Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
αρκετα με την πολιτικη και τα λογια τυπε
ηρθε η ωρα για την τελικη λυση
κι εγω μεσα ειμαι
μεσημέρι προς απόγευμα τυπε και ειναι στημενα εξω απο το σταθμό.το βραδυ τυπε?
...σε αυτές τις γειτονιές ρε τύπε η ΧΑ παίρνει μόνο 25%..το άλλο 75% επιμένει να περιμένει να τους λύσει το πρόβλημα ο υπουργός και το ελληνικό κράτος
..βάλε στη πενταετια πόσους ληστευμενοβιασμενοσφαγμένους για να δεις πόσο μικρό ειναι το 25%..και όσοι Καντάρηδες και να χαθούν ακόμα ο φασισμός δε θα περάσειἈπὸ τὸ 5% πρὸ 5ετίας...
..βάλε στη πενταετια πόσους ληστευμενοβιασμενοσφαγμένους για να δεις πόσο μικρό ειναι το 25%..και όσοι Καντάρηδες και να χαθούν ακόμα ο φασισμός δε θα περάσει
τυπε ο δημητρακης δεν πληρωνει τον πληρωνουν,δεν ειναι πυρφορος
Η λυση ειναι μια και λεγεται ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ
η νομιμοποιηση των ιεροδουλων θελει να πει μαλλον τυπεΔηλ. ἡ λύσις εἰς π.χ. τὸ πρόβλημα τῆς βαρείας ἐγκληματικότητος εἶναι ἡ νομιμοποίησις τῆς ληστείας καὶ τοῦ φόνου. Μάλιστα.
η νομιμοποιηση των ιεροδουλων θελει να πει μαλλον τυπε
Το θεμα μιλαει για πορνεια φιλε μουΔηλ. ἡ λύσις εἰς π.χ. τὸ πρόβλημα τῆς βαρείας ἐγκληματικότητος εἶναι ἡ νομιμοποίησις τῆς ληστείας καὶ τοῦ φόνου. Μάλιστα.
Τωρα ειναι σωστο !!!!!!!!!!!!!Η λύση είναι εύκολη, αρκεί οι βρωμόμπατσοι να παρατήσουν το τάβλι στις κλούβες και τον φραπέ στις γωνίες που περνάν πιπίνια
Ένας μπάτσος με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ FULL ΟΚΤΑΩΡΟ δουλειάς (με σωστες εντολες) μπορεί να κάνει θαύματα...
Δηλαδη τι θα αλλαξει αμα γινει νομιμη η πορνεια;Το θεμα μιλαει για πορνεια φιλε μου
Ξαναδιαβασε τον τιτλο μηπως σου διεφυγε
Ὁπότε, ἐφ' ὅσον ὁ «φασισμὸς» δὲν θὰ περάσῃ, αἱ ληστεῖαι/βιασμοὶ/σφαγαὶ θὰ συνεχισθοῦν ἔως ἐξοντώσεως τῶν Ἑλλήνων εἰς τὰς θεωρουμένας περιοχάς.