Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ελα τωρα που δεν ξερεις
καπου θα παίρνουν καμιά πίπα πάλι...
Φωτογραφία του Τζέυ Χώνει δεν έχουμε βρει ακόμη
ελα τωρα που δεν ξερεις
καπου θα παίρνουν καμιά πίπα πάλι...
ΕΓΩ έμεινα απαράλλαχτος.
Εσύ από συζητήσεις για φιλοσοφικά ζητήματα, Πολιτεία Πλάτωνος (εάν θυμάμαι καλά), πατριδογνωσία και λοιπά, το γύρισες στην ακατάπαυστη κόντρα με εμένα και σε άλλα όμορφα.
Πώς να το πω; Παρουσίασες άλλο εαυτό; Πες το κι έτσι...
Αλλά εγώ έτσι σε συμπάθησα στις αρχές. Από τέτοιες συζητήσεις. Όχι ταλιμπανιλίκια και χοιρινα κτλ. Μη σου πω ότι ήσουν και ο πρώτος που μου εμπιστεύθηκες το μικρό σου όνομα και το κινητό σου. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση τότε αυτό.
αρα λοιπόν η λύση δεν θα βρεθεί ξεθεμελιώνοντας τους θεσμούς.. αλλά αλλάζοντας την νοοτροπία μας το πρώτον...
Δύο πρώην Υπουργούς της ΝΔ, τους κ.κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Γιώργο Αλογοσκούφη, στέλνει σε προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ...όπως η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα».
Πηγή : Real.gr
Εγώ για νο1 στο ανέβασμα πίεσης έχω περσόνα.
Με έχει καταφέρει ο πουστης δύο φορές...
Πάνω που λέγαμε για τους θεσμούς και την λειτουργία τους... ;)
βαλε ποσοι σκοπευτες, ποσοι Κρητικοι ;) ποσοι Μανιατες κ.λ.π....
είπα το πρώτον
Δεν αντιλέγω. Το είπατε. Απλώς ήθελα να σας δώσω ένα μικρό δείγμα για το το πώς βιάζονται οι θεσμοί. ;)
αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ξεθεμελιώσουμε...
αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ξεθεμελιώσουμε...
και μετά μου λέει ο φιλήσυχος εκλογές
...και αμας πεταξεις κανα γιαουρτι σε κανα βουλευτη ειναι καταλυση της Δημοκρατιας και ανωνυμος τραμπουκισμος
Ποσο υποκριτες Θεε μου!!!!!!!!
κακώςΕΓΩ έμεινα απαράλλαχτος.
Εσύ από συζητήσεις για φιλοσοφικά ζητήματα, Πολιτεία Πλάτωνος (εάν θυμάμαι καλά), πατριδογνωσία και λοιπά, το γύρισες στην ακατάπαυστη κόντρα με εμένα και σε άλλα όμορφα.
Πώς να το πω; Παρουσίασες άλλο εαυτό; Πες το κι έτσι...
Αλλά εγώ έτσι σε συμπάθησα στις αρχές. Από τέτοιες συζητήσεις. Όχι ταλιμπανιλίκια και χοιρινα κτλ. Μη σου πω ότι ήσουν και ο πρώτος που μου εμπιστεύθηκες το μικρό σου όνομα και το κινητό σου. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση τότε αυτό.
Τι σου εκανε σε απηγαγε;και μετά μου λέει ο φιλήσυχος εκλογές
αυτά τα καθάρματα δεν είναι να τα αφήσεις να ξαναπερπατήσουνε
μιλάει ο Παπουτσής ακόμα;
με ποιο δικαίωμα;
ποιο γιαούρτι;
Πέτρα στο δόξα πατρί και γκιλοτίνα μπροστά στο σπίτι του
ήθελα να ήξερα η γυναίκα του και τα παιδιά του τι του λένε όταν πάει σπίτι; τον χαίρονται; τον καμαρώνουνε; γιατί αν αδιαφορούνε είναι άξιοι όλοι τους για τα ίδια και σε αυτούς
ποιος είναι αυτός ο πούστης που θα στερήσει την οικογένειά μου από τον πατέρα της;
Εγω προσωπικα οτι ψηφιζω σε καθε εκλογες.ΤΙΠΟΤΑ.ειμαι τυχερος γιατι σαν ναυτικος,καλυπτομαι.κακώς
καλό θα είναι να σκέφτεσαι και όχι να μασουλάς ό,τι σου δίνουνε
βέβαια είσαι μικρός
αλλά για σκέψου - θα ήθελες το παιδί σου να φτύνει χημικά από την κοιλιά της μάνας του; επειδή ο κάθε μαλάκας πολιτικός στο όνομα της "δημοκρατίας ΤΟΥ" θεωρεί πως ό,τι λέει πρέπει να το αποδέχεται ο λαός;
ΕΚΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ λοιπόν όσοι θέλετε εκλογές
τι θα ψηφίσετε;
ούτως ή άλλως ανώνυμοι είμαστε - ένα νικνέιμ
για να δούμε...
γιατί όλοι εσείς που θέλετε εκλογές μονοκούκι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το πάτε
πάνω που λέγαμε για ευθύνη υπουργώνΠάνω που λέγαμε για τους θεσμούς και την λειτουργία τους... ;)
κακώς
καλό θα είναι να σκέφτεσαι και όχι να μασουλάς ό,τι σου δίνουνε
βέβαια είσαι μικρός
αλλά για σκέψου - θα ήθελες το παιδί σου να φτύνει χημικά από την κοιλιά της μάνας του; επειδή ο κάθε μαλάκας πολιτικός στο όνομα της "δημοκρατίας ΤΟΥ" θεωρεί πως ό,τι λέει πρέπει να το αποδέχεται ο λαός;
ΕΚΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ λοιπόν όσοι θέλετε εκλογές
τι θα ψηφίσετε;
ούτως ή άλλως ανώνυμοι είμαστε - ένα νικνέιμ
για να δούμε...
γιατί όλοι εσείς που θέλετε εκλογές μονοκούκι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το πάτε