Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Είπαμε,αγανακτείστε ελεύθερα,είναι τζάμπα,αλλά τον λογαριααμό δεν τον γλυτώνετε....

ναι ναι,ελα να μας το παραδωσεις ιδιοχειρως εσυ

ξερεις.....δεν ειναι ολοι αρνακια οι του Συνταγματος αγανακτησμενοι

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Ακου  το  κείμενο  το γράφω  στα  αρχίδια μου
Και εγώ επίσης. Και αυτά που λες..
Δεν  αποτελεί  μέρος  του  σύμπαντός  μου  ο διάλογος  σε  αυτή  τη  βάση.
Ποια είναι η βάση σου? Του Ελληνικού? Της Σούδας? Αυτές που ΘΑ έδιωχνε ο εθνάρχης σου σοσιαλΗστής?
Δεν  πρόκειται  να  δείξω  σε  κανένα  τα  πασίδηλα
Τα οποία είναι? (Μη θίγετε τους "θεσμούς"
Ούτε  για  το  γίγαντα  Κώστα  Μπέη
:think:
Ούτε  για  τον  τιτάνα  Μίκη  Θεοδωράκη
Δεν τον αμφισβητώ για την μουσική του γιγαντοσύνη
Ούτε  για  το δάσκαλό μου  τον Κασιμάτη
....τέτοια γράμματα θα μάθεις
Ούτε  για  το φίλο μου  τον Νότη
βρε το κολητάρι...
Ούτε  για  το βλαμμένο τον Πελεγρίνη
κάτι παραπάνω θα ξέρεις
Δεν είμαι  εκπρόσωπος  τύπου
Εύκολο να γίνεις ...με την κάρτα της "κλαδικής" που έμπαζε όλους τους άχρειστους στο δημόσιο
Είμαι  ο  απλός  καθημερινός  μαλάκας  της  διπλανής  πόρτας  που  διαμαρτύρεται  στο Σύνταγμα .
Συμφωνώ. Λόγω ενοχών για την αξιοκρατία που φέρατε στην νεοελληνική κοινωνία...
Νερό  στο  μύλο  των  απολογητών  του  κλεπτοκρατικού  συστήματος  δε  ρίχνω  εγώ .
Θα έπρεπε. Ο αρχηγός και ιδεολόγος σοσιαληστής το γιγάντωσε.
Ούτε  κάνω  διάλογο με τους  τσανακογλύφτες  των compradores που  σήμερα  θυμήθηκαν  πραγματικά  ή  φανταστικά  καλιαρντά  κατά  των  επικριτών  των  θεραπαινίδων  της  κατοχής  του IMF . Τη  στιγμή  που  μέχρι  χτες οι ανωτέρω  ήσαντε  εθνικά  κεφάλαια.
Μάλλον δεν λες για μένα.

Δε  με  νοιάζει  αν  ζητήσεις  συγγνώμη
Δεν  είμαι  ο παπας  της  ενορίας  σου  για  να  σε  αφήσω  να  μεταλάβεις
Ο θεός συγχωρεί. Εσύ ποτέ.

Ο εχέφρων  άνθρωπος προσπαθεί να  προνοεί και όχι να  μετανοεί
Οι ηγέτες που αναφέρεις προνόησαν???
Δες  τις  προσωπικότητες  του  Μίκη , του  Κασιμάτη  και του Μπέη στο ρου  της  ιστορίας  της  Πατρίδας .
Παρόντες  ήταν  πάντα .
Μαζί μου . Απέναντι .
Παρόντες  όμως .

Και  σήμερα  είναι  μαζί μου
Μαζί  με  εκείνους  που  μας λένε  λάκηδες  γιατί  κάνουμε  like στο facebook . Γιατί  οργανωθήκαμε  μέσω  facebook .

Όταν  όμως κάνουμε  Like  στο  μέλος  της  κλεπτοκρατίας , τότε δεν είματε  Λάκηδες είμαστε  σύντροφοι .
Συμφωνώ. Απόλυτα.

Όταν ο Λαός συγκεντρώνεται να χειροκροτήσει το Γιώργο είναι Λαός , όταν διαμαρτύρεται στο Σύνταγμα είναι όχλος .
Το αυτό.

Αμφισβήτηση επιτρέπεται εντός των πλαισίων του συστημικού πολιτικού λόγου . Έξω από τη στρούγκα είναι γραφικότητα
Ποιός ορίζει τα όρια???

Όσοι σήμερα δείχνουνε και καρφώνουνε πρώην συντρόφους τους , χωρίς να αποδέχονται τη συνενοχή τους , για να μη τους πνίξει το κύμα της οργής δεν είναι κουκουλοφόροι ούτε ρουφιάνοι
Όταν βουλιάζει ένα καράβι, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα...

Οι διαμαρτυρίες μας δεν δίνουν λύση
Αυτό δεν το ξέρεις, ακόμα.

Δεν έβαλα υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός . Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω λύση . Λύση θα δώσει η Κυβέρνηση με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις . Σε κάθε άλλη περίπτωση , αν πρόκειται να κυβερνήσει αντισυνταγματικά και κόντρα στις προγραμματικές της δεσμεύσεις δεν είναι ΠΑΣΟΚ . Δεν έχει καμμία διαφορά από την εγκληματική διακυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Από εδώ και κάτω...μένει ασχολίαστο. Δεν παίζεται.!!!
Ψήφισα το ΠΑΣΟΚ . Τον πολιτικό μου χώρο , διότι πίστεψα ότι η λύση στην κρίση θα δοθεί με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , την μέριμνα να μη εξαθλιωθεί ο οικονομικά ασθενέστερος πολίτης. Σήμερα όμως από σοσιαλιστές γίναμε κομπραδόροι του Διεθνούς Παρασικτικού Οικονομικού Ιμπεριαλισμού .(Δεν μπορώ. Αυτός δεν πήγε μακριά στο Καστελόριζο????)
Για την εφαρμογή της πολιτικής αυτής ψηφίζαμε οικουμενική Ανδρουλάκη , Ντόρας , Μάνου με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο , όχι ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Να μη διαμαρτυρόμαστε ?

θα διαμαρτυρόμαστε
Παρατηρώντας με έkπληξη την απόλυτη απόρριψη του κινήματος διαμαρτυρίας από το σύνολο του Πολιτικού Συστήματος , διότι δεν αποτελούμαι μέρος του . Μας μηδενίζει το ΠΑΣΟΚ . Μας μηδενίζει η Νέα Δημοκρατία , η συνένοχος του κλεπτοκρατικού συστήματος, διότι λέει ... απαξιώνουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα . Μας μηδενίζει το ΛΑΟΣ . ΜΑς μηδενίζει η Ντόρα διότι δεν είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι . ΜΑς μηδενίζει το ΚΚΕ γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε μέσα από τα ταξικά σωματεία . Μας μηδενίζει ο σύριζα διότι έχουμε και καμιά Ελληνική Σημαία . Μας μηδενίζουν οι μπαχαλάκηδες διότι δεν τα σπάμε .
+
Αλλά εμείς δεν υποχωρούμε .

Και τέλος η σημερινή διέξοδος απεδείχθη ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Με την διαιώνισή της θα σωθούμε . Δεν νομίζω , όταν κάτι δεν σου βγαίνει το αλλάζεις . Δεν προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα . Αλλάγή της  πολιτικής χρειάζεται , όχι ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ .(Ο αρχηγός την πουλάει στους δικούς του)

Το σύστημα τρόμαξε ( :huh: πλάκα κάνεις) όταν χτες δεν μπορεσαν να βγουν από τη Βουλή . Τότε πήρε μυρωδιά τι συμβαίνει .

Σας ευχαριστώ όλους , που μπόρεσα να είμαι ένας από εσάς .
Συνεχίζουμε .

Νικάμε
Μακάρι. Ποιός στραβός δεν θέλει το φως του???

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
σ'ευχαριστω φιλαρακι...αλλα οχι...οχι απο ενα νικ,οχι απο ενα φορουμ,θα ΚΑΤΕΒΕΙΣ κατω...εσυ τουλαχιστον πρεπει να το ζησεις αυτο!

τη κανω...

εχε το τηλ ανοικτο
τα λεμε εκει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 ναι ναι,ελα να μας το παραδωσεις ιδιοχειρως εσυ

ξερεις.....δεν ειναι ολοι αρνακια οι του Συνταγματος αγανακτησμενοι

παιχτη μερικους δε τους πιανεις πουθενα λεμε. σα τις γκομενες τις μιρλες, και ετσι και στουπετσι θα τη φας τη μιρλα  :2funny:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
μεγαλε δεν νομιζω να κανουμε ποτε παρεα...και δεν νομιζω ποτε οσο και φιλοτιμα προσπαθουνε απο τον θιασο του γαπ να γινω ρατσιστης...θυματα ειναι και αυτοι αλλαζωνικων θρησκοκαπηλευτων και ιμπεριαλιστικων υπερδυναμεων...
      :coffee:  ΄Αλλο ο νόμιμος μετανάστης  και ΑΛΛΟ ο εκμαυλισμός των εξαθλιωμένων ( ΟΧΙ από πόλεμο που έκανε η Ελλάδα ή έλληνες ... ταλιμπάν) στην Ελλάδα. Πολέμους που εξαθλιώνουν κόσμο δεν έκανε η  Ελλάδα  ΑΛΛΑ η Αμερική ΑΥΤΗ να αναλάβει τους δυστυχείς εξαθλιωμένους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους περιθάλψω όλους εγώ...

και κάτι ακόμη.. γιατί δεν κάνουν και αυτοί την επανάσταση τους αλλά την κοπανάνε ???
ΘΕΣ να πεις οτι ο θρησκευτικος μεσαιωνας ξεπερνιεται με το πατημα ενος κουμπιου???θες να πεις οτι η θρησκοληψια των αρχοντων στον τοπο τους ειναι κατι απλο και ευκολα αντιμετωπισιμο?ΟΛΑ αυτα που υπονοεις σωστα τα λες ,αλλα αν δεν μαθουν να ζουν αλλιως πως θα πανε πισω να πουνε οτι αυτο που τους μαθανε ειναι λαθος???
ΣΤΟ θεμα τωρα του προβληματος παλι δεν φταινε αυτοι...ΤΟΥΣ φορτωσανε εδω ,ανεξελενκτα οι κολλητοι μας ετεροι...ΤΟΣΟΥΣ αιωνες η ΑΓΓΛΙΑ η ΓΑΛΛΙΑ η ΟΛΛΑΝΔΙΑ η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ η ΙΤΑΛΙΑ η ΓΕΡΜΑΝΙΑ η ΙΣΠΑΝΙΑ ρημαζαν χωρες ρουφωντας πλουτο ,εργατες -ΔΥΝΑΜΗ για να γινουν-και τωρα που δεν τους θελουν τους στοιβαζουν πονηρα εδω...η θες να πιστευεις οτι ο πακιστανος δεν ονειρευοτανε την αγγλιδα πλεον ,πακιστανη 3ης γενιας στο λιβερπουλ και ζουσε με το ονειρο να ερθει να πουλαει cd στην ομονοια....
ΑΠΛΑ ειδαν οι ετεροι μας ποσο μπουρδελο ειμαστε και βαλαν ολους πανω δω...μεχρι και οι τουρκοι πονηρεψανε και δεν τους δεχονται πισω...
ΑΣΕ απο μεσαιωνες,κουμασια εκμεταλευτες και ταλαιπωρους,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εμεις οι ελληνες κατι ξερουμε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παιχτη μερικους δε τους πιανεις πουθενα λεμε. σα τις γκομενες τις μιρλες, και ετσι και στουπετσι θα τη φας τη μιρλα  :2funny:

οταν θα αρχισουν οι πραγματικες φαπες να τους δω

ξερεις,το πολυ πολυ ειρηνικο το βαριουνται και καποιοι αγανακτησμενοι

υπαρχουν και ειρηνικες αρκουδες,αγανακτησμενες μεν-αρκουδες δε....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
      :coffee:    Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτός παππάς?

αν θυμαμε καλα
αλλα παιζει να ειναι και ραδιο αρβυλα

Νομίζω είχε γίνει μοναχός κιετς (copyright δι ορκ), κάποια στιγμή. Παίζει να έγινε και παπάς. Του την είχε δώσει πολύ άγρια τότε.

Πέραν της πλάκας και της πολιτικής διαδρομής (την οποία δεν έχω και κανένα λόγο να υποστηρίξω, μιας και είμαι από τους "απέναντι"), ο Μπέης είναι εξαιρετικός επιστήμονας στον τομέα του (Νομικά) και έχει τα εφόδια να βοηθήσει όπου και αν χρειαστεί.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω βέβαια στον όλο διάλογο είναι το εξής: Αφού ο στόχος είναι δεδομένος και κοινός (η ανατροπή της παρούσας κατάστασης), για ποιο λόγο πρέπει αναγκαστικά να ξεσκαρτάρουμε τους αγωνιστές; Δηλαδή αν αυτός που κατέβει στην πλατεία είναι αναρχοαυτόνομος είναι καλός, ενώ αν είναι φασίστας (το γενικό) ή πασόκος (το ειδικό) είναι κακός; Ακόμα δηλαδή και στο παραπέντε θα ψάχνουμε πάλι πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων;

Βρωμάει από μακριά η προσπάθεια για πατρονάρισμα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εκει εχει ψωμιαδη.... :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι παραξενο πως μια πολη σε διαλυση με ανεργια στο 30% να μην κανει κατι;
1000 φορες η αντιδραση των αγανακτισμενων παρα η νωχελικοτητα του καναπε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

μεσα εισαι μαγκα μου...μολις αρχισει η μανουρα θα γινουν τρελα κολπα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή αν αυτός που κατέβει στην πλατεία είναι αναρχοαυτόνομος είναι καλός, ενώ αν είναι φασίστας (το γενικό) ή πασόκος (το ειδικό) είναι κακός; Ακόμα δηλαδή και στο παραπέντε θα ψάχνουμε πάλι πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων;

ο καθενας το βλεπει διαφορετικα
εγω παντως δεν ανεχομαι να ακουω ατομα που οχι μονο υπηρετησαν αλλα υπηρξαν το συστημα να ριχνουν αναθεμα στο συστημα

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Νομίζω είχε γίνει μοναχός κιετς (copyright δι ορκ), κάποια στιγμή. Παίζει να έγινε και παπάς. Του την είχε δώσει πολύ άγρια τότε.

Πέραν της πλάκας και της πολιτικής διαδρομής (την οποία δεν έχω και κανένα λόγο να υποστηρίξω, μιας και είμαι από τους "απέναντι"), ο Μπέης είναι εξαιρετικός επιστήμονας στον τομέα του (Νομικά) και έχει τα εφόδια να βοηθήσει όπου και αν χρειαστεί.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω βέβαια στον όλο διάλογο είναι το εξής: Αφού ο στόχος είναι δεδομένος και κοινός (η ανατροπή της παρούσας κατάστασης), για ποιο λόγο πρέπει αναγκαστικά να ξεσκαρτάρουμε τους αγωνιστές; Δηλαδή αν αυτός που κατέβει στην πλατεία είναι αναρχοαυτόνομος είναι καλός, ενώ αν είναι φασίστας (το γενικό) ή πασόκος (το ειδικό) είναι κακός; Ακόμα δηλαδή και στο παραπέντε θα ψάχνουμε πάλι πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων;

:coffee:  ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τύπε, την στιγμή που θα πέσουν οι πραγματικές φάπες, θα υπογραφεί και η καταδίκη των αγανακτισμένων.

Φιλικά και ενημερωτικά στο λέω από τώρα, έτσι για να μην απορείς μετά αν φύγει το τρένο...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

δεν υπαρχουν ειρηνικες αρκουδες
η αγριες η του τσιρκου και του τσιγγανου δλδ ζαβλακομενα
ο Ελληνας ειναι πια αρκουδα του τσιρκου
δυστυχως

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ο καθενας το βλεπει διαφορετικα
εγω παντως δεν ανεχομαι να ακουω ατομα που οχι μονο υπηρετησαν αλλα υπηρξαν το συστημα να ριχνουν αναθεμα στο συστημα

Κύττα, κατανοώ αλλά δεν συμφωνώ.
Προσωπικά πιστεύω ακόμα στην μετάνοια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτη η αγανακτηση ειναι βαριας σημασιας λεξη και δε την εχουνε πιασει μερικοι. υπαρχουν 'καλα παιδια' που τρωγανε φαπες και χλευασμο 9 χρονια στο σχολειο, και το τελευταιο χρονο πιασανε μαχαιρι και μοιραζανε τους λαιμους σα κατσικουλια. τυποι που τους χλευαζαν στη δουλεια και πηγαν ενα πρωι γραφειο με τη μπενελι και αδειασανε τις κοιλιες απο τα εντερα. ο κοιμισμενος τιναζεται πιο αποτομα απο το κρεββατι και χτυπαει και στα επιπλα, σε σχεση με αυτον που λαγοκοιμαται  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Προσωπικά πιστεύω ακόμα στην μετάνοια.

Μετάνοιες Ανατολή μεριά...
Επανόρθωση με έργα γίνεται ?!
Όσο ήταν γεμάτες οι κοιλιές όλα ήταν μέλι-γάλα έτσι?
Τώρα πουλάμε μετάνοια? Τα κομματοσκυλάκια πατήσανε επι πτωμάτων κάποιες εποχές για μια θεσούλα κ τώρα έτσι απλά δηλώνουμε μεταμελημένοι;
Και όλοι αυτοί που αδικήσανε για να φτιαχνούνε εκείνοι?
Παραγραφήκανε?
Φωτιά κ Τσεκούρι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
       :coffee:  ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ

ορατόν και πασιφανές... σε ορισμένους υπάρχει μία έμφυτη απεχθεια σε ότι φέρει την ελληνική σημαία και είναι ειρηνικό...
προφανώς ξυπνήσαν μνήμες της "διαμαρτυρίας της κατσαρόλας" που έγινε στην Χιλή του Αλλιέντε (και όχι άδικα)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ΛΟΙΠΟΝ,εχετε και κατι αλλο υποψιν που πολυ πιθανο μου μοιαζει...ΕΤΣΙ οπως ξεφτιλιζουνε τους φυσικους πορους,οι ιδιοι που μας δανειζουν και κονομανε ασταματητα,οι ιδιοι θα ειναι και αιτια να γινουμε ακομα και μεις μεταναστες...ενα νεο ειδος,πιο απελπισμενο,πιο εξαθλιωμενο...περιβαντολογικοι μεταναστες...κρατηστε το στο πισω μερος του μυαλου σας αυτο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom