Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άκου να σου πω. Όταν βγαίνεις με 165 βουλευτές μετά από 8 χρόνια ΠΑΣΟΚ ... έχεις λευκή επιταγή και τα γαμάς όλα.

Μάθε όμως πρώτα τι παίζει στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό και πως είναι στημένο εδώ το παιχνίδι. Οι διαιρετικες τομές δεν είναι μεταξύ κομμάτων. Τα τέμνουν κάθετα. Οι εσωκομματικές σφαγές και υπονομεύσεις είναι περισσότερες. Αν δε δεις τα κόμματα και τις τάσεις τους συνδεδεμένα τόσο με τα ευρύτερα κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα, όσο και τους ξένους παράγοντες, δε βρίσκεις τίποτα και θα μένεις εγκλωβισμένος σε στείρες αντιλήψεις.
Προς το παρόν πάρε το ότι ο Καραμανλής ήταν ο μεγαλύτερος υπονομευτής των όποιον - δειλών άλλωστε και εκ των προτέρων καταδικασμένων- προσπαθειών για μια κάποια στοιχειώδη φιλελευθεροποίηση...
Άλλωστε από πρωθυπουργό που τον παρακολουθούσαν και " προστατευαν" οι.. .ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ( του καγκεμπίτη και σταλινικού πούτιν να μη ξεχνιόμαστε) δε μπορούσες να περιμένεις... φιλελεθυερισμό!

Έκανε και κάτι βέβαια. Έδωσε το λιμάνι στους κινέζους.
Οχι αδελφε, οταν εισαι η Δεξια, ΔΕΝ τα γαμας ολα, γιατι ο κοσμος ειναι κομπλεξικος.
Με το παραμικρο την εγκαταλειπει, επειδη ειναι η...δεξια.
Ετσι και το 1990 ειχε 47% και επιχειρησε τομες. Και ειδαμε τα αποτελεσματα.
Σε 3 χρονια ξαναγυρισαν τον ξεμωραμενο.
Το μονο κομμα που μπορει να τα γαμαει ολα και να μην τρεχει τιποτα, ή απλως "να φταινε ολοι" ειναι το ΠΑΣΟΚ.
Οταν κυβερναει η Δεξια, η λυση ειναι το ΠΑΣΟΚ.
Οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, η λυση ειναι ο κανενας.
Τα μαθαμε πια. Ας κυβερναει λοιπον το ΠΑΣΟΚ και με τις ευχες μου. Αφου και να βγει παλι η ΝΔ, μολις τολμησει να κανει κατι, ο κοσμος θα γυρισει στο ΠΑΣΟΚ. Αρα δεν εχει νοημα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι αδελφε, οταν εισαι η Δεξια, ΔΕΝ τα γαμας ολα, γιατι ο κοσμος ειναι κομπλεξικος.
Με το παραμικρο την εγκαταλειπει, επειδη ειναι η...δεξια.
Ετσι και το 1990 ειχε 47% και επιχειρησε τομες. Και ειδαμε τα αποτελεσματα.
Σε 3 χρονια ξαναγυρισαν τον ξεμωραμενο.
Το μονο κομμα που μπορει να τα γαμαει ολα και να μην τρεχει τιποτα, ή απλως "να φταινε ολοι" ειναι το ΠΑΣΟΚ.
Οταν κυβερναει η Δεξια, η λυση ειναι το ΠΑΣΟΚ.
Οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, η λυση ειναι ο κανενας.
Τα μαθαμε πια. Ας κυβερναει λοιπον το ΠΑΣΟΚ και με τις ευχες μου. Αφου και να βγει παλι η ΝΔ, μολις τολμησει να κανει κατι, ο κοσμος θα γυρισει στο ΠΑΣΟΚ. Αρα δεν εχει νοημα.

Υπεραπλουστεύεις. Ο λόγος δεν είναι ο " κόσμος" . Αλλά είναι βαθύτεροι κοινωνικοί λόγοι. Δεν υπάρχει εθνικη ανεξάρτητη ( από κράτος ή ξένους παράγοντες ) αστική τάξη στην Ελλάδα. Ούτως ώστε να εχει την πολιτική της έκφραση σε μια ισχυρή και υγιή δεξιά.  Αστική τάξη υπάρχει μεν , αλλά όχι εθνική και ανεξάρτητη . Είναι στενά συνδεδεμένη με το κράτος ή προσδεμένη με ξένα συμφέροντα. Αυτή που έχει κάποια εθνικά χαρακτηριστικά και είναι αποσυνδεδεμένη από ξένα συμφέροντα είναι ανίσχυρη. Αναγκάζεται να κάνει πολλούς συμβιβασμούς και να υπομένει πολλά πράγματα. Με τη σειρά τους λαμβάνουν κάποιες " παραχωρήσεις " από το κράτος που κάνει τα στραβά μάτια σε κάποια θέματα ( πρέπει να επιβιώσει ώστε και κάποιος να παράγει σε αυτή τη χώρα ).

Επομένως όπως είναι και η αστική τάξη εδώ, έτσι είναι και η δεξιά. Αδύναμη, ανίσχυρη δίχως χαρακτήρα και καταντά γλοιώδης να σέρνεται πίσω από τον καθένα και να άγεται. Δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Και αν ακόμη πάνε να γίνουν κάποιες τομές, από μερικούς αδαείς φιλελεύθερους, πάνε να εφαρμόσουν λάθος συνταγές, καθώς έχουν κάνει λάθος διάγνωση. Φυσικά τρώγονται σε χρόνο ντε τε.

Να στο πω με δυο λόγια. Η ΝΔ ποτέ δεν επιχείρησε να γίνει " Νέα Δημοκρατία" Ήθελε απλά να γίνει ένα ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάχει σε αυτή τη χώρα η κοινωινκή βάση για να υπάρξει μια " Νέα Δημοκρατία" αν καταλαβείνεις τι θέλω να πω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Υπεραπλουστεύεις. Ο λόγος δεν είναι ο " κόσμος" . Αλλά είναι βαθύτεροι κοινωνικοί λόγοι. Δεν υπάρχει εθνικη ανεξάρτητη ( από κράτος ή ξένους παράγοντες ) αστική τάξη στην Ελλάδα. Ούτως ώστε να εχει την πολιτική της έκφραση σε μια ισχυρή και υγιή δεξιά.  Αστική τάξη υπάρχει μεν , αλλά όχι εθνική και ανεξάρτητη . Είναι στενά συνδεδεμένη με το κράτος ή προσδεμένη με ξένα συμφέροντα. Αυτή που έχει κάποια εθνικά χαρακτηριστικά και είναι αποσυνδεδεμένη από ξένα συμφέροντα είναι ανίσχυρη. Αναγκάζεται να κάνει πολλούς συμβιβασμούς και να υπομένει πολλά πράγματα. Με τη σειρά τους λαμβάνουν κάποιες " παραχωρήσεις " από το κράτος που κάνει τα στραβά μάτια σε κάποια θέματα ( πρέπει να επιβιώσει ώστε και κάποιος να παράγει σε αυτή τη χώρα ).

Επομένως όπως είναι και η αστική τάξη εδώ, έτσι είναι και η δεξιά. Αδύναμη, ανίσχυρη δίχως χαρακτήρα και καταντά γλοιώδης να σέρνεται πίσω από τον καθένα και να άγεται. Δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Και αν ακόμη πάνε να γίνουν κάποιες τομές, από μερικούς αδαείς φιλελεύθερους, πάνε να εφαρμόσουν λάθος συνταγές, καθώς έχουν κάνει λάθος διάγνωση. Φυσικά τρώγονται σε χρόνο ντε τε.

Να στο πω με δυο λόγια. Η ΝΔ ποτέ δεν επιχείρησε να γίνει " Νέα Δημοκρατία" Ήθελε απλά να γίνει ένα ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάχει σε αυτή τη χώρα η κοινωινκή βάση για να υπάρξει μια " Νέα Δημοκρατία" αν καταλαβείνεις τι θέλω να πω...
Καταλαβαινω. Απολυτα.
Το θεμα ειναι οτι πρεπει και ο κοσμος να καταλαβει οτι αυτο που πραγματικα χρειαζεται ο τοπος ειναι μια σοβαρη δεξια.
Και να παψει να στηριζει αριστερες πομφολυγες και ασαφη λαικιστικα ιδεολογηματα.
Ισως τοτε πραγματι εχουμε μια ελπιδα.
Εννοειται οτι ακομη και μεχρι σημερα, η ΝΔ δεν δειχνει τετοια σημαδια στροφης στη σοβαροτητα. Απο εκει ομως θα βρεθει καποια στιγμη η λυση κατα τη γνωμη μου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καταλαβαινω. Απολυτα.
Το θεμα ειναι οτι πρεπει και ο κοσμος να καταλαβει οτι αυτο που πραγματικα χρειαζεται ο τοπος ειναι μια σοβαρη δεξια.
Και να παψει να στηριζει αριστερες πομφολυγες και ασαφη λαικιστικα ιδεολογηματα.
Εννοειται οτι ακομη και μεχρι σημερα, η ΝΔ δεν δειχνει τετοια σημαδια στροφης στη σοβαροτητα. Απο εκει ομως θα βρεθει καποια στιγμη η λυση κατα τη γνωμη μου.

Δε μπορείς να περιμένεις να  " καταλάβει ο κόσμος" ( γιαί άραγε δε " καταλάβαινε " τόσο καιρό? Τώρα θα του ρθει καμιά επιφοίτηση? ) όπως δε μπορείς να ερμηνεύεις μια πολιτική στάση από την "πολιτική βούληση" ( που είναι ταυτολογία. Αυτό λέμε , πως προκύπτει αυτή η πολιτική βούληση? ).

Το θέμα είναι ο " κόσμος" ( που δεν είναι ένας χυλός ομοιόμορφος, όλοι το ίδιο αλλά αποτελείται από πολλά τμήματα και συμφέροντα πολλές φορές σκληρά αλληλοσυγκρουόμενα) να καταστεί συμφέρον του να επέλθει η " σοβαρή δεξιά"  ή οτιδήποτε άλλο. Και να έχει και την αντίστοιχη επιρροή.

Απλά η ΝΔ ήταν πάντα ένα εξάρτημα όλου αυτού του οικοδομήματος . Σε αγαστή σύμπνοια με το ΠΑΣΟΚ. Φυσικά όχι από την οπτική γωνία του κομματόσκυλου που περιμένει διορισμό . Αλλά από την οπτική γωνία κάποιου που θέλει να δει τι εστι και πως είναι δομημένο το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η κοινωνία και δεν αρκείται σε ταυτολογίες του τύπου " το τάδε δεν έγινε επειδή δεν υπήρχε η πολιτική βούληση (!) " Λες και εξαρτάται μια πολιτική από το πως ξύπνησε ο καραμανλής ή ο παπανδρέου ή ο σουφλιάς ή ο μανώλης.

Στου ίδιου τύπου βλακείες συγκαταλέγονται και αυτά περί " βλάκα " ΓΑΠ. Ο ίδιος ο ΓΑΠ προφανέστατα θέλει να διαρρέονται τέτοια. Έτσι συσκοτίζονται οι πολιτικοί συσχετισμοί και συγκρούσεις πίσω από όλα αυτά, κανείς δε ψάχνει να δει τι συμβαίνει και όλα ερμηνεύονται με βάση το ότι ο ΓΑΠ είναι "βλάκας".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτη την ντροπη ο ελληνικος λαος ποτέ δεν θα την ξεπλυνει αρκετα.

ούτε η Δεξιά τα μεγάλα ξεπουλήματα του τόπου και της πατρίδας σε μεγάλες κρίσεις.

πρόχειρα επίσης.
η Δεξιά κατά βάση στηρίζεται στην ολιγαρχία των ολίγων και της μεγαλοαστικής τάξης.

Δεξιά μπορεί να υπάρξει μόνο ως εκμετάλλευση του αδυνάμου απο τον ισχυρό είτε οικονομικά, ειτε γεωπολιτικά όπως λχ δεξιά είναι η ιμπεριαλιστική πολιτική της Αμερικής στον υπόλοιπο κόσμο.
Είναι λογικό δλδ στην Αμερική ο Αμερικανός να είναι φύσει και θέσει δεξιός.
Στην Ελλάδα είναι παρά φύσει δεξιός ένας κακομοιρης μισθωτός ή συνταξιούχος ή μικροαστός.
θα μου πεις ο πούστης δεν ντρέπεται να είναι πούστης αλλά καμαρώνει που δεν είναι άντρας.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Στην Ελλάδα είναι παρά φύσει δεξιός ένας κακομοιρης μισθωτός ή συνταξιούχος ή μικροαστός.
θα μου πεις ο πούστης δεν ντρέπεται να είναι πούστης αλλά καμαρώνει που δεν είναι άντρας.
γουστάρει όμως  :knockinb: και φαντασιώσεις περί εθνικού κράτους  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.361
Πόντοι
22.785
ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ Η ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δυσκολεύθηκα, αλλά τώρα είμαι πλέον σίγουρος.

Μιλάμε για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ του bourdela.com.
μπα....
μπορεί να είμαι ο δεύτερος μεγαλύτερος
αλλά ο πρώτος είσαι προ πολλού
μάλλον όχι, το αλλάζω
μαλάκας δεν είσαι
σκουλήκι είσαι που τρέφεσαι από πτώματα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν μου φταιει κανενα βαθυ καθεστως, ο κοσμος μού φταιει, που αντι να βαλει πλατη, χαλαγε το συμπαν σε καθε προσπαθεια αναδιαρθρωσης.
Ο κοσμος που ψοφοδεως επειδη του ειπε οτι θα παγωσει τους μισθους, εδωσε 11 μοναδες διαφορα σε αυτον που εταξε αυξησουλες 2%.
Αυτη την ντροπη ο ελληνικος λαος ποτέ δεν θα την ξεπλυνει αρκετα.
θα συμφωνούσα μαζί σου αν η ΝΔ είχε κάνει αυτά που έλεγε
ούτε αυτή τα έκανε. Άλλα πριν άλλα μετά
ευθύνη υπουργών; μα σε παρακαλώ....δεν τα πιάνουμε αυτά τα πράγματα
δημόσιο;; μα σε παρακαλώ...τους δικούς μας τους αγγίζουμε;
συνδικαλισμός; μα σε παρακαλώ, αφήστε να γαμάει τον κόσμο και τη χώρα
επενδύσεις; τι είναι αυτό;

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ
Με τέτοια κατακραυγη που έφυγε το ΠΑΣΟΚ για τις προηγούμενες ρεμούλες (αν μέσω Ολυμπιακών, μην το ξεχνάμε, άνθιση της χώρας - στο ζενίθ) η ΝΔ έπρεπε να είχε γαμήσει τα πάντα...να είχε κάνει τομές. Τομές που συζητάμε τώρα πως δεν γίνονται ακόμα και φωνάζουμε

Θα τις κάνει τώρα ;;
πλάκα κάνεις;;

την καρεκλίτσα μόνο να έχουμε
οκ, εσύ μπορεί να είσαι εγγεγραμμένος και να χαίρεσαι προνόμια
οκ, δικαιολογείσαι, αλλά αν είσαι σε αυτούς (όπως και ο Βολταίρος) δεν γαμιέσαι λέω εγώ
αν δεν είσαι, καιρός να βγάλεις την τσίμπλα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.361
Πόντοι
22.785
μπα....
μάλλον όχι, το αλλάζω
μαλάκας δεν είσαι

ΜΗ ΘΟΡΥΒΗΣΘΑΙ λατρεμένοι μου φίλοι .......
[size=32pt]
Ό μεγαλύτερος μαλάκας τού sait είμαι έγώ........[/size]

Πρός τί ή διαμαχη !!!!!! :think: :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι σου εκανε σε απηγαγε; :think:
ο τρόπος που σκέφτεσαι....σόρρυ...ξέχασα, δεν σκέφτεσαι
Εγω προσωπικα οτι ψηφιζω σε καθε εκλογες.ΤΙΠΟΤΑ.ειμαι τυχερος γιατι σαν ναυτικος,καλυπτομαι.
δεν πειράζει
άλλωστε οικογένεια δεν έχεις, φίλους δεν έχεις, εαυτούλης
κόσμος γύρω σου κανείς - μόνο θάλασσα
κι εγώ απείχα στις προηγούμενες εκλογές λόγω απογοήτευσης
δεν είδα να άλλαξε κάτι προς το καλύτερο που απείχα. Προς το χειρότερο όμως είδα
οπότε τώρα πια δεν απέχω

αλλά τώρα πια δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στο πανηγυράκι. τώρα τίθεται θέμα να αλλάξουν όλα ριζικά πια. το να σκεφτείς και να αποκτήσεις γνώμη το ξέρω πως είναι δύσκολο για σένα, αλλά προσπάθησε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπεραπλουστεύεις. Ο λόγος δεν είναι ο " κόσμος" . Αλλά είναι βαθύτεροι κοινωνικοί λόγοι. Δεν υπάρχει εθνικη ανεξάρτητη ( από κράτος ή ξένους παράγοντες ) αστική τάξη στην Ελλάδα. Ούτως ώστε να εχει την πολιτική της έκφραση σε μια ισχυρή και υγιή δεξιά.  Αστική τάξη υπάρχει μεν , αλλά όχι εθνική και ανεξάρτητη . Είναι στενά συνδεδεμένη με το κράτος ή προσδεμένη με ξένα συμφέροντα. Αυτή που έχει κάποια εθνικά χαρακτηριστικά και είναι αποσυνδεδεμένη από ξένα συμφέροντα είναι ανίσχυρη. Αναγκάζεται να κάνει πολλούς συμβιβασμούς και να υπομένει πολλά πράγματα. Με τη σειρά τους λαμβάνουν κάποιες " παραχωρήσεις " από το κράτος που κάνει τα στραβά μάτια σε κάποια θέματα ( πρέπει να επιβιώσει ώστε και κάποιος να παράγει σε αυτή τη χώρα ).

ποτέ δεν είναι θέμα κόμματος
πάντα θέμα ηγέτη είναι

και από ηγέτες στην Ελλάδα ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
πήξαμε
όλα τα τέκνα οικογενειών και οι μπέτλερ τους έχουνε γίνει ηγέτες
όχι για τους άλλους, για την πάρτη τους φυσικά

ένας γαμημένος ΗΓΕΤΗΣ ρε πούστη μου
όχι λαοπλάνος, όχι επικοινωνιολόγος. Όχι φανφάρας. ΗΓΕΤΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ τομές (όχι τις λέει και μετά δεν κάνει τίποτα)
που προχωράει το δρόμο του (όχι αυτόν που του λένε οι άλλοι). ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - όχι που ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους

ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ: ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. Και όχι να το πει, αλλά να μην το ξανακάνει και να το διορθώσει!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ποτέ δεν είναι θέμα κόμματος
πάντα θέμα ηγέτη είναι

και από ηγέτες στην Ελλάδα ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
πήξαμε
όλα τα τέκνα οικογενειών και οι μπέτλερ τους έχουνε γίνει ηγέτες
όχι για τους άλλους, για την πάρτη τους φυσικά

ένας γαμημένος ΗΓΕΤΗΣ ρε πούστη μου
όχι λαοπλάνος, όχι επικοινωνιολόγος. Όχι φανφάρας. ΗΓΕΤΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ τομές (όχι τις λέει και μετά δεν κάνει τίποτα)
που προχωράει το δρόμο του (όχι αυτόν που του λένε οι άλλοι). ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - όχι που ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους

ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ: ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. Και όχι να το πει, αλλά να μην το ξανακάνει και να το διορθώσει!
τη τελευταία φορά που ακούσαμε για 'ηγέτη' χάσαμε τη μισή κύπρο
την προηγούμενη τη μικρασία
οι 'ηγέτες' απλά διαφοροποιούνται στο ότι είναι καλύτεροι στο δούλεμα
ο τελευταίος πραγματικός έλληνας ηγέτης ήταν προ χριστού

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταλαβαινω. Απολυτα.
σε πόσα τέρμινα;;;
γιατί οι μέρες μας τελειώσανε
άμα ξεκολήσεις λιγάκι από το κόμμα και αντιληφθείς πως χρειάζεσαι κάποιον να βαράει τη γροθιά και να κάνει το σωστό...τότε τα ξαναλέμε
ποιος έχει δουλέψει από αυτούς μωρέ να ξέρει τι πρέπει να γίνει;

ούτε περίπτερο για μια μέρα δεν θα τους άφηνε κανείς να δουλέψουνε...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπα....
μάλλον όχι, το αλλάζω
μαλάκας δεν είσαι

:2funny: :2funny:  :2funny:

Τίποτα δεν είναι τυχαίο  :uglystupid:
 :uglystupid: η ΣΑΒΡΑ ειναι Πτωματοφαγος και ζει στο βούρκα και στις λασπες

και ειναι και ΠΡΑΣΙΝΗ (ανάλογα το περιβάλλον) :uglystupid:

Lumphini%2Betc%2BApril%2B30th%2B015.JPG

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τη τελευταία φορά που ακούσαμε για 'ηγέτη' χάσαμε τη μισή κύπρο
την προηγούμενη τη μικρασία
οι 'ηγέτες' απλά διαφοροποιούνται στο ότι είναι καλύτεροι στο δούλεμα
ο τελευταίος πραγματικός έλληνας ηγέτης ήταν προ χριστού
ο ορισμός του ηγέτη δεν δίνεται από τον ίδιο
δίνεται από τις πράξεις του
όπως είπα και προηγουμένως ο ηγέτης παραδειγματίζει με τις πράξεις του
μην αρχίσουμε τώρα συζήτηση περί τύπων ηγέτη
είναι άλλωστε ουτοπικό με τους πολιτικούς που έχουμε

τον Μάνο που είπα τον βλέπω ως ένα συναινετικό "ηγέτη". Ξέρει τι πρέπει να κάνει, πώς να το κάνει, αλλά δεν είναι "λαοπλάνος", δεν παρασύρει τον κόσμο. Μπορεί να κάνω λάθος, είμαι πρόθυμος να το συζητήσω, αλλά δεν δέχομαι επουδενί να μιλάω με κομματόσκυλα και συνδικαλιστές που προσπαθούν να με πείσουν πως το σύστημα πρέπει να παραμείνει για να είναι αυτοί καλά και όλος ο κόσμος στο καυλί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Ενβέρ Χότζα αύτός ήτο ήγέτης !!!!!!

www.imagerous.com/] [/URL]
να σου πω...εσύ δεν αρχίζεις εκεί στους πρώην συναδέλφους σου να συζητάς λιγάκι να βάλουν κανά άρμα στο σύνταγμα; για καμιά εβδομάδα, μέχρι να τα πιάσουμε όλα τα πιθήκια που βρίσκονται στο κτίριο

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Καταλαβαινω. Απολυτα.
τυπου σαρκοζι ασ πουμε?? :think: :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom