Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.607
Πόντοι
2.606
«Ξεσπάθωσε» ο Πέτρος Κωστόπουλος

Λευτεριά στη Μυκονο λέμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
καλα ας κανει σε καμια εκπομπη τη γλαστρα για κανα ψιλο,γιατι την ιμακο δεν την βλεπω για πανω απο τα χριστουγεννα...ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα ανθρωπου που πανω του βλεπεις την ανοδο και την πτωση του ελληνο-πολιτικο-οικονομικου συστηματος της τελευταιας 30ετιας...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπόν και για να θέτουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση...

Από απολογιστικά στοιχεία 2006 - 2009 μακράν η μεγαλύτερη δαπάνη που αντιστοιχεί διαχρονικά στο 15% περίπου του απολογισμού είναι Χρεωλύσια βραχυπροθέσμων τίτλων. Μετά πάνε Εξωφλήσεις ομολόγων με περίπου ίδιο, Τόκοι Ομολόγων, Βασικοί μισθοί υπαλλήλων περίπου στο 6%, Επιχορηγηση στον ΟΓΑ κάπου στο 3%, Συντάξεις πολιτικών υπαλλήλων, στρατιωτικών ακολουθούν με 2% περίπου.

Αυτό που λέμε με τον ΠτΔ είναι στο 0,05% και ένα τεσσαρακοστό του μικροτερου από αυτά που προανέφερα. Λέτε να ξεκινήσουμε από αυτά;

Οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση και προέρχονται από απολογιστικά στοιχεία προϋπολογισμών 2006 - 2009

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλά τα λέτε, αλλά όλοι λίγο πολύ τους εχουμε καλοταϊσει αυτους τους μαλάκες
κι έχουμε παρει το νιτρο να δουμε καναν γκώλον  :zfuck:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.607
Πόντοι
2.606
Καλά τα λέτε, αλλά όλοι λίγο πολύ τους εχουμε καλοταϊσει αυτους τους μαλάκες
κι έχουμε παρει το νιτρο να δουμε καναν γκώλον  :zfuck:
ξερεις ποσους ταιζε αυτος ο γκωνλον μεχρι να εκδοθει????

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ενα πετραδακι παντως (μην πω ογκολιθο) στην ενασχοληση με χαζα και lifestyle θεματα αποβλακωνοντας την οποια συνειδηση του Ελληνα το εβαλε ο Πετραν..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Και λιγο φουσκωμενο να ειναι απ τον Περσυ το εισοδημα του Προεδρου ρε συ Βολτ ειναι ΑΔΙΚΗ τετοια αμοιβη για μια θεση ανευ ουσιας, πως να το κανουμε δηλαδη. Εχω διαβασει το ενα χιλιοστο απο οσα εχεις διαβασει εσυ αλλα ΒΑΣΤΑ, μην βγαζεις απ τη μυγα ξιγκι, ΚΟΙΝΗ λογικη αρκει εδω, δεν μπλεξαμε με δυσβατα δημοσιονομικα οικονομικα οπου λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.

-Οι βασιλιαδες στην Ολλανδια και αλλου δεν εχουν αλλες πηγες εισοδηματων; Δεν γνωριζω την κουλτουρα των Ολλανδων για να ξερω ποσοι θα φωναζαν σε τυχον εξωφρενικες απολαβες, elaborate please.

- Παω στοιχημα οτι δεν πειναει ο μοναρχης της Β Κορεας! Αλλα εκει μαλλον εχουν θεμα να μιλησουν ελευθερα παρα το τι απολαβες εχει ο ηγετης τους..

ΥΓ: Το οτι συμφωνησαν εδω τοσοι και τοσων διαφορετικων αποχρωσεων στο θεμα του Συνταγματος ειναι για μενα ενα καλο βημα για να κατευθυνθουμε καπου συγκεκριμενα, περα απο τις βρισιες και τις μουτζες για τους αχρηστους κυβερνωντες. Πλεον οταν θα ερθω ξανα στο Συνταγμα θα εχω κατι συγκεκριμενο να ζητησω και εγω αφου οπως ειχα πει σε παλαιοτερο post ΔΕΝ ειμαι σιγουρος για το οτι το Μνημονιο ειναι η καταστροφη μας.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο μισθός του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατιας είναι περίπου στον μέσο όρο αντιστοίχων προέδρων αναπτυγμένων χωρών.
Αλλά και πιθανόν ακόμη και σε τριτοκοσμικές χώρες πάλι για τα ίδια αν όχι για μεγαλύτερα νούμερα θα μιλάμε.

Δεν ξέρω εγώ καμία χώρα που ο μισθός του προέδρου, πρωθυπουργού κλπ να είναι ίδιος με τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη.

Η βασίλισσα της Ολλανδία πάντως το 2008 έπαιρνε μισθό 4,2 εκατομ. Ευρώ. Εγώ δεν λέω αν είναι πολύς ή λίγος, αλλά αν διαμαρτύρονται οι Ολλανδοί γι΄ αυτό ή όχι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:2funny:
Ουυυυ ρε!