Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Λες να χτενίζει καταΐφια ;;;;;
νομιζω πως τα καραμελωνει καλα τυπε.εχει εναν αναλαφρο τροπο γραφης που λενε και οι γραμαμτιζουμενοι...μαλλον πρεπει να το εχουν ποτισει αρκετα μπεκ το δροσερο αυτο αγορι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχα σε τρωει και εσενα...θελεις να τον φλιπαρεις παλι... :2funny: :2funny:
ποιόν ρε τον νικαιώτη;
αφού το ξέρει.
απλά γεννήθηκε στη νίκαια άντρας και στη γλυφάδα γνώρισε τον πραγματικό του εαυτό.
ααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ποιόν ρε τον νικαιώτη;
αφού το ξέρει.
απλά γεννήθηκε στη νίκαια άντρας και στη γλυφάδα γνώρισε τον πραγματικό του εαυτό.
ααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εισαι υπερβολικος...και ο γιωργος γεωργιου εμενε πετραλωνα και μετακομισε εκει... :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πανε αυτοι τωρα κρυβονται δε κυκλοφορουνε. δε βγαινουνε με τη βενζινη και ντρεπονται να εμφανιστουν με ποδηλατο
το πρόσεξα....
κάτι σμαρτάκια είδα και τογιοτα γιάρις.
αααααααααααααααχχααχαχχααχαχαχαχχαχααχχααχαχα

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ντάξει μπορεί να κάνεις και πλάκα ή να θες απλά να προκαλέσεις ώστε να προχωρήσει μια κουβέντα.

Ωστόσο στο επιχείρημά σου θα αντιτάξω κάτι. Οι " ρωβινσωνάδες" είναι αυταπάτες... Όπως είναι φασιστικό φυσικά και μη-ανθρώπινο η πλήρης υποταγή του ατόμου στο σύνολο, έτσι είναι και ουτοπία η πλήρης αυτονομία του ατόμου από το σύνολο...

Μη ξεχνάς πως όπως είπε ο Αριστοτέλης " ο άνθρωπος είναι ζώο ΠΟΛΙΤΙΚΟ"... ;)
Για πιο θέμα να κάνω πλάκα; Στο ότι δε με καταλαμβάνει το συναίσθημα της περηφάνιας; Αν κάνω κάτι εγώ, με πιάνει, αν κάνει κάποιος άλλος όχι. Είναι χαζό να είναι κάποιος περήφανος για κάτι που δεν έκανε.

Οι Ρωβινσώνες μπορεί σαν ιδεολογία να είναι αυταπάτη επειδή δεν έχει εφαρμογή στη πράξη αλλά δε με νοιάζει. Δε το κάνω από ιδεολογικούς/ηθικούς λόγους.

Επειδή το είπε ο Αριστοτέλης δε σημαίνει αναγκαστικά πως είναι σωστό.

Εδώ έχω να τονίσω πως (δε το λέω για εσένα ειδικά, αλλά για τους Ελληναράδες) όσους έχω γνωρίσει που μιλάνε για το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας κλπ και μιλάνε για τον Αριστοτέλη λες και ήταν ο θεός ο ίδιος, δεν ήξεραν τι τους γίνεται.

Ο άνθρωπος έχει γράψει τα λογικά και είναι γαμώ για την εποχή του αλλά ήταν επίσης μεγάλος μαλάκας.

Έχει γράψει (δε θυμάμαι, πρέπει να τα βγάλω από τη βιβλιοθήκη και βαριέμαι τώρα, αν κάποιος θέλει όμως θα το κάνω) πως οι γυναίκες έχουν λιγότερα δόντια από τους άντρες. ΔΕ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ. Γιαυτό το λόγο κύριοι, μερικοί μεγάλοι άντρες στην Αγγλία πριν πολλά, πολλά χρόνια μαζεύτηκαν σε ένα μέρος που δε φαίνονταν (όποιος το ψάξει, θα δει τι εννοώ) και είπαν "nullius in verba".

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο άνθρωπος έχει γράψει τα λογικά και είναι γαμώ για την εποχή του αλλά ήταν επίσης μεγάλος μαλάκας.
α εισαι μορφη τελικα εσυ αβραμοτριαντη...
αν ηταν θυληκου γενους θα μας διαφωτιζε ο απολυτος :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για πιο θέμα να κάνω πλάκα; Στο ότι δε με καταλαμβάνει το συναίσθημα της περηφάνιας; Αν κάνω κάτι εγώ, με πιάνει, αν κάνει κάποιος άλλος όχι. Είναι χαζό να είναι κάποιος περήφανος για κάτι που δεν έκανε.

Οι Ρωβινσώνες μπορεί σαν ιδεολογία να είναι αυταπάτη επειδή δεν έχει εφαρμογή στη πράξη αλλά δε με νοιάζει. Δε το κάνω από ιδεολογικούς/ηθικούς λόγους.

Εδώ έχω να τονίσω πως (δε το λέω για εσένα ειδικά, αλλά για τους Ελληναράδες) όσους έχω γνωρίσει που μιλάνε για το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας κλπ και μιλάνε για τον Αριστοτέλη λες και ήταν ο θεός ο ίδιος, δεν ήξεραν τι τους γίνεται.

Έχει γράψει (δε θυμάμαι, πρέπει να τα βγάλω από τη βιβλιοθήκη και βαριέμαι τώρα, αν κάποιος θέλει όμως θα το κάνω) πως οι γυναίκες έχουν λιγότερα δόντια από τους άντρες. ΔΕ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ. Γιαυτό το λόγο κύριοι, μερικοί μεγάλοι άντρες στην Αγγλία πριν πολλά, πολλά χρόνια μαζεύτηκαν σε ένα μέρος που δε φαίνονταν (όποιος το ψάξει, θα δει τι εννοώ) και είπαν "nullius in verba".

Nτάξει δε το πα επειδή το γραψε ο αριστοτέλης. Αλλά στο προκειμένω που διαφωνείς ακριβώς ? Και όσον αφορά τις ροβινσονάδες, άμα ήθελες να σουνα συνεπής με αυτά που πρεσβεύεις δε θα πρεπε να σουν εδώ και να γράφεις σε ένα pc. Ούτε καν γλώσσα να χειριζόσουνα . Αφού και η ίδια η λειτουργία της γλώσσας είναι μια λειτουργία που αποκτιέται κοινωνικά. Εξάρτημα της κοινωνίας είσαι , όπως και όλοι μας και ας μη το συνειδητοποιείς. Θες δε θες. Η ίδια σου η ύπαρξη και η επιβίωση εξαρτάται από αυτό. Επομένως όταν η κοινωνία συνειδητά θέτει και θεσπίζει κάποιους κανόνες, άγραφους ή μη, όποιος ΔΕ θέλει να τους ακολουθήσει, πρέπει πράττοντάς το να αποκοπεί και οριστικα από αυτήν και τα όποια οφέλη της.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
α εισαι μορφη τελικα εσυ αβραμοτριαντη...αν ηταν θυληκου γενους θα μας διαφωτιζε ο απολυτος :grin:
Γιατί είμαι μορφή; Να σου πω τι έκανε; Το είχε ακούσει από κάπου και το δέχτηκε αβίαστα όπως κάνουμε και εμείς τώρα με διάφορες άλλες μαλακίες που μας πασάρουν και τις δεχόμαστε αβίαστα. Μια από αυτές είναι η εξής: "Αγάπα τη πατρίδα σου".

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Nτάξει δε το πα επειδή το γραψε ο αριστοτέλης. Αλλά στο προκειμένω που διαφωνείς ακριβώς ? Και όσον αφορά τις ροβινσονάδες, άμα ήθελες να σουνα συνεπής με αυτά που πρεσβεύεις δε θα πρεπε να σουν εδώ και να γράφεις σε ένα pc. Ούτε καν γλώσσα να χειριζόσουνα . Αφού και η ίδια η λειτουργία της γλώσσας είναι μια λειτουργία που αποκτιέται κοινωνικά. Εξάρτημα της κοινωνίας είσαι , όπως και όλοι μας και ας μη το συνειδητοποιείς. Θες δε θες. Η ίδια σου η ύπαρξη και η επιβίωση εξαρτάται από αυτό. Επομένως όταν η κοινωνία συνειδητά θέτει και θεσπίζει κάποιους κανόνες, άγραφους ή μη, όποιος ΔΕ θέλει να τους ακολουθήσει, πρέπει πράττοντάς το να αποκοπεί και οριστικα από αυτήν και τα όποια οφέλη της.
οφελη η ωφελη γραφεται?μαλλον με ομικρον ετσι...?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τι να κλασει ο Αριστοτελης μπροστα στα μυαλα του μπου κομ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί είμαι μορφή; Να σου πω τι έκανε; Το είχε ακούσει από κάπου και το δέχτηκε αβίαστα όπως κάνουμε και εμείς τώρα με διάφορες άλλες μαλακίες που μας πασάρουν και τις δεχόμαστε αβίαστα. Μια από αυτές είναι η εξής: "Αγάπα τη πατρίδα σου".
ει ψιτ δροσερο αγορι...κοντευει 3 ξημερωματα...

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κάτι δε κατάλαβες, είπα στο προηγούμενο ποστ πως δε το κάνω από ηθικούς και ιδεολογικούς λόγους. Δε με νοιάζει αυτό. Θέλω αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Η κοινωνία είναι καλή και χρυσή όταν με βοηθάει αλλά δε τη θέλω όταν μου ζητάει τη ζωή μου. Όπως ένα παλιό αυτοκίνητο, με εξυπηρέτησε για όσα χρόνια με εξυπηρέτησε και μετά το πετάω γιατί θα μου κοστίσει πιο πολλά λεφτά.

Επίσης, δεν είναι πως μου τη σπάνε οι άνθρωποι αλλά η έννοια της πατρίδας. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Όταν λοιπόν όπως λες η κοινωνία θεσπίζει κανόνες, σου λέει: "ή κάνεις ότι σου λέω ή πας φυλακή ή εξορία". Και που η διαφορά με έναν εκβιασμό; Εγώ λοιπόν σε έναν εκβιασμό θα πω ότι με βολεύει εκείνη τη στιγμή και μετά θα κάνω αυτό που με βολεύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom