Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παπαζολιζει λιγο ο δουμπιας τυπε :grin:
ρε αν ειναι κλωνος αυτου του βλακα ειναι ακομα χειροτερος.ο παπζουλινος ειναι σοφτ μπροστα σε αυτον.ασ επου νομιζω οτι απλως μαλακιζεται ασχετα αν πιστευει αυτα που λεει... :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε αν ειναι κλωνος αυτου του βλακα ειναι ακομα χειροτερος.ο παπζουλινος ειναι σοφτ μπροστα σε αυτον.ασ επου νομιζω οτι απλως μαλακιζεται ασχετα αν πιστευει αυτα που λεει... :grin: :grin:
τυπε και ο παπαζολ κατι τετοια λεει οτι θα κανει αν γινει πολεμος :2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Όχι δεν είμαι κλώνος, αλλά από την άλλη, αν ήμουν δε θα το παραδεχόμουν, τέλος πάντων.
Αν ήμουν όμως κλώνος δε θα έγραφα και σε άλλα threads με αυτό το nick. Ποιος ο λόγος;

Πάντως επειδή η αλήθεια είναι πως κουράστηκα, σκέφτομαι να το κόψω αυτό το thread, αλλά με διασκεδάζει ο ADMIRAL που γαβγίζει και ο λαλάκης που νιαουρίζει.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πάντως μου αρέσει το "μπουρμπουλήθρας".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάνεις λάθος. Οι λογικές συζητήσεις γίνονται από ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν λογικά, δηλαδή να ακολουθούν λογικούς κανόνες με συγκεκριμένα αξιώματα για βάση.

Αν κάποιος είναι τυχοδιώκτης φυσικά και μπορεί να κάνει λογική συζήτηση και δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει το αντίθετο.

Αν εσύ το πιστεύεις, χωρίς να έχεις στοιχεία, εσύ είσαι αυτός που δεν έχει λογική.
Μη προβάλεις τα δικά σου πλατώματα σε εμένα.

Ενας τυπος ο οποιος δεν εχει αρχες και θα εκανε τα παντα για την ιδια του την ζωη
δεν μπορει να μιλησει ουτε για αξιωματα , ουτε για τιποτα. Τι αξιωματα εχεις εσυ ρε τυπε?
Καταρχην ξερεις τι σημαινει αξιωμα ή ετσι το πετας?  :2funny: :2funny: :2funny:

τελοςπαντων συζητηση μαζι σου δεν θα κανω γιατι δεν σεβεσαι ορισμενα πραγματα σημαντικα
για ολους τους αλλους. Καλα να περνας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακόμα με αυτό το μηδενιστικό σκουπίδι ασχολείστε; Μη χάνετε το χρόνο σας με απόβλητα.

Δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι τυπε  :grin:
οποιος δεν σου αρεσει απλα τον σουταρεις.
Και εγω συμφωνω οτι κακως καθονται να κανουν κουβεντα μαζι του
οποιος προσβαλλει σε τετοιο βαθμο αξιες για αλλους ανθρωπους και δεν σεβεται
θα πρεπει να υποστει καποιου ειδους απομονωση μπας και αναθεωρησει (αν και χλωμο το βλεπω)
ενιγουει. Υπαρχουν και τετοιοι.... παλι καλα που δεν ειναι πολλοι. Θελω να πιστευω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.987
Πόντοι
1.686
Τι αξιωματα εχεις εσυ ρε τυπε?
Καλα να περνας.

τι αξίωμα έχει ?
Στρατάρχης στην Λούφα και Παραλλαγή !

Ο πιό προκλητικός από όλους !

Αν ζούσε απο το 3000 π.χ.μέχρι το 1945 μ.χ. ,θα ήταν φυλακή ή θα τον είχαν εκτελέσει .

Τώρα τα πράγματα ,λόγω πυρηνικών όπλων ,έχουν αλλάξει .Οχι  τελείως όμως.

Στην Τουρκία π.χ. αν έλεγε ανοιχτά τη θεωρία της λούφας ,θα τον περιποιόντουσαν οι γκρίζοι λύκοι .

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ενας τυπος ο οποιος δεν εχει αρχες και θα εκανε τα παντα για την ιδια του την ζωη
δεν μπορει να μιλησει ουτε για αξιωματα , ουτε για τιποτα. Τι αξιωματα εχεις εσυ ρε τυπε?
Καταρχην ξερεις τι σημαινει αξιωμα ή ετσι το πετας?  :2funny: :2funny: :2funny:

τελοςπαντων συζητηση μαζι σου δεν θα κανω γιατι δεν σεβεσαι ορισμενα πραγματα σημαντικα
για ολους τους αλλους. Καλα να περνας.
Πάλι παραβιάζεις κανόνες της λογικής σύμφωνα με ότι σε βολεύει.

Ένας τύπος χωρίς αρχές που θα έκανε τα πάντα για τη ζωή του γιατί δε μπορεί να μιλήσει για αξιώματα και για τίποτα; Από που απορρέει αυτό; Τι είδους περίεργη λογική είναι αυτή;
Ναι ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αξίωμα, μάλιστα με ενδιαφέρει και ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στη λογική μαθηματικών, αν και είμαι πολύ μεγάλος πλέον.
Τα δικά μου αξιώματα τα έχω εξηγήσει, αν θες να στα ξαναπώ θα το κάνω.

Λες πως δε κάνει συζήτηση μαζί μου επειδή δε σέβομαι ορισμένα πράγματα. Εγώ νομίζω πως δε κάνεις συζήτηση μαζί μου επειδή δε θα έχεις τι να απαντήσεις. Ξέρεις πως σε μια formal συζήτηση, ή μάλλον ας πούμε debate θα έχανες και αυτό σε αποθαρρύνει από το να διαφωνήσεις μαζί μου. Φυσικά για να μη το παραδεχθείς λες αρλούμπες.

Η μέχρι τώρα χρήση της λάθους λογικής σου αυτό δείχνει.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τι αξίωμα έχει ?
Στρατάρχης στην Λούφα και Παραλλαγή !

Ο πιό προκλητικός από όλους !

Αν ζούσε απο το 3000 π.χ.μέχρι το 1945 μ.χ. ,θα ήταν φυλακή ή θα τον είχαν εκτελέσει .

Τώρα τα πράγματα ,λόγω πυρηνικών όπλων ,έχουν αλλάξει .Οχι  τελείως όμως.

Στην Τουρκία π.χ. αν έλεγε ανοιχτά τη θεωρία της λούφας ,θα τον περιποιόντουσαν οι γκρίζοι λύκοι .
Και εσύ συμφωνείς δηλαδή με αυτό που θα μου κάναν όλοι αυτοί ε; Γιαυτό λέω πως δεν είστε διαφορετικοί από οποιονδήποτε Μουσουλμάνο και φανατισμένο.
Οι φανατικοί είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας, δηλαδή και εσείς αλλά και η απέναντι πλευρά.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι τυπε  :grin:
οποιος δεν σου αρεσει απλα τον σουταρεις.
Και εγω συμφωνω οτι κακως καθονται να κανουν κουβεντα μαζι του
οποιος προσβαλλει σε τετοιο βαθμο αξιες για αλλους ανθρωπους και δεν σεβεται
θα πρεπει να υποστει καποιου ειδους απομονωση μπας και αναθεωρησει (αν και χλωμο το βλεπω)
ενιγουει. Υπαρχουν και τετοιοι.... παλι καλα που δεν ειναι πολλοι. Θελω να πιστευω
Βασικά δε διαφωνώ πως είμαι μηδενιστής. Σκουπίδι ΟΚ, αν δεχτώ πως είμαι μηδενιστής νομίζω πως θα δεχτώ άφοβα και τον χαρακτηρισμό σκουπίδι.

Τι εννοείς πως προσβάλλω αξίες; Εννοείς πως βρίσκω τις ιδέες σας χαζές και φανατισμένες; Πράγματι το κάνω.

Και λοιπόν;

Και εσείς το ίδιο λέτε για εμένα, γιατί η δική σας άποψη και γνώμη μετράει πιο πολύ από τη δική μου; Γιατί;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.987
Πόντοι
1.686
Και εσύ συμφωνείς δηλαδή με αυτό που θα μου κάναν όλοι αυτοί ε; Γιαυτό λέω πως δεν είστε διαφορετικοί από οποιονδήποτε Μουσουλμάνο και φανατισμένο.
Οι φανατικοί είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας, δηλαδή και εσείς αλλά και η απέναντι πλευρά.

Πατήρ πάντων πόλεμος .

Η ζωή είναι ένας πόλεμος ,αν δεν το έχεις καταλάβει ,πήγαινε στη μαμάκα σου ,γιατί θα κρυώσει το ρυζόγαλό σου !

Και αν θέλεις να κάνεις λούφα ,πρέπει να την κάνεις κρυφά .
Αν το παίζεις ξύπνιος ,επειδή είσαι λουφαδόρος ,θα το φας το κεφάλι σου .
Ετσι ειναι ο πλανήτης γη .Πολεμος από πάντα και για πάντα .

Αν δεν το έχεις καταλάβει ,διάβασε ένα Αρλεκιν να ξεχαστεις .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάλι παραβιάζεις κανόνες της λογικής σύμφωνα με ότι σε βολεύει.

Ένας τύπος χωρίς αρχές που θα έκανε τα πάντα για τη ζωή του γιατί δε μπορεί να μιλήσει για αξιώματα και για τίποτα; Από που απορρέει αυτό; Τι είδους περίεργη λογική είναι αυτή;
Ναι ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αξίωμα, μάλιστα με ενδιαφέρει και ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στη λογική μαθηματικών, αν και είμαι πολύ μεγάλος πλέον.
Τα δικά μου αξιώματα τα έχω εξηγήσει, αν θες να στα ξαναπώ θα το κάνω.

Λες πως δε κάνει συζήτηση μαζί μου επειδή δε σέβομαι ορισμένα πράγματα. Εγώ νομίζω πως δε κάνεις συζήτηση μαζί μου επειδή δε θα έχεις τι να απαντήσεις. Ξέρεις πως σε μια formal συζήτηση, ή μάλλον ας πούμε debate θα έχανες και αυτό σε αποθαρρύνει από το να διαφωνήσεις μαζί μου. Φυσικά για να μη το παραδεχθείς λες αρλούμπες.

Η μέχρι τώρα χρήση της λάθους λογικής σου αυτό δείχνει.

Οι "νικες" μεσα απο συζητήσεις και λογομαχίες ειναι Πύρειες εγω δειχνω μεσα απο τις πραξεις μου ποτε οι ιδεες καποιου δεν προκειται να περασουν και πρεπει να αναθεωρησει οι συζητησεις ειναι για παιδακια και μονο οταν βαριεται καποιος. Μαλλον εσενα σου ειναι δυσκολο
να δεχθεις πως αυτα που λες προκαλούν δυσφορια στους αλλους καποιοι εκ των οποιων οπως εγω θα σε περιφρονησουν πληρως.
Αυτο συμβαινει. Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις πως ο αλλος θεωρει οτι χειροτερο το να μπλεξει σε μια συζητηση μαζι σου
εξαρχης απο το να διαφωνησει μετα μεσα σε αυτην. Ο λογος? Ολα σου τα γραφομενα... ειναι ντροπη σου αυτη τη στιγμη
να εισαι μεσα στην Ελλαδα... να κατοικοεδραιευεις εδω... να σου παρεχεται ασφαλεια και ιατρικη αν ο πατερας σου ειναι στο δημοσιο κτλπ να σου έχει δοθει παιδεια δωρεαν (εστω και αυτη που εχουμε) και να μιλας τοσο περιφρονητικα για την χωρα και για πραγματα που παλαιοτερα καποιοι εδωσαν την ψυχη τους για να εισαι τωρα εσυ ελευθερος πραγματικα λυπαμαι και ντρεπομαι για λογαριασμο σου. Ποσο μαλλον να κανω και συζητηση μαζι σου αγορι μου...

Και οσα πτυχια και αν εχεις ... δεν σε σωζουν . Αυτα

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
δυστυχως καποιοι εχουνε πολλα πραγματα δεδομενα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom