Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Και διαφωνιες να υπαρξουν δεν πειραζει,για καλο ειναι.

Γι'αυτο ποντικα ασε τις μαλακιες και κατεβα στη πλατεια. Στιβος σκεψης ειναι και εσυ δεν πειθεις για απλα μπαχαλος..
Οποιος νομιζει οτι εχει κατι καλυτερο να προσφερει απο ιντερνετοπλακιτσα και κραξιμο απο μακρυα, τοτε πρεπει να βρεθει εκει. Ειναι δυσκολο γιατι ο καθενας ειναι υπευθηνος για τα λογια και τις πραξεις του.
Ελευθερια - Ισοτητα - Δικαιοσυνη ειναι το συνθημα αρα χωρανε ολοι. Ολοι εκτος απο τους φασιστες.

γεια σας αγαπες..

Επισκέπτης
Μαζί μας  θα  είναι δίπλα  μας

Πάντα.
Κι απέναντί τους..

Είναι  φύσει  και  θέσει σύμμαχοι
Δεν το  έχουν  καταλάβει ακόμη

Αυτό δεν αλλάζει με τπτ. Καμία από τις ενστάσεις δεν αφορά συντρόφους.
Όλες οι ενστάσεις αφορούν αυτούς που βρίσκονται από την άλλη πλευρά του χάσματος.

Ο στόχος  είναι  κοινός
Ο αντίπαλος  γνωστός .
Με  την  μποχα  του  κατακλύζει  το  thread

Έτσι..
Όλα τ'άλλα είναι ατμός, κι ο αντίπαλος το ξέρει, γι'αυτό έχει αρχίσει τις ντρίπλες..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
μπα .. σε σένα απευθύνομαι και σε κάθε έναν του φυράματος και των ιδεών σου...

Αρσακειάς σεισοπυγίς του Αθάνατου Παρθεναγωγείου της ψευδοκοινοβουλευτικής αταραξίας .

Μετά  θα  μας  πει  η  σιωπή  μου προς  απαντησίν Σας
Και  όταν  ανταπαντήσουμε

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Θα μας  πει
Πηγή ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γι'αυτο ποντικα ασε τις μαλακιες και κατεβα στη πλατεια. Στιβος σκεψης ειναι και εσυ δεν πειθεις για απλα μπαχαλος..
Οποιος νομιζει οτι εχει κατι καλυτερο να προσφερει απο ιντερνετοπλακιτσα και κραξιμο απο μακρυα, τοτε πρεπει να βρεθει εκει. Ειναι δυσκολο γιατι ο καθενας ειναι υπευθηνος για τα λογια και τις πραξεις του.
Ελευθερια - Ισοτητα - Δικαιοσυνη ειναι το συνθημα αρα χωρανε ολοι. Ολοι εκτος απο τους φασιστες.

γεια σας αγαπες..

Εύγε  μπάχαλο !

Επισκέπτης
Μπορει και να ημουν υπερβολικος αλλα το θεμα"τα στερνα τιμουν τα πρωτα"συζητηθηκε.
Και διαφωνιες να υπαρξουν δεν πειραζει,για καλο ειναι.

Για τα υπολοιπα που λες εχει ξαναπεσει η φραση σχετικα με τον κροκοδειλο που εφαγε τον εχθρο μου κιετς.

Πόντικα έχω βγάλει σκουλήκια στον πισινό μου τόσες μέρες.
Δε γίνεται μαλάκα, θα κατέβω, δε γίνεται να λείπουμε..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Όλα τα'χαμε, το μόνο που μας απασχολεί πλέον είναι το αν είναι ο Μαριάς, κι ο Μπέης μαλάκες ή όχι.  :jerking:

Κατ'εμέ όσοι συμφωνείτε με τα ρέστα, αφήστε τέτοιες μικροπρέπειες και κατεβάτε.

Ακόμα κι αν είναι μαλάκες (που μόνο μαλάκες δεν είναι αλλά τέλος πάντων) δεν αρκούν για να κάνουν καμιά ζημιά στο κίνημα.

Αν με τα υπόλοιπα είστε σύμφωνοι κόφ'τε το λακριντί για τις προσωπικότητες ορισμένων.

Άμα πάνε να σας καπελώσουν τότε κλωτσήστε.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ούτε την πηγή βρήκα, ούτε την πυγή. Μπορείς να μου πείς που έχει το λάθος το κείμενο? Εάν μου βρείς μια ανακρίβεια, σοβαρή όμως, θα ζητήσω δημοσίως χίλια συγνώμη. Μπορεί να έχει λάθος, αλλά δείξε μου πού.

(ΠΗΓΗ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΛΑ)

Δεν εχει σημασια η εγκυροτητα,

Αλλα η ΠΡΟΘΕΣΗ, και οι ΥΠΟΒΟΛΗΜΙΑΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

Ο στόχος  είναι  κοινός
Ο αντίπαλος  γνωστός .
Με  την  μποχα  του  κατακλύζει  το  thread
*POURANGER*

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
              :coffee:    Ταπεινωμένος και εξοργισμένος  :2funny:  δηλώνει ο Πάγκαλος για το γεγονός ότι χθές οι βουλευτές έφυγαν από  ... τον Εθνικό Κήπο.... Και πού είσαι ακόμα      :shit:  Πάγκαλε  ... Θα υπάρχει και συνέχεια εστω και αν έχεις ΔΕΚΑΔΕΣ αστυνομικούς  :police:  :knuppel:  να σε φυλάνε  και χάρη στους  οποίους ανοίγεις    :headbang:  το στόμα σου  ΚΑΤΑΠΙΟΝΑ.      :badair:  ΓΥΦΤΕ ΓΥΦΤΕ  έχεις να κάνεις με  "ΓΥΦΤΟΥΣ"  ΚΑΙ  Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε φίλε αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ορισμένοι εδώ μέσα θα ζητωκραύγαζαν ακόμη και τον Μιχαλολιάκο αν αυτ΄απου έλεγε τους τσιγκλούσαν την αναρχοεπαναστατική τους χορδή...

ΕΣΥ πχ..............

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έτσι  όλοι  Μαζί

Λοιπόν  σήμερα  θα  είμαστε  σύνταγμα
Κατεβαίνουν  και  οι σκεπτικιστές
Κατεβαίνουν  οι σκληροί

Για  εσάς  που  δεν θα  έρθετε

Βγείτε  στο  δρόμο μπροστά  από  το  σπίτι
Στη  γειτονιά
Χτυπάτε  κατσαρόλα

Όσοι  δεν μπορείτε
Ανοίχτε  τα  παράθυρα
Και  δώστε  στο  δύσμοιρο  παιδάκι  σας  την  ευχαρίστηση  να  χτυπάει το κατσαρολικό  για  κανα  δύωρο  χωρίς  να  το σφαλιαρώνετε !

Πάω  Πλατεία
Θα  σας  δω  εκεί !

Επισκέπτης
Πόντικα έχω βγάλει σκουλήκια στον πισινό μου τόσες μέρες.
Δε γίνεται μαλάκα, θα κατέβω, δε γίνεται να λείπουμε..
Το σκηνικο ειναι στημενο(απο τα μπατσοκια...)και δυσκολα ανατρεπεται.
Eιναι ποτε δυνατον να κλεινει η εισοδος της βουλης και τα ΜΑΤ να ξυνουν τα αχαμνα τους?
Ειναι?

Οχι τωρα λοιπον,ΙΜΟ παντα.
Ας πηξει ο χυλος απο μονος του-ΑΝ ΘΕΛΕΙ.
Αν ΔΕΝ θελει,ο καθενας μονος του και σαν κατασκοπος δεν καταφερνει τιποτε.

Απο εκει και περα σεβαστοι οσοι δεν πανε για να ανεμισουν γαλανολευκες και να κραξουν"προδοτες πολιτικους"etc.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το σκηνικο ειναι στημενο(απο τα μπατσοκια...)και δυσκολα ανατρεπεται.
Eιναι ποτε δυνατον να κλεινει η εισοδος της βουλης και τα ΜΑΤ να ξυνουν τα αχαμνα τους?
Ειναι?

ρε παιχτουρι, επειδη μου κανεις για μονογαμικος γενικα. μου φαινεται πρεπει να ξενογαμησεις  :grin:

πολυ καθετη δυσκοιλιοτητα ρε τυπε μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο Μπεης ηταν Πασοκοσκυλο
και μαλιστα αδρα αμοιβομενος
αν σε εκφραζουν αυτοι εχει καλος
το βιντεο το ειδες;

είπαμε ...

ορισμένοι θα ζητωκράυγαζαν ακόμη και τον Μιχαλολιάκο αρκεί αυτά που έλεγε να ακουγόταν ευχάριστα και να τσίγκλιζαν τις αναρχοαυτόνομες χορδές τους...

ο Μπέης και οι συν αυτώ είναι οι κλασσικοί έλληνες.. ποτέ δεν ξέρουν, ποτέ δεν φταίνε αυτοί (πάντα οι άλλοι), πάντα τους ξεγελάνε...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο Μπέης και οι συν αυτώ είναι οι κλασσικοί έλληνες.. ποτέ δεν ξέρουν, ποτέ δεν φταίνε αυτοί (πάντα οι άλλοι), πάντα τους ξεγελάνε...
κυριως εκει που λεει οτι δεν ειναι γνωστης οικονομικων και πιστεψε τον οικονομολογο Αντρεα ηταν ολα τα λεφτα
:2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom