Καλή καραντίνα neoklis79! δεν θα πέσω στο άθλιο επίπεδό σου!
Για να παίρνεις πίπες ξέρεις να πέφτεις στα γόνατα...
Καλή καραντίνα neoklis79! δεν θα πέσω στο άθλιο επίπεδό σου!
Για να παίρνεις πίπες ξέρεις να πέφτεις στα γόνατα...
Συνέχισε... καλά το πας επιβαρύνεις την ήδη αδύναμη θέση σου!
Φοβάμαι ότι άμα συνεχίσω θα πλακώσουν τα ΜΑΤ στο σπίτι μου...
Ρε συ πάτερ το "ρε" αποτελεί ύβρη ή κινδυνεύω με warn???
οχι ρε συ, στο warn τωρα εχεις ανοσία..Ρε συ πάτερ το "ρε" αποτελεί ύβρη ή κινδυνεύω με warn???
ελατε βρε παληκαρια, ας το χαλαρωσουμε..Ακόμα να καταλάβεις ότι έγινες warned?
ελα βρε παληκαρια, ας το χαλαρωσουμε..
ναι, οκ, αλλα το θρεντ εχει να δει σχετικο με τον τιτλο του ποστ εδω και καποιες σελιδες..OK αλλά εγώ μάλλον χαλαρός θα έλεγα ότι είμαι...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.[/color]
[/quote]
Ελεος χιουμορ εκανα για να επανέλθουμε στο ΘΕΜΑ του thread!!! Ας βγει τουλάχιστον ενας κανονας οτι με μερικα πραγματα ουτε καν πρεπει να κάνουμε πλακα!!!
Οσο για το "ολοκαυτωμα" ΦΥΣΙΚΑ και αφανιστηκαν οι "εργατες" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (απο την Θεσ/νικη εφυγαν καμια 20αρια χιλιαδες και δεν γυρισαν ουτε χίλιοι) απλα ο υπόλοιπος κόσμος ή δεν το γνωριζε ή εκανε τα στραβα ματια όπως κανουμε εμεις σήμερα για τις συνθηκες εργασιας στα Κινεζικα-Ινδικα και λοιπα εργοστασια!!!!!
Κατα τα αλλα οι Εβραιαοι ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ εκτος θέματος το θέμα το χειριζόμαστε ανΟΡΘΟΔΟΞΑ και θα βγω ΔΙΑΜΑΡΤΗΝΟΜΕΝΟΣ!!! προς το παρον θα κατσω σαν το ΒΟΥΔΑ στην καρεκλα!!!!
edit μια και ειδα οτι καποιο μελος παρεξήγησε το ποστ μου ναι μεν ζηταω συγνωμη αν τον προσβαλα αλλα με την σειρα μου θα ζητησω να γινουν warned οσοι κατα καιρους ποσταραν ανεκδοτα με ΠΟΝΤΙΟΥΣ!!!! edit2 και με ξανθιες
Φοβάμαι ότι άμα συνεχίσω θα πλακώσουν τα ΜΑΤ στο σπίτι μου...
Κατα τα τα αλλα ο μαναβης, ο μπακαλης, ο βενζινοπωλης και καθε μικρο επαγγελματιας ειναι καθαρμα και απατεωνας αλλα οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ που γεμισαν με νεα σπίτια την χωρα ΑΛΛΑ δεν ρίχνουν τις τιμες των ακινητων και τα αφηνουν ΑΠΟΥΛΗΤΑ με αποτελεσμα οι τιμες των ΕΝΟΙΚΙΩΝ και των σπιτιων να εινα στα ΟΥΡΑΝΙΑ ειναι καλα παιδια και προσφερουν στο κοινωνικο σύνολο!!!!!!
Αυτο ειναι αντι να κατηγορειτε τον εισοδηματία παιζει πρεφα στο καφενειο και ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ κατηγορειτε το μαναβη που δουλευει απο τις 8 το πρωι ως τις 10 το βράδυ!!!!
Για τα ΜΑΤ μην ανησυχεις, αλλα αμα δεις τιποτα τυπους με κοτσιδακια και καπελακι, τοτε να ξερεις οτι ειναι ο Δανιηλ72 που σου την εχει στημενη για να σε κανει να σεβεσε τους κανονες.
ναι, οκ, αλλα το θρεντ εχει να δει σχετικο με τον τιτλο του ποστ εδω και καποιες σελιδες..
Oπα ενσταση !!!!!!!!!!!!!!Παντως για τους Εληνοορθοδοξους ιδιοκτητες των καταστηματων/κατοικιων που ζητανε ΟΣΟ ενοικιο θελουν δεν ειδα κανεναν να απανταει!!!!
Oπα ενσταση !!!!!!!!!!!!!!
(Το ψωμι αποτελει ειδος βασικης καταναλωτικης αναγκης, οπως ολοι ξερομε)
ι ...δικο μου προβλημα.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2]ο κανονισμος[/url] ειναι σαφεστατος ,και ειναι στο χερι του καθενος απο εμας να τον κατανοησει,Ελεος χιουμορ εκανα για να επανέλθουμε στο ΘΕΜΑ του thread!!! Ας βγει τουλάχιστον ενας κανονας οτι με μερικα πραγματα ουτε καν πρεπει να κάνουμε πλακα!!!
Οσο για το "ολοκαυτωμα" ΦΥΣΙΚΑ και αφανιστηκαν οι "εργατες" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (απο την Θεσ/νικη εφυγαν καμια 20αρια χιλιαδες και δεν γυρισαν ουτε χίλιοι) απλα ο υπόλοιπος κόσμος ή δεν το γνωριζε ή εκανε τα στραβα ματια όπως κανουμε εμεις σήμερα για τις συνθηκες εργασιας στα Κινεζικα-Ινδικα και λοιπα εργοστασια!!!!!
Κατα τα αλλα οι Εβραιαοι ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ εκτος θέματος το θέμα το χειριζόμαστε ανΟΡΘΟΔΟΞΑ και θα βγω ΔΙΑΜΑΡΤΗΝΟΜΕΝΟΣ!!! προς το παρον θα κατσω σαν το ΒΟΥΔΑ στην καρεκλα!!!!
edit μια και ειδα οτι καποιο μελος παρεξήγησε το ποστ μου ναι μεν ζηταω συγνωμη αν τον προσβαλα αλλα με την σειρα μου θα ζητησω να γινουν warned οσοι κατα καιρους ποσταραν ανεκδοτα με ΠΟΝΤΙΟΥΣ!!!! edit2 και με ξανθιες
Για τα ΜΑΤ μην ανησυχεις, αλλα αμα δεις τιποτα τυπους με κοτσιδακια και καπελακι, τοτε να ξερεις οτι ειναι ο Δανιηλ72 που σου την εχει στημενη για να σε κανει να σεβεσε τους κανονες.
και η ΣΤΕΓΗ βασικη αναγκη ειναι!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδη δεν εισαι κερδοσκόπος αν αφηνεις τον αλλον στην βροχη και τον εκβιαζεις να μεινει σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενοικιο!!!!
Τεσπα αυτη η πολιτικη της κατηγοριας για αισχροκερδια ΔΕΝ εχει νοημα και απλα καταλήγει σε κολοκυθιά (εγω κερδοσκοπω ή ο απένατι)
Ασχετο αλλα και το ΣΕΞ ειναι ΒΑΣΙΚΗ αναγκη οπότε και οι πόρνες κερδοσκόποι ειναι!!!!