vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πςςςΑλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του
και σε ειχα ναυαρχε για μαγκα
γραψε λαθος
πςςςΑλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του
Ελα ντε...Χαλάω και το προφίλ μου εδώ μεσα..Το έχω αυτό το κουσούρι παρασύρομαι εύκολα...πςςς
και σε ειχα ναυαρχε για μαγκα
γραψε λαθος
Ελα ντε...Χαλάω και το προφίλ μου εδώ μεσα..Το έχω αυτό το κουσούρι παρασύρομαι εύκολα...
Δουλεψε το, το εχω και εγω
Τι καθεσαι και μιλας, θα βαλεις μυαλο στον καθε πυροβολημενο?
Ασε που οι 3 στους 10 σκεφτονται σαν τον SW. To προβλημα ειναι πολιτισμικο...Αν μεγαλωνεις με μοναδικη αξια το λαιφ σταιλ αυτα παθαινεις...
Το εχω γράψει και παλαιότερα..πήγαινε στη Γλυφαδα στα καφέ ή στην Κηφισιά,να δεις τι γίνεται....Όλοι αυτοί μεγαλώσανε με μοναδική κουβλεντα το χρώμα της κυλότας της Μενεγάκη και τις κάθε μενεγάκη.Μιλάς για Ιδανικά και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Φταίνε όμως και οι Ταγοί που τους κανανε έτσι ,αλλά φταίνε και οι Μηδενιστές σαν τον περι ου ο λόγος που τα γραφουν ολα εκεί που νομίζουν ότι έχουν....To προβλημα ειναι πολιτισμικο...Αν μεγαλωνεις με μοναδικη αξια το λαιφ σταιλ αυτα παθαινεις...
Δεν σε αναγνωρίζω..........Ελα ντε...Χαλάω και το προφίλ μου εδώ μεσα..Το έχω αυτό το κουσούρι παρασύρομαι εύκολα...
Έχει διαβάσει Καμύ και από εκείνη την ημέρα, έκλεισε σαν άντρας.Αν δεν το έχεις καταλάβει ,διάβασε ένα Αρλεκιν να ξεχαστεις .
Στο υψος σου...Εσύ αρχισες εγω συνεχίζω...Το να με απειλείς με mail κλπ αερολογίες σε βουλευτές και κανάλια,έπρεπε να ξέρεις ότι θα επιφέρει αντιδραση.Και δε θα συνέχιζα αλλά ακόμα και σήμερα μέρα που είναι γίνεσαι περισσότερο προκλητικός..Λοιπόν,με λίγα λόγια Παναγιώτη Παναγιωτόπουλε,αν σε αναγνωρίσει φίλος δεν τρέχει μία..Αλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του,πώς βρήκαν την ip του κλπ..Πάρτο σαν προειδοποίηση και μη με βρίζεις γιατί τοτε θα μπούμε σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ που είναι και της μόδας..
Τι ειναι αυτα που γραφεις?...Εσύ αρχισες εγω συνεχίζω...Το να με απειλείς με mail κλπ αερολογίες σε βουλευτές και κανάλια,έπρεπε να ξέρεις ότι θα επιφέρει αντιδραση.Και δε θα συνέχιζα αλλά ακόμα και σήμερα μέρα που είναι γίνεσαι περισσότερο προκλητικός..Λοιπόν,με λίγα λόγια Παναγιώτη Παναγιωτόπουλε,αν σε αναγνωρίσει φίλος δεν τρέχει μία..Αλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του,πώς βρήκαν την ip του κλπ..Πάρτο σαν προειδοποίηση και μη με βρίζεις γιατί τοτε θα μπούμε σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ που είναι και της μόδας..
ολοι έχουν δικαίωμα να ξεσπάσουν...Δεν σε αναγνωρίζω..........
σε κάθε λόγο σου θα υπάρχει και αντίλογος
τί κάθεσαι και χολοσκάς, θα βάλεις μυαλό και πατριωτική συνείδηση ρε ναύαρχε σε κάποιον που δεν έχει
οσα πάνε και όσα έρθουν, δανεική ζωή,τί να λέμε τώρα.
Εχετε δικιο παιδια,συγνώμη μερα που είναι κιόλας.....
Διαβάστε αυτό που μου ήρθε για να καταλάβετε εσεις που μπορείτε τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ!
Πολλά +++++..Δυστυχώς....."και διηγώντας τα να κλαις.."μη ψάχνετε μαλακωδώς να ψάχνετε αθική σε όρους όπως πατρίδα.
όσο πιο αφηρημένη είναι μια έννοια τόσο πιο πολύ σοδομίζεται απο λαμόγια και κάπηλους.
ηθικη είναι μια αξία για την οποία αξλίζει να αφήσεις με με θυσία κάτι στα παιδιά σου.
ειλικρινά θέλω ένας να μου σώσει ένα λόγο για τον οποίο ένας έλληνας σήμερα πιστεύει ότι κάποια οποιαδήποτε θυίσα για το σημερινό μόρφωμα που λέγεται πατρίδα θα αφήσει κάτι στα παιδιά του.
κρίμα.
Αυτό πάει και αντίστροφα. Αν κάποιος βγήκε την IP κάποιου μπορεί να βρεις εσύ τη δική μου και εγώ τη δική σου.Εσύ αρχισες εγω συνεχίζω...Το να με απειλείς με mail κλπ αερολογίες σε βουλευτές και κανάλια,έπρεπε να ξέρεις ότι θα επιφέρει αντιδραση.Και δε θα συνέχιζα αλλά ακόμα και σήμερα μέρα που είναι γίνεσαι περισσότερο προκλητικός..Λοιπόν,με λίγα λόγια Παναγιώτη Παναγιωτόπουλε,αν σε αναγνωρίσει φίλος δεν τρέχει μία..Αλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του,πώς βρήκαν την ip του κλπ..Πάρτο σαν προειδοποίηση και μη με βρίζεις γιατί τοτε θα μπούμε σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ που είναι και της μόδας..
"και διηγώντας τα να κλαις.."
Το εχω γράψει και παλαιότερα..πήγαινε στη Γλυφαδα στα καφέ ή στην Κηφισιά,να δεις τι γίνεται....Όλοι αυτοί μεγαλώσανε με μοναδική κουβλεντα το χρώμα της κυλότας της Μενεγάκη και τις κάθε μενεγάκη.Μιλάς για Ιδανικά και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Φταίνε όμως και οι Ταγοί που τους κανανε έτσι ,αλλά φταίνε και οι Μηδενιστές σαν τον περι ου ο λόγος που τα γραφουν ολα εκεί που νομίζουν ότι έχουν....