Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικά δε διαφωνώ πως είμαι μηδενιστής. Σκουπίδι ΟΚ, αν δεχτώ πως είμαι μηδενιστής νομίζω πως θα δεχτώ άφοβα και τον χαρακτηρισμό σκουπίδι.

Τι εννοείς πως προσβάλλω αξίες; Εννοείς πως βρίσκω τις ιδέες σας χαζές και φανατισμένες; Πράγματι το κάνω.

Και λοιπόν;

Και εσείς το ίδιο λέτε για εμένα, γιατί η δική σας άποψη και γνώμη μετράει πιο πολύ από τη δική μου; Γιατί;

τελειωσαμε κυριε.  :)
Δεν θελω συζητηση. Ευχαριστω!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πατήρ πάντων πόλεμος .

Η ζωή είναι ένας πόλεμος ,αν δεν το έχεις καταλάβει ,πήγαινε στη μαμάκα σου ,γιατί θα κρυώσει το ρυζόγαλό σου !

Και αν θέλεις να κάνεις λούφα ,πρέπει να την κάνεις κρυφά .
Αν το παίζεις ξύπνιος ,επειδή είσαι λουφαδόρος ,θα το φας το κεφάλι σου .
Ετσι ειναι ο πλανήτης γη .Πολεμος από πάντα και για πάντα .

Αν δεν το έχεις καταλάβει ,διάβασε ένα Αρλεκιν να ξεχαστεις .
Αυτό τώρα τι είναι; Φυσικά έχω καταλάβει πως η ανθρωπότητα κάνει πολέμους συνέχεια, αν διαβάσεις μερικά post μου θα δεις πως το λέω συνέχεια.
Ναι θέλω να κάνω λούφα και θα προσπαθήσω να την κάνω στα κρυφά.

Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι πιο έξυπνος από εσένα που θα δώσεις τη ζωή σου χωρίς λόγο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.989
Πόντοι
1.686
Ο μπουρμπουλήθρας ,αν ηταν εβραιος ,και έλεγε αυτη τη θεωρια της Λουφας ,θα είχε μόνιμη διατροφη και στέγη στις φυλακες της Χάϊφας !

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αυτό τώρα τι είναι; Φυσικά έχω καταλάβει πως η ανθρωπότητα κάνει πολέμους συνέχεια, αν διαβάσεις μερικά post μου θα δεις πως το λέω συνέχεια.
Ναι θέλω να κάνω λούφα και θα προσπαθήσω να την κάνω στα κρυφά.

Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι πιο έξυπνος από εσένα που θα δώσεις τη ζωή σου χωρίς λόγο.
τι χωρις λογο ρε μεγαλε?
αν σκεφτονοτουσαν ολοι ετσι τοτε το 99% της ανθρωποτητας θα ηταν σκλαβοι...ελεος μερικοι..!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι χωρις λογο ρε μεγαλε?
αν σκεφτονοτουσαν ολοι ετσι τοτε το 99% της ανθρωποτητας θα ηταν σκλαβοι...ελεος μερικοι..!
Αν ομως σκεφτονταν ολοι ετσι, δεν θα γινοταν ποτέ κανενας πολεμος.
Σωστα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστα?

φιλε το οτι αυτη τη στιγμη εισαι ελευθερος
να πας σε πουτανες ή οπου διαβολο θελεις
το οφειλεις σε οσους πολεμησαν παλαιοτερα για να εισαι ελευθερος

Τι υποχρεωση ειχαν αυτοι? Μπορουσαν να φυγουν απο την χωρα
και να πανε αλλου επειδη ειναι πιο εξυπνοι απο αυτους που θα καθοντουσαν πισω να πολεμησουν
αν λοιπον αυτο το εκαναν ολοι εσυ σημερα θα ησουν σκλαβος ειτε των Τουρκων ειτε των Γερμανων
τοσο δυσκολο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
φιλε το οτι αυτη τη στιγμη εισαι ελευθερος
να πας σε πουτανες ή οπου διαβολο θελεις
το οφειλεις σε οσους πολεμησαν παλαιοτερα για να εισαι ελευθερος

Τι υποχρεωση ειχαν αυτοι? Μπορουσαν να φυγουν απο την χωρα
και να πανε αλλου επειδη ειναι πιο εξυπνοι απο αυτους που θα καθοντουσαν πισω να πολεμησουν
αν λοιπον αυτο το εκαναν ολοι εσυ σημερα θα ησουν σκλαβος ειτε των Τουρκων ειτε των Γερμανων
τοσο δυσκολο?
Δεν με καταλαβες.
Εννοω οτι σε εναν ουτοπικο κοσμο οπου κανενας δεν θελει να παρει οπλο εναντι κανενος, δεν θα υπηρχε πολεμος.
Επειδη ομως τετοια ουτοπια δεν υπαρχει, δεν μπορουμε να διαχωριζουμε ετσι τη θεση μας σαν τον φιλο.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Σωστα?
what if λοιπον?
αμφιβαλω...γιατι πολεμοι δεν γινοντουσαν μονο επειδη ενας ηθελε να κατακτησει τον κοσμο...αλλα και για αλλους λογους οπως επιβιωσης.!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν με καταλαβες.
Εννοω οτι σε εναν ουτοπικο κοσμο οπου κανενας δεν θελει να παρει οπλο εναντι κανενος, δεν θα υπηρχε πολεμος.
Επειδη ομως τετοια ουτοπια δεν υπαρχει, δεν μπορουμε να διαχωριζουμε ετσι τη θεση μας σαν τον φιλο.

Παντα υπηρχαν τετοιοι τυπε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν με καταλαβες.
δηλαδη δεν θα ειχαμε τα γερακια του νατο?
βομβαρδισμους απτο αμερικα ωστε να παιρνει καποια χωρα τον τιτλο της επαναστατικης?
δε θα ειχαμε εναν κωστα πρεκα?
ξενερωτος μου μοιαζει ενας τετοιος κοσμος τυπε :S

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ναι, αν δεν πολεμούσε ο Κολοκοτρώνης 200 χρόνια πριν, θα είμασταν σκλάβοι τώρα.
Ο παραπάνω συλλογισμός έχει καταντήσει γραφικός.

Κάποιοι "έξυπνοι" μίλησαν για DNA πριν. Η ελληνικότητα του καθενός, αποτιμάται ποσοτικά βάση γονιδίων; Πως είναι σίγουρος ο καθένας ότι είναι Έλληνας και όχι Τούρκος ή Αλβανός κατά ένα μεγάλο ποσοστό;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οι ιδιοι που ειναι ετοιμοι να δωσουν την ζωη τους για την πατριδα
γκρινιαζουν επειδη οι πολιτικοι τους εκοψαν 2-3 επιδοματα
να πεθαινεις για την πατριδα ειναι οκ,αλλα να μην βγεις στην συνταξη απο τα 45 οχι
ρε ουστ πατριωτες του γλυκου νερου

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
ΥΓ:Κοιτά συμπτωση...Εχω ένα φανταράκι εδώ μεσα που ξέρει από Η/Υ ip κλπ..Για να τον ρωτήσω τι μπορεί να κάνει μαζί σου,να βοηθήσουμε και τα παιδια της Δίωξης....
ον,Άρχισε να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια γιατί έμαθα πολλά για σενα..Και οταν κάνεις νυκτερινα να τα δουλεύεις και όχι να μπαίνεις στο bou,OK???Και ο νοών νοείτω......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ον,Άρχισε να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια γιατί έμαθα πολλά για σενα..Και οταν κάνεις νυκτερινα να τα δουλεύεις και όχι να μπαίνεις στο bou,OK???Και ο νοών νοείτω......
τωρα ξερω με ποιον να μην διαφωνω εδω μεσα

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αυτό θες από μένα; Να με απειλήσεις για να φύγω; Αυτό κάνεις σε αυτούς που διαφωνούν μαζί σου ε;

Το να βρεις ποιος είμαι (πράγμα απίθανο) δε μου κοστίζει τίποτα. Θα αναφέρεις ένα όνομα, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και κάτι τρέχει στα γύφτικα, άντε να με αναγνωρίσει κανένας φίλος. Το να βρω ποιος είσαι μπορεί να σου κοστίσει (όχι σίγουρα, αλλά μπορεί). Άσε λοιπόν τις απειλές γιατί θα μπούμε σε βαθιά νερά.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Αυτό θες από μένα; Να με απειλήσεις για να φύγω; Αυτό κάνεις σε αυτούς που διαφωνούν μαζί σου ε;

Το να βρεις ποιος είμαι (πράγμα απίθανο) δε μου κοστίζει τίποτα. Θα αναφέρεις ένα όνομα, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και κάτι τρέχει στα γύφτικα, άντε να με αναγνωρίσει κανένας φίλος. Το να βρω ποιος είσαι μπορεί να σου κοστίσει (όχι σίγουρα, αλλά μπορεί). Άσε λοιπόν τις απειλές γιατί θα μπούμε σε βαθιά νερά.
Εσύ αρχισες εγω συνεχίζω...Το να με απειλείς με mail κλπ αερολογίες σε βουλευτές και κανάλια,έπρεπε να ξέρεις ότι θα επιφέρει αντιδραση.Και δε θα συνέχιζα αλλά ακόμα και σήμερα μέρα που είναι γίνεσαι περισσότερο προκλητικός..Λοιπόν,με λίγα λόγια Παναγιώτη Παναγιωτόπουλε,αν σε αναγνωρίσει φίλος δεν τρέχει μία..Αλλά ρωτα κάποιους παλιούς που την είχαν στήσει σε κάποιον ΑΡΙΩΝΑ επί 2 μήνες εξω από το σπιτι του,πώς βρήκαν την ip του κλπ..Πάρτο σαν προειδοποίηση και μη με βρίζεις γιατί τοτε θα μπούμε σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ που είναι και της μόδας..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι, αν δεν πολεμούσε ο Κολοκοτρώνης 200 χρόνια πριν, θα είμασταν σκλάβοι τώρα.
Ο παραπάνω συλλογισμός έχει καταντήσει γραφικός.

Κάποιοι "έξυπνοι" μίλησαν για DNA πριν. Η ελληνικότητα του καθενός, αποτιμάται ποσοτικά βάση γονιδίων; Πως είναι σίγουρος ο καθένας ότι είναι Έλληνας και όχι Τούρκος ή Αλβανός κατά ένα μεγάλο ποσοστό;

Ναι τυπε αμα δεν ειχε πολεμησει ο Κολοκοτρωνης 200 χρονια πριν τωρα θα ησουν σκλαβος και πουστης χωρις την θεληση σου γιατι θα σε γαμουσαν ολη μερα μπηκες? Αφηστε τις εξυπναδες
Και αν ειχες παρει και εσυ το παραδειγμα τους και δεν ειχες γινει κακομαθημενος να καθεσαι
με τον φραπε στο χερι και να λες "εμεις εχουμε πολιτισμο.....λογω παρελθοντος" τωρα δεν θα ησουν ουτε στο ΔΝΤ. Αυτα να πας να τα πεις για τους Αμερικανους που ειναι μιξεις λαων οχι για τους Ελληνες.

Ηθελα να ηξερα οσοι εχετε τετοια αντιληψη γιατι δεν στηριζεστε τελειως στα δικα σας αρχιδια?
παρα τρεχετε στους γιατρους οποτε το θυμαστε με βιβλιαριο του ΙΚΑ Και στο τσαμπα... θελετε να μπειτε στο δημοσιο... μια χαρα σπουδασατε και πηρατε στο τσαμπα γνωσεις (οσοι δεν το κολοβαρουσατε) και μετα βγαλατε λεφτα. Αυτα ειναι γαιδουριες. Οποιος ειναι αυτης της αποψης ας φυγει τελειως για αλλες πολιτειες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι ιδιοι που ειναι ετοιμοι να δωσουν την ζωη τους για την πατριδα
γκρινιαζουν επειδη οι πολιτικοι τους εκοψαν 2-3 επιδοματα
να πεθαινεις για την πατριδα ειναι οκ,αλλα να μην βγεις στην συνταξη απο τα 45 οχι
ρε ουστ πατριωτες του γλυκου νερου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι μισοι γαιδουρια τυπε οι αλλοι μισοι εξαγορασιμοι και τεμπεληδες
για αυτο καταντησαμε ετσι... μετα απο εμας ανακαλυφθηκε η Αμερικη και τωρα
ειναι η βασιλισσα του κοσμου. Βγαινει ο αλλος και λεει "Δεν χρειαζεται να πολεμησω για την πατριδα μου , δεν χρειαζεται να παω στρατο κτλπ κτλπ" παει να το παιξει νεωτεριστης και "εξυπνος" ο καθε γαιδαρος. Σηκω φυγε τοτε ρε. Τι σκατα κανεις εδω μεσα.  :- το να ζεις σε μια χωρα εχει και υποχρεωσεις δεν καταλαβα... και φορους να πληρωνεις ακομη ηταν υποχρεωμενοι επειδη γεννηθηκες εδω να σε αφησουν να αναπνεεις και εδω μεσα... ορισμενοι ειστε πολυ βουτυροπαιδα μαγκες να το θυμαστε θα εχετε προβλημα μετα μην παραπονιεστε γιατι σας δουλευει ο κοσμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom