troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 910
- Πόντοι
- 96
Την ημερα που τα βενζιναδικα ειναι κλειστα και σε ενα thread με ασχετα ποστ που αφηνουν στο ασχετο καποιες αιχμεσς για μια θρησκευτικη και εθνικη ομαδα οταν γραφει αστειευόμενος οτι εχει τρεις δεμενους και θέλει να τους κάψει το κανει για να τους [size=14pt]ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ[/size]και οχι για να τους κατηγορησει!!!!!!
Ειρωνευομουν τους ρατσιστες (edit τους σκληροπυρηνικους ρατσιστες για λιγο-πολυ εναν ρατσιτση ΟΛΟΙ τον κρυβουμε βαθια μέσα μας) για οσους δεν καταλαβαν και συνδυασα και την ελειψη βενζινης για να επιστρεψω στο ΘΕΜΑ !!!!! ΗΜΑΡΤΟΝΕ επειτελους!!!!!!
Δεν εχω καταλάβει τι ακριβως συμπερανατε αλλα τελως πάντων!!!!
Εφαγα το πρασινακι, ζητησα και συγνωμη δεν ξερω τι αλλο να κάνω!!!!
Ελπίζω μονο να δειξετε το ιδιο αισθημα αντικειμενικότητας και ευαισθησίας οταν καποιοι λένε πουτανες και τσουλες την αδελφη/γκομενα/γυναικα καποιου τρίτου!!!!
edit2 και στο φιναλε αφου δεν πιασατε την ειρωνεια ας ΣΒΗΝΑΤΕ την πρωτη γραμμη του πόστ και ας μου ρίχνατε το πρασινακι!!!!! Απλα τωρα καταλαβαινω οτι πρεπει να βαω υποσημειωση του που βρισκετε το αστειο!!
Πχ ΠΟΤΕ η ενωση βυτιοφορων δεν εβγαλε αναοινωση για το περπάτημα ειναι ΑΣΤΕΙΟ!!
Επίσης 2+2=4 (ακόμα αλλα θας μας το πουν και αυτο)!!!!!!
Ειρωνευομουν τους ρατσιστες (edit τους σκληροπυρηνικους ρατσιστες για λιγο-πολυ εναν ρατσιτση ΟΛΟΙ τον κρυβουμε βαθια μέσα μας) για οσους δεν καταλαβαν και συνδυασα και την ελειψη βενζινης για να επιστρεψω στο ΘΕΜΑ !!!!! ΗΜΑΡΤΟΝΕ επειτελους!!!!!!
Δεν εχω καταλάβει τι ακριβως συμπερανατε αλλα τελως πάντων!!!!
Εφαγα το πρασινακι, ζητησα και συγνωμη δεν ξερω τι αλλο να κάνω!!!!
Ελπίζω μονο να δειξετε το ιδιο αισθημα αντικειμενικότητας και ευαισθησίας οταν καποιοι λένε πουτανες και τσουλες την αδελφη/γκομενα/γυναικα καποιου τρίτου!!!!
edit2 και στο φιναλε αφου δεν πιασατε την ειρωνεια ας ΣΒΗΝΑΤΕ την πρωτη γραμμη του πόστ και ας μου ρίχνατε το πρασινακι!!!!! Απλα τωρα καταλαβαινω οτι πρεπει να βαω υποσημειωση του που βρισκετε το αστειο!!
Πχ ΠΟΤΕ η ενωση βυτιοφορων δεν εβγαλε αναοινωση για το περπάτημα ειναι ΑΣΤΕΙΟ!!
Επίσης 2+2=4 (ακόμα αλλα θας μας το πουν και αυτο)!!!!!!