Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξεκινώ από αυτό και θα σου τονίσω ότι δεν είναι "δημοκρατίας ΤΟΥ" αλλά "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ"...

Καλα βρε μαλακα πλακα μας κανεις..
ΔΗΛΑΔΗ το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ηταν της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ"..

Τυφλα να εχει η χουντα δηλαδη..

ειπαμε απο ενα σημειο και μετα να μην λεμε μαλακιες...

Αν αυτη η κυβερνηση νομιμοποιείται να κυβερνα ακομη.. τοτε δεν υπαρχει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ"

Σκεφτηκες ποτε οτι αυτοι θα επρεπε να ειναι μεσα στην ΜΠΟΥΖΟΥ.. αν ειχαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

Μαλλον οχι.. ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα βρε μαλακα πλακα μας κανεις..
ΔΗΛΑΔΗ το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ηταν της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ"..

Τυφλα να εχει η χουντα δηλαδη..

ειπαμε απο ενα σημειο και μετα να μην λεμε μαλακιες...

Αν αυτη η κυβερνηση νομιμοποιείται να κυβερνα ακομη.. τοτε δεν υπαρχει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ"

Σκεφτηκες ποτε οτι αυτοι θα επρεπε να ειναι μεσα στην ΜΠΟΥΖΟΥ.. αν ειχαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

Μαλλον οχι.. ;)

καλά εσένα δεν σε παρεξηγώ.. δεν διαθέτεις τον αναγκαίο δείκτη νοημοσύνης (μέσο όρο δηλαδή) ώστε να καταλάβεις αυτά που γράφω..

όπως ακριβώς και τα ινδάλματα σου (Παπαδόπουλος Παττακός και Μακαρέζος) των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης αποδεδειγμένα τους προσδιόριζε σαν κατάλληλους γαι συμμετοχή στα special olympics..

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλά εσένα δεν σε παρεξηγώ.. δεν διαθέτεις τον αναγκαίο δείκτη νοημοσύνης (μέσο όρο δηλαδή) ώστε να καταλάβεις αυτά που γράφω..

όπως ακριβώς και τα ινδάλματα σου (Παπαδόπουλος Παττακός και Μακαρέζος) των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης αποδεδειγμένα τους προσδιόριζε σαν κατάλληλους γαι συμμετοχή στα special olympics..

Α καλα τωρα το ριχνεις στο τσαμικο..

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ

Ξυλο δεν επεσε και τωρα και χημηκα και 500+ τραυματιες και μια δικτατορικη αποφαση δεν ειχες σαν αποτελεσμα..

Ε λοιπον που τη βλεπεις την δημοκρατια.. στην καλπη... ακομη και η χουντα εκανε δημοψηφισμα
ασχετα αν οι μετεπειτα "δημοκρατες" δεν το αναγνωρισαν..

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.. ομως..

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα και δεν σε παίρνει να απαντήσεις..  :uglystupid:

διοτι ο κοσμος ψηφισε ενα "λεφτα υπαρχουνν" και αντι
αυτου εισεπραξε ενα "πατριωτικο"  μνημονιο ενα "πατριωτικο"  μεσοπροθεσμο
χημικα και ξυλο..

στο πολιτευμα σου λοιπόν... δεν υπαρχει καμια δικλείδα ασφαλειας στην Εξαπατηση σου..

παρολα αυτα εσυ το ονομαζεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (επειδή ετσι λέγεται)

ε, δε νομιζω τακη..

καλο ειναι βεβαια να ακολουθεις καποιες γραμμες  :uglystupid: αλλα οχι και ετσι..

ειπαμε..  :uglystupid:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξεκινώ από αυτό και θα σου τονίσω ότι δεν είναι "δημοκρατίας ΤΟΥ" αλλά "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ"...

και συνεχίζω.. στην ζωή αποδέχεσαι κάποιον καταστατικό χάρτη που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς και βιώνεις στα πλαίσια ενός κοινωνικού συνόλου... σε επίπεδο χώρας αυτός ονμάζεται ΣΥΝΤΑΓΜΑ... και είτε τον αποδέχεσαι και συνεχίζεις να ζείς στην χώρα αυτήν είτε δεν τον αποδέχεσαι οπότε σου ανοίγονται δύο δρόμοι

(1) προσπαθείς να τον αλλάξεις με τις μεθόδους και τους τρόπους που αυτό προσδιορίζει
(2) σηκώνεσαι και φεύγεις..

μπορεί να σε δυσαρεστώ αλλά στα πλαίσια μιας οργανωμένης κοινωνίας άλλος τρόπος δεν υπάρχει.. τα περί επαναστασεως, πετροβολημάτων, κρεμαλών, κονσερβοκουτιών ανήκουν στην σφαίρα του παραλόγου και χαρακτηρίζουν αγελαία ζώα....

το πρόβλημα δεν είναι τι θα ψηφίσουμε εμείς. .το πρόβλημα μας είναι αν θα μας δίνεται πάντα η ευκαιρία να ψηφίζουμε και να αποφασίζουμε για λογαριασμό μας και όχι να αποφασίζει για μας ένας φωτισμένςιο πατερούλης, ένας Ντούτσε, ένας καουντιλιο, ένας φύρερ....

και πέρα από την ψήφο που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια υπάρχει και η συμμετοχή.. και η συμμετοχή δεν είναι η συζήτησις περί παντός επιστητού στις πλατείες αλλά η συμμετοχή στους πολιτικούς φορείς, η έκφραση θέσεων μέσα σε αυτούς, η από κοινού λήψη αποφάσεων σχετικά με την στρατηγική, το όραμα και τις μελλοντικές πολιτικές του φορέα αυτού...
έχω δει πολλά ποστ σου
κάποια έξυπνα, κάποια εντελώς ηλίθια
το συγκεκριμένο νομίζω πως έχεις ξεπεράσει κρίση ηλιθιότητας

τι λες μωρέ ;
εγώ θα πολεμάω με το σύνταγμα,ε;
εγώ θα πηγαίνω με το σταυρό στο χέρι την ώρα που ο άλλος με σκοτώνει και μου λέει και σκάσε

χαχαχαχ
σοβαρά, υπάρχει περίπτωση κανένας να σε ακούσει;
για αυτό που λες, να φύγει ο άλλος, ναι, αλλά όχι γιατί δεν θέλει το σύνταγμα, αλλά γιατί αυτοί που μας έχουνε κάτσει στο σβέρκο δρουν τόσο αντισυνταγματικά που δεν υπάρχει περιθώριο άλλης αντίδρασης
κοινώς, φεύγεις για να σώσεις τα παιδιά σου - και μην νομίζεις...είναι στο σχέδιο
αλλά το να φεύγεις δεν αημαίνει πως λύνεις το πρόβλημα. Εκεί μένει το πρόβλημα

και ξέρεις, ωραία τα λες, γαμώ τους εαυτούληδες όμως είσαι
γιατί εδώ που ζεις δεν υπάρχεις μόνο εσύ σαν μονάδα. Υπάρχει και ένα σύνολο γύρω σου.
Και άντε πες πως δεν σε ενδιαφέρει για το συμπολιτη σου που "έκλεψε" το κράτος αποκρύπτοντας εισοδήματα, αλλά οι φίλοι σου που σέβεσαι και αγαπας; οι συγγενείς σου; όλοι πια κλεψανε και εσύ είσι ο μόνος ηθικός στην Ελλάδα;

Πάμε και στην πολιτική συμμετοχή. Πώς να συμμετέχεις σε κάτι φαύλο; Δηλαδή να πάω εγω να γραφτώ στο ΠΑΣΟΚ, να γλείφω τον κάθε παπάρα για να ανέβω κάποια στιγμή και να μπορώ να πω τη γνώμη μου
γιατί αλλιώς - μόλις πω τη γνώμη μου - θα είμαι εκτός κόμματος, αφού θα είναι αντίθετη με του κόμματος τη γραμμή.

ΜΗΝ τσαμπουνάς μαλακίες
σε είχα για πιο έξυπνο

απάντηση πάντως δεν έδωσες
τελικά Γιωργάκη ή Αντωνάκη θα ψηφίσεις; πές μας..

Επισκέπτης
ήθελα να ήξερα η γυναίκα του και τα παιδιά του τι του λένε όταν πάει σπίτι; τον χαίρονται; τον καμαρώνουνε; γιατί αν αδιαφορούνε είναι άξιοι όλοι τους για τα ίδια και σε αυτούς

ποιος είναι αυτός ο πούστης που θα στερήσει την οικογένειά μου από τον πατέρα της;

Εφόσον το σπίτι που διαμένει η οικογένειά του,
έχει αντικειμενική αξία 2.000.000€
και εμπορική κάπου 10.000.000€ ,
προφανώς ναι , τον καμαρώνει η οικογένειά του.

Ποιός είναι αυτός;;;
Ήταν μπάτλερ της Δήμητρας Λιάνη,
επί πρωθυπουργίας Σιδερένιου.

Ξέρεις ποιός είναι ο σιδερένιος ...

Αυτός του οποίου σύμφωνα με ομιλιτή προς τους "αγανακτισμένους",
ο Τζέφρυ αμαυρώνει το όνομα ...
(τα είπε αυτά ο ομιλιτής στους χιλιάδες αγανακτισμένους
δεν έπεσε ούτε μία ροχάλα , πράγμα που μας οδηγεί στη σκέψη
ότι πολλοί αγανακτισμένοι είναι δημποσιοι υπάλληλοι
που αγανάκτησαν , επειδή από τα 3000€ το μήνα , πήγαν στα 2200€).

Επισκέπτης

Φαντάσου όμως αν αυτοί οι χαμηλού iq καραβανάδες
είχαν πάρει για την οικονομία 5 βραβεία του ΟΟΣΑ
και είχαν μηδενικά εξωτερικά χρέη
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ
ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ... ΟΑΣΑ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 8000€++ ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κακώς
καλό θα είναι να σκέφτεσαι και όχι να μασουλάς ό,τι σου δίνουνε
βέβαια είσαι μικρός
αλλά για σκέψου - θα ήθελες το παιδί σου να φτύνει χημικά από την κοιλιά της μάνας του; επειδή ο κάθε μαλάκας πολιτικός στο όνομα της "δημοκρατίας ΤΟΥ" θεωρεί πως ό,τι λέει πρέπει να το αποδέχεται ο λαός;

ΕΚΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ λοιπόν όσοι θέλετε εκλογές
τι θα ψηφίσετε;
ούτως ή άλλως ανώνυμοι είμαστε - ένα νικνέιμ
για να δούμε...

γιατί όλοι εσείς που θέλετε εκλογές μονοκούκι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το πάτε
Οταν ρωτας τι θα ψηφισουμε, δεν νομιζεις οτι πρεπει εσυ να πεις πρωτος τι θα ψηφισεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Φαντάσου όμως αν αυτοί οι χαμηλού iq καραβανάδες
είχαν πάρει για την οικονομία 5 βραβεία του ΟΟΣΑ
και είχαν μηδενικά εξωτερικά χρέη
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ
ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ... ΟΑΣΑ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 8000€++ ...
Ενδο-δεξιά συρραξη αποψε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οταν ρωτας τι θα ψηφισουμε, δεν νομιζεις οτι πρεπει εσυ να πεις πρωτος τι θα ψηφισεις?
το έχω πει πρώτος
πριν από καμιά 15ριά σελίδες νομίζω
αλλά το ξαναλέω...άμα είναι αυτός ο νταλκάς σου
να δω πάλι αν θα αππαντήσει κανείς

εγώ είπα πως αυτή τη στιγμή φυσιολογικός μου ακούγεται ο Μάνος, αν κατέβει βέβαια, γιατί δεν ξέρω αν θα κατέβει
αλλά δεν έχω πρόβλημα να ακούσω μια άλλη γνώμη εμπεριστατωμένη
ας μου πει άλλος εναλλακτική να τη συζητήσουμε
αλλά όχι κορώνες για εκλογές και μετά μονοκούκι ΝΔ και Πασοκ
τουλάχιστον όταν λένε εκλογές να σημαίνει κάτι

γιατί αυτό που βλέπω εγώ δεν είναι για εκλογές

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και παρά το οτι ρώτησα 3 φορές ήδη τους εκλογάκηδες κανείς δεν απάντησε...
προφανώς δεν έχουνε καν το σθένος να βρούνε μια άλλη λύση
μονοκούκι

ε, άντε γαμηθείτε λοιπόν ποιητές φανφάρες...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγώ είπα πως αυτή τη στιγμή φυσιολογικός μου ακούγεται ο Μάνος, αν κατέβει βέβαια, γιατί δεν ξέρω αν θα κατέβει

Δυσκολεύθηκα, αλλά τώρα είμαι πλέον σίγουρος.

Μιλάμε για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ του bourdela.com.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
το έχω πει πρώτος
πριν από καμιά 15ριά σελίδες νομίζω
αλλά το ξαναλέω...άμα είναι αυτός ο νταλκάς σου
να δω πάλι αν θα αππαντήσει κανείς

αλλά δεν έχω πρόβλημα να ακούσω μια άλλη γνώμη εμπεριστατωμένη
ας μου πει άλλος εναλλακτική να τη συζητήσουμε
αλλά όχι κορώνες για εκλογές και μετά μονοκούκι ΝΔ και Πασοκ
τουλάχιστον όταν λένε εκλογές να σημαίνει κάτι

γιατί αυτό που βλέπω εγώ δεν είναι για εκλογές
Ε καλα, για μενα φανταζομαι δεν εχεις απορίες.
Νεα Δημοκρατια βεβαια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε καλα, για μενα φανταζομαι δεν εχεις απορίες.
Νεα Δημοκρατια βεβαια.

Η ΝΔ την είχε την ευκαιρία... αλλά θα πρέπει να καταλάβεις πως λειτουργεί το λεγόμενο "Βαθύ" καθεστώς για να καταλάβεις γιατί την " έχασε"... 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η ΝΔ την είχε την ευκαιρία... αλλά θα πρέπει να καταλάβεις πως λειτουργεί το λεγόμενο "Βαθύ" καθεστώς για να καταλάβεις γιατί την " έχασε"... 
Δεν μου φταιει κανενα βαθυ καθεστως, ο κοσμος μού φταιει, που αντι να βαλει πλατη, χαλαγε το συμπαν σε καθε προσπαθεια αναδιαρθρωσης.
Ο κοσμος που ψοφοδεως επειδη του ειπε οτι θα παγωσει τους μισθους, εδωσε 11 μοναδες διαφορα σε αυτον που εταξε αυξησουλες 2%.
Αυτη την ντροπη ο ελληνικος λαος ποτέ δεν θα την ξεπλυνει αρκετα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν μου φταιει κανενα βαθυ καθεστως, ο κοσμος μού φταιει, που αντι να βαλει πλατη, χαλαγε το συμπαν σε καθε προσπαθεια αναδιαρθρωσης.
Ο κοσμος που ψοφοδεως επειδη του ειπε οτι θα παγωσει τους μισθους, εδωσε 11 μοναδες διαφορα σε αυτον που εταξε αυξησουλες 2%.
Αυτη την ντροπη ο ελληνικος λαος ποτέ δεν θα την ξεπλυνει αρκετα.

Άκου να σου πω. Όταν βγαίνεις με 165 βουλευτές μετά από 8 χρόνια ΠΑΣΟΚ ... έχεις λευκή επιταγή και τα γαμάς όλα.

Μάθε όμως πρώτα τι παίζει στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό και πως είναι στημένο εδώ το παιχνίδι. Οι διαιρετικες τομές δεν είναι μεταξύ κομμάτων. Τα τέμνουν κάθετα. Οι εσωκομματικές σφαγές και υπονομεύσεις είναι περισσότερες. Αν δε δεις τα κόμματα και τις τάσεις τους συνδεδεμένα τόσο με τα ευρύτερα κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα, όσο και τους ξένους παράγοντες, δε βρίσκεις τίποτα και θα μένεις εγκλωβισμένος σε στείρες αντιλήψεις.
Προς το παρόν πάρε το ότι ο Καραμανλής ήταν ο μεγαλύτερος υπονομευτής των όποιον - δειλών άλλωστε και εκ των προτέρων καταδικασμένων- προσπαθειών για μια κάποια στοιχειώδη φιλελευθεροποίηση...
Άλλωστε από πρωθυπουργό που τον παρακολουθούσαν και " προστατευαν" οι.. .ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ( του καγκεμπίτη και σταλινικού πούτιν να μη ξεχνιόμαστε) δε μπορούσες να περιμένεις... φιλελεθυερισμό!

Έκανε και κάτι βέβαια. Έδωσε το λιμάνι στους κινέζους.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom