You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλάς... το κράτος της αρπαχτής και της αισχροκέρδειας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos2000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πολυ σωστος ο lefteris38. Το δηθεν ολοκαυτωμα των Εβραιων το αμφισβητει πολυς κοσμος daniel οχι μονο ο Αχμεντινετζαν. Και δεν χρειαζεται να ειναι καποιος φασιστας ή οπαδος του Πλευρη για να αμφισβητει τα παραμυθια των σιωνιστων.
Φίλε μου γράφεις ότι ο lefteris38 είναι πολύ σωστός ενώ κάνεις παράθεση στο δικό μου κείμενο όπου επιχειρηματολογώ ουσιαστικά για το αβάσιμο των ισχυρισμών του Λευτέρη.Το ολοκαύτωμα των Εβραίων αμφισβητείται από την προπαγάνδα μιας περιέργης συμμαχίας ακροαριστερών,ακροδεξιών,Αράβων και Ισλαμιστών εν γένει.Το ολοκαύτωμα δυστυχώς για την τιμή της ανθρωπότητας είναι ιστορικό γεγονός.
Η λέξη Σιωνιστής κακώς έχει στιγματιστεί αρνητικά.Διότι προφανώς αναφέρεις την λέξη χωρίς να γνωρίζεις το πραγματικό νόημά της.Σιωνιστές ήταν οι Εβραίοι εκείνοι που είχαν σαν όραμα την επιστροφή των Εβραίων της διασποράς στην ιστορική τους κοιτίδα,την Γη της Επαγγελίας και την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.Που είναι το κακό σε αυτό? Γιατί θα πρέπει ο κάθε τυχάρπαστος λαός να έχει το δικαίωμα να αποκτήσει ανεξάρτητο κράτος(βλ.Κόσοβο)και όχι ένας ιστορικός λαός όπως οι Εβραίοι?
Επισκέπτης
μαγκες διαβαστε τιτλο του θρεντ....ξεφυγατε ;)
Έχεις δίκιο φίλε αλλά επειδή είμαι ιστορικός το επάγγελμα δεν μπορώ να μην απαντώ σε ιστορικές ανακρίβειες!
Ιστορία Νεολληνικού Εθνους 1453-1974 Βασίλη Ραφαηλίδη
ωραιο παραδειγμα.........................
δεν υπαρχει πιο ανθελληνας απο αυτον...................
Επισκέπτης
Ότι έχει πυρηνικά για άμυνα,δε λέει κάτι.Κακώς έχει...
Όσο για το Ιράκ ή Ιράν,δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.Σημασία έχει ότι πραγματοποίησε υπερπτήση για να πλήξει μια χώρα που δεν είχε πόλεμο μαζί της.
Το Ισραήλ έπληξε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράκ,μια δεδηλωμένη εχθρική χώρα,για να μην αναπτύξει πυρηνικά όπλα και στραφεί εναντίον του.Αυτό λέγεται προληπτικό χτύπημα και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 929
- Πόντοι
- 96
Με αυτά,τα ειρωνικά σχόλια στην απάντηση μου,προτείνεις κάτι συγκεκριμένο;Κάποια λύση;
Συνεχιζα το αλλο ποστ με τα σεμιναρια το δικο σου το παρεθεσα για να καταλάβει ο κοσμος το αστειο οχι για να ειρωνευτω!!!
κατα τα αλλα αν καποιος ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ειναι οι κολοσσοι και ΟΧΙ ο μαναβης και ο χασαπης γιατι ενας απλος ανθρωοπος χασαπης μπορει να γινει κολοσσος ΟΧΙ. Αν νομιζετε οτι αυτοι στις λαικες εχουν 200% κερδος γιατι να μην πάμε ολοι να ανοιξουμε ενα παγκο!!! (παγκο ανοιγεις --300 σουπερ σε 20 χωρες ΔΕΝ μπορεις)
Εγω προτεινω ναι ερευνα αγορας τωρα το φθηνοτερο ειναι σχετικο!!!
Και αν πιστεψω οτι καποιος ειναι συστηματικα ακριβος ΔΕΝ ξαναπαταω ή ζηταω τα λεφτα μου πίσω. Το κανω ομως και στα πολυκαταστηματα και στα μικρομαγαζα και οχι όπου με παιρνει. Ο ταξιτζης και ο ιδιοκτητης pet shop μπορει να ειναι πυρηνικοι φυσικοι αλλα στο Ελλαντα...., τουλάχιστον δεν θα τους προσβαλω κιολας!!
υγ Σεμιναριο οικονομιας "ειδες οι Εβραιοι για να ειναι οικονομοι τι κρατος εφτιαξαν??"
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Φίλε μου λυπάμαι αλλά γράφεις ανακρίβειες!
..........
Δεύτερον ο μόνος άνθρωπος που αμφισβητεί σήμερα την ύπαρξη του ολοκαυτώματος είναι ο εξτρεμιστής Πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ ο οποίος έχει απειλήσει να σβήσει το Ισραήλ από τον χάρτη...και οι συνοδοιπόροι του φυσικά.Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την διεθνή κοινότητα και θέλει να αναπτύξει πυρηνικά όπλα για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του Ισραήλ.
Αυτά για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και όπως θα διαπίστωσες μάλλον εσένα σου ξεφεύγουν αυτά που λες ή ακούς πολύ Πλεύρη και Γεωργιάδη!
Nα τα μας, θα μα πουν και φασιστες τωρα.
-----------------------
Ροζέ Γκαροντί, 83 ετών. Προσωπικότητα αμφιλεγόμενη όσο και ενδιαφέρουσα. Ενας φιλόσοφος που πέρασε μια ζωή κυνηγημένος. Ο,τι πίστεψε τον διέγραψε και ό,τι δεν πίστεψε τον προσεταιρίστηκε. Κονταροχτυπήθηκε με τον ναζισμό 33 μήνες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ακουσε δεκατέσσερα «εις θάνατον» να σφυρίζουν στ' αφτιά του. Ακουστε τι λεει λοιπον ο "αυτοπτης αυτος μαρτυρας" σε συνεντευξη του στο Βημα:
Πώς είναι δυνατόν, κύριε Γκαροντί, εσείς, που μαρτυρήσατε στο πλευρό των Εβραίων, να λέτε πως Ολοκαύτωμα δεν έγινε; Πολλοί λένε πως είστε αντισημίτης...
«Κατηγορία και αυτή! Συγγνώμη που γελάω. Ομως... εγώ αντισημίτης; Οι άνθρωποι που το λένε μπερδεύουν τον ιουδαϊσμό, μια θρησκεία που σέβομαι και έχω μελετήσει, με τον σιωνισμό. Μα τον σιωνισμό τον πολεμούν και οι Εβραίοι! Δεν είναι θρησκεία, είναι μια εθνικιστική, σοβινιστική, φυλετική αίρεση η οποία εκμεταλλεύεται τη θρησκεία. Αντικαθιστά τον Θεό του Ισραήλ, που είναι και δικός μας Θεός, με το κράτος του Ισραήλ. Μιλάμε για ειδωλολατρία! Ο σιωνισμός οδηγεί στον αντισημιτισμό, οδηγεί στο να μισεί ο άνθρωπος τον άνθρωπο. Εμένα οι Εβραίοι είναι φίλοι μου, αδέλφια μου... Εχω καθήκον απέναντί τους να παλέψω και τον αντισημιτισμό και τον σιωνισμό. Ενας από τους καλύτερους φίλους μου είναι ο μεγάλος μουσικός Γεχούντι Μενουχίν. Εκείνος Εβραίος, εγώ χριστιανός δεν έχει σημασία. Μας αρκεί ο σεβασμός στον άνθρωπο».
-------------------------------
Κοιταξτε δυναμη που εχουν οι Κωλοσιωνιστες στην Ελλαδα.
Ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου για την υποχρεωτικη διδαχη της Εβραικης ιστοριας στα σχολεια. Παει αυτο.....
Στο Καλπακι (οποιος εχει παει θα το εχει δει) και συγκεκριμενα στο Μουσειο πολεμου απεναντι στο δρομο υπαρχουν 3 αγαλματα των προτεργατων της νικης. Του τοτε Βασιλια Γεωργιου του Β, του Πρω8υπουργου Ι. Μεταξα, και του Αρχηγου των Ε.Δ. στραταρχου Α. Παπαγου.
Στον προαυλιο χωρο του μουσειου φυγουραρει πρωτο και ισως και μοναδικο το αγαλμα καποιου Μαρδοχαιου Φριζη - Εβραιου. Δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει αγαλμα του Ηρωικου Συνταγματαρχου Κ.Δαβακη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι απουσιαζει το αγαλμα του Στρατηγου της νικης (δεν θα μιλουσαμε για Αλβανικο επος χωρις αυτον) Υποστρατηγου Χ. Κατσημητρου.
Ρε πουστη μου απο που και ως που φυγουραρει εκει μονο το αγαλμα το Ελληνο-Εβραιου Φριζη.
Λενε οτι ηταν ο πρωτος ανωτερος αξιωματικος που σκοτωθηκε. Και ερωτω με τι σειρα μου.
Γιατι να μη μπει και το αγαλμα του πρωτου στρατιωτη που σκοτωθηκε? ( Του αγνωστου σε μας Βασίλειου Τσιαβαλιάρη)
Γιατι να απουσιαζει το αγαλμα του πρωτου Αξιωματικου που σκοτωθηκε? (Υπολ/γου Αλ. Διακου)
Γιατι να απουσιαζει το αγαλμα του πρωτου νεκρου δημοσιογραφου? (Κωστη Παπαδακη)
Γιατι να απουσιαζουν τα αγαλματα του πρωτου φονευθεντος γιατρου, του πρωτου φονευθεντος υπαξιωματικου, της πρωτης φονευθησης γυναικος ????
Γιατι δεν ηταν Εβραιοι γαμω το φελεκι μου.
Εξω απο το σπιτι της οδου Μωυση 27 στο Τελ Αβιβ εχει μια λακουβα
Ρε φιλε με το να εισαι ειρωνικος δεν καταφερνεις τιποτα αλλα μιας και ειπες Τελ-Αβιβ εχει ενα αεροδρομιο εκει το οποιο ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο απο το Ελ. ΒΕνιζελος που μας το εχουν και για τεραστιο.
Επισκέπτης
Φίλε μου γράφεις ότι ο lefteris38 είναι πολύ σωστός ενώ κάνεις παράθεση στο δικό μου κείμενο όπου επιχειρηματολογώ ουσιαστικά για το αβάσιμο των ισχυρισμών του Λευτέρη.Το ολοκαύτωμα των Εβραίων αμφισβητείται από την προπαγάνδα μιας περιέργης συμμαχίας ακροαριστερών,ακροδεξιών,Αράβων και Ισλαμιστών εν γένει.Το ολοκαύτωμα δυστυχώς για την τιμή της ανθρωπότητας είναι ιστορικό γεγονός.
Η λέξη Σιωνιστής κακώς έχει στιγματιστεί αρνητικά.Διότι προφανώς αναφέρεις την λέξη χωρίς να γνωρίζεις το πραγματικό νόημά της.Σιωνιστές ήταν οι Εβραίοι εκείνοι που είχαν σαν όραμα την επιστροφή των Εβραίων της διασποράς στην ιστορική τους κοιτίδα,την Γη της Επαγγελίας και την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.Που είναι το κακό σε αυτό? Γιατί θα πρέπει ο κάθε τυχάρπαστος λαός να έχει το δικαίωμα να αποκτήσει ανεξάρτητο κράτος(βλ.Κόσοβο)και όχι ένας ιστορικός λαός όπως οι Εβραίοι?
Φίλε Λευτέρη σου παραθέτω ένα πόστ μου μήπως και καταλάβεις τι εστί Σιωνισμός!και κάτι ακόμα η άρνηση του Ολοκαυτώματος σε πολλές χώρες νομίζω και στη δική μας αποτελεί ποινικό αδίκημα!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 929
- Πόντοι
- 96
να τι γραφουν οι Financial Times
Greeks set to pay price for feelgood years
μεταφρασμενο
Το βρηκα από
Greeks set to pay price for feelgood years
μεταφρασμενο
Το βρηκα από
Το Ισραήλ έπληξε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράκ,μια δεδηλωμένη εχθρική χώρα,για να μην αναπτύξει πυρηνικά όπλα και στραφεί εναντίον του.Αυτό λέγεται προληπτικό χτύπημα και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.
Το να σκοτώνουν γυναικόπαιδα στη παλαιστίνη κ αυτό προληπτικά χτυπήματα λέγονται κ έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, σωστά??? Άλλωστε όταν μεγάλώσουν θα στραφούν εναντίον του οπότε...
Επισκέπτης
απλή συνωνυμία!To daniel ειναι το αντιστοιχο του Δανιηλ?Προφητη της Παλαιας Διαθηκης?
Επισκέπτης
Το να σκοτώνουν γυναικόπαιδα στη παλαιστίνη κ αυτό προληπτικά χτυπήματα λέγονται κ έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, σωστά??? Άλλωστε όταν μεγάλώσουν θα στραφούν εναντίον του οπότε...
Είσαι μάλλον θύμα της μονόπλευρης πληροφόρησης των ελληνικών ΜΜΕ.
Τους βομβιστές αυτοκτονίας και τους πυραύλους που εκτοξεύει η Χαμάς από την Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ σκοτώνοντας αθώους Ισραηλινούς πολίτες δεν τους υπολογίζεις?
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
......και κάτι ακόμα η άρνηση του Ολοκαυτώματος σε πολλές χώρες νομίζω και στη δική μας αποτελεί ποινικό αδίκημα!
Ειδατε που τα ελεγα εγω. Αρχισαμε και τις απειλες τωρα.
" Αποφασιζομεν και διατασομεν τον ισοβιον εγκλεισμο του Λευτερη38 εις τας φυλακας του Γεντι κουλε. Εκτιμοντας τον προτερο εντιμο βιο του ως εκ των παλαιοτερων μελων του mourdela.com, δια τουτο μετατραπη η δι απαγχονισμου επιβληθησα ποινη εις ισοβιαν καθειρξη"
Α και που' εισται: "Οταν λεμε ισοβια εννουουμε ισοβια"
Ρε πουστη μου ο Παττακος με τρις ισοβια, βγηκε σε 25 χρονια εξω, εγω σε ποσα;
Οχι αγαπητε φιλε η Ελλαδα ακομα δεν εχει φτασει σε τετοιο σημειο ξεφτιλας, ωστε να θεωρει την αρνηση του "ολοκαυτωματος" (που επαναλαμβανω δεν συνεβη ποτε) ποινικο αδικημα.
Αδικημα ομως ειναι οτι ξεφυγαμε απο το θεμα.
Είσαι μάλλον θύμα της μονόπλευρης πληροφόρησης των ελληνικών ΜΜΕ.
Τους βομβιστές αυτοκτονίας και τους πυραύλους που εκτοξεύει η Χαμάς από την Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ σκοτώνοντας αθώους Ισραηλινούς πολίτες δεν τους υπολογίζεις?
Μήπως είσαι εβραίος ή τα παίρνεις από εβραίους???
Επισκέπτης
Ειδατε που τα ελεγα εγω. Αρχισαμε και τις απειλες τωρα.
" Αποφασιζομεν και διατασομεν τον ισοβιον εγκλεισμο του Λευτερη38 εις τας φυλακας του Γεντι κουλε. Εκτιμοντας τον προτερο εντιμο βιο του ως εκ των παλαιοτερων μελων του mourdela.com, δια τουτο μετατραπη η δι απαγχονισμου επιβληθησα ποινη εις ισοβιαν καθειρξη"
Α και που' εισται: "Οταν λεμε ισοβια εννουουμε ισοβια"
Ρε πουστη μου ο Παττακος με τρις ισοβια, βγηκε σε 25 χρονια εξω, εγω σε ποσα;
Οχι αγαπητε φιλε η Ελλαδα ακομα δεν εχει φτασει σε τετοιο σημειο ξεφτιλας, ωστε να θεωρει την αρνηση του "ολοκαυτωματος" (που επαναλαμβανω δεν συνεβη ποτε) ποινικο αδικημα.
Αδικημα ομως ειναι οτι ξεφυγαμε απο το θεμα.
Εγώ δεν απειλώ κανένα αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι απόφαση του ΟΗΕ ότι η άρνηση του Ολοκαυτώματος συνιστά ποινικό αδίκημα! Όσον αφορά ότι ξεφύγαμε από το θέμα δεν φταίω εγώ.Εγώ απλά στο αρχικό μου ποστ ανέφερα πόσο μπροστά είναι το κράτος του Ισραήλ σε σχέση με την Ελλάδα!
Επισκέπτης
Κοίταξε επειδή δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου και να πω ότι αποτελείς μέρος της 5ης φάλαγγας των Ισλαμιστών στην Ελλάδα,ένα θα σου πω η τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας είναι υπεράνω φυλής και θρησκείας!Μήπως είσαι εβραίος ή τα παίρνεις από εβραίους???
ωραιο παραδειγμα.........................
δεν υπαρχει πιο ανθελληνας απο αυτον...................
απο που συνάγεται αυτό ?
Κοίταξε επειδή δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου και να πω ότι αποτελείς μέρος της 5ης φάλαγγας των Ισλαμιστών στην Ελλάδα,ένα θα σου πω η τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας είναι υπεράνω φυλής και θρησκείας!
περισσότερο θέλω να πιστευω οτι πρόκειται για ακόμη ένα νεοέλληνα - ελεηνάρα που ευθύνεται για την ... Ελλάδα ... θύμα της αρπαχτής και της αισχροκέρδιας .... (θέμα του θρεντ ..._.
έχεις αμφιβολία επ'αυτού ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις