Νέα

Ελλάς... το κράτος της αρπαχτής και της αισχροκέρδειας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Διαβάσαμε απο απίθανο τύπο ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος και Σιωνιστής και φυσικά ότι το Ολοκαύτωμα ήταν παραμύθι.Επίσης είδα και αστείρευτο κόμπλεξ και μίσος απέναντι στον Εβραϊκό λαό επικροτώντας ενέργειες τρομοκρατίας και τυφλής βίας Ισλαμιστών απέναντι σε Ισραηλινούς.Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι αυτοί που τα γράφουν ανήκουν στους κόλπους της ακροδεξιάς.Και φυσικά πέρα απο άξεστοι,αμόρφωτοι και ρατσιστές είναι και αντισημίτες.Ου να μου χαθήτε φασισταριά του κερατά.Είμαστε όλοι Εβραίοι!
θα μπορουσες να γραψεις τα σχολια σου χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους,
αλλα απιθανος τυπος εισαι και φαινεσαι μαλακισμενο  :jerking: ε μαλακισμενο  :jerking: και αντιδραστικο κωλορωσακι.
Και για να εξηγουμε δεν εχω τπτ ουτε με τους Ρωσους ουτε με τις ... Ρωσιδες

warnwarn.gif
 6[/URL]. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
so what ?
αλλά αν είσαι χατζηπαπάρας και μπαρούφας απο γεννησημιού γίνεται να αρνηθείς τη φύση σου ?

Αthens στο ξεκαθάρισα το επίπεδο της παπαρολογίας σου είναι τρομερά υψηλό για εμένα, σου ευχομαι να παραμείνεις στην κόρυφη που βρίσκεσαι από την ημέρα που γεννήθηκες. Γεννημένος παπαρολόγος  :jerking: :jerking: Keep going...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
δηλαδή την επταετία 1967 έως 1974 που είχαμε εδώ χούντα τότε όλος ο λαός μας ήταν χουντικός?

όχι αλλά το ισραήλ είναι ενα απόλυτα θρησκευτικό κράτος αντιστοιχο του Ιραν και της Σ.Αραβίας ...

και η ύπαρξή τους βασίζεται στο Ταλμουδ που με λιγα λογια λεει οτι ο Θεός έπλασε του Εβραίους που ειναι άνθρωποι και όλους εμας που ειμαστε γκοι - δηλάδή ζωα .... και υπάρχουμε για να τους υπηρετουμε και για να μας εκεμεταλευονται και να μας σκοτώνουν ...

κι όλα αυτα χωρίς πλάκα και φυλετική έχθρα κατα των εβραίων .... που απλά αποτελλουν σήμερα την κεφαλίδα του παγκόσμιου νομισματικου και τραπεζικου συστήματος .... και φυσικά βασικους μας συνεργάτες σε καθε χρηματοδοτική - οικονομική - χρηματιστηριακή πράξη και πρακτική ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πράγματι ποτέ δεν με γοήτευσε το χιούμορ ....και αυτο με την Κινα .... μμμ... δεν το έχω ξανακούσει ...

πάντως εδω το θέμα είναι ελληνικό .... νομίζω ....

Κακώς και για τα δύο. Το είπε ένας Κινέζος Αυτοκράτορας στο Άγγλο Πρόξενο. Φαντάζομαι, παραβολή

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Κακώς και για τα δύο. Το είπε ένας Κινέζος Αυτοκράτορας στο Άγγλο Πρόξενο. Φαντάζομαι, παραβολή

καλώς η κακώς δεν μπορώ να αρνηθω τη φύση μου ,.,...

για τα της ελλάδος τωρα εχεις κατι να προσθέσεις ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω μια δυσκολία να εκφραστώ για τα της Ελλάδος, μετά το >80% στα δύο κόμματα από g700 κατά πλειοψηφία

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σαν ανεγκέφαλος και αγράμματος ρατσιστής που είσαι πέρα απο τους Εβραίους σου φταίνε και οι Ρώσοι.Δεν χρειάζεται να παραθέσεις άλλες αερολογίες για το απύθμενο επιπεδό σου γιατί φώναξες το ποιός είσαι μέσα στις σελίδες ενός μπουρδελοφόρουμ.Ούτε περιμένω με τέτοια αναίτια εθνικιστική λεκτική επίθεση που μου έκανες να σε τιμωρήσουν οι συντονιστές εδώ στο σαιτ.Σε οποιαδήποτε άλλο σαιτ αν έγραφες τέτοια βρισιά σε ένα έθνος θα έφτιαχνες τώρα e-mail για να μπεις με άλλο λογαρισμό λόγου διαγραφής.
Φάνηκε κενέ άνθρωπε απο το παραπάνω σχόλιο για την εθνικότητά μου.Ένα μόνο σου λέω και βάλτο καλό στο μυαλό σου πουτανοκαψούρη άντρα.Θα τα σκάς στις Ρωσίδες,θα σε κερατώνουν οι Ρωσίδες,θα κλαψομουνιάζεσαι για Ρωσίδες και θα μισείς και τα θυληκά της ίδιας της εθνικότητά σου γιατί δεν θα σε βρίζουν όπως οι Ρωσίδες.Αποχωρώ απο τη συζήτηση με ρατσιστικούς φελούς σαν εσένα που σε έχουνε και βρίζεις ένα ολόκληρο έθνος γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήμτα στα γραπτά μου.Να σε χαίρονται οι φίλοι σου και οι συνοντονιστές στο φόρουμ.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αthens στο ξεκαθάρισα το επίπεδο της παπαρολογίας σου είναι τρομερά υψηλό για εμένα, σου ευχομαι να παραμείνεις στην κόρυφη που βρίσκεσαι από την ημέρα που γεννήθηκες. Γεννημένος παπαρολόγος  :jerking: :jerking: Keep going...

έκαστος εφ'ω ετάχθη .... (Johny Walker / neoklis ....)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Σαν ανεγκέφαλος και αγράμματος ρατσιστής που είσαι πέρα απο τους Εβραίους σου φταίνε και οι Ρώσοι.Δεν χρειάζεται να παραθέσεις άλλες αερολογίες για το απύθμενο επιπεδό σου γιατί φώναξες το ποιός είσαι μέσα στις σελίδες ενός μπουρδελοφόρουμ.Ούτε περιμένω με τέτοια αναίτια εθνικιστική λεκτική επίθεση που μου έκανες να σε τιμωρήσουν οι συντονιστές εδώ στο σαιτ.Σε οποιαδήποτε άλλο σαιτ αν έγραφες τέτοια βρισιά σε ένα έθνος θα έφτιαχνες τώρα e-mail για να μπεις με άλλο λογαρισμό λόγου διαγραφής.
Φάνηκε κενέ άνθρωπε απο το παραπάνω σχόλιο για την εθνικότητά μου.Ένα μόνο σου λέω και βάλτο καλό στο μυαλό σου πουτανοκαψούρη άντρα.Θα τα σκάς στις Ρωσίδες,θα σε κερατώνουν οι Ρωσίδες,θα κλαψομουνιάζεσαι για Ρωσίδες και θα μισείς και τα θυληκά της ίδιας της εθνικότητά σου γιατί δεν θα βρίζουν όπως οι Ρωσίδες.Αποχωρώ απο τη συζήτηση με ρατσιστικόυς φελούς σαν εσένα που σε έχουνε και βρίζεις ένα ολόκληρο έθνος γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήμτα στα γραπτά μου.Να σε χαίρονται οι φίλοι σου στο φόρουμ.

μα γιατι ασχολείσαι με τον κύριο τίποτα / λευτέρη ?

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
όχι αλλά το ισραήλ είναι ενα απόλυτα θρησκευτικό κράτος αντιστοιχο του Ιραν και της Σ.Αραβίας ...

και η ύπαρξή τους βασίζεται στο Ταλμουδ που με λιγα λογια λεει οτι ο Θεός έπλασε του Εβραίους που ειναι άνθρωποι και όλους εμας που ειμαστε γκοι - δηλάδή ζωα .... και υπάρχουμε για να τους υπηρετουμε και για να μας εκεμεταλευονται και να μας σκοτώνουν ...

κι όλα αυτα χωρίς πλάκα και φυλετική έχθρα κατα των εβραίων .... που απλά αποτελλουν σήμερα την κεφαλίδα του παγκόσμιου νομισματικου και τραπεζικου συστήματος .... και φυσικά βασικους μας συνεργάτες σε καθε χρηματοδοτική - οικονομική - χρηματιστηριακή πράξη και πρακτική ...
σε πληροφορώ ότι μέσα στην Εβραϊκή κοινότητα υπάρχουν και άνθρωποι προοδευτικοί που δεν μασάνε ούτε για Ταλμούδ ούτε για ξε- Ταλμούδ....

και μην ξεχνάμε ότι πολλοί Εβραίοι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια του Β παγκ. πολέμου στο πλάι των Ελλήνων...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Σαν ανεγκέφαλος και αγράμματος ρατσιστής που είσαι πέρα απο τους Εβραίους σου φταίνε και οι Ρώσοι.Δεν χρειάζεται να παραθέσεις άλλες αερολογίες για το απύθμενο επιπεδό σου γιατί φώναξες το ποιός είσαι μέσα στις σελίδες ενός μπουρδελοφόρουμ.Ούτε περιμένω με τέτοια αναίτια εθνικιστική λεκτική επίθεση που μου έκανες να σε τιμωρήσουν οι συντονιστές εδώ στο σαιτ.Σε οποιαδήποτε άλλο σαιτ αν έγραφες τέτοια βρισιά σε ένα έθνος θα έφτιαχνες τώρα e-mail για να μπεις με άλλο λογαρισμό λόγου διαγραφής.Φάνηκε κενέ άνθρωπε απο το παραπάνω σχόλιο για την εθνικότητά μου.Ένα μόνο σου λέω και βάλτο καλό στο μυαλό σου πουτανοκαψούρη άντρα.Θα τα σκάς στις Ρωσίδες,θα σε κερατώνουν οι Ρωσίδες,θα κλαψομουνιάζεσαι για Ρωσίδες και θα μισείς και τα θυληκά της ίδιας της εθνικότητά σου γιατί δεν θα βρίζουν όπως οι Ρωσίδες.Αποχωρώ απο τη συζήτηση με ρατσιστικόυς φελούς σαν εσένα που σε έχουνε και βρίζεις ένα ολόκληρο έθνος γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήμτα στα γραπτά μου.Να σε χαίρονται οι φίλοι σου στο φόρουμ.

αν πηγαίνεις στα γήπεδα θα έχεις συναντησει πολλους σαν κι αυτον να ουρλίαζουν βούλγαρε , τούρκε , χανούμα ... και πολλά πολλά άλλα ...

νομίζει οτι μπορείς να συζητήσεις εστω και το ελάχιστο μαζύ τους ?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
σε πληροφορώ ότι μέσα στην Εβραϊκή κοινότητα υπάρχουν και άνθρωποι προοδευτικοί που δεν μασάνε ούτε για Ταλμούδ ούτε για ξε- Ταλμούδ....

και μην ξεχνάμε ότι πολλοί Εβραίοι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια του Β παγκ. πολέμου στο πλάι των Ελλήνων...

έχεις καμιά επαφή με εβραική συναγωγη ? αρχιραβίνους και εβραική οργάνωση ζωής στις ανα τον κόσμο κοινότητες ? τα άτομα που αναφέρεσαι ειναι μια ελάχιστη μειοψηφία στις ανα τον κοσμο εβραικές κοινότητες ....

η ύπαρξη του κρατους του Ισραήλ βασίζεται στις ιδέες που προανέφερα ... αν επικρατήσουν τα άτομα με την προοδευτικότητα που αναφέρεις θα παψει να υφίσταται Ισραήλ ...

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
έχεις καμιά επαφή με εβραική συναγωγη ? αρχιραβίνους και εβραική οργάνωση ζωής στις ανα τον κόσμο κοινότητες ? τα άτομα που αναφέρεσαι ειναι μια ελάχιστη μειοψηφία στις ανα τον κοσμο εβραικές κοινότητες ....

η ύπαρξη του κρατους του Ισραήλ βασίζεται στις ιδέες που προανέφερα ... αν επικρατήσουν τα άτομα με την προοδευτικότητα που αναφέρεις θα παψει να υφίσταται Ισραήλ ...
σε πληροφορώ ότι η διαιώνιση ζητημάτων όπως τα Ταλμούδ για τους Εβραίους αλλά και του φονταμενταλισμού των Ισλαμιστών και κάθε τι που αναγάγει την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια πίσω είναι προϊόν αυτών που έχουν συμφέροντα στο να υπάρχουν τέτοιες τάσεις....
ο κόσμος προχωράει μπροστά απλά αυτοί που έχουν συμφέροντα δεν αφήνουν την ανθρωπότητα να ορθοποδήσει...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μα γιατι ασχολείσαι με τον κύριο τίποτα / λευτέρη ?
Μη κλεβεις εκφρασεις του Παγκαλου. Το ιδιο ειχε πει και για τον Αβραμοπουλο, το θυμασαι;
Εσυ ομως εισαι πολυ σπουδαιος τυπος.
Γιαυτο μωρη λ***α εσβησες τα μυνηματα σου απο προηγουμενο τοπικ, με τα οποια ειχες ταυτιστει με τον παιδεραστη που κυνηγουσε η ιντερπολ, και εμμεσως πλην σαφως ταζοσουν υπερ της παιδεραστιας αρκει τα θυματα να ηταν ... Ασιατακια.
Μηπως κανω λαθος;

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μη κλεβεις εκφρασεις του Παγκαλου. Το ιδιο ειχε πει και για τον Αβραμοπουλο, το θυμασαι;
Εσυ ομως εισαι πολυ σπουδαιος τυπος.
Γιαυτο μωρη λ***α εσβησες τα μυνηματα σου απο προηγουμενο τοπικ, με τα οποια ειχες ταυτιστει με τον παιδεραστη που κυνηγουσε η ιντερπολ, και εμμεσως πλην σαφως ταζοσουν υπερ της παιδεραστιας αρκει τα θυματα να ηταν ... Ασιατακια.
Μηπως κανω λαθος;

εγω προσωπικά δεν έσβησα κάτι.... και δεν αρνουμαι τα λεγόμενά μου ,.... που δεν ταυτίζονται με τον συγκεκριμένο .... απλά ζήτησα μια πιο ευρεία θεώρηση του φαινομένου που έχει λάβει εξαιρετικά σημαντικές διαστάσεις στη ευρώπη και ευρύτερα .... γεγονος που υποχρεώνει σε μελέτη και κατανόηση των σεξουαλικών επιλογών του ατόμου και των κοινωνικών ομάδων και όχι σε πρωτόγονες ενέργειες  όπως φόνος - δολοφονία - λιωσιμο των δραστων ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
επειδη εχω κατι εβραιους για καψιμο μηπως ξερετε που θα βρω βενζινη γιατι μου τελειωσε?????

Κατα τα τα αλλα ο μαναβης, ο μπακαλης, ο βενζινοπωλης και καθε μικρο επαγγελματιας ειναι καθαρμα και απατεωνας αλλα οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ που γεμισαν με νεα σπίτια την χωρα ΑΛΛΑ δεν ρίχνουν τις τιμες των ακινητων και τα αφηνουν ΑΠΟΥΛΗΤΑ με αποτελεσμα οι τιμες των ΕΝΟΙΚΙΩΝ και των σπιτιων να εινα στα ΟΥΡΑΝΙΑ ειναι καλα παιδια και προσφερουν στο κοινωνικο σύνολο!!!!!!

Αυτο ειναι αντι να κατηγορειτε τον εισοδηματία παιζει πρεφα στο καφενειο και ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ κατηγορειτε το μαναβη που δουλευει απο τις 8 το πρωι ως τις 10 το βράδυ!!!!
warnwarn.gif
 6[/URL]. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

Επισκέπτης
  επειδη εχω κατι εβραιους για καψιμο μηπως ξερετε που θα βρω βενζινη γιατι μου τελειωσε?????

troueno παραβιάζεις τον κανόνα Νο 6 του site και ίσως και κάποια άρθρα του ποινικού κώδικα.Παρακαλώ τους moderators να διαγράψουν αυτό το απαράδεκτο ποστ και να μπει ο troueno σε κατάσταση muted!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά εάν ξαναγραφούν φράσεις ρατσιστικές θα πέσουν warn,moderated και muted σύμφωνα με τους κανόνες του forum.Ευχαριστώ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
οι κανονες του σαιτ που ειναι?

Stories