Ακου το κείμενο το γράφω στα αρχίδια μου
Δεν αποτελεί μέρος του σύμπαντός μου ο διάλογος σε αυτή τη βάση.
Δεν πρόκειται να δείξω σε κανένα τα πασίδηλα
Ούτε για το γίγαντα Κώστα Μπέη
Ούτε για τον τιτάνα Μίκη Θεοδωράκη
Ούτε για το δάσκαλό μου τον Κασιμάτη
Ούτε για το φίλο μου τον Νότη
Ούτε για το βλαμμένο τον Πελεγρίνη
Δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου
Είμαι ο απλός καθημερινός μαλάκας της διπλανής πόρτας που διαμαρτύρεται στο Σύνταγμα .
Νερό στο μύλο των απολογητών του κλεπτοκρατικού συστήματος δε ρίχνω εγώ .
Ούτε κάνω διάλογο με τους τσανακογλύφτες των compradores που σήμερα θυμήθηκαν πραγματικά ή φανταστικά καλιαρντά κατά των επικριτών των θεραπαινίδων της κατοχής του IMF . Τη στιγμή που μέχρι χτες οι ανωτέρω ήσαντε εθνικά κεφάλαια .
Δε με νοιάζει αν ζητήσεις συγγνώμη
Δεν είμαι ο παπας της ενορίας σου για να σε αφήσω να μεταλάβεις
Ο εχέφρων άνθρωπος προσπαθεί να προνοεί και όχι να μετανοεί
Δες τις προσωπικότητες του Μίκη , του Κασιμάτη και του Μπέη στο ρου της ιστορίας της Πατρίδας .
Παρόντες ήταν πάντα .
Μαζί μου . Απέναντι .
Παρόντες όμως .
Και σήμερα είναι μαζί μου
Μαζί με εκείνους που μας λένε λάκηδες γιατί κάνουμε like στο facebook . Γιατί οργανωθήκαμε μέσω facebook .
Όταν όμως κάνουμε Like στο μέλος της κλεπτοκρατίας , τότε δεν είματε Λάκηδες είμαστε σύντροφοι .
Όταν ο Λαός συγκεντρώνεται να χειροκροτήσει το Γιώργο είναι Λαός , όταν διαμαρτύρεται στο Σύνταγμα είναι όχλος .
Αμφισβήτηση επιτρέπεται εντός των πλαισίων του συστημικού πολιτικού λόγου . Έξω από τη στρούγκα είναι γραφικότητα
Όσοι σήμερα δείχνουνε και καρφώνουνε πρώην συντρόφους τους , χωρίς να αποδέχονται τη συνενοχή τους , για να μη τους πνίξει το κύμα της οργής δεν είναι κουκουλοφόροι ούτε ρουφιάνοι
Οι διαμαρτυρίες μας δεν δίνουν λύση
Δεν έβαλα υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός . Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω λύση . Λύση θα δώσει η Κυβέρνηση με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις . Σε κάθε άλλη περίπτωση , αν πρόκειται να κυβερνήσει αντισυνταγματικά και κόντρα στις προγραμματικές της δεσμεύσεις δεν είναι ΠΑΣΟΚ . Δεν έχει καμμία διαφορά από την εγκληματική διακυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ψήφισα το ΠΑΣΟΚ . Τον πολιτικό μου χώρο , διότι πίστεψα ότι η λύση στην κρίση θα δοθεί με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , την μέριμνα να μη εξαθλιωθεί ο οικονομικά ασθενέστερος πολίτης. Σήμερα όμως από σοσιαλιστές γίναμε κομπραδόροι του Διεθνούς Παρασικτικού Οικονομικού Ιμπεριαλισμού .
Για την εφαρμογή της πολιτικής αυτής ψηφίζαμε οικουμενική Ανδρουλάκη , Ντόρας , Μάνου με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο , όχι ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Να μη διαμαρτυρόμαστε ?
θα διαμαρτυρόμαστε
Παρατηρώντας με έkπληξη την απόλυτη απόρριψη του κινήματος διαμαρτυρίας από το σύνολο του Πολιτικού Συστήματος , διότι δεν αποτελούμαι μέρος του . Μας μηδενίζει το ΠΑΣΟΚ . Μας μηδενίζει η Νέα Δημοκρατία , η συνένοχος του κλεπτοκρατικού συστήματος, διότι λέει ... απαξιώνουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα . Μας μηδενίζει το ΛΑΟΣ . ΜΑς μηδενίζει η Ντόρα διότι δεν είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι . ΜΑς μηδενίζει το ΚΚΕ γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε μέσα από τα ταξικά σωματεία . Μας μηδενίζει ο σύριζα διότι έχουμε και καμιά Ελληνική Σημαία . Μας μηδενίζουν οι μπαχαλάκηδες διότι δεν τα σπάμε .
Αλλά εμείς δεν υποχωρούμε .
Και τέλος η σημερινή διέξοδος απεδείχθη ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Με την διαιώνισή της θα σωθούμε . Δεν νομίζω , όταν κάτι δεν σου βγαίνει το αλλάζεις . Δεν προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα . Αλλάγή της πολιτικής χρειάζεται , όχι ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ .
Το σύστημα τρόμαξε όταν χτες δεν μπορεσαν να βγουν από τη Βουλή . Τότε πήρε μυρωδιά τι συμβαίνει .
Σας ευχαριστώ όλους , που μπόρεσα να είμαι ένας από εσάς .
Συνεχίζουμε .
Νικάμε