Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ελα ντε...Χαλάω και το προφίλ μου εδώ μεσα..Το έχω αυτό το κουσούρι παρασύρομαι εύκολα...

Δουλεψε το, το εχω και εγω :rockon:

Τι καθεσαι και μιλας, θα βαλεις μυαλο στον καθε πυροβολημενο?

Ασε που οι 3 στους 10 σκεφτονται σαν τον SW. To προβλημα ειναι πολιτισμικο...Αν μεγαλωνεις με μοναδικη αξια το λαιφ σταιλ αυτα παθαινεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δουλεψε το, το εχω και εγω :rockon:

Τι καθεσαι και μιλας, θα βαλεις μυαλο στον καθε πυροβολημενο?

Ασε που οι 3 στους 10 σκεφτονται σαν τον SW. To προβλημα ειναι πολιτισμικο...Αν μεγαλωνεις με μοναδικη αξια το λαιφ σταιλ αυτα παθαινεις...

Τους 3 στους 10 τους εχουν κανει απο μικρους τυχοδιωκτες φιλε
και αυτο ειναι γαμησετα... να ακους νεα παιδια στα οποια στηριζεται
η πατριδα να λενε "Και επειδη πολεμησε παλαιοτερα ο αλλος πρεπει εγω να κανω κατι τωρα?"

τι ειναι αυτα ρε....  :jerking: :jerking: :jerking:
και βγαινετε και το λετε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
  To προβλημα ειναι πολιτισμικο...Αν μεγαλωνεις με μοναδικη αξια το λαιφ σταιλ αυτα παθαινεις...
Το εχω γράψει και παλαιότερα..πήγαινε στη Γλυφαδα στα καφέ ή στην Κηφισιά,να δεις τι γίνεται....Όλοι αυτοί μεγαλώσανε με μοναδική κουβλεντα το χρώμα της κυλότας της Μενεγάκη και τις κάθε μενεγάκη.Μιλάς για Ιδανικά και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Φταίνε όμως και οι Ταγοί που τους κανανε έτσι ,αλλά φταίνε και οι Μηδενιστές σαν τον περι ου ο λόγος που τα γραφουν ολα εκεί που νομίζουν ότι έχουν....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ελα ντε...Χαλάω και το προφίλ μου εδώ μεσα..Το έχω αυτό το κουσούρι παρασύρομαι εύκολα...
Δεν σε αναγνωρίζω..........
σε κάθε λόγο σου θα υπάρχει και αντίλογος
τί κάθεσαι και χολοσκάς, θα βάλεις μυαλό και πατριωτική συνείδηση ρε ναύαρχε σε κάποιον που δεν έχει
οσα πάνε και όσα έρθουν, δανεική ζωή,τί να λέμε τώρα.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Εσύ αρχισες εγω συνεχίζω...Το να με απειλείς με mail κλπ αερολογίες σε βουλευτές και κανάλια,έπρεπε να ξέρεις ότι θα επιφέρει αντιδραση.Και δε θα συνέχιζα αλλά ακόμα και σήμερα μέρα που είναι γίνεσαι περισσότερο προκλητικός..Λοιπόν,με λίγα λόγια Παναγιώτη Παναγιωτόπουλε,αν σε αναγνωρίσει φίλος δεν τρέχει μία..Αλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του,πώς βρήκαν την ip του κλπ..Πάρτο σαν προειδοποίηση και μη με βρίζεις γιατί τοτε θα μπούμε σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ που είναι και της μόδας..
Στο υψος σου...

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Εσύ αρχισες εγω συνεχίζω...Το να με απειλείς με mail κλπ αερολογίες σε βουλευτές και κανάλια,έπρεπε να ξέρεις ότι θα επιφέρει αντιδραση.Και δε θα συνέχιζα αλλά ακόμα και σήμερα μέρα που είναι γίνεσαι περισσότερο προκλητικός..Λοιπόν,με λίγα λόγια Παναγιώτη Παναγιωτόπουλε,αν σε αναγνωρίσει φίλος δεν τρέχει μία..Αλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του,πώς βρήκαν την ip του κλπ..Πάρτο σαν προειδοποίηση και μη με βρίζεις γιατί τοτε θα μπούμε σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ που είναι και της μόδας..
Τι ειναι αυτα που γραφεις?...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν σε αναγνωρίζω..........
σε κάθε λόγο σου θα υπάρχει και αντίλογος
τί κάθεσαι και χολοσκάς, θα βάλεις μυαλό και πατριωτική συνείδηση ρε ναύαρχε σε κάποιον που δεν έχει
οσα πάνε και όσα έρθουν, δανεική ζωή,τί να λέμε τώρα.
ολοι έχουν δικαίωμα να ξεσπάσουν...
απλά το κάνουν πολλές φορές σε λάθος υποκείμενο.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Μαυρο χάλι... Οι μαγκες δεν υπαρχουν πια. Ολο λουσα ειναι. Αποκριες εχουμε? "Κριμα το μποι σου" που λεγε και ο γερος μου 30 .χρονια πριν οταν κανα παιδι στο σχολειο παραφεροταν... Φτου να παρει και να σηκωσει

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχετε δικιο παιδια,συγνώμη μερα που είναι κιόλας.....
Διαβάστε αυτό που μου ήρθε για να καταλάβετε εσεις που μπορείτε τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ!

"ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ"

"Τῆς τὰ ἔδωσα τῆς Πατρίδος καὶ τὰ δύο

Ἤμουν στὸ Ναυτικὸ τὸ 1952 καὶ βρισκόμουνα στὴ Πλατεία Κλαυθμῶνος, ὄχι ὅπως εἶναι σήμερα. Οἱ νεότεροι δὲν γνωρίζουν πάρα πολλὰ ἀπὸ τὰ παλιὰ καὶ ἀποροῦν ὁπόταν ἀκοῦν ὁρισμένα γεγονότα του τότε. Ἐκείνη τὴ στιγμὴ ἔπεφτε ὁ ἥλιος καὶ θὰ γνωρίζετε ὅτι μὲ τὴ δύση του, γίνεται ὑποστολὴ τῆς σημαίας. Τότε τὸ Ὑπουργεῖο Ναυτικοῦ ἦταν ἐκεῖ καὶ ἡ σημαία κυμάτιζε ἀκόμα στὸ κτήριο. Σήμερα εἶναι ἄλλες ὑπηρεσίες τοῦ Ναυτικοῦ.
Τότε πάντα κάθε πρωί, θὰ θυμοῦνται οἱ παλιοί, γινόταν ἔπαρση σημαίας καὶ σταματοῦσαν τὰ πάντα, ὅπως καὶ στὴ δύση τοῦ ἡλίου γινόταν ὑποστολή. Ἦταν στιγμὲς ὡραῖες , ἀπίθανες ποὺ ζοῦσαν τότε οἱ ἄνθρωποι. Τὸ ἄγημα ἀποδόσεως τιμῶν στὸ χῶρο του, καὶ ἀκοῦμε τὸ σαλπιγκτὴ νὰ δίνει τὸ σύνθημα γιὰ τὴν ὑποστολὴ τῆς σημαίας. Τὸ ἄγημα παρουσιάζει ὄπλα. Ὁ ἀξιωματικὸς χαιρετᾶ καὶ παίζεται ὁ Θούριος. 'Ὅλοι οἱ παριστάμενοι ἐκεῖ καὶ οἱ περαστικοί, ὅπως καὶ ἐγὼ σταθήκαμε σὲ στάση προσοχῆς. Ἀποδίδεις μὲ αὐτὸ τὸν τρόπο τὴν τιμὴ στὸ ἱερό μας σύμβολο, στὴ γαλανόλευκη σημαία. Ἐκείνη τὴ στιγμὴ ποὺ ὁ ἁρμόδιος ἀξιωματικὸς χαιρετᾶ, ἡ ματιὰ τοῦ πέφτει λοξὰ καὶ βλέπει κάτι παράξενο καὶ ἡ ψυχὴ τοῦ ταράζεται, γιὰ αὐτὸ ποὺ...
θὰ σᾶς πῶ παρακάτω. Τελειώνοντας ἡ διαδικασία της ὑποστολῆς τῆς σημαίας, οἱ διαβάτες συνεχίζουν τὸ δρόμο τους, ἐνῶ ἐγὼ παρέμεινα ἀπὸ συνήθεια λίγο ἀκόμα. Τότε βλέπω τὸ νεαρὸ ἀξιωματικὸ νὰ κατευθύνεται θυμωμένος πρὸς ἕνα γεροδεμένο πλανόδιο καστανά. Βλέπετε τότε ἡ πλατεία ἦταν κενὴ καὶ στὶς γωνίες ἦταν πάντα στιλβωτὲς ( λοῦστροι ) καὶ καστανάδες ποὺ μᾶς λείπουν τώρα. Καὶ τοῦ εἶπε : << γιατί δὲν σηκώθηκες ὄρθιος γιὰ νὰ τιμήσεις τὴ σημαία μας. Δὲν ἔχεις φιλότιμο κλπ >>. Ὁ ἄνθρωπος ἔμεινε βουβός, ἐγὼ παρακολούθησα ἔντρομος καὶ φοβερὰ συγκλονισμένος τὸ τί ἔγινε. Μετὰ βλέπω τὸν καστανὰ ὅτι ἔγινε κατακόκκινος καὶ ἄρχισε νὰ τρέμει. Ἤθελε νὰ φωνάξει, ἀλλὰ βλέπω μὲ ἔκπληξη ὅτι συγκρατεῖται, σκύβοντας τὸ κεφάλι τοῦ ἄρχισε νὰ κλαίει μὲ λυγμούς. Ὅμως συνέρχεται γρήγορα σκουπίζει τὰ δάκρυά του καὶ μὲ πολλὴ δύναμη τῶν χεριῶν τοῦ ( αὐτὰ ἦταν γερὰ ) στυλώνει τὸ σῶμα τοῦ δυνατά, σπρώχνει τὸν πάγκο του μὲ τὰ κάστανα μπροστὰ καὶ φωνάζει μὲ ὅλη τὴ ψυχή του, στὸ νεαρὸ ἀξιωματικὸ δυνατὰ <<πῶς νὰ σηκωθῶ κύριε. Τῆς τὰ ἔδωσα τῆς Πατρίδας καὶ τὰ δύο>> καὶ σηκώνει τὰ μπατζάκια τοῦ παντελονιοῦ ὅπου φάνηκαν δύο πόδια κομμένα πάνω ἀπὸ τὸ γόνατα. Καὶ ξαναρχίζει νὰ κλαίει. Ὁ κόσμος ὅπως καὶ ἐγὼ γύρω του κλαίει καὶ χειροκροτεῖ, ὅμως περισσότερο ἀπὸ ὅλους κλαίει ὁ νεαρὸς ἀξιωματικός.

Ἔχουν περάσει περίπου 60 χρόνια. Ποιὸς ξέρει τί γίνεται. Ἐκείνη τὴ στιγμὴ ἔγινε κάτι τὸ ἀλησμόνητο, φοβερὴ σκηνὴ γιὰ Ὄσκαρ. Ὁ ἀξιωματικὸς σκύβει καὶ ἀγκαλιάζει καὶ φιλᾶ τὸν καστανὰ καὶ στὴ συνέχεια στέκεται εὐθυτενὴς μπροστὰ στὸν ἥρωα καὶ φέρνει τὸ δεξί του χέρι στὴν ἄκρη τοῦ γείσου τοῦ πηλικίου του καὶ τὸν χαιρετᾶ στρατιωτικά. Τοῦ ἀπονέμει <<τὰς κεκανονισμένας τιμᾶς>> ποὺ δὲν μπόρεσε ἐκεῖνος τυπικὰ νὰ ἀποδώσει στὴ σημαία μας, γιατί τῆς χάρισε καὶ τὰ δύο πόδια του στὰ βορειοηπειρώτικα βουνά μας γιὰ νὰ μπορεῖ νὰ κυματίζει σήμερα ψηλὰ ἡ κυανόλευκη σημαία σὲ λεύτερη πατρίδα. Καὶ οἱ ἄλλοι, οἱ πολλοὶ νὰ μποροῦν νὰ πηγαίνουν μὲ γρήγορο βῆμα στὶς εἰρηνικὲς ἀπασχολήσεις τους, χωρὶς νὰ γνωρίζουν ὅτι περνοῦν μπροστὰ ἀπὸ ἕναν ἥρωα τοῦ ἀλβανικοῦ μετώπου, τὸν Ἕλληνα ἥρωα πολεμιστή, ὅποιο ἐπάγγελμα καὶ νάχει. Ἄλλοι δὲν μιλοῦν, ἄλλοι ὅμως εἰρωνεύονται. Γὶ αὐτὸ οἱ νέες γενιὲς πρέπει νὰ μάθουν, νὰ διδαχθοῦν ἀπὸ τὴν οἰκογένεια καὶ τὸ Σχολεῖο γιὰ τὸ Ἔπος τοῦ 1940.
Γιὰ τὸ καλό της Πατρίδας μας."

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
συγκινητική η ιστορία που παρέθεσες, δεν ξέρω γιατί αλλά αυτομάτως ήρθε στο μυαλό μου η κατάληξη του Νικηταρά του γνωστού πολεμιστή του 1821' και ένα συγκεκριμένο περιστατικό που είχα παρακολουθήσει πριν αρκετό καιρό στην εκπομπή "Μηχανή του χρόνου" (παρακάτω εγγράφως)

Ο Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος, ήταν ένας απ’ τους μεγαλύτερους ήρωες της Επανάστασης του 1821. Ως γνωστόν, οι πολιτικές έριδες, το κομματικά πάθη και τα κάθε είδους συμφέροντα της εποχής που ακολούθησαν την Απελευθέρωση, δημιούργησαν ένα νοσηρό κλίμα στα πλαίσια του οποίου, αρκετοί ήρωες που έδωσαν τα πάντα στον Αγώνα, κατέληξαν να οδηγούνται στο περιθώριο και τη φυλακή (όπως ο Κολοκοτρώνης). Ένας απ’ αυτούς τους ήρωες, που είχαν αυτή την «τύχη» ήταν κι ο Νικηταράς, ο οποίος έκανε «θητεία» αρχικά στο Παλαμήδι και στην συνέχεια στις φυλακές τις Αίγινας, βάσει ανυπόστατων κατηγοριών περί συνωμοσίας εναντίων του βασιλιά Όθωνα.

Αναφέρεται ένα χαρακτηριστικό περιστατικό, το οποίο αναδεικνύει το ήθος αυτού του ήρωα και στον αντίποδα την αχαριστία και την αγνωμοσύνη του κράτους.
Όταν αποφυλακίστηκε ο Νικηταράς το 1841, ήταν τόσο φτωχός που κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά. Η πενιχρή σύνταξη που έπαιρνε, χάριν μια θέσης γερουσιαστή που του εδόθη, δεν έφτανε «ούτε για ζήτω». Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε θέσεις επαιτείας, είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη μια θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε(!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή!

Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά του πρέσβη Μεγάλης Δύναμης, αυτός απεστάλη από την κυβέρνηση του στο σημείο όπου επαιτούσε ο μεγάλος οπλαρχηγός. Μόλις ο Νικηταράς αντελήφθη τον ξένο μάζεψε αμέσως το απλωμένο χέρι του.
- Τι κάνετε στρατηγέ μου; ρώτησε ο ξένος.
- Απολαμβάνω ελεύθερη πατρίδα, απάντησε υπερήφανα ο ήρωας.
- Μα εδώ την απολαμβάνετε, καθισμένος στον δρόμο; επέμενε ο ξένος.
- Η πατρίδα μου έχει χορηγήσει σύνταξη για να ζω καλά, αλλά έρχομαι εδώ για να παίρνω μια ιδέα πως περνάει ο κόσμος, απάντησε περήφανα ο Νικηταράς.

Ο ξένος κατάλαβε, και διακριτικά, φεύγοντας άφησε να του πέσει ένα πουγκί με χρυσές λίρες.
Ο σχεδόν τυφλός Νικηταράς άκουσε τον ήχο, έπιασε το πουγκί και φώναξε στον ξένο: «Σου έπεσε το πουγκί σου. Πάρε το μην το βρει κανένας και το χάσεις!».

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 1849, ο γενναίος και έντιμος αυτός ήρωας, πεθαίνει ξεχασμένος και πάμφτωχος.

Τελικά οι Έλληνες δεν αλλάζουν ποτέ (ακόμα κι αν σ’ αυτή την περίπτωση υπήρχε βαυαρικός δάχτυλος). Πάντα θα τρώει τα παιδιά της…

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μη ψάχνετε μαλακωδώς να ψάχνετε αθική σε όρους όπως πατρίδα.
όσο πιο αφηρημένη είναι μια έννοια τόσο πιο πολύ σοδομίζεται απο λαμόγια και κάπηλους.
ηθικη είναι μια αξία για την οποία αξλίζει να αφήσεις με με θυσία κάτι στα παιδιά σου.
ειλικρινά θέλω ένας να μου σώσει ένα λόγο για τον οποίο ένας έλληνας σήμερα πιστεύει ότι κάποια οποιαδήποτε θυίσα για το σημερινό μόρφωμα που λέγεται πατρίδα θα αφήσει κάτι στα παιδιά του.
κρίμα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εχετε δικιο παιδια,συγνώμη μερα που είναι κιόλας.....
Διαβάστε αυτό που μου ήρθε για να καταλάβετε εσεις που μπορείτε τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ!

Να' σαι καλά ρε Ναύαρχε ... γέμισαν τα μάτια μου όταν το διάβασα .

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μη ψάχνετε μαλακωδώς να ψάχνετε αθική σε όρους όπως πατρίδα.
όσο πιο αφηρημένη είναι μια έννοια τόσο πιο πολύ σοδομίζεται απο λαμόγια και κάπηλους.
ηθικη είναι μια αξία για την οποία αξλίζει να αφήσεις με με θυσία κάτι στα παιδιά σου.
ειλικρινά θέλω ένας να μου σώσει ένα λόγο για τον οποίο ένας έλληνας σήμερα πιστεύει ότι κάποια οποιαδήποτε θυίσα για το σημερινό μόρφωμα που λέγεται πατρίδα θα αφήσει κάτι στα παιδιά του.
κρίμα.
Πολλά +++++..Δυστυχώς....."και διηγώντας τα να κλαις.."

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αυτό πάει και αντίστροφα. Αν κάποιος βγήκε την IP κάποιου μπορεί να βρεις εσύ τη δική μου και εγώ τη δική σου.

ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΕΝΩ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΝ; ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Το εχω γράψει και παλαιότερα..πήγαινε στη Γλυφαδα στα καφέ ή στην Κηφισιά,να δεις τι γίνεται....Όλοι αυτοί μεγαλώσανε με μοναδική κουβλεντα το χρώμα της κυλότας της Μενεγάκη και τις κάθε μενεγάκη.Μιλάς για Ιδανικά και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Φταίνε όμως και οι Ταγοί που τους κανανε έτσι ,αλλά φταίνε και οι Μηδενιστές σαν τον περι ου ο λόγος που τα γραφουν ολα εκεί που νομίζουν ότι έχουν....

Πραγματικά και εσύ και ο λαλάκης δεν έχετε την παραμικρή ιδέα σεμνότητας μέσα σας έτσι δεν είναι; Δε μπορείτε να καταλάβετε πως ο τρόπος σκέψης σας δεν είναι ο μοναδικός.

Μιλάτε για αξίες και ιδανικά που είναι δικά σας σαν να είναι τα μοναδικά ΣΩΣΤΑ ιδανικά σε όλο τον κόσμο και όποιος δε τα έχει είναι ρεμάλι.

Πόσο διεστραμμένη είναι η ηθική σας επιτέλους;

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Όσο αφορά το κείμενο με τον αξιωματικό που πήγε θυμωμένος να ζητήσει το λόγο για κάποιον για τη σημαία είναι εκνευριστικό.
Με πιο δικαίωμα ζητάει αυτός να επιβάλει τα πιστεύω του σε κάποιον άλλο; Σαν και τον ADMIRAL, που νομίζει πως πιστεύει τα "σωστά" πράγματα και πρέπει και όλοι οι άλλοι να πιστεύουν το ίδιο.

Αυτός ο αξιωματικός είναι μήπως από αυτούς που φέρανε τη χούντα; Με τη στρατιωτική του ικανότητα πήγε να επιβληθεί σε κάποιον.

Μήπως επίσης είναι μαλάκας;

Και η άλλη η μαλακία με τον Νικηταρά τι ήταν; Να πως μπράβο επειδή τι; Επειδή πέθανε φτωχός;

Το ξαναείπα και προηγουμένως, είστε σαν Μουσουλμάνοι. Αυτό που νομίζετε πως είναι σωστό δε σας το βγάζει κανένας από το κεφάλι σας και πρέπει να το κάνουν όλοι αλλιώς θα έχουν ιερό πόλεμο μαζί σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom