Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
απ τα 1.000 σχεδόν ποστς  :grin: αυτού του θρεντ, τα 500 ναι είναι μπινελίκια.
τα άλλα 500 όμως είναι απαντήσεις σ αυτά που γράφεις.
Αν δεν τα διάβασες, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
τα ίδια θα λέμε....?
Δεν έχεις δίκιο, σε όλα έχω απαντήσει. Και με μερικά άτομα έκανα λογικές συζητήσεις.
Εσύ δηλαδή τι θα μπορούσες να κάνεις; Επίσης, τι να λέμε τα ίδια; Πότε τα ξανάπαμε;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλά ρε τύπε. Σε 2 ποστς σου ακυρώνεσαι, σαν να μιλάς μόνος σου.
Ποιος θες να σε πάρει στα σοβαρά?

Ε τα ίδια θα λέω τώρα; Διάβασε το πρώτο thread και τις υπόλοιπες 64 σελίδες.
Επίσης, τι να λέμε τα ίδια; Πότε τα ξανάπαμε;

και για να δω πόσο σοβαρά μιλάς, θα σου κάνω μία μόνο ερώτηση.
είχες πει "σόρι μάνα, αδερφή,γκόμενα.Ας σας βιάσουν-σκοτώσουν οι εχθροί, εγώ θα κοιτάξω να σώσω το τομάρι μου .Ισχύει και για τα παιδιά σου αυτό? (αν δεν έχεις ακόμα, αυτά που ίσως κάνεις στο μέλλον).

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.

Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό οπότε δε ξέρω, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζω. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μια μορφή τήρησης της τάξης. Οι εγκληματίες να τιμωρούνται για να είμαι ασφαλής και να βρίσκω το δίκιο μου όταν με αδικούν.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η έννοια της πατρίδας, της αγάπης προς την πατρίδα και η διάθεση να δώσει κάποιος τη ζωή του για την πατρίδα.

Δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα για πιο λόγο, επειδή έτυχε και γεννήθηκα σε μια χώρα, να πρέπει να δώσω τη ζωή μου για αυτή στον πόλεμο.

Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?

Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?

Λένε όλοι πως η Ελλάδα είναι ιδέα. Τα αρχίδια μου κουνιούνται προς την κατεύθυνση της ιδέας αυτής. Κανείς δε μπορεί καν να εξηγήσει τη σημαίνει αυτή η φράση. Μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με τις ιδέες των εθνών. Με νοιάζει μόνο τι θα γίνει με τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω και αγαπώ, όχι για τους άλλους. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε άλλους πολέμους με νοιάζει? Τι διαφορά κάνει επειδή αυτοί κρίνονται Έλληνες? Το ίδιο μου κάνει αν λέγονται Έλληνες ή Ελβετοί.

Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.
Eίναι απλό...Εαν θα μπουν στην χώρα την επόμενη μέρα θα μπουν στο σπίτι σου/μας......!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Καλά ρε τύπε. Σε 2 ποστς σου ακυρώνεσαι, σαν να μιλάς μόνος σου.
Ποιος θες να σε πάρει στα σοβαρά?

και για να δω πόσο σοβαρά μιλάς, θα σου κάνω μία μόνο ερώτηση.
είχες πει "σόρι μάνα, αδερφή,γκόμενα.Ας σας βιάσουν-σκοτώσουν οι εχθροί, εγώ θα κοιτάξω να σώσω το τομάρι μου .Ισχύει και για τα παιδιά σου αυτό? (αν δεν έχεις ακόμα, αυτά που ίσως κάνεις στο μέλλον).
Όπως το είδα, με ρώτησες πια τα επιχειρήματά μου και μετά σου είπα πως βαριέμαι να τα ξαναγράφω.
Μετά μου είπες πως μου έχουν απαντήσει τόσοι και τόσοι και πως "τα ίδια θα λέμε;". Και μετά σε ρώτησα τι είπαμε δηλαδή εμείς οι δυο για να το ξαναπούμε και τώρα; Δηλαδή πότε εμείς κάναμε τη συζήτηση για το ποιοι μου απάντησαν εδώ πέρα και ποιοι με έβρισαν;

Δε καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι αιτία να μη με πάρει κάποιος στα σοβαρά. Μάλλον απάντησες αυτό το "τα ίδια θα λέμε" με σαρκαστικό ύφος και δε το κατάλαβα, γιαυτό απάντησα κανονικά.

Όχι, για τα παιδιά δεν είναι το ίδιο, παρόλο που δεν έχω, είμαι σίγουρος πως θα αισθάνομαι διαφορετικά, καθώς οι νόμοι της φύσης προστάζουν άλλα πράγματα σε έναν γονιό. Εξέλιξη. Χωρίς αυτή την έμφυτη αγάπη του γονέα προς το παιδί (ορμόνες) δε θα είχε συνεχιστεί το είδος.

Πρόσεξε όμως, εγώ δε κάνω αυτό που κάνουν οι άλλοι, δηλαδή να παίρνω μια βιολογική διαδικασία (όπως η αγάπη για παράδειγμα) και να την εξιδανικεύω τοποθετώντας τη στο απυρόβλητο από έναν ουράνιο νόμο ηθικής. Απλά λέω πως επειδή είμαι άνθρωπος και αναγκαστικά στις πράξεις μου παίρνω υπόψη μου τα συναισθήματά μου, μπορεί να με ενδιαφέρει η ζωή του παιδιού μου πιο πολύ από τη δική μου. Δε λέω πως το κάνω λόγω ηθικών αξιών και κουραφέξαλα αλλά επειδή έτσι αισθάνομαι.

Πάνω απ' όλα, δε παίρνω τα αισθήματά μου να τα κάνω κανόνα για τους άλλους και να τους υπαγορεύω τον τρόπο που θα σκεφτούν, τιμωρώντας με θάνατο αυτόν που διαφωνεί μαζί μου, όπως ο ADMIRAL (αλλά ΟΚ, αυτός είναι βλάκας) και ο λαλάκης.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Eίναι απλό...Εαν θα μπουν στην χώρα την επόμενη μέρα θα μπουν στο σπίτι σου/μας......!
Ούτε καν διάβασες τι έγραψα έτσι δεν είναι; Δηλαδή μπήκες στον κόπο να διαβάσεις δυο γραμμές και ένιωσες έτοιμος να απαντήσεις νιώθοντας και υπερήφανος που βρήκες αυτή τη τόσο εμφανή απάντηση.

Συγχαρητήρια, διάβασε τώρα όλο το ποστ μου για να βρεις την απάντησή μου στην πέμπτη παράγραφο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ούτε καν διάβασες τι έγραψα έτσι δεν είναι; Δηλαδή μπήκες στον κόπο να διαβάσεις δυο γραμμές και ένιωσες έτοιμος να απαντήσεις νιώθοντας και υπερήφανος που βρήκες αυτή τη τόσο εμφανή απάντηση.

Συγχαρητήρια, διάβασε τώρα όλο το ποστ μου για να βρεις την απάντησή μου στην πέμπτη παράγραφο.
Σου γράφω τι είπες και που πάει το σχολιο μου.........Eίναι απλό...Εαν θα μπουν στην χώρα την επόμενη μέρα θα μπουν στο σπίτι σου/μας......! {Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?}  

Πέθαναν για να μπορείς ΕΣΥ και ΕΜΕΙΣ να λέμε ότι ειμαστε ελεύθεροι {Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?}

Στα υπόλοιπα που γράφεις ειναι για τον καθένα υποκειμενικο...!Είναι θέμα ιδεολογιας νοοτροπίας!!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σου γράφω τι είπες και που πάει το σχολιο μου.........Eίναι απλό...Εαν θα μπουν στην χώρα την επόμενη μέρα θα μπουν στο σπίτι σου/μας......! {Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?}  

Πέθαναν για να μπορείς ΕΣΥ και ΕΜΕΙΣ να λέμε ότι ειμαστε ελεύθεροι {Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?}

Στα υπόλοιπα που γράφεις ειναι για τον καθένα υποκειμενικο...!Είναι θέμα ιδεολογιας νοοτροπίας!!
Αυτό που έγραψες δεν έχει νόημα. Μου απάντησες δηλαδή σαν σχόλιο αυτό που έγραφα εγώ χωρίς καμία άλλη παρατήρηση; Που αποσκοπεί αυτό;

Ο καθένας πεθαίνει για ότι θέλει. Δε τον εξαναγκάζω. Αν θέλει να πεθάνει για μένα ας με ρωτήσει. Αν δε γίνεται, επειδή δεν έχω γεννηθεί τότε ας το πράξει, αλλά αν δε με ενδιαφέρει μη ζητάει τα ρέστα και με λέει αχάριστο. Δε γεννιέμαι με κανενός το βάρος στους ώμους. Δε χρωστάω αμαρτίες άλλων. Αν δεν είχαν πολεμήσει δε θα είχα γεννηθεί ή θα ήμουν δούλος. Θα ήταν δικό μου πρόβλημα και όχι δικό του. Αυτά τα ακούω βερεσέ.

Αυτά όμως σίγουρα τα έχω ξαναγράψει και πιο πίσω στο thread.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Αυτό που έγραψες δεν έχει νόημα. Μου απάντησες δηλαδή σαν σχόλιο αυτό που έγραφα εγώ χωρίς καμία άλλη παρατήρηση; Που αποσκοπεί αυτό;

Ο καθένας πεθαίνει για ότι θέλει. Δε τον εξαναγκάζω. Αν θέλει να πεθάνει για μένα ας με ρωτήσει. Αν δε γίνεται, επειδή δεν έχω γεννηθεί τότε ας το πράξει, αλλά αν δε με ενδιαφέρει μη ζητάει τα ρέστα και με λέει αχάριστο. Δε γεννιέμαι με κανενός το βάρος στους ώμους. Δε χρωστάω αμαρτίες άλλων. Αν δεν είχαν πολεμήσει δε θα είχα γεννηθεί ή θα ήμουν δούλος. Θα ήταν δικό μου πρόβλημα και όχι δικό του. Αυτά τα ακούω βερεσέ.

Αυτά όμως σίγουρα τα έχω ξαναγράψει και πιο πίσω στο thread.
Εγω λέω να το κλείσουμε το θέμα εδώ και ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ!!!Χάρη στην κοινωνία θα κάνεις,δεν είσαι ούτε καν μίασμα.....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ακόμα με αυτό το μηδενιστικό σκουπίδι ασχολείστε; Μη χάνετε το χρόνο σας με απόβλητα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Για πειτε ρε μαγκες γιατι εγω βλεπω πολυ γιαουρτι (τουλαχιστον)...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μπα, υπερβολες  :grin:

Σχέδιο διαφυγής του Παπανδρέου από την Κρήτη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Ραντεβού στην παρέλαση!

στο μεταξυ σημερα το απογευμα ξεσκιστηκαν να ψεκαζουν τον ουρανο της Αθηνας παλι....ηταν τοσο εντονο που σε καποια σημεια περνουσαν 2 και 3 φορες  :S

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το σιγουρο ειναι λιγοι θα τολμησουν να πανε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο φατσοβιβλιο εχει σκασει το κατωθι μηνυμα....

Παρακαλούνται οι μαθητές και μαθήτριες & όποιος άλλος συμμετάσχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν έρθει η ώρα των επισήμων, να στρέψουν τα κεφάλια προς την αντίθετη κατεύθυνση και να σταματήσουν μπροστά τους με γυρισμένη την πλάτη. Η νεολαία δε θα χαιρετήσει τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της κυβέρνησης. Διαδώστε το! Οι μέρες είναι λίγες... Μην κάνετε μόνο like. Αντιγράψτε το στο προφίλ σας ! ! !

Ο νοων νοειτω ......

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε πουστη μου την κανει που ειναι τοσο στην κοσμαρα τους,σημερα εναν μαλακα που κραξανε στην θεσσαλονικη μιλαγε μετα λες και μονο αυτος ειχε δει τι εγινε."καποιοι λιγοι παραστρατιωτικοι?,παραθρησκευτικοι???? διαμαρτυρονταν" ειπε....
το κερατο μου μεσααααα που ζητε ρε πουσταραδες?

Επισκέπτης
Δε νομιζω αυριο πως θα τολμησουν πολλοι της κυβερνησης να εκτεθουν δημοσια. Κι οσοι το κανουν θα εχουν τεραστια αστυνομικη συνοδια. Στην Πατρα ετοιμαζεται χοντρο πεσιμο σε οσους εμφανιστουν, απο εργαζομενους στην ΕΑΣ. Αν δεν εφευγα αυριο για ενα βουνο, μετα χαρας θα κερναγα, μερικες σαπιες ντοματες και κλουβια αυγα, οσους τολμησουν να εμφανιστουν.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Θα τις καταργήσει, τις παρελάσεις η Μέρκελε ! Πολλά τα λεφτά !

Και μετά , θα συμφωνήσει και ο Τζέφρης ! :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Απο την παρελάυνουσα νεολαία, η πλειοψηφία δεν ξέρει τι γιορτάζουμε και γιατί !

Αυτό δεν είναι λόγος, για να καταργηθεί η παρέλαση !

Είναι όμως λόγος, να αφυπνισθεί το πόπολο ! (Με κάποιο τρόπο)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπα, υπερβολες  :grin:

Σχέδιο διαφυγής του Παπανδρέου από την Κρήτη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Ραντεβού στην παρέλαση!

στο μεταξυ σημερα το απογευμα ξεσκιστηκαν να ψεκαζουν τον ουρανο της Αθηνας παλι....ηταν τοσο εντονο που σε καποια σημεια περνουσαν 2 και 3 φορες  :S

τι ψεκαζουν ρε για πειτε. εγω δεν εχω πετυχει τιποτα αλλα ξυπναω και αργα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom