Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πουτάνα ξεπουτάνα προσοχής σταματήστε ρε αγάμητα πουστράκια απ την καλλιρόης να μπαίνετε με κλώνους για να φαινεστε πολλοί.
νταξ αγαπάτε την πατρίδα σας μας το πατε αντε γαμηθείτε τωρα πρωινιάτικα μαζί με το ΓΑΠ.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πουτάνα ξεπουτάνα προσοχής σταματήστε ρε αγάμητα πουστράκια απ την καλλιρόης να μπαίνετε με κλώνους για να φαινεστε πολλοί.
νταξ αγαπάτε την πατρίδα σας μας το πατε αντε γαμηθείτε τωρα πρωινιάτικα μαζί με το ΓΑΠ.

Α δεν ενημερώθηκες εσύ ακόμα? Η Ροχάλα είμαι  :grin:

Άντε πιες ακόμα ένα καφέ πριν ξεκινήσει η πρωινή βάρδια πολιτικοκοινωνικοοικονομικης μονομαχίας. :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α δεν ενημερώθηκες εσύ ακόμα? Η Ροχάλα είμαι  :grin:

Άντε πιες ακόμα ένα καφέ πριν ξεκινήσει η πρωινή βάρδια πολιτικοκοινωνικοοικονομικης μονομαχίας. :sunglasses:
καλώστηνα.....
μέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γκά[size=15pt]β[/size]λα είμαστε.

Δια αυτόν τον λόγο σας λατρεύω άλλωστε :grin:

Και για να είμαστε ον τόπικ...

Άμα μας κάνουν ντου (σάιενς φίκσιον λέμε τώρα) οι Τούρκοι από δίπλα , ξέρεις κολύμπι τουλάχιστον?  :boobies:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μιας και αυτό το θέμα είχε ήδη εξαντληθεί σε ένα άλλο θρεντ , ο μόνος λόγος που άνοιξες αυτό το θρεντ και κλαψομουνιάζεις είναι ότι στην ουσία είσαι άλλη μια attention hore... :jerking: :jerking:
Εννοείς προφανώς attention whore και όχι hore.
Το επαναλαμβάνω επειδή όλοι κάνουν τα ίδια.

Το thread αυτό το άνοιξα πριν κανένα χρόνο. Ο ADMIRAL το ξανάφερε στην επιφάνεια επειδή δε μπορεί να αντέξει χωρίς εμένα.

Εγώ νομίζω πως θέλει να υπάρχω, έχει καταλάβει πως έχω δίκιο σε ότι λέω και απλά δε θέλει να το παραδεχτεί. Είμαι ο καταπιεσμένος του εαυτός.

Επισκέπτης
μοντε καρλο
σιλκ εντ βελβετ
μιραζ
το 4ο μου διαφευγει.

μας δουλευεις έτσι ;;;;;
225px-Monumento_Azentieu_Makkeras.jpg

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Εννοείς προφανώς attention whore και όχι hore.
Το επαναλαμβάνω επειδή όλοι κάνουν τα ίδια.

Το thread αυτό το άνοιξα πριν κανένα χρόνο. Ο ADMIRAL το ξανάφερε στην επιφάνεια επειδή δε μπορεί να αντέξει χωρίς εμένα.

Εγώ νομίζω πως θέλει να υπάρχω, έχει καταλάβει πως έχω δίκιο σε ότι λέω και απλά δε θέλει να το παραδεχτεί. Είμαι ο καταπιεσμένος του εαυτός.
Ναι ρε συ ον,το βρήκες...Αντε πήγαινε τωρα στα σκουλήκια που ανηκεις....

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι ρε συ ον,το βρήκες...Αντε πήγαινε τωρα στα σκουλήκια που ανηκεις....
Καλώς τον. Είδα πως ετοιμάζεις πραξικόπημα σε άλλο thread αλλά δε μίλησα επειδή βαριόμουνα.

Ξέρεις όμως, εγώ σαν καλός και φιλήσυχος πολίτης ετοιμάζομαι να στείλω email σε τηλεοπτικά κανάλια και σε γραφεία βουλευτών και υπουργών και να αναφέρω απλά πως κάποιος που λέει πως ανήκει στο πολεμικό ναυτικό ψήνεται για πραξικόπημα. Θα δώσω και το link και φυσικά αποθήκευσα και τις σελίδες και θα τις στείλω και αυτές.

Πως θα ήθελα να το πουν και στις ειδήσεις, γιατί τότε μπορεί να γίνει και καμιά έρευνα και να σε βρουν! Αν λοιπόν πραγματικά είσαι στο ναυτικό και είσαι και αξιωματικός και είσαι μέλος ομάδας που ετοιμάζει πραξικόπημα, ελπίζω βρε καριόλη άντρα να σε βρουν και όχι μόνο να σου αφαιρέσουν βαθμούς, αλλά να σε βάλουν και φυλακή.

Μπορώ να φανταστώ ήδη πως θα είναι μια τέτοια κυβέρνηση, αντάξια του Φράνκο και του Στάλιν. Να κάνεις περήφανους τους όμοιούς σου. Ζώο.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εν το μεταξύ η κωλοφάρα σου είναι η ίδια παντού. Πάντα όταν υπάρχει κρίση κάπου, τότε ο στρατός γίνεται πιο αισθητός. Οι χούντες έχουν την ίδια συνταγή. Με κάποια βοήθεια από τη CIA πάντα φυσικά!

Τώρα έχεις πλημμυρίσει τα threads με τις μαλακίες σου αντί να πας να μαζευτείς σε μια γωνία και να πεθάνεις. Καρκίνωμα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πιασάρικος ο τίτλος του νήματος, δε λέω...

Έκανα να διαβάσω μια σελίδα.

Μου έρχεται φλασιά.

Πάω στην πρώτη σελίδα να δω ποιός το άνοιξε.

Η προσωποποίηση της διχασμένης προσωπικότητας.

Περιττό οτιδήποτε άλλο...

Καλημέρα
Που να δεις παρακάτω...

Με νοιάζει πιο πολύ ο εαυτός μου. Σόρρυ μάνα, γκόμενα και αδερφή.
:jerking:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Καλώς τον. Είδα πως ετοιμάζεις πραξικόπημα σε άλλο thread αλλά δε μίλησα επειδή βαριόμουνα.

Ξέρεις όμως, εγώ σαν καλός και φιλήσυχος πολίτης ετοιμάζομαι να στείλω email σε τηλεοπτικά κανάλια και σε γραφεία βουλευτών και υπουργών και να αναφέρω απλά πως κάποιος που λέει πως ανήκει στο πολεμικό ναυτικό ψήνεται για πραξικόπημα. Θα δώσω και το link και φυσικά αποθήκευσα και τις σελίδες και θα τις στείλω και αυτές.

Πως θα ήθελα να το πουν και στις ειδήσεις, γιατί τότε μπορεί να γίνει και καμιά έρευνα και να σε βρουν! Αν λοιπόν πραγματικά είσαι στο ναυτικό και είσαι και αξιωματικός και είσαι μέλος ομάδας που ετοιμάζει πραξικόπημα, ελπίζω βρε καριόλη άντρα να σε βρουν και όχι μόνο να σου αφαιρέσουν βαθμούς, αλλά να σε βάλουν και φυλακή.

Μπορώ να φανταστώ ήδη πως θα είναι μια τέτοια κυβέρνηση, αντάξια του Φράνκο και του Στάλιν. Να κάνεις περήφανους τους όμοιούς σου. Ζώο.
:S :S :S :S :badair: :badair: :badair: :badair: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ναυαρχε γραψτα στα αρχιδια σου τα παιδιακια και μην ασχολησε καθολου.
τι να κανουμε τωρα?
γεμισε πουσταρια και αδερφες η ελλαδα,δεν βγαινει ακρη με αυτους να ξερεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι να κανουμε τωρα?

τυπε που παει ο κοσμος σκεφτομαι. μεχρι και συ τιμας καλυτερα τη πατριδα που σε φιλοξενησε  :rockon:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τυπε που παει ο κοσμος σκεφτομαι. μεχρι και συ τιμας καλυτερα τη πατριδα που σε φιλοξενησε  :rockon:
Δε τον φιλοξένησε η πατρίδα του για τη καλή του τη καρδιά! Έτυχε και γεννήθηκε εκεί και του ζήτησε σε αντάλλαγμα να είμαι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για αυτή. Αλλιώς, αν αρνηθεί σε καιρό ειρήνης θα έχει να κάνει φυλακή. Τι είδους φιλοξενία είναι αυτή;

Αυτό δεν είναι φιλοξενία, ας μη μπερδεύουμε τα πράγματα. Αυτό είναι καθαρός εκβιασμός. Αν κάποιος έχει καλύτερο ορισμό του εκβιασμού, ας τον δώσει.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τι να κανουμε τωρα?
Δε ζητάω να βγάλω άκρη με κανέναν από εσάς. Ζητάω να κοιτάτε τη δουλειά σας και να μη νοιάζεστε για το τι κάνω. Δε με νοιάζει να σας επιβάλλω τις ιδέες μου, τις απόψεις και την ηθική μου. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για εσάς. Όχι να πρέπει να θέλετε να με τουφεκίσετε επειδή διαφωνούμε.

Τώρα βέβαια, ο ADMIRAL νομίζει πως έχει δίκιο και πως του το έχει στείλει ο Θεός, αλλά ΟΚ, είναι βλάκας. Με τους βλάκες είναι που δε μπορείς να μιλήσεις, όχι με τους πούστηδες και τις αδερφές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom