kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Και η άλλη η μαλακία με τον Νικηταρά τι ήταν; Να πως μπράβο επειδή τι; Επειδή πέθανε φτωχός;
για να θυμηθείς ότι ανέκαθεν σε κυβερνούσαν δωσίλογοι το έβαλα ρε ζώον
Και η άλλη η μαλακία με τον Νικηταρά τι ήταν; Να πως μπράβο επειδή τι; Επειδή πέθανε φτωχός;
Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.
Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό οπότε δε ξέρω, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζω. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μια μορφή τήρησης της τάξης. Οι εγκληματίες να τιμωρούνται για να είμαι ασφαλής και να βρίσκω το δίκιο μου όταν με αδικούν.
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η έννοια της πατρίδας, της αγάπης προς την πατρίδα και η διάθεση να δώσει κάποιος τη ζωή του για την πατρίδα.
Δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα για πιο λόγο, επειδή έτυχε και γεννήθηκα σε μια χώρα, να πρέπει να δώσω τη ζωή μου για αυτή στον πόλεμο.
Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?
Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?
Λένε όλοι πως η Ελλάδα είναι ιδέα. Τα αρχίδια μου κουνιούνται προς την κατεύθυνση της ιδέας αυτής. Κανείς δε μπορεί καν να εξηγήσει τη σημαίνει αυτή η φράση. Μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με τις ιδέες των εθνών. Με νοιάζει μόνο τι θα γίνει με τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω και αγαπώ, όχι για τους άλλους. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε άλλους πολέμους με νοιάζει? Τι διαφορά κάνει επειδή αυτοί κρίνονται Έλληνες? Το ίδιο μου κάνει αν λέγονται Έλληνες ή Ελβετοί.
Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?
Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.
Το εχω γράψει και παλαιότερα..πήγαινε στη Γλυφαδα στα καφέ
τυπε πιστευω οτι θα ησουν πιο χρησιμος στην πατριδα αν ειχες γινει στρατιωτικοςΕίσαι λίγο φάουλ εδώ.
Κι εγώ Γλυφάδα μένω και πίνω καφέ
αλλά γεννήθηκα στη γαμημένη Νίκαια
δούλευα απο 8 χρονών τα καλοκαίρια
πήρα 2 πτυχία στην ελλάδα
άνοιξα μαγαζί μόνος μου
και έχτισα και πολυκατοικίες μόνος μου.
Σε καμία περιοχή δεν είναι όλοι αδελφάρες.
Μάλιστα είναι και υπερήφανος για αυτό, λες και έκανε τίποτα ο ίδιος.
τυπε πιστευω οτι θα ησουν πιο χρησιμος στην πατριδα αν ειχες γινει στρατιωτικος
και τωρα θα ησουν και στην καταλληλη ηλικια δικε μου
Εγω όμως δε λεω για τους Γλυφαδιώτες,αλλά για τη νοοτροπία που διέπει αυτούς που πανε στα "μουράτα" καφέ και καλά να πουλήσουν εφε στη γκομενίτσα..Τα ιδια και στη Φιλοθεη,Ψυχικό,Εκάλη..Αντε πες τους για "κουρεμα",λαθρομετανάστες,Παιδεία,Υγεία..Την επόμενη του "μπαμ" την κανανε για Ελβετία...Είσαι λίγο φάουλ εδώ.
Κι εγώ Γλυφάδα μένω και πίνω καφέ
αλλά γεννήθηκα στη γαμημένη Νίκαια
δούλευα απο 8 χρονών τα καλοκαίρια
πήρα 2 πτυχία στην ελλάδα
άνοιξα μαγαζί μόνος μου
και έχτισα και πολυκατοικίες μόνος μου.
Σε καμία περιοχή δεν είναι όλοι αδελφάρες.
Εγω όμως δε λεω για τους Γλυφαδιώτες,αλλά για τη νοοτροπία που διέπει αυτούς που πανε στα "μουράτα" καφέ και καλά να πουλήσουν εφε στη γκομενίτσα..Τα ιδια και στη Φιλοθεη,Ψυχικό,Εκάλη..
Nαύρχε δεν έχει να κάνει,έτσι κ γίνει το ''μπαμ'' τόσο την επόμενη όσο κ τις επόμενες όποιος μπορεί θα φεύγει.Εγω όμως δε λεω για τους Γλυφαδιώτες,αλλά για τη νοοτροπία που διέπει αυτούς που πανε στα "μουράτα" καφέ και καλά να πουλήσουν εφε στη γκομενίτσα..Τα ιδια και στη Φιλοθεη,Ψυχικό,Εκάλη..Αντε πες τους για "κουρεμα",λαθρομετανάστες,Παιδεία,Υγεία..Την επόμενη του "μπαμ" την κανανε για Ελβετία...
Δες που το πήρε προσωπικά που του θίξανε την Γλυφάδα.Αυτοί που πάνε μπουρνάζι ή κορυδαλλό δηλ. έχουν διαφορά ;;;
Τα ίδια σκατά είναι ...
Τα έχουμε πει αυτά.
Φαντάσου να ήμουν στα τεθωρακισμένα διοικητής τώρα.
Θα έδινα πορεία για Πλατεία Συντάγματος.
Δες που το πήρε προσωπικά που του θίξανε την Γλυφάδα.
Από πού το ξέρουμε;;;Φυσικά , αφού εκεί μένω τώρα.
Και όπως ξέρετε
δεν είμαι άπατρις, αναρχοκουμμούνι ή αδελφή ...
Ούτε γαμάω κατσίκες, αλβανίδες ή αραπίνες.
Γιατί είναι σημαντικό να είσαι περήφανος για κάτι; Δεν έχω αυτή τη ματαιοδοξία σου. Είμαι απλός άνθρωπος. Βρίσκω τη ζωούλα μου πιο σημαντική.Σωστά.
Είναι σημαντικό να είσαι περήφανος για κάτι.
Κι αναγνωρίζεται από πολλούς.
Αυτοί που πήγαν και σκοτώθηκαν το 1940 στην Πίνδο
είχαν γυναίκες πίσω που τους λάτρευαν, τους έκλαψαν όσους σκοτώθηκαν
και τους φρόντιζαν για πάντα όσους γύρισαν σακάτηδες.
Αχά! Καταλήξαμε στο τριακοστό όγδοο επιχείρημα του Αρθούρου!Εσένα σε σιχαίνονται και οι πουτάνες στη Φυλής.
Και καμία ποτέ σου,
δεν πρόκειται να σου κάτσει.
Με το πουλί στο χέρι θα είσαι πάντα
και θα πεθάνεις από τη μαλακία
και θα γελάνε οι μπάτσοι που θα γράψουν αναφορά
ότι σε βρήκαν τέζα , βρωμισμένο , να τον παίζεις.
Για την Αμαντα ποια ειναι η γνωμη σου ρε τυπε?Φυσικά , αφού εκεί μένω τώρα.
Και όπως ξέρετε
Φυσικά , αφού εκεί μένω τώρα.
Και όπως ξέρετε
Γιατί είναι σημαντικό να είσαι περήφανος για κάτι; Δεν έχω αυτή τη ματαιοδοξία σου. Είμαι απλός άνθρωπος. Βρίσκω τη ζωούλα μου πιο σημαντική.
Αυτοί που σκοτώθηκαν, σκοτώθηκαν για κάτι που πίστευαν, εγώ δε το πιστεύω, γιατί να σκοτωθώ για το δικό τους ιδανικό;
Αχά! Καταλήξαμε στο τριακοστό όγδοο επιχείρημα του Αρθούρου!
Από την αρχή φαινόσουν πως είσαι από αυτούς που δε μπορούν να φτάσουν τη τέχνη της διαφωνίας στα υψηλά επίπεδα που θέλει για να χρησιμοποιήσεις τα πρώτα του επιχειρήματα.
πλακα κανει.και για δροσερο αγορι τον κοβω με τον τροπο που εκφραζεται...χωρις πλακα...ντάξει μπορεί να κάνεις και πλάκα ή να θες απλά να προκαλέσεις ώστε να προχωρήσει μια κουβέντα.
Ωστόσο στο επιχείρημά σου θα αντιτάξω κάτι. Οι " ρωβινσωνάδες" είναι αυταπάτες... Όπως είναι φασιστικό φυσικά και μη-ανθρώπινο η πλήρης υποταγή του ατόμου στο σύνολο, έτσι είναι και ουτοπία η πλήρης αυτονομία του ατόμου από το σύνολο...
Μη ξεχνάς πως όπως είπε ο Αριστοτέλης " ο άνθρωπος είναι ζώο ΠΟΛΙΤΙΚΟ"... ;)
πλακα κανει.και για δροσερο αγορι τον κοβω με τον τροπο που εκφραζεται...χωρις πλακα...