Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κυριως εκει που λεει οτι δεν ειναι γνωστης οικονομικων και πιστεψε τον οικονομολογο Αντρεα ηταν ολα τα λεφτα
:2funny: :2funny: :2funny:

τον πίστεψε γιατί έτσι τον συνέφερε εκείνη την εποχή.. όπως και πάρα μα πάρα πολλοί Ελληνες... μόλις όμως μπήκε το αγγούρι στον κώλο αρχίσανε την κωλοτουμπίαση και τα "δεν ήξερα, παρασύρθηκα, με γελάσανε"

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Ψήφισα το ΠΑΣΟΚ . Τον πολιτικό μου χώρο , διότι πίστεψα ότι η λύση στην κρίση θα δοθεί με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , την μέριμνα να μη εξαθλιωθεί ο οικονομικά ασθενέστερος πολίτης. Σήμερα όμως από σοσιαλιστές γίναμε κομπραδόροι του Διεθνούς Παρασικτικού Οικονομικού Ιμπεριαλισμού .
Για την εφαρμογή της πολιτικής αυτής ψηφίζαμε οικουμενική Ανδρουλάκη , Ντόρας , Μάνου με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο , όχι ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Να μη διαμαρτυρόμαστε ?

θα διαμαρτυρόμαστε
Παρατηρώντας με έkπληξη την απόλυτη απόρριψη του κινήματος διαμαρτυρίας από το σύνολο του Πολιτικού Συστήματος , διότι δεν αποτελούμαι μέρος του . Μας μηδενίζει το ΠΑΣΟΚ . Μας μηδενίζει η Νέα Δημοκρατία , η συνένοχος του κλεπτοκρατικού συστήματος, διότι λέει ... απαξιώνουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα . Μας μηδενίζει το ΛΑΟΣ . ΜΑς μηδενίζει η Ντόρα διότι δεν είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι . ΜΑς μηδενίζει το ΚΚΕ γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε μέσα από τα ταξικά σωματεία . Μας μηδενίζει ο σύριζα διότι έχουμε και καμιά Ελληνική Σημαία . Μας μηδενίζουν οι μπαχαλάκηδες διότι δεν τα σπάμε .
Αλλά εμείς δεν υποχωρούμε .

Και τέλος η σημερινή διέξοδος απεδείχθη ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Με την διαιώνισή της θα σωθούμε . Δεν νομίζω , όταν κάτι δεν σου βγαίνει το αλλάζεις . Δεν προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα . Αλλάγή της  πολιτικής χρειάζεται , όχι ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

Το σύστημα τρόμαξε όταν χτες δεν μπορεσαν να βγουν από τη Βουλή . Τότε πήρε μυρωδιά τι συμβαίνει .

Σας ευχαριστώ όλους , που μπόρεσα να είμαι ένας από εσάς .
Συνεχίζουμε .

Νικάμε

[/quote]       :coffee:   Απ' αυτό το ΠΑΣΟΚ που ψήφιζες κανένας δεν είχε καταλάβει ΠΟΥ πηγαίνουμε?  Οτι  φόρτωναν βάρη εξοντωτικά για τον λαό που υποτίθεται υπηρετούσαν? ΄Η μήπως ήταν καλά όσο  τα δάνεια   έρχονταν  και ανακάλυψαν τάχα το   φεγγάρι όταν στέρεψε η βρύση του ... δανεικού?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:coffee:    Απ' αυτό το ΠΑΣΟΚ που ψήφιζες κανένας δεν είχε καταλάβει ΠΟΥ πηγαίνουμε?  Οτι  φόρτωναν βάρη εξοντωτικά για τον λαό που υποτίθεται υπηρετούσαν? ΄Η μήπως ήταν καλά όσο  τα δάνεια  ερχόταν και ανακάλυψαν τάχα το φεγγάρι όταν στέρεψε η βρύση του ... δανεικού?

είπαμε φίλε.. όσο είχαν το δάχτυλο στο μέλι και τρώγανε χωρίς να παράγουνε όλα καλά.. μόλις το μέλι που μας δανείζανε μας το ζητήσανε πίσω.. "μα εγώ δεν έφαγα.. έγλυψα μόνο"

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πόντικα έχω βγάλει σκουλήκια στον πισινό μου τόσες μέρες.
Δε γίνεται μαλάκα, θα κατέβω, δε γίνεται να λείπουμε..
αντε βρε μαλακα ξεκολα,γαμω τη κουραση μου γαμω...

εκει ειμαστε, με τα λαθη μας και τις αδυναμιες μας...

Επισκέπτης
ρε παιχτουρι, επειδη μου κανεις για μονογαμικος γενικα. μου φαινεται πρεπει να ξενογαμησεις  :grin:

πολυ καθετη δυσκοιλιοτητα ρε τυπε μου
Εγω ξερω οτι πριν 20 μερες οι κροτου λαμψης και τα δακρυγονα πεφταν λες και γινεται πολεμος,και οι ιδιοι τυποι που εχθες απωθουσαν με τις ασπιδες(!)κοντεψαν να σκοτωσουν ανθρωπο στην Αμερικης,που δεν υπαρχει καμμια Βουλη.

Πανυγηρι του μπατσοκ ΙΜΟ,που ΧΛΩΜΟ να τους ξεφυγει για πολυ συγκεκριμενους λογους:Γι'αυτο και οι μπατσοι ηταν τοσο ΑΝΕΤΟΙ,πολυ απλα.

Και οχι,δεν γουσταρω να εχω τους γαλανολευκαδες στα υψωματα ενω βρισκομαι στο φαραγγι του φαγκου.

Δυσκοιλιοτητα?Δυσκοιλιοτητα...

Καθετιλα?Καθετιλα...

Ο χυλος ειτε θα πηξει μονος του,ειτε θα μπει νεο κατσαρολι στη φωτια,και ξαναλεμε,ο κροκοδειλος μπορει να φαει τον εχθρο μου αλλα δεν τον κανω φιλο μου.

ΥΓ Προς πουρ,νατσο κλπ.:Σκεφτειτε λιγο ποσο ΑΝΑΠΟΔΑ ξεκινα το ολο ζητημα,ΠΡΩΤΑ μαζευεται ο κοσμος και ΜΕΤΑ αρχιζει το θεμα των ζητηματων που ΘΑ τεθουν,αν τεθουν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κυριως εκει που λεει οτι δεν ειναι γνωστης οικονομικων και πιστεψε τον οικονομολογο Αντρεα ηταν ολα τα λεφτα
:2funny: :2funny: :2funny:

Και ο Κασσιμάτης, νομικός σύμβουλος του Ανδρέα, ούτε αυτός θα είχε ακούσει τίποτε.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
είπαμε φίλε.. όσο είχαν το δάχτυλο στο μέλι και τρώγανε χωρίς να παράγουνε όλα καλά.. μόλις το μέλι που μας δανείζανε μας το ζητήσανε πίσω.. "μα εγώ δεν έφαγα.. έγλυψα μόνο"
     :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Και ο Κασσιμάτης, νομικός σύμβουλος του Ανδρέα, ούτε αυτός θα είχε ακούσει τίποτε.
αν ο Κασσιματης και ο Μπεης δεν ηταν τωρα τελεταια στην απεξω
θα ηταν αγανακτισμενοι;
η θα βλεπανε το μνημονιο σαν μονοδρομο;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
εχω κλασει στα γελια λεμε...ΠΟΥ και που πεταγεται και κανας ποντικος και κανει δηλωση απελπισιας...Τελευταιο συμβαν οι δηλωσεις παπουτση που με λιγα λογια ζητησε απο τον λαο να μην τους βαζει ολους στο ιδιο καζανι(εννοωντας βεβαια τη μουρη του)και πως ο θιασος του ΓΑΠ κανει οτι μπορει για να βγαλει τη χωρα απο το τελμα που ΑΛΛΟΙ δημιουργησαν.... :huh: :huh: :huh:ΤΟΝ εχει βαρεσει e-coli στο μυαλο δεν εξηγειτε αλλιως ...ΤΡΑΒΑ  πεστα αυτα ρε αρχιδι στους πνιγμενους του σαμινα ,στον νεκρο κοσμηματωπολη εχθες στη λυκοβρυση,στο παληκαρακι που του σπασαν το κεφαλι οι τσεοι που σε φυλανε,στον πατερα που τον σφαξαν για μια καμερα στο κεντρο της πολης,σε ολους αυτους που ψαχνουν καθημερινα προστασια του πολιτη...ΜΗΝ αναρωτιεσε τι σχεση εχεις με ολα αυτα...ΗΣΟΥΝ υπουργος,επι τον ημερων σου εστειλες πολλους...

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
    :coffee:   Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς    

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ακου  το  κείμενο  το γράφω  στα  αρχίδια μου
Δεν  αποτελεί  μέρος  του  σύμπαντός  μου  ο διάλογος  σε  αυτή  τη  βάση.
Δεν  πρόκειται  να  δείξω  σε  κανένα  τα  πασίδηλα
Ούτε  για  το  γίγαντα  Κώστα  Μπέη
Ούτε  για  τον  τιτάνα  Μίκη  Θεοδωράκη
Ούτε  για  το δάσκαλό μου  τον Κασιμάτη
Ούτε  για  το φίλο μου  τον Νότη
Ούτε  για  το βλαμμένο τον Πελεγρίνη
Δεν είμαι  εκπρόσωπος  τύπου
Είμαι  ο  απλός  καθημερινός  μαλάκας  της  διπλανής  πόρτας  που  διαμαρτύρεται  στο Σύνταγμα .
Νερό  στο  μύλο  των  απολογητών  του  κλεπτοκρατικού  συστήματος  δε  ρίχνω  εγώ .
Ούτε  κάνω  διάλογο με τους  τσανακογλύφτες  των compradores που  σήμερα  θυμήθηκαν  πραγματικά  ή  φανταστικά  καλιαρντά  κατά  των  επικριτών  των  θεραπαινίδων  της  κατοχής  του IMF . Τη  στιγμή  που  μέχρι  χτες οι ανωτέρω  ήσαντε  εθνικά  κεφάλαια .

Δε  με  νοιάζει  αν  ζητήσεις  συγγνώμη
Δεν  είμαι  ο παπας  της  ενορίας  σου  για  να  σε  αφήσω  να  μεταλάβεις

Ο εχέφρων  άνθρωπος προσπαθεί να  προνοεί και όχι να  μετανοεί
Δες  τις  προσωπικότητες  του  Μίκη , του  Κασιμάτη  και του Μπέη στο ρου  της  ιστορίας  της  Πατρίδας .
Παρόντες  ήταν  πάντα .
Μαζί μου . Απέναντι .
Παρόντες  όμως .

Και  σήμερα  είναι  μαζί μου
Μαζί  με  εκείνους  που  μας λένε  λάκηδες  γιατί  κάνουμε  like στο facebook . Γιατί  οργανωθήκαμε  μέσω  facebook .

Όταν  όμως κάνουμε  Like  στο  μέλος  της  κλεπτοκρατίας , τότε δεν είματε  Λάκηδες είμαστε  σύντροφοι .

Όταν ο Λαός συγκεντρώνεται να χειροκροτήσει το Γιώργο είναι Λαός , όταν διαμαρτύρεται στο Σύνταγμα είναι όχλος .

Αμφισβήτηση επιτρέπεται εντός των πλαισίων του συστημικού πολιτικού λόγου . Έξω από τη στρούγκα είναι γραφικότητα

Όσοι σήμερα δείχνουνε και καρφώνουνε πρώην συντρόφους τους , χωρίς να αποδέχονται τη συνενοχή τους , για να μη τους πνίξει το κύμα της οργής δεν είναι κουκουλοφόροι ούτε ρουφιάνοι

Οι διαμαρτυρίες μας δεν δίνουν λύση

Δεν έβαλα υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός . Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω λύση . Λύση θα δώσει η Κυβέρνηση με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις . Σε κάθε άλλη περίπτωση , αν πρόκειται να κυβερνήσει αντισυνταγματικά και κόντρα στις προγραμματικές της δεσμεύσεις δεν είναι ΠΑΣΟΚ . Δεν έχει καμμία διαφορά από την εγκληματική διακυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ψήφισα το ΠΑΣΟΚ . Τον πολιτικό μου χώρο , διότι πίστεψα ότι η λύση στην κρίση θα δοθεί με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , την μέριμνα να μη εξαθλιωθεί ο οικονομικά ασθενέστερος πολίτης. Σήμερα όμως από σοσιαλιστές γίναμε κομπραδόροι του Διεθνούς Παρασικτικού Οικονομικού Ιμπεριαλισμού .
Για την εφαρμογή της πολιτικής αυτής ψηφίζαμε οικουμενική Ανδρουλάκη , Ντόρας , Μάνου με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο , όχι ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Να μη διαμαρτυρόμαστε ?

θα διαμαρτυρόμαστε
Παρατηρώντας με έkπληξη την απόλυτη απόρριψη του κινήματος διαμαρτυρίας από το σύνολο του Πολιτικού Συστήματος , διότι δεν αποτελούμαι μέρος του . Μας μηδενίζει το ΠΑΣΟΚ . Μας μηδενίζει η Νέα Δημοκρατία , η συνένοχος του κλεπτοκρατικού συστήματος, διότι λέει ... απαξιώνουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα . Μας μηδενίζει το ΛΑΟΣ . ΜΑς μηδενίζει η Ντόρα διότι δεν είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι . ΜΑς μηδενίζει το ΚΚΕ γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε μέσα από τα ταξικά σωματεία . Μας μηδενίζει ο σύριζα διότι έχουμε και καμιά Ελληνική Σημαία . Μας μηδενίζουν οι μπαχαλάκηδες διότι δεν τα σπάμε .
Αλλά εμείς δεν υποχωρούμε .

Και τέλος η σημερινή διέξοδος απεδείχθη ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Με την διαιώνισή της θα σωθούμε . Δεν νομίζω , όταν κάτι δεν σου βγαίνει το αλλάζεις . Δεν προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα . Αλλάγή της  πολιτικής χρειάζεται , όχι ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

Το σύστημα τρόμαξε όταν χτες δεν μπορεσαν να βγουν από τη Βουλή . Τότε πήρε μυρωδιά τι συμβαίνει .

Σας ευχαριστώ όλους , που μπόρεσα να είμαι ένας από εσάς .
Συνεχίζουμε .

Νικάμε

ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ (ΜΑΣ).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΕΙΣΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕ ΒΑΘΥ ΣΕΒΑΣΜΟ !

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
εχω κλασει στα γελια λεμε...ΠΟΥ και που πεταγεται και κανας ποντικος και κανει δηλωση απελπισιας...Τελευταιο συμβαν οι δηλωσεις παπουτση που με λιγα λογια ζητησε απο τον λαο να μην τους βαζει ολους στο ιδιο καζανι(εννοωντας βεβαια τη μουρη του)και πως ο θιασος του ΓΑΠ κανει οτι μπορει για να βγαλει τη χωρα απο το τελαμα που ΑΛΛΟΙ δημιουργησαν.... :huh: :huh: :huh:ΤΟΝ εχει βαρεσει e-coli στο μυαλο δεν εξηγειτε αλλιως ...ΤΡΑΒΑ  πεστα αυτα ρε αρχιδι στους πνιγμενους του σαμινα ,στον νεκρο κοσμηματωπολη εχθες στη λυκοβρυση,στο παληκαρακι που του σπασαν το κεφαλι οι τσεοι που σε φυλανε,στον πατερα που τον σφαξαν για μια καμερα στο κεντρο της πολης,σε ολους αυτους που ψαχνουν καθημερινα προστασια του πολιτη...ΜΗΝ αναρωτιεσε τι σχεση εχεις με ολα αυτα...ΗΣΟΥΝ υπουργος,επι τον ημερων σου εστειλες πολλους...
         :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:    Ο ΓΑΠ  ήθελε ... έλληνες από το Αφγανιστάν,  έλληνες από το Πακιστάν ...  Και είχαν Ε Τ Ο Ι Μ Η  τη ρετσινιά του ρατσιστή και του φασίστα να σου την πετάξουν για να κλείσεις το στόμα σου μπροστά στα ολοφάνερα αδιέξοδα  όπου μας οδηγούσαν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σαυρούκο.. εσύ δεν δικαιούσαι να ομιλείς καταπώς έλεγε και ο μακαρίτης ο Μένιος (ξέρεις αυτός που πήρε τα δύο μύρια από τον Coskotas)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απ' αυτό το ΠΑΣΟΚ που ψήφιζες κανένας δεν είχε καταλάβει ΠΟΥ πηγαίνουμε?  Οτι  φόρτωναν βάρη εξοντωτικά για τον λαό που υποτίθεται υπηρετούσαν? ΄Η μήπως ήταν καλά όσο  τα δάνεια   έρχονταν  και ανακάλυψαν τάχα το   φεγγάρι[/color] όταν στέρεψε η βρύση του ... δανεικού?

αποριας αξιο αυτη η αναφορα απο τον παιχτη πουρινιο. εξυπνος ανθρωπος, σκεπτομενος και ψαγμενος. και περιμενε το ετος 2009 να δει το φως το αληθινο απο τον 'λεγε με μογγολο' γιωργακη?  :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ (ΜΑΣ).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΕΙΣΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕ ΒΑΘΥ ΣΕΒΑΣΜΟ !

Τι έγινε, μία κολλάει, μία φτιάχνει το πληκτρολόγιο;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αποριας αξιο αυτη η αναφορα απο τον παιχτη πουρινιο. εξυπνος ανθρωπος, σκεπτομενος και ψαγμενος. και περιμενε το ετος 2009 να δει το φως το αληθινο απο τον 'λεγε με μογγολο' γιωργακη?  :think:

Όχι ρε, πάσχει από ερωτική απογοήτευση.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom