Νέα

Ελλάς... το κράτος της αρπαχτής και της αισχροκέρδειας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλή καραντίνα neoklis79! :uglystupid: δεν θα πέσω στο άθλιο επίπεδό σου! :rockon:

Για να παίρνεις πίπες ξέρεις να πέφτεις στα γόνατα...
warnwarn.gif
 ειπαμε[/URL] να χαλαρωσουμε..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ρε συ πάτερ το "ρε" αποτελεί ύβρη ή κινδυνεύω με warn??? 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.[/color]
[/quote]

Ελεος χιουμορ εκανα για να επανέλθουμε στο ΘΕΜΑ του thread!!! Ας βγει τουλάχιστον ενας κανονας οτι με μερικα πραγματα ουτε καν πρεπει να κάνουμε πλακα!!!

Οσο για το "ολοκαυτωμα" ΦΥΣΙΚΑ και αφανιστηκαν οι "εργατες" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (απο την Θεσ/νικη εφυγαν καμια 20αρια χιλιαδες και δεν γυρισαν ουτε χίλιοι) απλα ο υπόλοιπος κόσμος ή δεν το γνωριζε ή εκανε τα στραβα ματια όπως κανουμε εμεις σήμερα για τις συνθηκες εργασιας στα Κινεζικα-Ινδικα και λοιπα εργοστασια!!!!!

Κατα τα αλλα οι Εβραιαοι ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ εκτος θέματος το θέμα το χειριζόμαστε ανΟΡΘΟΔΟΞΑ  και θα βγω ΔΙΑΜΑΡΤΗΝΟΜΕΝΟΣ!!! προς το παρον θα κατσω σαν το ΒΟΥΔΑ στην καρεκλα!!!!

edit μια και ειδα οτι καποιο μελος παρεξήγησε το ποστ μου ναι μεν ζηταω συγνωμη αν τον προσβαλα αλλα με την σειρα μου θα ζητησω να γινουν warned οσοι κατα καιρους ποσταραν ανεκδοτα με ΠΟΝΤΙΟΥΣ!!!!  edit2 και με ξανθιες

Επισκέπτης
Φοβάμαι ότι άμα συνεχίσω θα πλακώσουν τα ΜΑΤ στο σπίτι μου... :2funny: :2funny:

Για τα ΜΑΤ μην ανησυχεις, αλλα αμα δεις τιποτα τυπους με κοτσιδακια και καπελακι, τοτε να ξερεις οτι ειναι ο Δανιηλ72 που σου την εχει στημενη για να σε κανει να σεβεσε τους κανονες.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Κατα τα τα αλλα ο μαναβης, ο μπακαλης, ο βενζινοπωλης και καθε μικρο επαγγελματιας ειναι καθαρμα και απατεωνας αλλα οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ που γεμισαν με νεα σπίτια την χωρα ΑΛΛΑ δεν ρίχνουν τις τιμες των ακινητων και τα αφηνουν ΑΠΟΥΛΗΤΑ με αποτελεσμα οι τιμες των ΕΝΟΙΚΙΩΝ και των σπιτιων να εινα στα ΟΥΡΑΝΙΑ ειναι καλα παιδια και προσφερουν στο κοινωνικο σύνολο!!!!!!

Αυτο ειναι αντι να κατηγορειτε τον εισοδηματία παιζει πρεφα στο καφενειο και ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ κατηγορειτε το μαναβη που δουλευει απο τις 8 το πρωι ως τις 10 το βράδυ!!!!

Παντως για τους Εληνοορθοδοξους ιδιοκτητες των καταστηματων/κατοικιων που ζητανε ΟΣΟ ενοικιο θελουν δεν ειδα κανεναν να απανταει!!!!

Επισκέπτης
Για τα ΜΑΤ μην ανησυχεις, αλλα αμα δεις τιποτα τυπους με κοτσιδακια και καπελακι, τοτε να ξερεις οτι ειναι ο Δανιηλ72 που σου την εχει στημενη για να σε κανει να σεβεσε τους κανονες.

Οι ραβίνοι έχουν κοτσιδάκια όχι οι Σιωνιστές! :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
   Παντως για τους Εληνοορθοδοξους ιδιοκτητες των καταστηματων/κατοικιων που ζητανε ΟΣΟ ενοικιο θελουν δεν ειδα κανεναν να απανταει!!!!
Oπα ενσταση !!!!!!!!!!!!!!
Το να εχω ενα φουρνο και να αρχισω να πουλω το κιλο το ψωμι 10 € δεν ειναι δικαιωμα μου.
(Το ψωμι αποτελει ειδος βασικης καταναλωτικης αναγκης, οπως ολοι ξερομε)
Το να εχω ομως μια τρωγλη, καλυβα, παραγκα, κουτι, κοντεινερ, οπως διαολο θελετε πεστε το και να ζητω απο 1 εως 1.000.000 € το μηνα ενοικιο, ειναι δικαιωμα μου. Τωρα αν θα το νοικιασω αυτο ειναι ...δικο μου προβλημα.
Προσοχη !!!  δεν εννοω να το εχω ιδη ενοικιασει με 1.000 € ας πουμε τον μηνα και τον αλλο μηνα να ζηταω 5.000
Μη τα ισοπεδοσουμε λοιπον ολα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
Oπα ενσταση !!!!!!!!!!!!!!
(Το ψωμι αποτελει ειδος βασικης καταναλωτικης αναγκης, οπως ολοι ξερομε)
ι ...δικο μου προβλημα.

και η ΣΤΕΓΗ βασικη αναγκη ειναι!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδη δεν εισαι κερδοσκόπος αν αφηνεις τον αλλον στην βροχη και τον εκβιαζεις να μεινει σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενοικιο!!!!

Τεσπα αυτη η πολιτικη της κατηγοριας για αισχροκερδια ΔΕΝ εχει νοημα και απλα καταλήγει σε κολοκυθιά (εγω κερδοσκοπω ή ο απένατι)

Ασχετο αλλα και το ΣΕΞ ειναι ΒΑΣΙΚΗ αναγκη οπότε και οι πόρνες κερδοσκόποι ειναι!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οπως ολοι ξερουμε το χιουμορ ειναι κατι υποκειμενικο.
επομενως κατι το οποιο ενας θεωρει αστειο, αλλος θεωρει προσβλητικο.
υπαρχει μια λεπτη γραμμη που σου υποδυκνυει αν και ποτε περασες το οριο.
αλλοι το νιωθουν , αλλοι οχι.
αντιθετα με αυτα που γινονται στη χωρα μας,
ευτυχως η ιστοσελιδα αυτη, εχει καταφερει να μετριασει τετοια φαινομενα.
πρεπει να καταλαβουμε οτι προκειται για δημοσια συζητηση,
επομενως πρεπει να εκφραζομαστε με φειδω,
συνεση, αυτοσυγκρατηση, αυτοσυγκροτημενα και επι της ουσιας.
  Ελεος χιουμορ εκανα για να επανέλθουμε στο ΘΕΜΑ του thread!!! Ας βγει τουλάχιστον ενας κανονας οτι με μερικα πραγματα ουτε καν πρεπει να κάνουμε πλακα!!!

Οσο για το "ολοκαυτωμα" ΦΥΣΙΚΑ και αφανιστηκαν οι "εργατες" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (απο την Θεσ/νικη εφυγαν καμια 20αρια χιλιαδες και δεν γυρισαν ουτε χίλιοι) απλα ο υπόλοιπος κόσμος ή δεν το γνωριζε ή εκανε τα στραβα ματια όπως κανουμε εμεις σήμερα για τις συνθηκες εργασιας στα Κινεζικα-Ινδικα και λοιπα εργοστασια!!!!!

Κατα τα αλλα οι Εβραιαοι ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ εκτος θέματος το θέμα το χειριζόμαστε ανΟΡΘΟΔΟΞΑ  και θα βγω ΔΙΑΜΑΡΤΗΝΟΜΕΝΟΣ!!! προς το παρον θα κατσω σαν το ΒΟΥΔΑ στην καρεκλα!!!!

edit μια και ειδα οτι καποιο μελος παρεξήγησε το ποστ μου ναι μεν ζηταω συγνωμη αν τον προσβαλα αλλα με την σειρα μου θα ζητησω να γινουν warned οσοι κατα καιρους ποσταραν ανεκδοτα με ΠΟΝΤΙΟΥΣ!!!!  edit2 και με ξανθιες
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2]ο κανονισμος[/url] ειναι σαφεστατος ,και ειναι στο χερι του καθενος απο εμας να τον κατανοησει,
και οχι απλα να ριξει μια ματια,εννοωντας πως πρεπει να καταλαβουμε μεσω αυτου ποιες εκφρασεις ειναι ανεπιτρεπτες.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

σέβεσαι όχι σέβεσε ....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
  και η ΣΤΕΓΗ βασικη αναγκη ειναι!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδη δεν εισαι κερδοσκόπος αν αφηνεις τον αλλον στην βροχη και τον εκβιαζεις να μεινει σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενοικιο!!!!

Τεσπα αυτη η πολιτικη της κατηγοριας για αισχροκερδια ΔΕΝ εχει νοημα και απλα καταλήγει σε κολοκυθιά (εγω κερδοσκοπω ή ο απένατι)

Ασχετο αλλα και το ΣΕΞ ειναι ΒΑΣΙΚΗ αναγκη οπότε και οι πόρνες κερδοσκόποι ειναι!!!!

βασική αρχή της ελεύθερης οικονομίας είναι η απελευθέρωση των τιμών απο κάθε είδους δέσμευση.
με την λειτουργία του ελευθερου ανατγωνισμού και των νόμων της αγοράς αποκαθίστανται προβλήματα όπως τα αναφερόμενα.
έλα όμως που στο ελλάντα πολλές βλαχο-κουτοπονηριές έχουν γινει νομος του ελληνικου κράτους ... όπως η αδειοδότηση των αυτοκινητιστων, των βυτιοφόρων των φορτηγών ΔΧ,της Ιατρικής, φαρμακευτικής, νομικης και αδείας μηχανικού .... και πολλων άλλων ουκ εστι αριθμός ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom