Νέα

Ελλάς... το κράτος της αρπαχτής και της αισχροκέρδειας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ε, οχι ρε δικε μου και συγκριση με τους Εβραιους, τη χειροτερη ρατσα στον πλανητη. Δεν διαφωνω οτι ειμαστε μπουρδελο σαν κρατος αλλα τουλαχιστον δεν βομβαρδιζουμε παιδακια, ουτε κινδυνευουμε να σκασει κανενας διπλα μας ζωσμενος εκρηκτικα. Χιλιες φορες να ζω εδω παρα στο Ισραηλ.

έχεις παέι ποτέ Ισραήλ ? μην εκφέρεις γνώμη αν δεν γνωρίζεις ...

χίλιες φορές περισσότερο κινδυνευεις ζωντας στο ελλάδα με τις υποδομές υγείας και το ιατρικό σύστημα που διαθέτει ....

όσο για την ποιότητα ζωής και τον σεβασμό στο περιβάλλον .... αστα μην  το σκεφτεσαι ....

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εδώ αυτή η χώρα πριν 4 χρόνια έκανε Ολυμπιακούς αγώνες παραμυθιάζοντας τους πολίτες ότι μετά τα έργα αυτά θα έμεναν στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη ...

τελικά έμειναν χρέη παρατημένα κτίρια πλιάτσικο και άγιος ο Θεός....

Επισκέπτης
Φιλε μια φορα εχω παει εκτος Ελλαδος και πηγα στο Ισραηλ.Πραγματικα ειναι πολλα χρονια μπροστα απο την Ελλαδα.Τωρα καποιοι θα πουν εχουν οτι εχουν τους Αμερικανους που τους στηριζουν.Το πρωτο που παρατηρησα εκει ηταν οτι στους δρομους δεν υπηρχε ιχνος λακουβας.
Συμφωνούμε φίλε μου.Πράγματι κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι τους στηρίζουν οι ΗΠΑ.Μα και την Ελλάδα δεν τη στήριξαν με το σχέδιο Μάρσαλ? και τι έκανε? αξιοποίησε τους πόρους ή τους φάγανε οι επιτήδειοι? και ένα ακόμα παράδειγμα.Σε λιγες μέρες στο Ισραήλ θα ασκηθεί ποινική διώξη κατά του πρωθυπουργού της χώρας επειδή υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι δωροδοκήθηκε κατά το παρελθόν.Άραγε στην Ελλάδα πότε έγινε κάτι αντίστοιχο και δεν το θυμάμαι? :think:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
έχεις παέι ποτέ Ισραήλ ? μην εκφέρεις γνώμη αν δεν γνωρίζεις ...

χίλιες φορές περισσότερο κινδυνευεις ζωντας στο ελλάδα με τις υποδομές υγείας και το ιατρικό σύστημα που διαθέτει ....

όσο για την ποιότητα ζωής και τον σεβασμό στο περιβάλλον .... αστα μην  το σκεφτεσαι ....
Μην το συζηταμε το Ισραηλ πολυ οργανωμενο κρατος σε σχεση με την Ελλαδα σε ολους τους τομεις θα ελεγα.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Είσαι μάλλον θύμα της μονόπλευρης πληροφόρησης των ελληνικών ΜΜΕ.
Τους βομβιστές αυτοκτονίας και τους πυραύλους που εκτοξεύει η Χαμάς από την Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ σκοτώνοντας αθώους Ισραηλινούς πολίτες δεν τους υπολογίζεις? :think:

Δεν δικαιολογώ τους Παλαιστίνιους αλλά εκείνοι είναι που παλεύουν για την επιβιωσή τους. Αντιθέτως οι Ισραηλινοί κάνουν κανονική γενοκτονία.
Στο θέμα μας τώρα. Εγώ πάλι μια χαρά περνάω στην Ελλάδα. Είναι το μοναδικό κράτος που ο καθένας κάνει οτι γουστάρει. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ζώ σε μια από τις αποστειρωμένες χώρες της Σκανδιναβίας ή στην Ελβετία.
Φραπέ, ήλιος, 700 ευρώ και παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο...

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Συμφωνούμε φίλε μου.Πράγματι κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι τους στηρίζουν οι ΗΠΑ.Μα και την Ελλάδα δεν τη στήριξαν με το σχέδιο Μάρσαλ? και τι έκανε? αξιοποίησε τους πόρους ή τους φάγανε οι επιτήδειοι? και ένα ακόμα παράδειγμα.Σε λιγες μέρες στο Ισραήλ θα ασκηθεί ποινική διώξη κατά του πρωθυπουργού της χώρας επειδή υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι δωροδοκήθηκε κατά το παρελθόν.Άραγε στην Ελλάδα πότε έγινε κάτι αντίστοιχο και δεν το θυμάμαι? :think:
Και η Ευρωπαικη Ενωση που μας δινει τις επιδοτησεις τι τις κανουμε?Παλι τα λαμογια τις τρωνε.Η ατιμωρησια ειναι κανονας στην Ελλαδα.

Επισκέπτης
Φιλε μια φορα εχω παει εκτος Ελλαδος και πηγα στο Ισραηλ.Πραγματικα ειναι πολλα χρονια μπροστα απο την Ελλαδα.Τωρα καποιοι θα πουν εχουν οτι εχουν τους Αμερικανους που τους στηριζουν.Το πρωτο που παρατηρησα εκει ηταν οτι στους δρομους δεν υπηρχε ιχνος λακουβας.

Επειδη τυχαινει να εχω παει 3 φορες στο Ισραηλ, παρατηρησα και λακουβες στους δρομους και πολιτες να κουβαλανε οπλα και στα club να σε περνανε απο μηχανημα για μεταλικα αντικειμενα πριν μπεις μεσα και το χειροτερο, καχυποψια παντου και στα παντα. Οσο για το αν τους βοηθανε οι Αμερικανοι...αμφιβαλεις ?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είμαι και Κρητικός στην καταγωγή!!! Είπες τίποτα; :cheesy:
Αφού συμφωνούμε στα τρία απο τα τέσσερα δεν γίνεσαι γαύρος να βρείς την υγειά σου....

Και για να μην το πολυγαμάμε με το offtopication, καλά να πάθουμε.
Καλά μας κάνουνε, να μας πάρουν και τα σώβρακα και να κυκλοφορούμε με τις μαλαπέρδες όξω.
Ο Έλληνας καταναλωτής είναι μαλάκας. <-- Αξίωμα

Επισκέπτης
Δεν δικαιολογώ τους Παλαιστίνιους αλλά εκείνοι είναι που παλεύουν για την επιβιωσή τους. Αντιθέτως οι Ισραηλινοί κάνουν κανονική γενοκτονία.
Στο θέμα μας τώρα. Εγώ πάλι μια χαρά περνάω στην Ελλάδα. Είναι το μοναδικό κράτος που ο καθένας κάνει οτι γουστάρει. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ζώ σε μια από τις αποστειρωμένες χώρες της Σκανδιναβίας ή στην Ελβετία.

Μέχρι πότε θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό το σκέφτηκες?Το ΕΣΠΑ λήγει το 2013,μετά από αυτό τέρμα οι κοινοτικοί πόροι και ο λογαριασμός έεερχεται! :headbang:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη τυχαινει να εχω παει 3 φορες στο Ισραηλ, παρατηρησα και λακουβες στους δρομους και πολιτες να κουβαλανε οπλα και στα club να σε περνανε απο μηχανημα για μεταλικα αντικειμενα πριν μπεις μεσα και το χειροτερο, καχυποψια παντου και στα παντα. Οσο για το αν τους βοηθανε οι Αμερικανοι...αμφιβαλεις ?
Τουλαχιστον στις αντιστοιχες εθνικες οδους πραγματικα δεν υπηρχε λακουβα.Αυτο ειδα,αυτο λεω.Οσο για τους Αμερικανους συμφωνουμε αλλα τουλαχιστον αυτοι εκμεταλλευτηκαν σωστα τη βοηθεια που τους δοθηκε.Τωρα οσο αφορα το θεμα με τους Παλαιστινιους εκει δεν ειναι σωστοι οι Εβραιοι οντως.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

άξιος της τύχης σου λοιπόν για οτι συμβαίνει γύρω σου και δίπλα σου και για οτι πρόκειται να συμβει πολύ πολύ σύντομα ....

OP
OP
S

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τουλαχιστον στις αντιστοιχες εθνικες οδους πραγματικα δεν υπηρχε λακουβα.Αυτο ειδα,αυτο λεω.Οσο για τους Αμερικανους συμφωνουμε αλλα τουλαχιστον αυτοι εκμεταλλευτηκαν σωστα τη βοηθεια που τους δοθηκε.Τωρα οσο αφορα το θεμα με τους Παλαιστινιους εκει δεν ειναι σωστοι οι Εβραιοι οντως.
το ζήτημα δεν είναι το να κάνουμε συγκρίσεις με το Ισραήλ αλλά να δούμε το ζήτημα αλλιώς...

όταν μπήκαμε στην τότε ΕΟΚ σήμερα ΕΕ μας έλεγαν ότι αλλάζει η μοίρα της Ελλάδας θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και άλλα πολλά..
όταν έγινε η νομισματική ένωση τα ίδια και τελικά έχουμε γίνει μια από της ποιο φτωχές χώρες όχι μόνο της ΕΕ αλλά και χώρες που πριν ήταν δεκάδες θέσεις ποιο κάτω μας έχουν κουνήσει το μαντήλι...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Φίλε, δεν είναι το μοναδικό κράτος. Υπάρχει μια τεράστια λίστα με χώρες που κάνεις αυτά τα πράγματα που περιέγραψες. Παρκάρεις όπου γουστάρεις, δεν πολυτηρείς ωράρια και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Μόνο που τις ονομάζουμε χώρες "του τρίτου κόσμου" ή υποβαθμισμένες. Πώς θα σου φανεί όμως αν κάποιος από την αποστειρωμένη Σκανδιναβία σου πει ότι είμαστε "τριτοκοσμικοί";

Επισκέπτης

Και όμως σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση και για τους θανάτους αθώων και από τις δύο πλευρές την έχουν οι Παλαιστίνιοι οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τον Νοέμβριο του 1947 για τη δημιουργία δύο κρατών(Παλαιστινιακού και Εβραικού) στην υπό Βρεττανική κυριαρχία τότε Παλαιστίνη.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
το ζήτημα δεν είναι το να κάνουμε συγκρίσεις με το Ισραήλ αλλά να δούμε το ζήτημα αλλιώς...

όταν μπήκαμε στην τότε ΕΟΚ σήμερα ΕΕ μας έλεγαν ότι αλλάζει η μοίρα της Ελλάδας θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και άλλα πολλά..
όταν έγινε η νομισματική ένωση τα ίδια και τελικά έχουμε γίνει μια από της ποιο φτωχές χώρες όχι μόνο της ΕΕ αλλά και χώρες που πριν ήταν δεκάδες θέσεις ποιο κάτω μας έχουν κουνήσει το μαντήλι...
Αυτο ακριβως φιλε και οσο παμε ολο και πιο φτωχη χωρα θα ειμαστε.Ειπε καποιος πριν για το ΕΣΠΑ που τελειωνει το 2013 τοτε να δεις τι εχει να γινει.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Η ρίζα της πίστης των εβραίων είναι το Ταλμούδ και κατα 2ον η Π.Διαθήκη. Πρόκειται για ενα απόλυτα θρησκευτικό κράτος αντίστοιχο και πολυ βαθύτερο του Ιραν και της Σ.Αραβίας.
Στην πίστη τους και τα πιστευω τους οφείλονται τα προβλήματα με τους Εβραίους αλλά και τους ανθρώπους εν γενει ...

Αντίθετα οι έλληνες δεν έχουν μια ορθολογική βάση .... τα περι αρχαίας ελλάδος παραμύθια σχεδόν άγνωστα στον νεοέλληνα που σε γενικές γραμμές ουτε ενα 5% κληρονομικά δεν αποτελλεί συνέχεια των προγόνων .... αλβανοί, σλάβοι, φράγκοι, ρωμαιοι, βυζαντινοί, οθωμανοί, άραβες μαι ... έλληνες απο που ?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μέχρι πότε θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό το σκέφτηκες?Το ΕΣΠΑ λήγει το 2013,μετά από αυτό τέρμα οι κοινοτικοί πόροι και ο λογαριασμός έεερχεται! :headbang:

Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απολαυσέ το.
Φίλε μου δεν το παίζω άνετος. Και γώ τα ίδια σκατά τρώω. Δεν παραπονιέμαι όμως, μόνος μου τα έκανα έτσι (όπως και όλοι όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα). Κανείς δεν μας έχει επιβάλλει να μην σέβομαστε τους συμπολίτες μας, κανείς δεν μας έχει επιβάλλει να παίρνουμε δάνεια, κανείς δεν μας έχει επιβάλλει να ψηφίζουμε ανίκανους. Η κλάψα μας δείχνει πραγματικά πόσο άχρηστοι ήμαστε.
Όποτε και γώ προτιμώ να ασχολούμαι με τον φραπέ μου (μέρα - νύχτα ;))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom