Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτό σου ότι έχεις 3ψηφιο IQ.
κάνε ένα τεστ να μάθεις απο πρώτο χέρι την πικρή αλήθεια.
Υ.Γ.1
και όχι ο κάτοχος του ι.χ. αυτοκινήτου δεν πάει φυλακη επειδή ο οδηγός σκότωσε άνθρωπο παραβιάζοντας ερθυρό σηματοδότη.
Υ.Γ.2
φτάξε ένα φραπέ ούτε το σύνταγμα δεν ξέρεις.

Δεν προσπαθώ να πείσω ότι έχω 3ψήφιο IQ ούτε ότι ξέρω το Σύνταγμα.

Μην είσαι και σίγουρος ότι θα είναι πικρή η αλήθεια εάν κάνω το τεστ...

Δεν είπα ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου πάει στη φυλακή αλλά ότι διώκεται ποινικά μαζί με τον οδηγό εάν είναι διαφορετικά πρόσωπα. Δεν είμαι και σίγουρος όμως. ΕΣΥ ως συνήθως παρουσιάστηκες σίγουρος...

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Ρε τον παπούλια...χαχαχα.....τι θα τα κάνεις ρε κωλόεγερε γαμώ τη φάρα σου...θα παιθάνεις σε λίγο καιρό,βγες ρε πουστόγερε που ξύνεις τα παπάρια σου όλη μέρα και κάνε κάτι,πες 2-3 μισθούς μου θα τους δώσω πχ σε κάποιο ίδρυμα για παιδία(κάποια κλείνουν-νομίζω πως το "χαμόγελο"- γαμώ το μουνί που σας πέταγε καριόλια)που ποτέ ξανά να μην ξαναδείτε χαμόγελο στο στόμα σας μπάσταρδοι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μα καλα μαλακας εισαι?στον εαυτο σου κανεις παραθεση?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και μετά μην απορείτε που ο Δημόσιος Υπαλληλος των 1000 ευρώ τα ξύνει...
Εδώ ο πρόεδρας τα ξύνει για μισό ΜΥΡΙΟ περίπου....

ΝΤΟΥ ΙΤ ΛΑΙΚ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ FYLHSYXHE

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παράτα τις ακριτομυθείες και τα φλυναφήματα και μπες ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ της διαφωνίας σου μαζί μου.

ΕΑΝ υπάρχει δηλαδή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
KAI τοτε νεανικο ητανε...εσυ μεγαλωσες :rockon: :rockon:

αει κίχου ρε... στον Λώρα πήγα πρώτη φορά το 1977 και κατόπιν συνεχώς και αδειαλείπτως από το 1983 ... ιστορικές μορφές εντός και η πλατεία γεμάτη για τα before & after ποτά ... η ουρά έφτανε τα 150 άτομα καμμιά φορά..

τι ωραία χρόνια...

το σκηνικό άλλαξε όταν έκλεισε η πλατεία για τα έργα του μετρό... γέρασε και ο Νίκος (84 ετών σήμερα) και στην τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μου είπε "Αποστόλη έχασα την ψυχή μου και τα πόδια μου".. εννοώντας την γυναίκα του που κοιμήθηκε πρόσφατα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΕΛΕΟΣ ρε παπάρα με την κάθε μαλακία που ποστάρεις.

Ότι σκουπίδι κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ΕΣΥ θα το ποστάρεις.

The president earns a $400,000 annual salary, along with a $50,000 annual expense account, a $100,000 non-taxable travel account and $19,000 for entertainment.

Και αν θέλουμε να κάνουμε πραγματική σύγκριση πρέπει να δούμε τον προϋπολογισμό του Λευκού Οίκου και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

ααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εσύ είσαι χειρότερος απ τον πεταλωτή ΜΑΛΑΚΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι.. όμως το εισόδημα αυτό θα πληγεί βάναυσα από τους ειδικούς φόρους σε κοκα-κολες, φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

μην είσαι μαλάκας...
αλλά ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ...
ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παίρνει 400 αλλά 400 + 100 + 20 + 50
δλδ 570......

ΑΡΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 650 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.....
Αααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχαχαχαχαχα

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΟΛΤΑΙΡΟ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

ΣΕΒΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΕΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Λες να το εκανε επιτηδες ρε μαστερ;  :2funny: :2funny: Αντε, πηγαινε για καμια ενσταση (Χρηστιδης mode on)  ;) :cheesy:

Το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε (μονο) προυπολογισμους Βολταιρε αλλα και ΣΗΜΑΣΙΑ αξιωματος. Ο ενας ειναι ο Πλανηταρχης και ο αλλος ειναι ενα διακοσμητικο στοιχειο του πολιτευματος (αν κρινω απο οσα εγιναν με τις τελευταιες αναθεωρησεις Συνταγματος) μιας (καποιας) Ελλαδας!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λες να το εκανε επιτηδες ρε μαστερ;  :2funny: :2funny: Αντε, πηγαινε για καμια ενσταση (Χρηστιδης mode on)  ;) :cheesy:

Το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε (μονο) προυπολογισμους Βολταιρε αλλα και ΣΗΜΑΣΙΑ αξιωματος. Ο ενας ειναι ο Πλανηταρχης και ο αλλος ειναι ενα διακοσμητικο στοιχειο του πολιτευματος (αν κρινω απο οσα εγιναν με τις τελευταιες αναθεωρησεις Συνταγματος) μιας (καποιας) Ελλαδας!

γάματα.....
αλλά όπως έχουμε ξαναπεί η ελλάς είναι υπερδύναμη γι αυτό και έχει ίδιους στρατηγούς με την ΚΙΝΑ.

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ......

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ο μαλέας ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ των 10 μυρίων ψυχών ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΟΛΑΚΕΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μαλακα βολταίρο δεν ξαναποστάρω εδώ μέσα.....
εάν δε σβήσεις το τελευταίο σου ποστ δεν έχει νόημα ΚΑΝ να μιλάει κάποιος για πολιτική εδώ μεσα.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
τίποτα αλλο. 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λες να το εκανε επιτηδες ρε μαστερ;  :2funny: :2funny: Αντε, πηγαινε για καμια ενσταση (Χρηστιδης mode on)   ;) :cheesy:

Επιτηδες το εκανε η κουφαλα,για να με μπερδεψει  :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
γάματα.....
αλλά όπως έχουμε ξαναπεί η ελλάς είναι υπερδύναμη γι αυτό και έχει ίδιους στρατηγούς με την ΚΙΝΑ.

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ο μαλέας ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ των 10 μυρίων ψυχών ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΟΛΑΚΕΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ.

εάν δε σβήσεις το τελευταίο σου ποστ δεν έχει νόημα ΚΑΝ να μιλάει κάποιος για πολιτική εδώ μεσα.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
τίποτα αλλο.  

ελαααααα

με εχεις φτιαξει λεμεεεε,πουτσα σαν σφυρι του Θωρ

φτιαξε με λιγο ακομα,καβλωσε με λιγο ακομα, παιχταρα μου

μουνια...απο που θα φυγετε;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γάματα.....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
τίποτα αλλο. 
αρχισε τις μαλακιες παλι  :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δίχως να θέλω να υπερασπιστώ την θέση κανενός, δεν σας φαίνεται τουλάχιστον περίεργο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι στην κυριολεξία άφαντος; πιο πιθανό φαίνεται να πετύχουμε κάποια στιγμή-κάπου τον Καραμανλή παρά τον Παπούλια...

και ασχέτως των αρμοδιοτήτων που (δεν) έχει, ο θεσμικός του ρόλος είναι τεράστιος (έστω και τυπικά, αυτός είναι ο αρχηγός του κράτους)

κρατήστε και καμιά πισινή για το τι μπορεί να συμβαίνει σε επίπεδα όπου δεν έχουμε πρόσβαση (μήπως αυτή η απραξία αυτή επιβάλλεται; και για ποιόν λόγο; και με τι κόστος;)

υποθέσεις...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δίχως να θέλω να υπερασπιστώ την θέση κανενός, δεν σας φαίνεται τουλάχιστον περίεργο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι στην κυριολεξία άφαντος; πιο πιθανό φαίνεται να πετύχουμε κάποια στιγμή-κάπου τον Καραμανλή παρά τον Παπούλια...

και ασχέτως των αρμοδιοτήτων που (δεν) έχει, ο θεσμικός του ρόλος είναι τεράστιος (έστω και τυπικά, αυτός είναι ο αρχηγός του κράτους)

κρατήστε και καμιά πισινή για το τι μπορεί να συμβαίνει σε επίπεδα όπου δεν έχουμε πρόσβαση (μήπως αυτή η απραξία αυτή επιβάλλεται; και για ποιόν λόγο; και με τι κόστος;)

υποθέσεις...
γιατί δεν αποκλείουν τον παπούλια άραγε?
άραγε αυτός δεν ήταν αυτός που έβαλε την τελική υπογραφή για το μνημόνιο?

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Ε Ι Ρ Η Ν Ι Κ Α  -  Α Δ Ε Λ Φ Ι Κ Α  -  Π Ε Ι Σ Μ Α Τ Ι Κ Α

Ξ Ε Σ Κ Ε Π Α Σ Τ Ε  Ε Ξ Ο Υ Δ Ε Τ Ε Ρ Ω Σ Τ Ε  Τ Ο Υ Σ  Π Ρ Ο Β Ο Κ Α Τ Ο Ρ Ε Σ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μην είσαι μαλάκας...
αλλά ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ...
ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παίρνει 400 αλλά 400 + 100 + 20 + 50
δλδ 570......

ΑΡΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 650 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.....
Αααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχαχαχαχαχα

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΟΛΤΑΙΡΟ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

ΣΕΒΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΕΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ.

Τελικά είσαι μέγας καραγκιόζης.

Αν ξέρεις να διαβάζεις θα δεις ότι στον προϋπολογισμό τα ποσά είναι:

Χορηγία του Προέδρου της Δημοκρατίας: 280.000, Έξοδα παράστασης 93.000, δηλαδή σύνολο: 373.000 Ευρώ

Όταν εσύ ποστάρισες:
στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ (650.000 δολάρια),

Δηλαδή σε 1 ποστάρισμα 2 ανακρίβειες.

Συνέχισε έτσι.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom