tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δημοκρατια εχουμε και τωρα νομιζω. Ε, δεν θελουμε δημοκρατια λοιπον.
έλα όμως που την θέλουν οι πολλοί...
Δημοκρατια εχουμε και τωρα νομιζω. Ε, δεν θελουμε δημοκρατια λοιπον.
[size=12pt]Πως αισθανονται τα φασιστακια του site που στην πλατεια Συνταγματος, εχουμε αναρχισμο σε πρωιμο σταδιο;;[/size]
Κολυμβήθρα του Σιλωάμ ψάχνουν μερικοί νυν αυτόκλητοι σωτήρες
τέως συνοδοιπόροι της σάπιας ως το κόκκαλο Πασοκικής Αστικής Δημοκρατίας
Σαν εκείνους τους απόστρατους Στρατηγούς που ενώ πήραν τα γαλόνια φιλώντας κατουρημένες ποδιές με το που αποστρατεύονται κατακεραυνούν τους πάντες για την κατάσταση του στρατεύματος
Γελοιοι καραγκιόζηδες. Πίσσα κ Πούπουλα.
Σαν τον Τζέφρυ μοιάζουν. Πόσα χρόνια Υπουργός δεν φέρει καμμία ευθύνη για την κατάσταση κ θα μας γλιτώσει τώρα όπου να'ναι...
Έτσι μανάρι μου
Να σε είχα στην καθοδήγηση το 78 , θαύματα θα κάναμε .
Αντίσταση για την Αξιοπρέπεια μας .
Αν δεν αντισταθούμε και δεν τους ρίξουμε η νύχτα θα είναι μεγάλη και αξημέρωτη για μας και τά παιδιά μας .
Θα είναι χειρότερη και από τη γερμανική κατοχή που ζήσαμε εμείς
Κώστας Μπέης 31.05.2011
Κολυμβήθρα του Σιλωάμ ψάχνουν μερικοί νυν αυτόκλητοι σωτήρες
τέως συνοδοιπόροι της σάπιας ως το κόκκαλο Πασοκικής Αστικής Δημοκρατίας
Σαν εκείνους τους απόστρατους Στρατηγούς που ενώ πήραν τα γαλόνια φιλώντας κατουρημένες ποδιές με το που αποστρατεύονται κατακεραυνούν τους πάντες για την κατάσταση του στρατεύματος
Γελοιοι καραγκιόζηδες. Πίσσα κ Πούπουλα.
Σαν τον Τζέφρυ μοιάζουν. Πόσα χρόνια Υπουργός δεν φέρει καμμία ευθύνη για την κατάσταση κ θα μας γλιτώσει τώρα όπου να'ναι...
Με μπερδέψατε ρε
Ποιός είναι ο φασίστας υπηρεσίας σήμερα ?
Κανένας δεν μηδενίζει κανέναν και πολύ περισσότερο εγώ.. ειδικά όσους αναφέρονται και στο σχετικό (πλήν ίσως του Μαριάς για τον οποίο δεν έχω γνωση και γνώμη).. από αυτό όμως μέχρι το να αναγάγουμε την κίνηση τους και τα λεγόμενα τους ειδικά το "Αντίσταση για την Αντίσταση" ως θέσφατα και ευαγγελικάς γραφάς και να ανυψώνουμε αυτούς εις την θεοποίηση υπάρχει μεγάλη απόσταση..
διαβάζοντας εδώ και 35 χρόνια εφημερίδες, περιοδικά και το internet δεν είδα ποτέ τους εν λόγω κυρίους να κρούουν κώδωνες κινδύνου για την χώρα... μερικοί έλεγαν "όλα βαίνουν καλώς", μερικοί τηρούσαν σιγήν ιχθύος...
ας μην τους θεοποιήσουμε κιόλας... και πολύ περισσότερο ας μην το κάνουμε κατόπιν εντολών και κραυγών από αδαείς και χυδαίους..
καίει η αλήθεια σαν πυρωμένο μαχαίρι...
έλα όμως που την θέλουν οι πολλοί...
μόνο εσύ τιμημένε
μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις μια τέτοια ανάγνωση των γεγονότων
Γράφτε κι άλλα
Εσείς γίνεστε ρόμπα
Γράφτε κι άλλα
Και εμείς σας γράφουμε
Πυγούλα μου εσύ
Ορθάνοιχτη Πυγούλα μου
Έτσι μανάρι μου
Να σε είχα στην καθοδήγηση το 78 , θαύματα θα κάναμε .
Αν δεν αντισταθούμε και δεν τους ρίξουμε η νύχτα θα είναι μεγάλη και αξημέρωτη για μας και τά παιδιά μας .
Θα είναι χειρότερη και από τη γερμανική κατοχή που ζήσαμε εμείς
Κώστας Μπέης 31.05.2011
ελα ομως που δεν την ειδαν ποτε..
αααχαχαχαχα... ρε αγαπη αγχωθηκες;
η συνελευση της αμμεσης λαικης δημοκρατιας τι συμβολιζει;
η αυτοοργανωση και αυτοδιαχειριση τι ειναι;
η απαιτηση να κανει η βουλη τι ειναι;
η αποβολη απο τις συγκεντρωσει καθε ειδους κοινοβουλευτικου/εξωκοινοβουλευτικου χρωμματος τι ειναι;
αχαχαχαχαχαχα...μαλακες χεζεστε πανω σας. φοβαστε μην χρειαστει να παρετε την ευθυνη του κοσμου που ζειτε!
ελα ομως που δεν την ειδαν ποτε..
η αποβολη απο τις συγκεντρωσει καθε ειδους κοινοβουλευτικου/εξωκοινοβουλευτικου χρωμματος τι ειναι;
αχαχαχαχαχαχα...μαλακες χεζεστε πανω σας. φοβαστε μην χρειαστει να παρετε την ευθυνη του κοσμου που ζειτε!
σε τσούζει κουκλίστα μου ..