Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.365
Πόντοι
22.785
να σου πω...εσύ δεν αρχίζεις εκεί στους πρώην συναδέλφους σου να συζητάς λιγάκι να βάλουν κανά άρμα στο σύνταγμα; για καμιά εβδομάδα, μέχρι να τα πιάσουμε όλα τα πιθήκια που βρίσκονται στο κτίριο

Ακου λοιπόν ... ένα βράδυ οίδοποιούν άπό τήν ΜΥΚ στίς 8+15 ότι
στή φρεγάτα Έλλη θά γίνη άσκηση μονίμων άξιωματικών .... άποτελουμένη
άπό 8 άτομα .

Παρόλο λοιπόν ότι είχανε είδοποιηθή οί πάντες έπάνω στή φρεγάτα
στίς 4+15 τά ξημερώματα είχανε δέση πισθάγκωνα μέ τάιρ άπ 232 άτομα !!!!!

Τά σέβη μου ......

υ΄γ Ή Φρεγάτα ήτο έν πλώ μέ πορεία πρός Σούδα !!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.365
Πόντοι
22.785
Δόθηκε το «πράσινο φως» από ΔΝΤ για την 5η δόση 3,2 δις. ευρώ προς Ελλάδα

Την οριστική έγκρισή του έδωσε σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την αποδέσμευση της πέμπτης δόσης του δανείου του στην Ελλάδα, ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ούτε η Δεξιά τα μεγάλα ξεπουλήματα του τόπου και της πατρίδας σε μεγάλες κρίσεις.

πρόχειρα επίσης.
η Δεξιά κατά βάση στηρίζεται στην ολιγαρχία των ολίγων και της μεγαλοαστικής τάξης.

Όταν ως χώρα δεν έχεις δική σου εθνική αστική τάξη, λογικό είναι να εκπροσωπούν τότε οι δεξιοί ( και τα άλλα κόμματα ) τις αστικές τάξεις... άλλων χωρών.

Ας θυμόμαστε πάντα ότι στην αγία αυτή χώρα των πελασγών τα πρώτα κόμματα ήταν το αγγλικό , το ρωσικό και το γαλλικό. Και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν μετεξελίξεις τους, η γενεαλογία είναι ίδια, τα ονόματα άλλαξαν.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πωπω... παραγωγή δε βλέπουμε... μονο εισαγωγες και εισαγωγές... Τι περιμένεις απο μια χωρα που ζει απο το δημόσιο μονο. Επιδοτησεις κ.λπ...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ο ορισμός του ηγέτη δεν δίνεται από τον ίδιο
δίνεται από τις πράξεις του
όπως είπα και προηγουμένως ο ηγέτης παραδειγματίζει με τις πράξεις του
μην αρχίσουμε τώρα συζήτηση περί τύπων ηγέτη
είναι άλλωστε ουτοπικό με τους πολιτικούς που έχουμε

τον Μάνο που είπα τον βλέπω ως ένα συναινετικό "ηγέτη". Ξέρει τι πρέπει να κάνει, πώς να το κάνει, αλλά δεν είναι "λαοπλάνος", δεν παρασύρει τον κόσμο. Μπορεί να κάνω λάθος, είμαι πρόθυμος να το συζητήσω, αλλά δεν δέχομαι επουδενί να μιλάω με κομματόσκυλα και συνδικαλιστές που προσπαθούν να με πείσουν πως το σύστημα πρέπει να παραμείνει για να είναι αυτοί καλά και όλος ο κόσμος στο καυλί.

O Μάνος μιλάει λογικά και φαίνεται να γνωρίζει τη ριζα των κακών για το χαλι του Δημοσίου.
Όμως πώς περιμένεις από καποιον άνθρωπο, κοντά στο βιολογικό του τέλος, να δείξει το σθένος, την πυγμή και την πρωτοβουλία, που δεν έδειξε στα χρόνια της νιότης και της ακμής του ;
Ηταν ένας υπουργός στο παρελθόν, όπως κι οι άλλοι, σωστα ;
Δλδ πάντα εκανε ότι έλεγε ο αρχηγός του ( ενω πχ ο Σαμαρας πάτησε πόδι και σηκωσε μπαιρακι για τα πιστευω του, ασχετα αν κανεις συμφωνει μαζι του ή οχι) , επί των ημερων του αυξηθηκε το Δημόσιο χρέος και γενικά ήταν συμβατικός πολιτευτής. Αργοτερα βεβαια, ανεξαρτητοποιηθηκε, αλλα δεν εδειξε κανενα χαρισμα.
Οι χαιρεκακοι λενε ότι την ιδιωτική του επιχειρηση (η Αλατινη, νομίζω)  την ειχε ριξει εξω.
Αργοτερα πάλι, πρεπει να εβγαλε χοντρο χρημα με το Χρηματιστηριο.

Δεν ξερω. Θεωρω ότι ειναι συμπαθης άνθρωπος, αλλά δε νομίζω ότι μπορει να ηγηθεί και να φερει σε περας καποια δυσκολη υποθεση.

Και μια κι αρχισατε να πετάτε ονόματα θα πω κι εγω ενα, ετσι για να αναψουν τα αιματα !  :cheesy:

Θα ελεγα το Φωτη τον Κουβελη, που συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά για λόγους αναλογους με του Μάνου, δε θεωρώ ότι μπορει να κανει κατι.

Ψηφίστε λοιπόν Τσίπρα, μονοκούκι !

Είναι νέος, ευφυής και δειχνει να απογαλακτίζεται από τις ...θεούσες του Σύριζα (Αλαβανος κτλ).
Όποιος νομίζει ότι θα βγει ο cool Αλέξης και θα γίνουμε Σοβιετία, κάνει λάθος.
Ελπιζουμε απλα σαν νεος άνθρωπος να δειξει λιγο φιλότιμο για τη χωρα του και να αλλάξει πορεία στη χώρα.

Για οποιον αρχισει να σκιζει τα ιματια του γι αυτην την προταση θα συμπληρωσω τα εξης :
- η Ελλάδα είναι αμερικάνικο προτεκτοράτο, του οποίου η επικαρπία αυτο το διαστημα παει να μεταβιβαστει στην ΕΕ. Κανεις Αλέξης δε θα μας κανει Κινα, ΕΣΣΔ ή Αλβανία (παρεπιμπτόντως έχουμε γινει ηδη Αλβανία...).

- ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με ισχυρες αυτονομιες, τα εκαναν πουτανα όλα αυτα τα χρόνια : με 3 ηγετες το Πασοκ και με 2 ηγετες η ΝΔ (ενταξει ο ψηλός ειχε οριακη αυτονομια). Συνεπώς δε βλέπω για ποιο λόγο θα πρέπει να ξαναεμπιστευθούμε το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ στο άμεσο μελλον. Δλδ, πχ ο Σαμαράς, το ιδιο σαπιο σαρκιο της ΝΔ δεν θα εχει πάλι στην πλάτη του ;

- Αρχίστε να ψηφιζετε κόμματα που δεν έχουν πάρει την εξουσία ! Στην αναγκη, φτιάξτε νεα κομματα, σε περίπτωση που δεν σας καλυπτουν τα υπάρχοντα. Διωξτε με την ψηφο σας , ετσι, ολο το παλιο κομματικο κατεστημενο και τα λαμογια.

- Μην ψηφισετε ΛΑΟΣ (λυπάμαι, αλλά ο Καρατζαφερης, θεωρω, ότι είναι επικινδυνος κι οι βουλευτες του, στη μεγαλη τους πλειοψηφία - γραφικοί ! )

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει εθνικη ανεξάρτητη  αστική τάξη στην Ελλάδα. Ούτως ώστε να εχει την πολιτική της έκφραση σε μια ισχυρή και υγιή δεξιά.  Αστική τάξη υπάρχει μεν , αλλά όχι εθνική και ανεξάρτητη .

Γιατί υπάρχει προλεταριάτο ;;;;;;;;
Γιατί αν υπήρχε , θα είχε πιάσει η αριστερά
και δεν θα ήταν τσίρκο για κρετίνους και ΑΜΕΑ με βαριές εγκεφαλικές βλάβες,
όπως ήταν εξαρχής του "ελληνικό" κομμουνιστικό κόμμα,
που ιδρύθηκε από τον Αβραάμ Μπεναρόγια και το Σιμόν Κοέν ...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
- Μην ψηφισετε ΛΑΟΣ ΚΚΕ (λυπάμαι, αλλά ο Καρατζαφερης η Αλέκα, θεωρω, ότι είναι επικινδυνος έχει μείνει στο 19ο αιώνα κι οι βουλευτες του, στη μεγαλη τους πλειοψηφία - γραφικοί ! )

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Χαχαχα, τύπε μου κοντά είσαι ! Δεν εχεις και πολύ άδικο !

Επισκέπτης
O Hirayama μας δίνει συμβουλές,
πως να γίνουμε αρεστοί στον μέσο χασικλή θαυμαστή του Κουφοντίνα
που κινείται αποκλειστικώς εντός του παρακράτους των Εξαρχείων.

Hirayama να κάψουμε και κανένα περιπολικό ;;;
Και σε περίπτωση συλλήψεως να ακολουθήσουμε τις νομικές συμβουλές που δίνει
το Athens.Indymedia για παρόμοιες καταστάσεις ;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί υπάρχει προλεταριάτο ;;;;;;;;
Γιατί αν υπήρχε , θα είχε πιάσει η αριστερά
και δεν θα ήταν τσίρκο για κρετίνους και ΑΜΕΑ με βαριές εγκεφαλικές βλάβες,
όπως ήταν εξαρχής του "ελληνικό" κομμουνιστικό κόμμα,
που ιδρύθηκε από τον Αβραάμ Μπεναρόγια και το Σιμόν Κοέν ...

Βεβαίως και υπάρχει. Μη ξεχνάς ότι ο όρος "προλετάριος" δεν είναι ούτε κομμουνιστικός, ούτε τον επινόησε ο Μαρξ.Στην αρχαία Ρώμη υπήρχε. Προλετάριος είναι αυτός που βρίσκεται στην κατώτατη βαθμίδα της παραγωγικής κλίμακας και είναι ο δίχως ιδιόκτητα μέσα παραγωγής. Αυτός που μόνη του περιουσία για να βγάλει τον επιούσιο έχει το τομάρι του. Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα σαφώς.
Άλλο τώρα αν και γιατί θα έπρεπε να είχαν το ΚΚΕ ( ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ κλπ κλπ ) ως " φωτισμένη ηγεσία" ...

Επισκέπτης
Προλετάριος είναι αυτός που βρίσκεται στην κατώτατη βαθμίδα της παραγωγικής κλίμακας και είναι ο δίχως ιδιόκτητα μέσα παραγωγής. Αυτός που μόνη του περιουσία για να βγάλει τον επιούσιο έχει το τομάρι του. Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα σαφώς.

Για να είναι προλετάριοι,
πρέπει να μην έχουν και καμία ιδιοκτησία
και κανένα άλλο εισόδημα , πέραν της αμοιβής της εργασίας τους.
Στην ελλάδα σπιτάκια , χωραφάκια, καταθέσεις μπαμπάδων , παππούδων , νοίκια,
μεγάλο ποσοστό ελλήνων κάτι είχε
και δεν εξαρτούνταν αποκλειστικά από την εργασία του.
Τουλάχιστον είχε στέγη και μένοντας άνεργοι ,
δεν θα έβγαιναν στον δρόμο τον 1ο μήνα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να είναι προλετάριοι,
πρέπει να μην έχουν και καμία ιδιοκτησία
και κανένα άλλο εισόδημα , πέραν της αμοιβής της εργασίας τους.
Στην ελλάδα σπιτάκια , χωραφάκια, καταθέσεις μπαμπάδων , παππούδων , νοίκια,
μεγάλο ποσοστό ελλήνων κάτι είχε
και δεν εξαρτούνταν αποκλειστικά από την εργασία του.
Τουλάχιστον είχε στέγη και μένοντας άνεργοι ,
δεν θα έβγαιναν στον δρόμο τον 1ο μήνα.

Εμ, λίγοι νονίζεις είναι αυτοί? Στη σημερινή εποχή πάντως είναι πάρα πολλοί. Προλεταριοποίηση υπάρχει, δλδ αποστέρηση μέσων συντήρησης. Και χωρίς να συνοδεύεται και από αξιόλογη κεφαλαιακή συσσώρευση. Όλα αυτά επειδή η Ελλάδα είναι ένα μέρος, ένα γρανάζι του μηχανισμού κεφαλαιακής συσσώρευσης άλλων ισχυρότερων χωρών.  Πάντως βιομηχανική εργατική τάξη στην Ελλάδα όντως δεν υπήρξε. Ούτε αριστερά σοβαρή υπήρξε, εφόσον δεν υπήρξε και σοβαρή δεξιά.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
O Hirayama μας δίνει συμβουλές,
πως να γίνουμε αρεστοί στον μέσο χασικλή θαυμαστή του Κουφοντίνα
που κινείται αποκλειστικώς εντός του παρακράτους των Εξαρχείων.

Hirayama να κάψουμε και κανένα περιπολικό ;;;
Και σε περίπτωση συλλήψεως να ακολουθήσουμε τις νομικές συμβουλές που δίνει
το Athens.Indymedia για παρόμοιες καταστάσεις ;;;;

Έλα τύπε μου, σε περιμενα να γραψεις χειρότερα ! Χαχαχα !

Δε μου λες, τοσα χρόνια που σε κυβερνανε οι κουστουματοι τι καταλαβες ;
Εσυ δεν ελεγες να παρουμε τα γκανια και να βγουμε στο δρόμο ;

Ψήφισε τον cool Αλέξη και μη μασας με τα Εξάρχεια και τους αναρχοάπλυτους.
Μια χαρά θα τα βρούμε μαζί τους : 2 Stayer τρίφυλο και 1000 στρέματα κάπου στην ελληνική επικράτεια, μαζί με τους Λαθρομετανάστες (μεχρι να τους επαναπατρισουμε στις χωρες τους) να ζήσουν την ιδανική Πολιτεία-την Ουτοπία τους.
Από το να τους εχεις ολη μερα μες στο κεντρο και να παιζεις κρυφτούλι μαζί τους, είναι καλύτερα να τους φτιάξεις το τέλειο κοινόβιο !
(Επειτα, τυπε μου, μην ξεχνας ότι με τον ...κομμουνισμό γαμάμε καλύτερα, όπως έδειξε κι εγκυρη έρευνα του παροντος φορουμ)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έλα τύπε μου, σε περιμενα να γραψεις χειρότερα ! Χαχαχα !

Δε μου λες, τοσα χρόνια που σε κυβερνανε οι κουστουματοι τι καταλαβες ;
Εσυ δεν ελεγες να παρουμε τα γκανια και να βγουμε στο δρόμο ;

Ψήφισε τον cool Αλέξη και μη μασας με τα Εξάρχεια και τους αναρχοάπλυτους.
Μια χαρά θα τα βρούμε μαζί τους : 2 Stayer τρίφυλο και 1000 στρέματα κάπου στην ελληνική επικράτεια, μαζί με τους Λαθρομετανάστες (μεχρι να τους επαναπατρισουμε στις χωρες τους) να ζήσουν την ιδανική Πολιτεία-την Ουτοπία τους.
Από το να τους εχεις ολη μερα μες στο κεντρο και να παιζεις κρυφτούλι μαζί τους, είναι καλύτερα να τους φτιάξεις το τέλειο κοινόβιο !
(Επειτα, τυπε μου μην ξεχνας ότι με τον ...κομμουνισμό γαμάμε καλύτερα, όπως έδειξε κι εγκυρη έρευνα το παροντος φορουμ)

Mπορούμε και να τα εξάγουμε! Χωρίς πλάκα ο Τσίπρας εμφανίζεται ο πιο νορμάλ από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Το θέμα είναι τι θα κάνει ως κυβέρνηση?

Πάντως απορώ γιατί ο λάκης είναι τόσο σφοδρά αντι-κομμουνιστής. Όλα τα ιδανικά τις άκρας δεξιάς ( ισχυρός στρατός, ισχυρή αστυνομία, έξω οι ξένοι) έχουν πραγματωθεί στις " λαικές δημοκρατίες" !! ΚΚΕ δαγκωτό έπρεπε να ψήφιζε!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Mπορούμε και να τα εξάγουμε! Χωρίς πλάκα ο Τσίπρας εμφανίζεται ο πιο νορμάλ από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Το θέμα είναι τι θα κάνει ως κυβέρνηση?

Πάντως απορώ γιατί ο λάκης είναι τόσο σφοδρά αντι-κομμουνιστής. Όλα τα ιδανικά τις άκρας δεξιάς ( ισχυρός στρατός, ισχυρή αστυνομία, έξω οι ξένοι) έχουν πραγματωθεί στις " λαικές δημοκρατίες" !! ΚΚΕ δαγκωτό έπρεπε να ψήφιζε!

Αρχηγε, μην περιμένεις θαυματα από τον Τσίπρα !
Αλλά όχι και το ξεπούλημα του Μπατσοκ !

Να ακυρώσει το ξεπούλημα της δημοσιας περιουσίας, να υποστηρίξει λιγο τα δημοσια αγαθα (υγεια, παιδεία κτλ) και τα αδυνατα κοινωνικά στρωματα και να φτιάξει μια φορολογία με αναπτυξιακη προοπτική.
Αν δε μπορεί να τα βρει σε αυτα με τους Ευρωπαίους (που θα τα βρει σίγουρα, γιατι οι τυποι ξερουν πολυ καλα τι παιζεται, απλα τωρα μας βρηκαν μποσικους κι ειπαν να μας τα παρουν ολα ), ας βαρεσει μια χρεοκοπία κι ας γυρισουμε στη δραχμη !

Εγώ στη λαικη καθε μερα ακουω τον κόσμο να αναπολει τη δραχμούλα και να ζηταει διαγραφη του χρεους. Οι μόνοι που κραζουν το αντιθετο, ειναι τα κορακια οι καθεστωτικοι δημοσιογραφοι με τα μον μπλαν και τις βιλες κι οι λαδωμενοι βουλευτες της Ζιμενς !
Δε σου λεει κάτι αυτό ;;;

Επισκέπτης
  Όλα τα ιδανικά τις άκρας δεξιάς ( ισχυρός στρατός, ισχυρή αστυνομία, έξω οι ξένοι) έχουν πραγματωθεί στις " λαικές δημοκρατίες" !! ΚΚΕ δαγκωτό έπρεπε να ψήφιζε!

Στην Ισπανία (ξέρεις πότε)
δεν είχαν πραγματωθεί ;;

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μιλαμε για πολυ αρρωστεια στην κεφαλα του ελληνα,εχει ριζωσει μεσα για τα καλα..δεν υπαρχει αντιβιωση με τιποτα...αλλος λεει μανο,αλλος τσιπρα,οι κλασικοι νου δου ,πασοκ ,παπαρηγα...κανας δημαρας,οικολογοι κτλ...κι ετσι σκεφτεται και το συνολο ...ο,τι τους πασαρουν στηνουν κωλο και το δεχονται..περαστικα ελληναραδες...και στην τουρκια ακομα πεταξαν εξω πριν λιγα χρονια ολα τα κομματα της βουλης..στην πορτογαλια,εγινε συναινεση τωρα στα δυσκολα..εδω κολλημενοι στο να μας σωσουν αυτοι που μας φεραν εδω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αρχηγε, μην περιμένεις θαυματα από τον Τσίπρα !
Αλλά όχι και το ξεπούλημα του Μπατσοκ !

Να ακυρώσει το ξεπούλημα της δημοσιας περιουσίας, να υποστηρίξει λιγο τα δημοσια αγαθα (υγεια, παιδεία κτλ) και τα αδυνατα κοινωνικά στρωματα και να φτιάξει μια φορολογία με αναπτυξιακη προοπτική.
Αν δε μπορεί να τα βρει σε αυτα με τους Ευρωπαίους (που θα τα βρει σίγουρα, γιατι οι τυποι ξερουν πολυ καλα τι παιζεται, απλα τωρα μας βρηκαν μποσικους κι ειπαν να μας τα παρουν ολα ), ας βαρεσει μια χρεοκοπία κι ας γυρισουμε στη δραχμη !

Εγώ στη λαικη καθε μερα ακουω τον κόσμο να αναπολει τη δραχμούλα και να ζηταει διαγραφη του χρεους. Οι μόνοι που κραζουν το αντιθετο, ειναι τα κορακια οι καθεστωτικοι δημοσιογραφοι με τα μον μπλαν και τις βιλες κι οι λαδωμενοι βουλευτες της Ζιμενς !
Δε σου λεει κάτι αυτό ;;;

Ντάξει εγώ μαζί σου είμαι. Και άντε για λιγο ρεαλισμό λέω " τσιπρα" . Αλλιώς είμαι πιο ριζοσπαστικών λύσεων

Επισκέπτης
ε ντάξει εσύ μου λες μια χώρα, εγώ σου λέω τόσες!

Σου έχω κι άλλες.
Χιλή του Πινοσέτ , Πορτογαλία του Σαλαζάρ , Ρουμανία Αντονέσκου, Ιταλία Μουσολίνι ...
Κερασάκι στην Τούρτα το ξεσκαρτάρισμα στην Ινδονησία τη δεκαετια του 1970 !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom