Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν βλέπω που έχεις αντίρρηση σε αυτά που γράφει για τον Μπέη. Ποιά είναι η αντίρρησή σου? Δεν είναι τα πράγματα έτσι? Το να βρίζετε δεν πείθετε κανέναν. Εγώ δεν σας έβρισα. Μια άποψη έγραψα. Εάν έχετε άλλη άποψη, να την καταθέσετε.

Φασιστάκια, Παπαδοπουλάκια, σκατά στο μυαλό, μυαλό στο κώλο, φασίστας υπηρεσίας, και άλλα τέτοια, καταλαβαίνετε και μόνοι σας ΔΕΝ είναι θέσεις και επιχειρήματα.
Ευχαριστώ...

Ρε  δεν  απαντάμε  στους  προβοκάτορες , στο πα  100 φορές .
Πως  το χεις  κάψει έτσι ?
Μπλάσκο διαβάζεις ?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τι τα θες τα επιχειρήματα σαν είσαι Δημοκράτης κ Προοδευτικός κ έχεις απέναντι φασίστες;
Είσαι ντε φάκτο ανώτερος κ έχεις δίκιο. Αυταπόδεικτα.
Όπως βγαίνει ο ήλιος κάθε πρωϊ από την ανατολή κ καταλήγει στην δύση.
Τι να λέμε τώρα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
άμεση δημοκρατία σε σύγχρονο κράτος 12.000.000 πολιτών :grin: μάλλον θα πρέπει να βρούμε μεγαλύτερη πλατεία από το Σύνταγμα :grin:

πάτα και λίγο γη :birdman:

Ίσως και να μήν χρειάζεται. Διαβάστε λίγο Ν. Πουλαντζά.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοί έχουν και δύναμη και είναι γνωστοί και γνώστες...

Γιατί δεν κάνανε αυτοί μήνυση κατά των βουλευτών και της τρόϊκας, και αφήνουν απλούς άγνωστους πολίτες να το κάνουν???

Η ίδια βαρύτητα θα είχε εάν γίνονταν από αυτούς???

Αν έχουν στεναχωρηθεί για τις επιλογές τους, γιατί δεν βγήκαν να μιλήσουν στο σύνταγμα?

Αυτοί να καπελώσουν??? Π Ο Τ Ε ...!!!!

ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ που αντι στο Συνταγμα, Μιλησανε στα Προπυλαια,

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝΕ, και ΜΕΤΑ ηλθανε στο Συνταγμα ?

Την ΠΗΓΟΥΛΑ σου την ΒΡΗΚΕΣ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΕΙΣ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τι τα θες τα επιχειρήματα σαν είσαι Δημοκράτης κ Προοδευτικός κ έχεις απέναντι φασίστες;
Είσαι ντε φάκτο ανώτερος κ έχεις δίκιο. Αυταπόδεικτα.
Όπως βγαίνει ο ήλιος κάθε πρωϊ από την ανατολή κ καταλήγει στην δύση.
Τι να λέμε τώρα...

Συνειδητοποίηση  λέγεται δεν είναι κολλητικό

Επισκέπτης
φάουλ είσαι πόντικα...
έχω επιλέξει να μη διαφωνήσουμε αλλά ρε μαλάκες ΕΛΕΟΣ.
Μπορει και να ημουν υπερβολικος αλλα το θεμα"τα στερνα τιμουν τα πρωτα"συζητηθηκε.
Και διαφωνιες να υπαρξουν δεν πειραζει,για καλο ειναι.

Για τα υπολοιπα που λες εχει ξαναπεσει η φραση σχετικα με τον κροκοδειλο που εφαγε τον εχθρο μου κιετς.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ που αντι στο Συνταγμα, Μιλησανε στα Προπυλαια,

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝΕ, και ΜΕΤΑ ηλθανε στο Συνταγμα ?

Την ΠΗΓΟΥΛΑ σου την ΒΡΗΚΕΣ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΕΙΣ.

την πυγή  του  την  ορθάνοιχτη  ρώτα

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Κανένας δεν μηδενίζει κανέναν και πολύ περισσότερο εγώ.. ειδικά όσους αναφέρονται και στο σχετικό (πλήν ίσως του Μαριάς για τον οποίο δεν έχω γνωση και γνώμη).. από αυτό όμως μέχρι το να αναγάγουμε την κίνηση τους και τα λεγόμενα τους ειδικά το "Αντίσταση για την Αντίσταση" ως θέσφατα και ευαγγελικάς γραφάς και να ανυψώνουμε αυτούς εις την θεοποίηση υπάρχει μεγάλη απόσταση..

διαβάζοντας εδώ και 35 χρόνια εφημερίδες, περιοδικά και το internet δεν είδα ποτέ τους εν λόγω κυρίους να κρούουν κώδωνες κινδύνου για την χώρα... μερικοί έλεγαν "όλα βαίνουν καλώς", μερικοί τηρούσαν σιγήν ιχθύος...

ας μην τους θεοποιήσουμε κιόλας...  και πολύ περισσότερο ας μην το κάνουμε κατόπιν εντολών και κραυγών από αδαείς και χυδαίους..

ΔΕΝ θΕΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αλλα μην Δαιμονοποιουμε Καταστασεις....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μπορει και να ημουν υπερβολικος αλλα το θεμα"τα στερνα τιμουν τα πρωτα"συζητηθηκε.
Και διαφωνιες να υπαρξουν δεν πειραζει,για καλο ειναι.

Για τα υπολοιπα που λες εχει ξαναπεσει η φραση σχετικα με τον κροκοδειλο που εφαγε τον εχθρο μου κιετς.

Σόρρυ  σύντροφε  που  δε  φάγαμε  ξύλο !

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
5. Μίκης Θεοδωράκης.
Ο "ηγέτης" που δεν κατάφερε να επιλέξει ούτε τους ανθρώπους που έχει γύρω του με τη βοήθεια των οποίων υποτίθεται θα έσωζε τη χώρα, η μουσική διάνοια (δεν αμφισβητώ αυτή του την ιδιότητα - είμαι πολύ μικρός για να το κάνω) με την βρεφική όμως πολιτική αντίληψη και τις μηδενικές ηγετικές του ικανότητες (αυτή του την ιδιότητα έχω κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ), ο βουλευτής άνευ χαρτοφυλακίου επι πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, ο "ηγέτης" που στην ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος του σήκωσε το λάβαρο της άμεσης δημοκρατίας και αμέσως μετά χαρακτήρισε "τσουκνίδες" και προδότες όσες σπίθες ζήτησαν την εφαρμογή της, ο "ηγέτης" ο οποίος επέλεξε τον τέως οργανωτή του κόμματος της ΝΔ σαν υπαρχηγό του, στη συνέχεια τον καθαίρεσε, στη συνέχεια απέμπεψε αυτούς που του ζήτησαν να τον καθαιρέσει, και στο τέλος έδιωξε αυτούς που κατηγόρησαν αυτούς που του είπαν να τον διώξει, τώρα συναιτερίστηκε με τους παραπάνω πρασινοφρουρούς για να σώσουν τη χώρα.  

Αγαπητοί κύριοι της "πνευματικής ελίτ". Αν δεν το καταλάβατε, η επανάσταση ξεκίνησε. Ο κόσμος είναι στο δρόμο και άρχισε να αυτο-οργανώνεται.  Και όλα αυτά χωρίς εσάς. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά η Ελλάδα αυτή τη φορά θα σωθεί μόνη της, ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!

Κρατήστε λοιπόν τους παχυλούς μισθούς σας. Ετσι κι αλλιώς δεν έχετε πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχει ο Ελληνικός λαός και αυτός θα το λύσει. Αρκετά μας "βοηθήσατε". Καλό θα ήταν όμως, να αφαιρέσετε τα βιογραφικά σας απο το διαδίκτυο, διότι αποτελούν απόδειξη της μέχρι σήμερα προδοσίας σας.

Περασα μια βολτα απο την συγκεντρωση του Μικυ Μαους εχτες. Αυτη την στιγμη δεν ειναι αυτος το προβλημα. Ακομα και αν ειναι ενας οπορτουνιστης και ιδεολογικος γυρολογος δεν ειναι επικινδυνος. Ειναι γραφικος ομως και εχτες εγινε ακομα περισσοτερο.
Ειδικα οταν ειναι ενας απο αυτους τους βουλευτες που ζητησαν τους αναδρομικους μισθους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom