Νέα

Ελλάς... το κράτος της αρπαχτής και της αισχροκέρδειας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το Ισραήλ έπληξε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράκ,μια δεδηλωμένη εχθρική χώρα,για να μην αναπτύξει πυρηνικά όπλα και στραφεί εναντίον του.Αυτό λέγεται προληπτικό χτύπημα και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Τα δήθεν "προληπτικά" χτυπήματα είναι επιθετικές ενέργειες εντελώς παράνομες.Επίσης το "δηλωμένος" εχθρός δεν μπορεί να σταθεί μόνο από κάποιες δηλώσεις.Ενέργεια εναντίον του Ισραήλ δεν είχε γίνει...

Επισκέπτης
Τα δήθεν "προληπτικά" χτυπήματα είναι επιθετικές ενέργειες εντελώς παράνομες.Επίσης το "δηλωμένος" εχθρός δεν μπορεί να σταθεί μόνο από κάποιες δηλώσεις.Ενέργεια εναντίον του Ισραήλ δεν είχε γίνει...

Το κόμμα Μπάαθ του οποίου ηγούνταν ο Σαντάμ Χουσείν ήταν ένα κοσμικό κόμμα το οποίο προωθούσε την εθνικιστική ιδεολογία του Παναραβισμού.Πρέσβευε μεταξύ άλλων την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.Ο Σαντάμ ήθελε να αναπτύξει πυρηνικά όπλα προκειμένου να σβήσει το Ισραήλ από τον χάρτη και να γίνει ήρωας στα μάτια των Αράβων.Επομένως το Ισραήλ είχε το ηθικό δικαίωμα να προχωρήσει σε προληπτικά χτυπήματα εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράκ!

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το κόμμα Μπάαθ του οποίου ηγούνταν ο Σαντάμ Χουσείν ήταν ένα κοσμικό κόμμα το οποίο προωθούσε την εθνικιστική ιδεολογία του Παναραβισμού.Πρέσβευε μεταξύ άλλων την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.Ο Σαντάμ ήθελε να αναπτύξει πυρηνικά όπλα προκειμένου να σβήσει το Ισραήλ από τον χάρτη και να γίνει ήρωας στα μάτια των Αράβων.Επομένως το Ισραήλ είχε το ηθικό δικαίωμα να προχωρήσει σε προληπτικά χτυπήματα εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράκ!
ρε κώλυμα με το Ισραήλ που έχετε δεν κοιτάτε εδώ που έχουμε καταντήσει Μπαγκλαντές....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε κώλυμα με το Ισραήλ που έχετε δεν κοιτάτε εδώ που έχουμε καταντήσει Μπαγκλαντές....
και λιγα λες...βασικα και η λεξη "κρατος" ειναι υπερβολη για αυτο το τριμπουρδελο που ζουμε

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τι διαπίστωσα; Όσοι γράφουν εδώ έγιναν warned!!! Για να φεύγω σιγά σιγά!!! Τουλάχιστον πέσανε τίποτα ψιλές; :2funny: (Off-topic)...

troueno παραβιάζεις τον κανόνα Νο 6 του site και ίσως και κάποια άρθρα του ποινικού κώδικα.Παρακαλώ τους moderators να διαγράψουν αυτό το απαράδεκτο ποστ και να μπει ο troueno σε κατάσταση muted!
Και ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις υποδείξεις;

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι διαπίστωσα; Όσοι γράφουν εδώ έγιναν warned!!! Για να φεύγω σιγά σιγά!!! Τουλάχιστον πέσανε τίποτα ψιλές; :2funny: (Off-topic)...
Και ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις υποδείξεις;
εγώ είμαι από άλλο θρεντ  γουαρμ...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Δεν κάνει υποδείξεις, τον ρουφιάνο κάνει :2funny: :2funny:
Τεσπα ο τύπος δεν πρέπει να είναι έλληνας γ αυτό κ θίγεται τόσο ευκολα.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
εγώ είμαι από άλλο θρεντ  γουαρμ...
Δυστυχώς εσύ έχεις φάει πολλά warned κλπ!!! Πότε θα τα σταματήσεις να δω!!! :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ καλα εκανε
οι ακραιες αποψεις πρεπει να μενουν στα αρρωστημενα μυαλα
αυτων που τις πιστευουν.
στο κατω-κατω ανοιξε δικο σου μπλογκ ρε αδερφε και γραφε εκει τις "σοφιες" σου.
με δικους σου κανονες και χωρις εποπτεια.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πολυ καλα εκανε
οι ακραιες αποψεις πρεπει να μενουν στα αρρωστημενα μυαλα
αυτων που τις πιστευουν.
στο κατω-κατω ανοιξε δικο σου μπλογκ ρε αδερφε και γραφε εκει τις "σοφιες" σου.
με δικους σου κανονες και χωρις εποπτεια.

Το ότι είναι ακραία άποψη κ καλά έκαναν με το warn δε διαφωνώ, αλλά διάβασε μερικές σελίδες μήπως κ καταλάβεις τι εγινε. Μετά ξαναγίνε επιθετικός με τη πάρτη μου. Κ σε παρακαλώ οχι υποδείξεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τωρα κατι του ειπες...
respect arion1955
Δυστυχώς εσύ έχεις φάει πολλά warned κλπ!!! Πότε θα τα σταματήσεις να δω!!! :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny:
και ρε συ αριων , γουορν ειναι το σωστο.
γουορμ ειναι το ζεστο ή το σκουλικι.
γουαρμ ειναι δικη σου επινοηση.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
1. επιθετικος γινεσαι εσυ και μονον
2. δεν σου απευθυνθυκα προσωπικα, αλλα αν εχεις παρομοιες αποψεις, τοτε,
ναι , η υποδειξη απευθυνεται και σε σενα
3. δεν χρειαζεται να καταλαβω τι εγινε , εχω καταλαβει ηδη.
αναφερθηκε απαξιωτικα στη φυλη του Ισραηλ και τιμωρηθηκε.
4. αν εννοεις να καταλαβω πως εφτασε η κουβεντα εκει,
τοτε θα πρεπει να μαθεις να εκφραζεσαι καλυτερα.
Το ότι είναι ακραία άποψη κ καλά έκαναν με το warn δε διαφωνώ, αλλά διάβασε μερικές σελίδες μήπως κ καταλάβεις τι εγινε. Μετά ξαναγίνε επιθετικός με τη πάρτη μου. Κ σε παρακαλώ οχι υποδείξεις.

Επισκέπτης

neoklis79 τώρα που στέρεψες από επιχειρήματα καταφεύγεις στις ύβρεις.Παραβιάζεις και εσύ τον κανόνα Νο 6 του forum.Χρησιμοποείς προσβλητικά σχόλια εις βάρος μου.Αμφισβητείς την ελληνικότητα μου και με χαρακτηρίζεις ρουφιάνο.Αλλά φαίνεται πως δεν κατάλαβες ακόμα γιατί η Ελλάδα είναι μπουρδέλο.Θα σου πω εγώ το γιατί.Γιατί τυπάκια σαν και εσένα δεν σέβονται τους κανόνες! :rockon:Παρακαλώ λοιπόν τους moderators να σε βάλουν στην καραντίνα όπως σου αξίζει!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
neoklis79 τώρα που στέρεψες από επιχειρήματα καταφεύγεις στις ύβρεις.Παραβιάζεις και εσύ τον κανόνα Νο 6 του forum.Χρησιμοποείς προσβλητικά σχόλια εις βάρος μου.Αμφισβητείς την ελληνικότητα μου και με χαρακτηρίζεις ρουφιάνο.Αλλά φαίνεται πως δεν κατάλαβες ακόμα γιατί η Ελλάδα είναι μπουρδέλο.Θα σου πω εγώ το γιατί.Γιατί τυπάκια σαν και εσένα δεν σέβονται τους κανόνες! :rockon:Παρακαλώ λοιπόν τους moderators να σε βάλουν στην καραντίνα όπως σου αξίζει!

Ποιές υβρις ρε καραγκιόζη που κ "ρε" να σου πουν ζητάς από τους mods βοήθεια μωρή κότα. Τυπάκια σαν κ εμένα έχουν χεσμένα κάτι σιχαμένα υποκείμενα σαν κ εσένα.
Ουστ μωρή κότα τρέχα στη μαμά ρε καταημένο κομπλεξικό μουνόπλυμα.
Ας κάνουν τα δέοντα τώρα οι mods γιατί τώρα επιβάλεται, σκατόφλωρε...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Φοβερό όλο το thread  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Άπαιχτο λέμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιές υβρις ρε καραγκιόζη που κ "ρε" να σου πουν ζητάς από τους mods βοήθεια μωρή κότα. Τυπάκια σαν κ εμένα έχουν χεσμένα κάτι σιχαμένα υποκείμενα σαν κ εσένα.
Ουστ μωρή κότα τρέχα στη μαμά ρε καταημένο κομπλεξικό μουνόπλυμα.
Ας κάνουν τα δέοντα τώρα οι mods γιατί τώρα επιβάλεται, σκατόφλωρε...

Καλή καραντίνα neoklis79! :uglystupid: δεν θα πέσω στο άθλιο επίπεδό σου! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom