CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.607
- Πόντοι
- 2.606
νταξει τολμω να πω οτι αυτο ειναι καινοτομια...καντο πατεντα και δωστο τελεμαρκετινγκ γρηγορα...κονομα και μετα αγορασε τον αρη...Έχει πηρούνι με μπλου τουθ..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
νταξει τολμω να πω οτι αυτο ειναι καινοτομια...καντο πατεντα και δωστο τελεμαρκετινγκ γρηγορα...κονομα και μετα αγορασε τον αρη...Έχει πηρούνι με μπλου τουθ..
«Ξεσπάθωσε» ο Πέτρος Κωστόπουλος
Λευτεριά στη Μυκονο λέμε!!!![]()
![]()
![]()
καλα ας κανει σε καμια εκπομπη τη γλαστρα για κανα ψιλο,γιατι την ιμακο δεν την βλεπω για πανω απο τα χριστουγεννα...ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα ανθρωπου που πανω του βλεπεις την ανοδο και την πτωση του ελληνο-πολιτικο-οικονομικου συστηματος της τελευταιας 30ετιας...«Ξεσπάθωσε» ο Πέτρος Κωστόπουλος
![]()
![]()
ποιά Μύκονο ο χωριάτης«Ξεσπάθωσε» ο Πέτρος Κωστόπουλος
![]()
![]()
ξερεις ποσους ταιζε αυτος ο γκωνλον μεχρι να εκδοθει????Καλά τα λέτε, αλλά όλοι λίγο πολύ τους εχουμε καλοταϊσει αυτους τους μαλάκες
κι έχουμε παρει το νιτρο να δουμε καναν γκώλον![]()
ποιά Μύκονο ο χωριάτης
να λές για βόλο και περίχωρα
ως εκεί καλά είναι
Τι έχει ο Βόλος ρε?
Τι έχει ο Βόλος ρε?
Και λιγο φουσκωμενο να ειναι απ τον Περσυ το εισοδημα του Προεδρου ρε συ Βολτ ειναι ΑΔΙΚΗ τετοια αμοιβη για μια θεση ανευ ουσιας, πως να το κανουμε δηλαδη. Εχω διαβασει το ενα χιλιοστο απο οσα εχεις διαβασει εσυ αλλα ΒΑΣΤΑ, μην βγαζεις απ τη μυγα ξιγκι, ΚΟΙΝΗ λογικη αρκει εδω, δεν μπλεξαμε με δυσβατα δημοσιονομικα οικονομικα οπου λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.
-Οι βασιλιαδες στην Ολλανδια και αλλου δεν εχουν αλλες πηγες εισοδηματων; Δεν γνωριζω την κουλτουρα των Ολλανδων για να ξερω ποσοι θα φωναζαν σε τυχον εξωφρενικες απολαβες, elaborate please.
- Παω στοιχημα οτι δεν πειναει ο μοναρχης της Β Κορεας! Αλλα εκει μαλλον εχουν θεμα να μιλησουν ελευθερα παρα το τι απολαβες εχει ο ηγετης τους..
ΥΓ: Το οτι συμφωνησαν εδω τοσοι και τοσων διαφορετικων αποχρωσεων στο θεμα του Συνταγματος ειναι για μενα ενα καλο βημα για να κατευθυνθουμε καπου συγκεκριμενα, περα απο τις βρισιες και τις μουτζες για τους αχρηστους κυβερνωντες. Πλεον οταν θα ερθω ξανα στο Συνταγμα θα εχω κατι συγκεκριμενο να ζητησω και εγω αφου οπως ειχα πει σε παλαιοτερο post ΔΕΝ ειμαι σιγουρος για το οτι το Μνημονιο ειναι η καταστροφη μας.
χαμηλούς κόλους...
Αουστρια![]()
![]()
![]()
Τίποτε-τίποτε-τίποτε!
Πανέμορφες κοπέλες, πανέμορφα τοπία και ένα τσίπουρο μούρλια!![]()
χαμηλούς κόλους...
I wash my hands on it...
Άμα δεν επιζήσεις της επίθεσης θα ήθελα να μου κληρονομήσεις το οφίκιο της ΥΠΟΓΑΣ που έχεις...![]()
with my compliments