Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Κατα πληροφορίες ο πάπιος θα συμετάσχει την αυριανή παρέλαση:
Κατα πληροφορίες ο πάπιος θα συμετάσχει την αυριανή παρέλαση:
σε ψεκάζουν κι εσένα;
Γιατί; δε γουστάρεις σημαιάκι ματσεντόνια;
Πάνω απ' όλα, δε παίρνω τα αισθήματά μου να τα κάνω κανόνα για τους άλλους και να τους υπαγορεύω τον τρόπο που θα σκεφτούν, τιμωρώντας με θάνατο αυτόν που διαφωνεί μαζί μου, όπως ο ADMIRAL (αλλά ΟΚ, αυτός είναι βλάκας) και ο λαλάκης.
τι ψεκαζουν ρε για πειτε.
γιατι νομιζεις οτι την επεσαν στο αφγανισταν τυπε ;)
Κοιμησου να κανεις μωρουδισια μαγουλακια να σου την πεφτουν ετσι...τυπε γιαυτο λοιπον υπνο το πρωι. οσοι κυκλοφορουνε το λουζονται
ρε δημητρακη μην την μπαινεις στον εκτορα γιατι μετα ουτε με τον κωλο δεν θα πουλας λαχειαΚοιμησου να κανεις μωρουδισια μαγουλακια να σου την πεφτουν ετσι...
Μονο προσοχη με την ΑΞΕ ......
Τι με περασες να του μπω εγω ?ρε δημητρακη μην την μπαινεις στον εκτορα γιατι μετα ουτε με τον κωλο δεν θα πουλας λαχεια
κριμα ειναι
εγω να σε προφυλαξω το λεω...
H κοινωνία στην οποία ζει το σκουπίδι μπουρμπουλήθρας
(δεν του απευθύνω το λόγο)
έχει θεμελιωθεί στο αίμα των πολεμιστών του ελληνικού έθνους
που έδωσαν τη ζωή τους
και εννίοτε και την περιουσία τους
για να υπάρξει αυτή η κοινωνία.
Συνεπώς τέτοια τύποι σαν αυτόν δεν δικαιούνται να ζουν στην εληνική κοινωνία.
Υπάρχουν όμως κοινωνίες υπανθρώπων
για τις οποίες κανείς ποτέ δεν θυσιάστηκε
ούτε πολέμησε.
Σε τέτοιες κοινωνίες μπορεί να φύγει
και να πάει να ζήσει ο συγκεκριμένος .
Λαμπρό τέτοιο παράδειγμα
η κοινωνία των υπανθρώπων Παπούα της Νέας Γουινέας.
Χρειάζεται μόνο μία θήκη κολοκύθας
για να βάλει στο πέος του
όπως συνηθίζουν εκεί
[size=9pt](με τη θήκη θα γλυτώσει και τους κάλους
από τις συνεχείς μαλάξεις).[/size]
βαλε στο γοογλη και το γιουτπουμπ ρε εκτορουϊ και θα σου βγαλει χιλιαδες αποτελεσματα :S
Στον πούτσο μου. Αν κάποιοι έδωσαν το αίμα τους το έκαναν για την πάρτη τους. Ο άνθρωπος δε χρωστάει τίποτα όταν γεννιέται. Τον μαθαίνουν πως χρωστάει και το δέχεται σαν πρόβατο, όπως ο ADMIRAL και εσύ. Μάλιστα είναι και υπερήφανος για αυτό, λες και έκανε τίποτα ο ίδιος.H κοινωνία στην οποία ζει το σκουπίδι μπουρμπουλήθρας
(δεν του απευθύνω το λόγο)
έχει θεμελιωθεί στο αίμα των πολεμιστών του ελληνικού έθνους
που έδωσαν τη ζωή τους
και εννίοτε και την περιουσία τους
για να υπάρξει αυτή η κοινωνία.
Αυτό είναι non sequitor, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Μέσα στη θολωμένη σου σκέψη επικρατεί ένας μηχανισμός διπλής σκέψης (ά ρε Orwell, πόσο δίκιο είχες) που κάνει λογικά αυτά που εσύ θες να είναι λογικά.Συνεπώς τέτοια τύποι σαν αυτόν δεν δικαιούνται να ζουν στην εληνική κοινωνία.
Ακόμα και να είναι έτσι στην κοινωνία αυτή, έχεις την εντύπωση πως έμειναν απολίτιστοι επειδή δε θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους; Καταλαβαίνεις πως και αυτό το παράδειγμα είναι non sequitor έτσι δεν είναι;Υπάρχουν όμως κοινωνίες υπανθρώπων
για τις οποίες κανείς ποτέ δεν θυσιάστηκε
ούτε πολέμησε.
Σε τέτοιες κοινωνίες μπορεί να φύγει
και να πάει να ζήσει ο συγκεκριμένος .
Λαμπρό τέτοιο παράδειγμα
η κοινωνία των υπανθρώπων Παπούα της Νέας Γουινέας.
Χρειάζεται μόνο μία θήκη κολοκύθας
για να βάλει στο πέος του
όπως συνηθίζουν εκεί
[size=9pt](με τη θήκη θα γλυτώσει και τους κάλους
από τις συνεχείς μαλάξεις).[/size]
επιτελους!!και ελεγα να πηγαινα για υπνο...αντε να ανεβουμε λιγο!!δεν πιστευω να εισαι φρουτο-κλωνος.σκετο φρουτο σε κοβω εσενα τυπε μου.Στον πούτσο μου. Αν κάποιοι έδωσαν το αίμα τους το έκαναν για την πάρτη τους. Ο άνθρωπος δε χρωστάει τίποτα όταν γεννιέται. Τον μαθαίνουν πως χρωστάει και το δέχεται σαν πρόβατο, όπως ο ADMIRAL και εσύ. Μάλιστα είναι και υπερήφανος για αυτό, λες και έκανε τίποτα ο ίδιος.
Αν δε το είχαν κάνει ίσως να μην είχα γεννηθεί, αν είχα γεννηθεί και ήμουν σκλάβος θα ήταν δικό μου πρόβλημα και αν επαναστατούσα δε θα ήθελα αναγνώριση από τους μετέπειτα.
Αυτό είναι non sequitor, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Μέσα στη θολωμένη σου σκέψη επικρατεί ένας μηχανισμός διπλής σκέψης (ά ρε Orwell, πόσο δίκιο είχες) που κάνει λογικά αυτά που εσύ θες να είναι λογικά.
Ακόμα και να είναι έτσι στην κοινωνία αυτή, έχεις την εντύπωση πως έμειναν απολίτιστοι επειδή δε θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους; Καταλαβαίνεις πως και αυτό το παράδειγμα είναι non sequitor έτσι δεν είναι;
Όσο για τον ADMIRAL, μίλησε όπως πάντα και δεν είπε τίποτα, έχεσε από το στόμα του. Συνηθισμένο από στρατιωτικό, τι άλλο να περιμένω;
για κλωνο του αλλου του βλακα που ελεγε οτι το 38% των ελληνων εχει αλβανικη καταγωγη τον κοβω μαλλον...Στο στρατό ,πάντα υπήρχαν οι λουφαδόροι ,αλλά σε αντίθεση με τον μπουρμπουλήθρα ,sparkling water ,εκαναν προσεγμενη λούφα και δεν ηταν προκλητικοί .Ενω ο μπουρμπουληθρας ,ειναι προκλητικός .Σου λεει ,κάτσε πολέμησε εσυ ,και αυτός θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια .
Ούτε καν ουτοπιστής ειρηνιστής είναι .
Γιατί ο ειρηνιστής ,θελει να υπάρχει για όλους ειρήνη.
Ο μπούρπ/ας όμως ,δέχεται ότι θα υπάρχουν πόλεμοι ,αλλά αυτόν τον ενδιαφέρει μόνο να επωφεληθεί και αφήνει τους άλλους να κάνουν την δύσκολη δουλειά .
Είναι σίγουρο ότι τον εχει κάνει η οικογενεια τέτοιο καλομαθημενο μπουλη .
παπαζολιζει λιγο ο δουμπιας τυπεΣτο στρατό ,πάντα υπήρχαν οι λουφαδόροι ,αλλά σε αντίθεση με τον μπουρμπουλήθρα ,sparkling water ,εκαναν προσεγμενη λούφα και δεν ηταν προκλητικοί .Ενω ο μπουρμπουληθρας ,ειναι προκλητικός .Σου λεει ,κάτσε πολέμησε εσυ ,και αυτός θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια .
Ούτε καν ουτοπιστής ειρηνιστής είναι .
Γιατί ο ειρηνιστής ,θελει να υπάρχει για όλους ειρήνη.
Ο μπούρπ/ας όμως ,δέχεται ότι θα υπάρχουν πόλεμοι ,αλλά αυτόν τον ενδιαφέρει μόνο να επωφεληθεί και αφήνει τους άλλους να κάνουν την δύσκολη δουλειά .
Είναι σίγουρο ότι τον εχει κάνει η οικογενεια τέτοιο καλομαθημενο μπουλη .