Νέα

Ελλάς... το κράτος της αρπαχτής και της αισχροκέρδειας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κοίταξε επειδή δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου και να πω ότι αποτελείς μέρος της 5ης φάλαγγας των Ισλαμιστών στην Ελλάδα,ένα θα σου πω η τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας είναι υπεράνω φυλής και θρησκείας!

Ερώτηση έκανα κ αν θες απαντάς απ το να παπαρολογείς.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μήπως είσαι εβραίος ή τα παίρνεις από εβραίους???

ακόμα και αυτο να συμβαινει (που δεν το νομίζω) ειναι απαξιωτικό για σενα να το αναφέρεις ετσι απλά χωρίς συγκεκριμένες κατηγορίες για τον συνομιλητή σου ...

ο τρόπος που εκφράζεσαι εσένα και μονο εσενα χαρακτηρίζει ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ερώτηση έκανα κ αν θες απαντάς απ το να παπαρολογείς.

έκφραση καφενείου ... παπαρολο....  ετσι μιλάς παάντα και παντού .... ε γι'αυτο και δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα ...

κριμα που είσαι και παναθηναικάρα ....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Προσβληθήκατε τόσο πολύ εσείς οι δύο λες κ το να είσαι εβραίος είναι κακό. Τεσπα όντως το επιπεδο παπαρολογίας που έχετε φτάσει είναι πολύ υψηλό για εμένα. Αποχωρώ κ σας αφήνω να παπαρολογείτε μόνοι σας. Πάντως εαν θέλετε απαντήστε στο ερώτημα.

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προσβληθήκατε τόσο πολύ εσείς οι δύο λες κ το να είσαι εβραίος είναι κακό. Τεσπα όντως το επιπεδο παπαρολογίας που έχετε φτάσει είναι πολύ υψηλό για εμένα. Αποχωρώ κ σας αφήνω να παπαρολογείτε μόνοι σας. Πάντως εαν θέλετε απαντήστε στο ερώτημα.
τελικά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σας είναι το Ισραήλ η η Ελλάδα? μήπως ζείτε εκεί κάτω?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

από παν-αθηναική ευγένεια και μονο να σου απαντησω σε ότι με αφορά οτι δεν είμαι εβραίος και αυτο δεν με εμποδίζει να κάνω μπιζνες με εβραιους και εβραικές επιχειρήσεις και τραπεζικά ιδρύματα που ελέχγουν... απο την άλλη επίσης σε τιποτα δεν με εμποδίζει να έχω διαβάσει τα περι Ταλμουδ, Σιων, Πρωτοκολλα, διδαχες Π.Διαθήκης αλλά και την εργασία του κ. Κ.Πλεύρη περι Εβραιων ....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η παπαρολογία σε όλο της το μεγαλείο ...

αν ήξερες πόσες προτασεις έχουν γινει στην κρητική αυτοδιοίκηση για αυτονομους σταθμους ανανεώσημης ενεργειας απο πολυεθνικους ομίλους (ειδικά γερμανικους και ελβετικους) και ποιες απαντησεις έχουν λάβει απο άτομα που σκεφτονται οπως εσύ .....

Κ επειδή athens είσαι ψευτης κ υποκριτής η παράθεση που έβαλα είναι από εδώ αφού με κατηγόρησες για εκφράσεις καφενείου.
έκφραση καφενείου ... παπαρολο....  ετσι μιλάς παάντα και παντού .... ε γι'αυτο και δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα ...

κριμα που είσαι και παναθηναικάρα ....

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διαβάσαμε απο απίθανο τύπο ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος και Σιωνιστής και φυσικά ότι το Ολοκαύτωμα ήταν παραμύθι.Επίσης είδα και αστείρευτο κόμπλεξ και μίσος απέναντι στον Εβραϊκό λαό επικροτώντας ενέργειες τρομοκρατίας και τυφλής βίας Ισλαμιστών απέναντι σε Ισραηλινούς.Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι αυτοί που τα γράφουν ανήκουν στους κόλπους της ακροδεξιάς.Και φυσικά πέρα απο άξεστοι,αμόρφωτοι και ρατσιστές είναι και αντισημίτες.Ου να μου χαθήτε φασισταριά του κερατά.Είμαστε όλοι Εβραίοι!

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τελικά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σας είναι το Ισραήλ η η Ελλάδα? μήπως ζείτε εκεί κάτω?
Για μερικούς κυρίως το πρώτο.Ο ακροδεξιός έχει απίστευτο κόμπλεξ με τους Εβραίους.Κοιμάται και βλέπει στον ύπνο του Εβραίους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Όχι ρε μεγάλε φασίστες δεν είμαστε αλλά δεν είμαστε ούτε Εβραίοι, ούτε Κομμουνιστές ούτε gay :2funny:

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε μεγάλε φασίστες δεν είμαστε αλλά δεν είμαστε ούτε Εβραίοι, ούτε Κομμουνιστές ούτε gay :2funny:
Dεν γνωρίζω τι είσαι και δεν με ενδιαφέρει.Ο καθένας κρίνεται απο αυτά που γράφει εδώ μέσα.Όσο για μένα δεν έχω κανέναν πρόβλημα ούτε με Κουμουνιστές,ούτε με gay ούτε και με Εβραίους.

Υ.Γ. επειδή έχω κυριλικό αλφάβητο και είμαι Μόσχα παρακαλώ οι μοντς αν θέλουν να μου αλλάζουν τα ποστ εφόσον δεν αποστέλονται ελληνικοί χαρακτήρες.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Κ επειδή athens είσαι ψευτης κ υποκριτής η παράθεση που έβαλα είναι από εδώ αφού με κατηγόρησες για εκφράσεις καφενείου.

so what ?

αλλά αν είσαι χατζηπαπάρας και μπαρούφας απο γεννησημιού γίνεται να αρνηθείς τη φύση σου ?

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για μερικούς κυρίως το πρώτο.Ο ακροδεξιός έχει απίστευτο κόμπλεξ με τους Εβραίους.Κοιμάται και βλέπει στον ύπνο του Εβραίους.
γενικά δεν μπορούμε να λέμε για έναν λαό και να τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι...
ο κάθε λαός έχει κόσμο από όλα τα πολιτικά φάσματα και δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε όλο τον λαό έτσι εφ όσον η πολιτική  του ηγεσία ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική γραμμή..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Dεν γνωρίζω τι είσαι και δεν με ενδιαφέρει.Ο καθένας κρίνεται απο αυτά που γράφει εδώ μέσα.Όσο για μένα δεν έχω κανέναν πρόβλημα ούτε με Κουμουνιστές,ούτε με gay ούτε και με Εβραίους.

Υ.Γ. επειδή έχω κυριλικό αλφάβητο και είμαι Μόσχα παρακαλώ οι μοντς αν θέλουν να μου αλλάζουν τα ποστ εφόσον δεν αποστέλονται ελληνικοί χαρακτήρες.

Είπες όλοι είμαστε Εβραίοι και γενικά οι αφορισμοί είναι φασιστικοί :cheesy: δια ταύτα

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γενικά δεν μπορούμε να λέμε για έναν λαό και να τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι...
ο κάθε λαός έχει κόσμο από όλα τα πολιτικά φάσματα και δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε όλο τον λαό έτσι εφ όσον η πολιτική  του ηγεσία ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική γραμμή..
Συμφωνώ απόλυτα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
είμαστε ελληναράδες !! και τα κάναμε όλα αχταρμά !!!

πέστο ντε !!!!!

Προφανώς δεν εχεις διάθεση χούμορ, αλλά ναι γίναν παχταρμά. Αλλά όπως λένε, η Κίνα δεν είναι 200 ετών

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή την επταετία 1967 έως 1974 που είχαμε εδώ χούντα τότε όλος ο λαός μας ήταν χουντικός?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Προφανώς δεν εχεις διάθεση χούμορ, αλλά ναι γίναν παχταρμά. Αλλά όπως λένε, η Κίνα δεν είναι 200 ετών

πράγματι ποτέ δεν με γοήτευσε το χιούμορ ....και αυτο με την Κινα .... μμμ... δεν το έχω ξανακούσει ...

πάντως εδω το θέμα είναι ελληνικό .... νομίζω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom