Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε τον φιλοξένησε η πατρίδα του για τη καλή του τη καρδιά! Έτυχε και γεννήθηκε εκεί και του ζήτησε σε αντάλλαγμα να είμαι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για αυτή. Αλλιώς, αν αρνηθεί σε καιρό ειρήνης θα έχει να κάνει φυλακή. Τι είδους φιλοξενία είναι αυτή;

Αυτό δεν είναι φιλοξενία, ας μη μπερδεύουμε τα πράγματα. Αυτό είναι καθαρός εκβιασμός. Αν κάποιος έχει καλύτερο ορισμό του εκβιασμού, ας τον δώσει.

ο αρκανης ειναι αλβανικης καταγωγης τυπε αν δε ξερεις μη μιλας. αλλα τετοια τρελοκοτσιδου που εισαι που να βαλεις γλωσσα μεσα  :crazy:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναυαρχε γραψτα στα αρχιδια σου τα παιδιακια και μην ασχολησε καθολου.
τι να κανουμε τωρα?
γεμισε πουσταρια και αδερφες η ελλαδα,δεν βγαινει ακρη με αυτους να ξερεις.
Ρε συ δεν είναι έτσι..Πρέπει να βρω κάπου να κρυφτώ τώρα,να κάνω μόνιμη αποσύνδεση και να μην ανοίγω σε κανέναν αφού θα με χώσουνε μέσα....Εχετε πουθενά να με κρύψετε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ρε συ δεν είναι έτσι..Πρέπει να βρω κάπου να κρυφτώ τώρα,να κάνω μόνιμη αποσύνδεση και να μην ανοίγω σε κανέναν αφού θα με χώσουνε μέσα....Εχετε πουθενά να με κρύψετε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γέλα παπαράκο, γέλα, αλλά εγώ το mail το έστειλα και ότι κάτσει, δεν έχω κάτι να χάσω, έχω μόνο να κερδίσω.
Μετά ξέρεις ε; Ένας το πάρει λίγο στα σοβαρά και να πει "ρε λες;" θα αρχίζουν να ψάχνουν για IP addresses και μετά είναι το μπλέξιμο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γέλα παπαράκο, γέλα, αλλά εγώ το mail το έστειλα και ότι κάτσει, δεν έχω κάτι να χάσω, έχω μόνο να κερδίσω.
Μετά ξέρεις ε; Ένας το πάρει λίγο στα σοβαρά και να πει "ρε λες;" θα αρχίζουν να ψάχνουν για IP addresses και μετά είναι το μπλέξιμο.
Συνέχιζε να μιλάς,αλλά μάθαινε και να σωπαίνεις...5 χρόνια εδώ μέσα εχω δει μάγκες και μάγκες πίσω απο τα πληκτρολόγια...Το θέμα είναι να μπορείς να αρθρώσεις επιχειρήματα,τα οποία   θα εχουν τουλάχιστον ειρμό σκέψης..Εσύ στερείσαι αυτού του χαρίσματος,οπότε και αρχίζεις τις κούφιες απειλές..Μάθε λοιπόν απο έναν παλιο εδω μέσα ότι όλο το σάιτ παρακολουθείται επι 24ώρου βάσεως από κάποια λαγωνικά εκεί στη Δίωξη,οπότε πρόσεχε μη βρούνε εσένα πρώτο..Και με βάση αυτά που γράφεις,άμα σε βρούνε τα παιδιά που λέμε,λίγη σημασία θα δώσουν στις "καταγγελίες"- :2funny: :2funny:- σου ,αλλά στα πιστεύω σου.Και τότε πες στα παιδια για 'Ελλάδες -Πατρίδες και βλακείες",να σε κεράσουν και γλυκό συκαλάκι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συνέχιζε να μιλάς,αλλά μάθαινε και να σωπαίνεις...5 χρόνια εδώ μέσα εχω δει μάγκες και μάγκες πίσω απο τα πληκτρολόγια...Το θέμα είναι να μπορείς να αρθρώσεις επιχειρήματα,τα οποία  θα εχουν τουλάχιστον ειρμό σκέψης..Εσύ στερείσαι αυτού του χαρίσματος,οπότε και αρχίζεις τις κούφιες απειλές..Μάθε λοιπόν απο έναν παλιο εδω μέσα ότι όλο το σάιτ παρακολουθείται επι 24ώρου βάσεως από κάποια λαγωνικά εκεί στη Δίωξη,οπότε πρόσεχε μη βρούνε εσένα πρώτο..Και με βάση αυτά που γράφεις,άμα σε βρούνε τα παιδιά που λέμε,λίγη σημασία θα δώσουν στις "καταγγελίες"- :2funny: :2funny:- σου ,αλλά στα πιστεύω σου.Και τότε πες στα παιδια για 'Ελλάδες -Πατρίδες και βλακείες",να σε κεράσουν και γλυκό συκαλάκι...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

Επισκέπτης
Πως θα ήθελα να το πουν και στις ειδήσεις, γιατί τότε μπορεί να γίνει και καμιά έρευνα και να σε βρουν! Αν λοιπόν πραγματικά είσαι στο ναυτικό και είσαι και αξιωματικός και είσαι μέλος ομάδας που ετοιμάζει πραξικόπημα, ελπίζω βρε καριόλη άντρα να σε βρουν και όχι μόνο να σου αφαιρέσουν βαθμούς, αλλά να σε βάλουν και φυλακή.

Μπορώ να φανταστώ ήδη πως θα είναι μια τέτοια κυβέρνηση, αντάξια του Φράνκο και του Στάλιν. Να κάνεις περήφανους τους όμοιούς σου. Ζώο.

Εγώ δυστυχώς για την Ελλάδα δεν έγινα στρατιωτικός.
Αν είχα γίνει
το πραξικόπημα θα είχε ήδη γίνει
θα είχε εδραιωθεί η κυβέρνηση τύπου φράνκο
και οι μπουρμπουλήθρες θα είχαν προσφέροι πολλά στην ελλάδα
πεθαίνοντας στην γκαρότα.
Το ίδιο και κάτι φυγόστρατες αδελφάρες

όλοι θα είχαν περάσει από τη γκαρότα.
garrot.jpg
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αληθεια εσυ πως και δεν εγινες στρατιωτικος?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
με λιγα λογια...
αν εισαι μαγκας απαντα επι του θεματος με ευθη τροπο..
---
στην μαχη του μαραθωνα αν δεν κανω λαθος ο μιλτιαδης ειπε
"αν κερδισουμε αυτοι θα γιπισουν πισω στην πατριδα τους(περσια)
αν χασουμε εμεις δεν εχουμε που να παμε"""
Τωρα κανε μοκο......
----------------------------------------------
η νομιζεις οτι η μεταναστευση προς αλλα κρατη ακομα κ στην ε.ε ενωση θα συνεχιστει??
απ οριστον..
μην κοιτας που εμεις ειμαστε μπουρδελο..
οποτε να δω αν γινει το μπαμ που θα πας..
γενιτσαρος ειναι μια λυση...
-----------------------------
με αυτη την λογικη δωσε μου το σπιτι σου η το δωματιο σου...
κ κοιμησου στο δρομο..

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Συνέχιζε να μιλάς,αλλά μάθαινε και να σωπαίνεις...5 χρόνια εδώ μέσα εχω δει μάγκες και μάγκες πίσω απο τα πληκτρολόγια...Το θέμα είναι να μπορείς να αρθρώσεις επιχειρήματα,τα οποία   θα εχουν τουλάχιστον ειρμό σκέψης..Εσύ στερείσαι αυτού του χαρίσματος,οπότε και αρχίζεις τις κούφιες απειλές..Μάθε λοιπόν απο έναν παλιο εδω μέσα ότι όλο το σάιτ παρακολουθείται επι 24ώρου βάσεως από κάποια λαγωνικά εκεί στη Δίωξη,οπότε πρόσεχε μη βρούνε εσένα πρώτο..Και με βάση αυτά που γράφεις,άμα σε βρούνε τα παιδιά που λέμε,λίγη σημασία θα δώσουν στις "καταγγελίες"- :2funny: :2funny:- σου ,αλλά στα πιστεύω σου.Και τότε πες στα παιδια για 'Ελλάδες -Πατρίδες και βλακείες",να σε κεράσουν και γλυκό συκαλάκι...
1. Δε το παίζω μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο. Εγώ είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι πως είμαι δειλός.

2. Τα επιχειρήματά μου είναι εξαιρετικά στερεά και ορθά. Απλά διαφωνείς μαζί τους και δεν έχεις απάντηση παρά να ψελλίζεις "προδότης" και "τουφέκισμα". Μέχρι στιγμής εσύ μου έχεις δείξει πως δε μπορείς να μιλήσεις. Σε προκαλώ να μου δείξεις το λάθος των επιχειρημάτων μου, αν μπορείς. Οι απαντήσεις του στυλ "είσαι άναρθρος" δε μετράνε. Δείξε το λάθος για να το δεχτώ.

3. Δεν είναι κούφια απειλή. Πρώτον δεν είναι κούφια, το έκανα, δεύτερο, δεν είναι απειλή, δεν απειλώ κάποιον να μη κάνει κάτι αλλιώς θα αντιδράσω, είπα πως θα το κάνω και το έκανα. Μάθε να χρησιμοποιείς σωστά την Ελληνική γλώσσα.

4. Να με κατηγορήσουν για πιο λόγο; Επειδή σκέφτομαι πως θα γίνω λιποτάκτης; Η λιποταξία τιμωρείτε μόνο αφού γίνει.

Θα σου ξανα-απαντήσω μόνο αν δώσεις ορθές παρατηρήσεις οδηγούμενες από λογική σκέψη. Δε θα ασχοληθώ με τις απαντήσεις που αρέσκεσαι να δίνεις. Με πολιτισμένη συζήτηση δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι μαλακιες λετε για πραξικοπηματα και ψωλιες ρε;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
1. Δε το παίζω μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο. Εγώ είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι πως είμαι δειλός.

2. Τα επιχειρήματά μου είναι εξαιρετικά στερεά και ορθά. Απλά διαφωνείς μαζί τους και δεν έχεις απάντηση παρά να ψελλίζεις "προδότης" και "τουφέκισμα". Μέχρι στιγμής εσύ μου έχεις δείξει πως δε μπορείς να μιλήσεις. Σε προκαλώ να μου δείξεις το λάθος των επιχειρημάτων μου, αν μπορείς. Οι απαντήσεις του στυλ "είσαι άναρθρος" δε μετράνε. Δείξε το λάθος για να το δεχτώ.

3. Δεν είναι κούφια απειλή. Πρώτον δεν είναι κούφια, το έκανα, δεύτερο, δεν είναι απειλή, δεν απειλώ κάποιον να μη κάνει κάτι αλλιώς θα αντιδράσω, είπα πως θα το κάνω και το έκανα. Μάθε να χρησιμοποιείς σωστά την Ελληνική γλώσσα.

4. Να με κατηγορήσουν για πιο λόγο; Επειδή σκέφτομαι πως θα γίνω λιποτάκτης; Η λιποταξία τιμωρείτε μόνο αφού γίνει.

Θα σου ξανα-απαντήσω μόνο αν δώσεις ορθές παρατηρήσεις οδηγούμενες από λογική σκέψη. Δε θα ασχοληθώ με τις απαντήσεις που αρέσκεσαι να δίνεις. Με πολιτισμένη συζήτηση δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Δεν μας λες όμως αν θα κεράσεις τα παιδιά γλυκό συκαλάκι.....Για ρωτα και τους πιο παλιούς εδω μέσα τι εγινε όταν μπουκαρε η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος στο σπίτι του Alexxx.Και δεν έφταιγε κιόλας ο έρημος..Φαντάσου λοιπόν τι θα γίνει με σένα.... :grin: :grin: :grin: :grin:
ΥΓ:Κοιτά συμπτωση...Εχω ένα φανταράκι εδώ μεσα που ξέρει από Η/Υ ip κλπ..Για να τον ρωτήσω τι μπορεί να κάνει μαζί σου,να βοηθήσουμε και τα παιδια της Δίωξης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom