Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εξαρτάται τι επιθυμείς

Άσε να μας πει αυτός που το προτείνει. Να μας πει ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

Δεν ξέρεις τί ενδότερες επιθυμίες κρύβει από πίσω...

Μου θυμίζει τους δικούς μας που λένε "ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!", "ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!". ΟΚ, αλλά δεν υ΄πάρχει κανείς να αγοράσει.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Άσε να μας πει αυτός που το προτείνει. Να μας πει ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

Δεν ξέρεις τί ενδότερες επιθυμίες κρύβει από πίσω...

Μου θυμίζει τους δικούς μας που λένε "ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!", "ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!". ΟΚ, αλλά δεν υ΄πάρχει κανείς να αγοράσει.
άμα δέχεσαι κάποιον να τον πληρώνεις 28.000 το μήνα
να υπογράφει μνημόνια
και να παίζει κόντρα βιολί στον τζέφρυ
εγώ δεν το δέχομαι για αρχηγό

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εξαρτάται τι επιθυμείς

λοιπόν εγώ επιθυμώ τα εξής

(1) να δουλεύω λίγο και να κονομάω (σε κάποιο βαθμό το κάνω σήμερα θα μπορούσα να κονομάω περισσότερα αλλά δεν χαλιέμαι)
(2) να κυκλοφορώ στους δρόμους χωρίς φόβο
(3) να φεύγω απότο σπίτι και να αφήνω ανοιχτό το παράθυρο
(4) να υπάρχει άφθονο μουνί και να έχω την υγεία μου να γαμάω
(5) να μην πληρώνω φόρους
(6) να χτίζω όπου γουστάρω και όπως γουστάρω χωρίς να μου ζαλίζουν τα αρχίδια
(7) να καταπατώ την περιουσία του κράτους χωρίς να μου κάνει κανένας τίποτε
(8) να έχω γαμάτα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά να μην πληρώνω εισητήριο
(9) να έχω γαμάουα εθνικές οδούς αλλ΄ανα μην πληρώνω διόδια
(10) να έχω θέση πάρκιν στον δρόμο αλλα να μην πληρώνω παρκόμετρα...
(11) ...
(12) ...

(9999999)...

Ανωνύμου του Ελληνος...

για πες πως θα τα πετύχεις..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λοιπόν εγώ επιθυμώ τα εξής

(1) να δουλεύω λίγο και να κονομάω (σε κάποιο βαθμό το κάνω σήμερα θα μπορούσα να κονομάω περισσότερα αλλά δεν χαλιέμαι)
(2) να κυκλοφορώ στους δρόμους χωρίς φόβο
(3) να φεύγω απότο σπίτι και να αφήνω ανοιχτό το παράθυρο
(4) να υπάρχει άφθονο μουνί και να έχω την υγεία μου να γαμάω
(5) να μην πληρώνω φόρους
(6) να χτίζω όπου γουστάρω και όπως γουστάρω χωρίς να μου ζαλίζουν τα αρχίδια
(7) να καταπατώ την περιουσία του κράτους χωρίς να μου κάνει κανένας τίποτε
(8) να έχω γαμάτα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά να μην πληρώνω εισητήριο
(9) να έχω γαμάουα εθνικές οδούς αλλ΄ανα μην πληρώνω διόδια
(10) να έχω θέση πάρκιν στον δρόμο αλλα να μην πληρώνω παρκόμετρα...
(11) ...
(12) ...

(9999999)...

Ανωνύμου του Ελληνος...

για πες πως θα τα πετύχεις..
μιλούσα για το τι επιθυμεί σε σχέση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τελικά είσαι μέγας καραγκιόζης.

Αν ξέρεις να διαβάζεις θα δεις ότι στον προϋπολογισμό τα ποσά είναι:

Χορηγία του Προέδρου της Δημοκρατίας: 280.000, Έξοδα παράστασης 93.000, δηλαδή σύνολο: 373.000 Ευρώ

Όταν εσύ ποστάρισες:
Δηλαδή σε 1 ποστάρισμα 2 ανακρίβειες.

Συνέχισε έτσι.

δεν μπορεις να μην απαντησεις ετσι ε;
 στα ψιλα παλι κολλας μια ζωη...

το οτι ο Ομπαμας προεδρευει και ασκει πολιτικη σε ενα πανισχυρο κρατος ,και οι αποφασεις
  επηρεαζουν δισεκατομυρια ανθρωπων στον κοσμο και πληρωνεται περιπου τα ιδια με τον
  ευνουχισμενο προεδρο μιας ολιγο-κρατιας που δεν επηρεαζει ουτε καν τις δικες του τυχες
  δεν κανεις ουτε νυξη ε;

τα ιδια της σχωρεμενης με τους μισθους των ceo που λεγαμε ε;

για το ηθικον του ολου ε;

ρε μαλεα,τοση αλαζονεια που επιδεικνυεις ωρες ωρες με κανει σιγουρο οτι εχεις
  ιδιωτικο ελικοπτερο....

(για να ειμαι ακριβης,θελω να σου ριξω πολυ μπινελικι ωρες ωρες αλλα εχω τα κολληματα μου
   ο μαλακας,και προτιμω να σκαω....)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Να επιβληθεί πρόστιμο 74.600€ στον 1personanongrata για διασπορά ψευδών στοιχείων που αφορούν τον πρώτο πολίτη της χώρας και κατ' επέκτασιν υπονόμευσης της [size=6pt]δημοκρατίας[/size].   

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Να επιβληθεί πρόστιμο 74.600€ στον 1personanongrata για διασπορά ψευδών στοιχείων που αφορούν τον πρώτο πολίτη της χώρας και κατ' επέκτασιν υπονόμευσης της [size=6pt]δημοκρατίας[/size].   

αν εμπαινε φορος στη μαλακια θα ειχαμε ξεχρεωσει...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 δεν μπορεις να μην απαντησεις ετσι ε;
 στα ψιλα παλι κολλας μια ζωη...

το οτι ο Ομπαμας προεδρευει και ασκει πολιτικη σε ενα πανισχυρο κρατος ,και οι αποφασεις
  επηρεαζουν δισεκατομυρια ανθρωπων στον κοσμο και πληρωνεται περιπου τα ιδια με τον
  ευνουχισμενο προεδρο μιας ολιγο-κρατιας που δεν επηρεαζει ουτε καν τις δικες του τυχες
  δεν κανεις ουτε νυξη ε;

τα ιδια της σχωρεμενης με τους μισθους των ceo που λεγαμε ε;

για το ηθικον του ολου ε;

ρε μαλεα,τοση αλαζονεια που επιδεικνυεις ωρες ωρες με κανει σιγουρο οτι εχεις
  ιδιωτικο ελικοπτερο....

(για να ειμαι ακριβης,θελω να σου ριξω πολυ μπινελικι ωρες ωρες αλλα εχω τα κολληματα μου

1) Και βεβαίως οι λεπτομέρειες έχουν νόημα. Για να μην λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του

2) Από πότε ο ηγέτης μίας χώρας πληρώνεται ανάλογα με τις αποφάσεις που λαμβάνει; Και άμα ήταν έτσι Ολλανδοί και οι Άγγλοι δεν θα έπρεπε να δίνουν τίποτε στις βασίλισσες τους που έχουν διακοσμητικό ρόλο.

3) Ο μισθός του Κιμ Ιλ Σουνγκ ξέρεις ποιός ήταν;

4) Διαφορετικοί ρόλοι προέδρων σε ΗΠΑ και Ελλάδα. Αν θέλεις να κάνεις σύγκριση πρέπει να δεις τα συνολικά έξοδα των θεσμών.

5) Τους μισθούς των CEO τους καθορίζει η αγορά. Έτσι γίνεται στον καπιταλισμό. Τώρα αν υπάρχει κάποιο νέο οικονομικό σύστημα που θα εφεύρει η συνέλευση της πλατείας Συντάγματος, δεν ξέρω, αν είναι να το δοκιμάσουμε.

6) Βρίσε με ελεύθερα.

Τέλος συζήτησης - δεν έχει νόημα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ενώ σε εμένα που είμαι φιλήσυχος έχεις βρει και χώνεις, α;  :birdman:

Με βρήκατε καλό παιδι κι ατάραχο και ξεσπάτε!  :2funny:

Όσο για την ουσία αυτών που λες, όντως είναι μια ανωμαλία αυτό εάν ισχύει. Δεν μας βουλιάζει ούτε και μας σώζει διότι είναι σταγόνα στον ωκεανό. Ας γίνει αυτό που λες εάν είναι ανωμαλία. Ας εξομαλυνθεί. Αλλά κατ' εμέ είναι επουσιώδες να γλιτώσεις μισο εκατομμύριο την ώρα που ψάχνεσαι για χιλιάδες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενώ σε εμένα που είμαι φιλήσυχος έχεις βρει και χώνεις, α;  :birdman:

Με βρήκατε καλό παιδι κι ατάραχο και ξεσπάτε!  :2funny:

Όσο για την ουσία αυτών που λες, όντως είναι μια ανωμαλία αυτό εάν ισχύει. Δεν μας βουλιάζει ούτε και μας σώζει διότι είναι σταγόνα στον ωκεανό. Ας γίνει αυτό που λες εάν είναι ανωμαλία. ας εξομαλυνθεί. Αλλά κατ' εμέ είναι επουσιώδες να γλιτώσεις μισο εκατομμύριο την ώρα που ψάχνεσαι για χιλιάδες...

φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι σύντροφε υπογίτη...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι σύντροφε υπογίτη...

Εντάξει, το καταλαβαίνω αυτό. Και δεν διαφωνώ.

Πάντως εάν κάναμε τον απολογισμό της χρονιάς και γκρουπάραμε τα στοιχεία θα κολλάγαμε σε άλλα και όχι σε αυτό.

Σε οικονομικές καταστάσεις που παίζουν με δεκάδες δισεκατομμύρια δεν τολμάς να βάλεις μέγεθος μισού εκατομμυρίου ξεχωριστό διότι θα σου το γυρίσουν πίσω, σε πάρει ο γεροδιάολος και θα έχουν και δίκιο. Εκτός και εάν σου το ζητήσουν. Εκτός κι αν κάτι χτυπήσει εκεί. Είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Εάν σου ζητήσουν να τους πας τις μεγαλύτερες δαπάνες που είναι under suspicion για αλόγιστη σπατάλη, τί θα τους πας; Το μισό εκατομμύριο ή το μισο δισεκατομμύριο;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
αει κίχου ρε... στον Λώρα πήγα πρώτη φορά το 1977 και κατόπιν συνεχώς και αδειαλείπτως από το 1983 ... ιστορικές μορφές εντός και η πλατεία γεμάτη για τα before & after ποτά ... η ουρά έφτανε τα 150 άτομα καμμιά φορά..

τι ωραία χρόνια...

το σκηνικό άλλαξε όταν έκλεισε η πλατεία για τα έργα του μετρό... γέρασε και ο Νίκος (84 ετών σήμερα) και στην τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μου είπε "Αποστόλη έχασα την ψυχή μου και τα πόδια μου".. εννοώντας την γυναίκα του που κοιμήθηκε πρόσφατα...
παντως μας ειχε βολεψει πολυ ο μαγκας ...γινομασταν πρωτα και μετα βεντηρη...δεν νομιζω αυτα να τα ξαναδουνε...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και λιγο φουσκωμενο να ειναι απ τον Περσυ το εισοδημα του Προεδρου ρε συ Βολτ ειναι ΑΔΙΚΗ τετοια αμοιβη για μια θεση ανευ ουσιας, πως να το κανουμε δηλαδη. Εχω διαβασει το ενα χιλιοστο απο οσα εχεις διαβασει εσυ αλλα ΒΑΣΤΑ, μην βγαζεις απ τη μυγα ξιγκι, ΚΟΙΝΗ λογικη αρκει εδω, δεν μπλεξαμε με δυσβατα δημοσιονομικα οικονομικα οπου λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.

-Οι βασιλιαδες στην Ολλανδια και αλλου δεν εχουν αλλες πηγες εισοδηματων; Δεν γνωριζω την κουλτουρα των Ολλανδων για να ξερω ποσοι θα φωναζαν σε τυχον εξωφρενικες απολαβες, elaborate please.

- Παω στοιχημα οτι δεν πειναει ο μοναρχης της Β Κορεας! Αλλα εκει μαλλον εχουν θεμα να μιλησουν ελευθερα παρα το τι απολαβες εχει ο ηγετης τους..

ΥΓ: Το οτι συμφωνησαν εδω τοσοι και τοσων διαφορετικων αποχρωσεων στο θεμα του Συνταγματος ειναι για μενα ενα καλο βημα για να κατευθυνθουμε καπου συγκεκριμενα, περα απο τις βρισιες και τις μουτζες για τους αχρηστους κυβερνωντες. Πλεον οταν θα ερθω ξανα στο Συνταγμα θα εχω κατι συγκεκριμενο να ζητησω και εγω αφου οπως ειχα πει σε παλαιοτερο post ΔΕΝ ειμαι σιγουρος για το οτι το Μνημονιο ειναι η καταστροφη μας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παντως μας ειχε βολεψει πολυ ο μαγκας ...γινομασταν πρωτα και μετα βεντηρη...δεν νομιζω αυτα να τα ξαναδουνε...

o Λώρας.. μεγάλο σχολείο.. πέρα από την νεολαία που ερχόταν για τα πρίν και τα μετά συχνάζανε γραφικοί τύποι... από το 1968 ανελλιπώς σε λειτουργία. .μέχρι το 1976 λειτουργούσε από τις 8 το πρωί μέχρι τις τρείς το βράδυ... μετά τον χαμό του γιού του άρχισε να ανοιγει μόνο μετά τις 98.30 το βράδυ και να σερβίρει αποκλειστικα και μόνο ποτό.. ούτε κοκταίηλ ούτε τέτοιες παπαριές.. ποτό και μπύρα.. καθαρό και μετρημένο μέχρι σταγόνας.. 16 ποτά στο μπουκάλι...

το χέρι του Νίκου ήτανε μεζούρα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom