιας (οχι Βουκουρέστι) και είχε μία φίλη ονόματι Σοφία (και αυτή από Κρήτη). Την είχα πετύχει σε γεματο λεωφορείο που κατέβαινε απο Ρουμανία Ελλάδα να παίρνει πιπα στον μικρότερο αδελφό φιλενάδας της την ώρα που ο κόσμος κοιμόταν (με άλλη φιλενάδα την είχε πίασει γνωστός να κανουν λεσβιακο στην μπανιέρα!). Έχω ακούσει από πολλους φίλους που σπουδαζαν Ρουμανία ότι κάποια στιγμή είχε αρχίσει τις παρτούζες, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιον που να την είχε πάρει. Υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει κάτι? Ηταν Ρουμανια από το 1996 μέχρι το 2002.

Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σοφία) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)

Φίλε Κρητικέ δεν ξέρω γιατί το ψάχνεις, αλλά περασμένα ξεχασμένα!

Άμα κάτσουμε να ξεσκαλίσουμε πόσους διαφορετικούς πούτσους έχει φάει κάθε γυναίκα, πόσες φορές πήγε με παραπάνω από έναν άντρα κ.λ.π. χέσε μέσα πολυχρόνη. Τα ίδια σκατά δεν κάνουμε και εμείς οι άντρες; Νερό στο ρυάκι ήταν και πέρασε. Δεν έχει νόημα να κάθεσαι να ασχολιέσαι σήμερα και να λες ότι η τάδε γιατρίνα έπαιρνε στα φοιτητικά της χρόνια τσιμπούκια από όποιον άντρα της καθότανε και έκανε παρτούζες. Σε ανάλογη φάση, πήγανε να ξεφωνίσουνε στην Αμερική υποψήφια γυναίκα πολιτικό - αν θυμάμαι καλά - επειδή είχε ρίξει κάτι παρτουζίτσες στα κολεγιακά της χρόνια! Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...

Μικροπρέπειες είναι αυτά. Άστη τη γυναίκα εκεί που είναι...

(φαίνεται πάντως ότι το έχουνε οι γιατρίνες. Και γω με κολητό έχουμε πάρει μαζί φοιτήτρια γιατρίνα - μετά από άγριο πέσιμο της ίδιας. Σήμερα είναι ψιλο-όνομα, κυρία με τον άντρα της και τα παιδάκια της και όποτε συναντιόμαστε σφίγγουμε απλά ζεστά τα χέρια μας και κοιταζόμαστε λιγάκι βαθύτερα στα μάτια, γιατί κάποτε ζήσαμε κάτι ξεχωριστό μαζί. Τη βλέπω και τη χαίρομαι και ποτέ δεν μου έκανε να την πω πουτάνα, να μιλήσω στον άντρα της ή οτιδήποτε άλλο. Μια χαρά είναι η γυναίκα...).  

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γαμάτη η κοπελιά....θέλουμε και άλλες τέτοιες!

οεο!

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
0
Και μετά λένε δεν βγάζει η Ελλάδα επιστήμονες :grin: :pipa1:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Το φίλο σου το ρώτησες αν θέλει να σωθεί?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Σε ποιο στούντιο είναι τώρα θεραπεύτρια?  :cheesy:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Οι περισσότερες Κρητικές είναι επιεικώς έκφυλες. Έχω ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα. Θέλει προσοχή, ειδικά όταν πρόκειται για γάμο.

ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα ειπες φιλε....

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καλά είσαι απαράδεκτος και εντελώς Ελληνάρας... και λίγα είναι αυτά που λέω...
Απο την μια βρίζετε τις Ελληνίδες πως είναι ελλεεινίδες και απο την άλλη τις κατακρίνεται αν είναι παρτουζιάρες και ψάχνετε και αποδείξεις.
Να σώσεις τον φίλο σου απο τι; Απο εσένα πρέπει να σωθεί ο φίλος σου.

Εγώ είμαι ρε φίλε η Μαρία... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:θες να σου δείξω αν είμαι παρτουζιάρα ή όχι;
Αξεστοι Έλληνες....ούτε για φτύσιμο δεν είσαστε....
Κομπλεξικοί και κατίνες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom