Νέα

Ελλάς... το κράτος της αρπαχτής και της αισχροκέρδειας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Την ημερα που τα βενζιναδικα ειναι κλειστα και σε ενα thread με ασχετα ποστ που αφηνουν στο ασχετο καποιες αιχμεσς για μια θρησκευτικη και εθνικη ομαδα οταν γραφει αστειευόμενος οτι εχει τρεις δεμενους και θέλει να τους κάψει το κανει για να τους [size=14pt]ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ[/size]και οχι για να τους κατηγορησει!!!!!!
  Ειρωνευομουν τους ρατσιστες (edit τους σκληροπυρηνικους ρατσιστες για λιγο-πολυ εναν ρατσιτση ΟΛΟΙ τον κρυβουμε βαθια μέσα μας) για οσους δεν καταλαβαν και συνδυασα και την ελειψη βενζινης για να επιστρεψω στο ΘΕΜΑ !!!!!  ΗΜΑΡΤΟΝΕ επειτελους!!!!!!
  Δεν εχω καταλάβει τι ακριβως συμπερανατε αλλα τελως πάντων!!!!
  Εφαγα το πρασινακι, ζητησα και συγνωμη δεν ξερω τι αλλο να κάνω!!!!
  Ελπίζω μονο να δειξετε το ιδιο αισθημα αντικειμενικότητας και ευαισθησίας οταν καποιοι λένε  πουτανες και τσουλες την αδελφη/γκομενα/γυναικα καποιου τρίτου!!!!

edit2 και στο φιναλε αφου δεν πιασατε την ειρωνεια ας ΣΒΗΝΑΤΕ την πρωτη γραμμη του πόστ και ας μου ρίχνατε το πρασινακι!!!!! Απλα τωρα καταλαβαινω οτι πρεπει να βαω υποσημειωση του που βρισκετε το αστειο!!

Πχ ΠΟΤΕ η ενωση βυτιοφορων δεν εβγαλε αναοινωση για το περπάτημα ειναι ΑΣΤΕΙΟ!!
Επίσης 2+2=4 (ακόμα αλλα θας μας το πουν και αυτο)!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βασική αρχή της ελεύθερης οικονομίας είναι η απελευθέρωση των τιμών απο κάθε είδους δέσμευση.
με την λειτουργία του ελευθερου ανατγωνισμού και των νόμων της αγοράς αποκαθίστανται προβλήματα όπως τα αναφερόμενα.
και εγκαθίστανται άλλα όπως στο Washington D.C., όπου στις κούτες των οικιακών συσκευών που πετάγονται από τις βίλλες εκατομμυρίων δολλαρίων βρίσκουν κατάλυμα όλων τον ειδών άνεργοι, άστεγοι και κακομοίρηδες, ή τίμιοι που δεν έκαναν πουστιές για να πάρουν βίλλα.
Οξω πούστη απ την παράγκα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
λες για τον "τρεις λαλουν και δυο χορευουν κι αλλοι δυο παραμονευουν"
,κανω λαθος?
  Την ημερα που τα βενζιναδικα ειναι κλειστα και σε ενα thread με ασχετα ποστ που αφηνουν στο ασχετο καποιες αιχμεσς για μια θρησκευτικη και εθνικη ομαδα οταν γραφει αστειευόμενος οτι εχει τρεις δεμενους και θέλει να τους κάψει το κανει για να τους [size=14pt]ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ[/size]και οχι για να τους κατηγορησει!!!!!!
  Ειρωνευομουν τους ρατσιστες (edit τους σκληροπυρηνικους ρατσιστες για λιγο-πολυ εναν ρατσιτση ΟΛΟΙ τον κρυβουμε βαθια μέσα μας) για οσους δεν καταλαβαν και συνδυασα και την ελειψη βενζινης για να επιστρεψω στο ΘΕΜΑ !!!!!  ΗΜΑΡΤΟΝΕ επειτελους!!!!!!
  Δεν εχω καταλάβει τι ακριβως συμπερανατε αλλα τελως πάντων!!!!
  Εφαγα το πρασινακι, ζητησα και συγνωμη δεν ξερω τι αλλο να κάνω!!!!
  Ελπίζω μονο να δειξετε το ιδιο αισθημα αντικειμενικότητας και ευαισθησίας οταν καποιοι λένε  πουτανες και τσουλες την αδελφη/γκομενα/γυναικα καποιου τρίτου!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Ελεος χιουμορ εκανα για να επανέλθουμε στο ΘΕΜΑ του thread!!! Ας βγει τουλάχιστον ενας κανονας οτι με μερικα πραγματα ουτε καν πρεπει να κάνουμε πλακα!!!

Οσο για το "ολοκαυτωμα" ΦΥΣΙΚΑ και αφανιστηκαν οι "εργατες" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (απο την Θεσ/νικη εφυγαν καμια 20αρια χιλιαδες και δεν γυρισαν ουτε χίλιοι) απλα ο υπόλοιπος κόσμος ή δεν το γνωριζε ή εκανε τα στραβα ματια όπως κανουμε εμεις σήμερα για τις συνθηκες εργασιας στα Κινεζικα-Ινδικα και λοιπα εργοστασια!!!!!

Κατα τα αλλα οι Εβραιαοι ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ εκτος θέματος το θέμα το χειριζόμαστε ανΟΡΘΟΔΟΞΑ  και θα βγω ΔΙΑΜΑΡΤΗΝΟΜΕΝΟΣ!!! προς το παρον θα κατσω σαν το ΒΟΥΔΑ στην καρεκλα!!!!

edit μια και ειδα οτι καποιο μελος παρεξήγησε το ποστ μου ναι μεν ζηταω συγνωμη αν τον προσβαλα αλλα με την σειρα μου θα ζητησω να γινουν warned οσοι κατα καιρους ποσταραν ανεκδοτα με ΠΟΝΤΙΟΥΣ!!!!  edit2 και με ξανθιες

Έλα ρε φίλε.

Προφανώς έκανες πλάκα.

Αρκεί να συγκρίνει κανένας το ύφος σου με το ύφος, για παράδειγμα, του Λάκη.

Εντάξει, όχι βέβαια το καλλίτερο χιούμορ αλλά όχι χειρότερο από το ανέκδοτο με το φουρνάκι.

Το πρόβλημα είναι με κάποιους από εκείνους που εδώ μέσα αποφασίζουν το ποιός κάνει πλάκα και ποιός δεν κάνει.
Πρόβλημα που συνίσταται στην έλλειψη βασικών διανοητικών δεξιοτήτων όπως της κατανόησης του χιούμορ ενός κειμένου που διαβάζουν. Αν έμαθαν να διαβάζουν. Και όχι μόνον να ψέλνουν.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
και εγκαθίστανται άλλα όπως στο Washington D.C., όπου στις κούτες των οικιακών συσκευών που πετάγονται από τις βίλλες εκατομμυρίων δολλαρίων βρίσκουν κατάλυμα όλων τον ειδών άνεργοι, άστεγοι και κακομοίρηδες, ή τίμιοι που δεν έκαναν πουστιές για να πάρουν βίλλα.
Οξω πούστη απ την παράγκα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μα ένα πονόψυχος αριστερός σαν εσενα θα διαθέσει μια τουλάχιστον απο τις οικογενειακές του Mercedes για να αποκαταστησει αυτη την κοινωνική αδικία ...

αν πρόσεξες οι περισσότεροι εξ αυτων ειναι μαυριδεροί ... άρα ο φίλος ο Ομπαμα θα φροντισει πλεον ως μελλοντικός πρόεδρος να αποκαταστησει αδικίες και ... υπερβολική εντιμότητα των εκ γεννετης τιμιων ως υμείς δοκείτε δια την των τοιούτων σωτηρίαν ...

ειρήνη υμιν ....

ε ρε ξύλο με βρεγμενη σανίδα που σου χρειάζεται ... απο κατάλληλη περσόνα ...

Επισκέπτης
Έλα ρε φίλε.

Προφανώς έκανες πλάκα.

Αρκεί να συγκρίνει κανένας το ύφος σου με το ύφος, για παράδειγμα, του Λάκη.

Εντάξει, όχι βέβαια το καλλίτερο χιούμορ αλλά όχι χειρότερο από το ανέκδοτο με το φουρνάκι.

Το πρόβλημα είναι με κάποιους από εκείνους που εδώ μέσα αποφασίζουν το ποιός κάνει πλάκα και ποιός δεν κάνει.
Πρόβλημα που συνίσταται στην έλλειψη βασικών διανοητικών δεξιοτήτων όπως της κατανόησης του χιούμορ ενός κειμένου που διαβάζουν. Αν έμαθαν να διαβάζουν. Και όχι μόνον να ψέλνουν.

Συγχαρητήρια για τις διανοητικές σου δεξιότητες και για την αίσθηση του χιούμορ που έχεις! :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα ένα πονόψυχος αριστερός σαν εσενα θα διαθέσει μια τουλάχιστον απο τις οικογενειακές του Mercedes για να αποκαταστησει αυτη την κοινωνική αδικία ...

αν πρόσεξες οι περισσότεροι εξ αυτων ειναι μαυριδεροί ... άρα ο φίλος ο Ομπαμα θα φροντισει πλεον ως μελλοντικός πρόεδρος να αποκαταστησει αδικίες και ... υπερβολική εντιμότητα των εκ γεννετης τιμιων ως υμείς δοκείτε δια την των τοιούτων σωτηρίαν ...

ειρήνη υμιν ....

ε ρε ξύλο με βρεγμενη σανίδα που σου χρειάζεται ... απο κατάλληλη περσόνα ...

Σταμάτα να εκτίθεσαι.... Εγώ το Μερσεντέ το πήρα εντίμως και εμμίσθως... Κάτι που εσύ προφανώς δεν έχεις τη στοιχειώδη ηθική, και φαιά ουσία για να πράξεις....
Το ξύλο να δω ποιός θα το φάει..... Μάλλον αυτός που κάποια στιγμή θα ξυπνήσει κάποιος μαλάκας που κοροιδεύει και θα τον αρχίσει στις μάπες......
Zero θέλω νικ σαν το δικό σου....
Αλλά θα αλλάξω ένα γράμμα....
ΖΟroTolerance

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
περσόνα εχεις μερσεντές?  :think:  :grin:  :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εσυ βαλε Vivid , για να του πας κοντρα... :2funny:
Σταμάτα να εκτίθεσαι.... Εγώ το Μερσεντέ το πήρα εντίμως και εμμίσθως... Κάτι που εσύ προφανώς δεν έχεις τη στοιχειώδη ηθική, και φαιά ουσία για να πράξεις....
Το ξύλο να δω ποιός θα το φάει..... Μάλλον αυτός που κάποια στιγμή θα ξυπνήσει κάποιος μαλάκας που κοροιδεύει και θα τον αρχίσει στις μάπες......
Zero θέλω νικ σαν το δικό σου....
Αλλά θα αλλάξω ένα γράμμα....
ΖΟroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.524
Πόντοι
42.697

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και δεν το αλλάζεις σε "μηδενική ανοχή" να τελειώνουμε και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι?

Τώρα βαλτός είσαι να μου θυμήσεις τον παμμέγιστο;
Οχι φίλε....
Θέλω πάραυτα
"ΖήτωΗΕλλάδαΖήτωΗθρησκείαΖήτωΗΝεαΔημοκρατία" αλλά δεν μου επιτρέπει το σάιτ να πάρω τόσο μακρύ νικ...... Εχει φροντίσει η "μηδενικήΑνοχή" να μου δώσει κάτι μακρύτερο.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom