Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πες το ρε σαύρα να ησυχάσω .. νόμισα ότι είναι έτσι επειδή αυξηθήκανε τα τέλη κυκλοφοριας στα cayenne  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στα 20 χιλιαρικα κατι καγιεν που επεσε το ματι μου, ουτε καινουργιο χιουνται λεμε  :2funny:

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Σωστά,βγαίνετε να ''αγανακτήσετε''!!!! :2funny:

Πάντως δεν περίμενα να μην ξεφουσκώσει,βαστάει ακόμα,εύγε.

Και που εισαι ακομα........
Μεχρι και Τσικουδια κερναμε τις Κυριακες....ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στα 20 χιλιαρικα κατι καγιεν που επεσε το ματι μου, ουτε καινουργιο χιουνται λεμε  :2funny:

πολλά λες .. και με 16 βρίσκεις.. προχτές μου παζαρεύανε ενα jeep 3.7 για 6500 χιλιάρικα.. για πλα΄κα του είπα 3.000 και μου λέει αν βάλεις ακόμη ένα το πήρες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελληναράδες... δεν έχουν καταλάβει ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
πες το ρε σαύρα να ησυχάσω .. νόμισα ότι είναι έτσι επειδή αυξηθήκανε τα τέλη κυκλοφοριας στα cayenne  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ρε, δεν είναι της κούρσας, αλλού έκανε τις αρχοντιές ο Πουρούλης.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
         :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:     Ο ΓΑΠ  ήθελε ... έλληνες από το Αφγανιστάν,  έλληνες από το Πακιστάν ...  Και είχαν Ε Τ Ο Ι Μ Η  τη ρετσινιά του ρατσιστή και του φασίστα να σου την πετάξουν για να κλείσεις το στόμα σου μπροστά στα ολοφάνερα αδιέξοδα  όπου μας οδηγούσαν
μεγαλε δεν νομιζω να κανουμε ποτε παρεα...και δεν νομιζω ποτε οσο και φιλοτιμα προσπαθουνε απο τον θιασο του γαπ να γινω ρατσιστης...θυματα ειναι και αυτοι αλλαζωνικων θρησκοκαπηλευτων και ιμπεριαλιστικων υπερδυναμεων...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μεγαλε δεν νομιζω να κανουμε ποτε παρεα...και δεν νομιζω ποτε οσο και φιλοτιμα προσπαθουνε απο τον θιασο του γαπ να γινω ρατσιστης...θυματα ειναι και αυτοι αλλαζωνικων θρησκοκαπηλευτων και ιμπεριαλιστικων υπερδυναμεων...

αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους περιθάλψω όλους εγώ...

και κάτι ακόμη.. γιατί δεν κάνουν και αυτοί την επανάσταση τους αλλά την κοπανάνε ???

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ο Μπεης ηταν Πασοκοσκυλο
και μαλιστα αδρα αμοιβομενος

Χιλιοι Λογοι παραπανω. Ξερει τα πραγματα απο μεσα πολυ καλα.

Επομενως ξερει τι  γινεται, και βγαινει Εναντιον.

Αυτο δεν σου λεει τιποτα?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ακου  το  κείμενο  το γράφω  στα  αρχίδια μου
Δεν  αποτελεί  μέρος  του  σύμπαντός  μου  ο διάλογος  σε  αυτή  τη  βάση.
Δεν  πρόκειται  να  δείξω  σε  κανένα  τα  πασίδηλα
Ούτε  για  το  γίγαντα  Κώστα  Μπέη
Ούτε  για  τον  τιτάνα  Μίκη  Θεοδωράκη
Ούτε  για  το δάσκαλό μου  τον Κασιμάτη
Ούτε  για  το φίλο μου  τον Νότη
Ούτε  για  το βλαμμένο τον Πελεγρίνη
Δεν είμαι  εκπρόσωπος  τύπου
Είμαι  ο  απλός  καθημερινός  μαλάκας  της  διπλανής  πόρτας  που  διαμαρτύρεται  στο Σύνταγμα .
Νερό  στο  μύλο  των  απολογητών  του  κλεπτοκρατικού  συστήματος  δε  ρίχνω  εγώ .
Ούτε  κάνω  διάλογο με τους  τσανακογλύφτες  των compradores που  σήμερα  θυμήθηκαν  πραγματικά  ή  φανταστικά  καλιαρντά  κατά  των  επικριτών  των  θεραπαινίδων  της  κατοχής  του IMF . Τη  στιγμή  που  μέχρι  χτες οι ανωτέρω  ήσαντε  εθνικά  κεφάλαια .

Δε  με  νοιάζει  αν  ζητήσεις  συγγνώμη
Δεν  είμαι  ο παπας  της  ενορίας  σου  για  να  σε  αφήσω  να  μεταλάβεις

Ο εχέφρων  άνθρωπος προσπαθεί να  προνοεί και όχι να  μετανοεί
Δες  τις  προσωπικότητες  του  Μίκη , του  Κασιμάτη  και του Μπέη στο ρου  της  ιστορίας  της  Πατρίδας .
Παρόντες  ήταν  πάντα .
Μαζί μου . Απέναντι .
Παρόντες  όμως .

Και  σήμερα  είναι  μαζί μου
Μαζί  με  εκείνους  που  μας λένε  λάκηδες  γιατί  κάνουμε  like στο facebook . Γιατί  οργανωθήκαμε  μέσω  facebook .

Όταν  όμως κάνουμε  Like  στο  μέλος  της  κλεπτοκρατίας , τότε δεν είματε  Λάκηδες είμαστε  σύντροφοι .

Όταν ο Λαός συγκεντρώνεται να χειροκροτήσει το Γιώργο είναι Λαός , όταν διαμαρτύρεται στο Σύνταγμα είναι όχλος .

Αμφισβήτηση επιτρέπεται εντός των πλαισίων του συστημικού πολιτικού λόγου . Έξω από τη στρούγκα είναι γραφικότητα

Όσοι σήμερα δείχνουνε και καρφώνουνε πρώην συντρόφους τους , χωρίς να αποδέχονται τη συνενοχή τους , για να μη τους πνίξει το κύμα της οργής δεν είναι κουκουλοφόροι ούτε ρουφιάνοι

Οι διαμαρτυρίες μας δεν δίνουν λύση

Δεν έβαλα υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός . Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω λύση . Λύση θα δώσει η Κυβέρνηση με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις . Σε κάθε άλλη περίπτωση , αν πρόκειται να κυβερνήσει αντισυνταγματικά και κόντρα στις προγραμματικές της δεσμεύσεις δεν είναι ΠΑΣΟΚ . Δεν έχει καμμία διαφορά από την εγκληματική διακυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ψήφισα το ΠΑΣΟΚ . Τον πολιτικό μου χώρο , διότι πίστεψα ότι η λύση στην κρίση θα δοθεί με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , την μέριμνα να μη εξαθλιωθεί ο οικονομικά ασθενέστερος πολίτης. Σήμερα όμως από σοσιαλιστές γίναμε κομπραδόροι του Διεθνούς Παρασικτικού Οικονομικού Ιμπεριαλισμού .
Για την εφαρμογή της πολιτικής αυτής ψηφίζαμε οικουμενική Ανδρουλάκη , Ντόρας , Μάνου με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο , όχι ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Να μη διαμαρτυρόμαστε ?

θα διαμαρτυρόμαστε
Παρατηρώντας με έkπληξη την απόλυτη απόρριψη του κινήματος διαμαρτυρίας από το σύνολο του Πολιτικού Συστήματος , διότι δεν αποτελούμαι μέρος του . Μας μηδενίζει το ΠΑΣΟΚ . Μας μηδενίζει η Νέα Δημοκρατία , η συνένοχος του κλεπτοκρατικού συστήματος, διότι λέει ... απαξιώνουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα . Μας μηδενίζει το ΛΑΟΣ . ΜΑς μηδενίζει η Ντόρα διότι δεν είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι . ΜΑς μηδενίζει το ΚΚΕ γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε μέσα από τα ταξικά σωματεία . Μας μηδενίζει ο σύριζα διότι έχουμε και καμιά Ελληνική Σημαία . Μας μηδενίζουν οι μπαχαλάκηδες διότι δεν τα σπάμε .
Αλλά εμείς δεν υποχωρούμε .

Και τέλος η σημερινή διέξοδος απεδείχθη ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Με την διαιώνισή της θα σωθούμε . Δεν νομίζω , όταν κάτι δεν σου βγαίνει το αλλάζεις . Δεν προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα . Αλλάγή της  πολιτικής χρειάζεται , όχι ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

Το σύστημα τρόμαξε όταν χτες δεν μπορεσαν να βγουν από τη Βουλή . Τότε πήρε μυρωδιά τι συμβαίνει .

Σας ευχαριστώ όλους , που μπόρεσα να είμαι ένας από εσάς .
Συνεχίζουμε .

Νικάμε

Τα σεβη μου αγαπητε
 Το ποστ αυτο αποθηκευτηκε προς μελετη απο το παιδι μου

Ευχαριστω!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αντε ρε καραγκιόζηδες αδειάστε τις πλατείες

ΕΣΕΙΣ τους ψηφίζατε τόσα χρόνια

και τον Ανδρέα και τον ΓΑΠ και τον Τσοχατζόπουλο και τον Τσουκάτο και τον Σημίτη(τον λογιστή που θα μας νοικοκύρευε!!!) και τον Παπαντωνίου

και 99% ήσασταν υπέρ των Ολυμπιακών στην Αθήνα και όποιος ήταν κατά ήταν γραφικός

και η ΝΔ το 93 που πήγε να κάνει καμιά ιδιοωτικοποίηση την διαλοστείλατε σε 3 χρόνια και ξαναφέρατε τον πεθαμένο χαρισματικό με την Μιμή και τον Θωμαδάκη...

Είπαμε,αγανακτείστε ελεύθερα,είναι τζάμπα,αλλά τον λογαριααμό δεν τον γλυτώνετε....

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντυπωσεις αν δεν σου κανει κοπο.

Και καλο κουραγιο.
σ'ευχαριστω φιλαρακι...αλλα οχι...οχι απο ενα νικ,οχι απο ενα φορουμ,θα ΚΑΤΕΒΕΙΣ κατω...εσυ τουλαχιστον πρεπει να το ζησεις αυτο!

τη κανω...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αντε ρε καραγκιόζηδες αδειάστε τις πλατείες

Είπαμε,αγανακτείστε ελεύθερα,είναι τζάμπα,αλλά τον λογαριααμό δεν τον γλυτώνετε....
στην Θεσσαλονικη πως και δεν γινεται κατι;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom