Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι Δεξιοί έχουν 7 δάκτυλα σε κάθε χέρι.Επειδή τα επιπλέον δύο δάκτυλα φύονται εκ του μέσου της παλάμης,κρατούν πάντα το χέρι τους σφικτό γροθιά και δεν επιδίδονται ποτέ σε ακατασχέτους χειραψίας,παρά με άλλους ομοδόξους τους Δεξιούς,που ,φυσικά, και αυτοί έχουν επταδακτυλισμόν.Οταν δύο Δεξιοί κάμουν χειραψίαν,την κάμουν με τελείως τεντωμένην την παλάμη και,πλησιάζοντες τα χέρια τους,χειράπτονται με τα δύο εκ της παλάμης εκφυόμενα δάκτυλα.Φυσικά,δεν εκτελούν χειραψίαν ενώπιον άλλων,μη Δεξιών,και ούτε άπτονται με αλλοδόξους,δηλαδή μη Δεξιούς.Αυτό εξεσκεπάστηκε πανηγυρικά το έτος 1944,μήνα Δεκέμβριο,στην Αθήνα,όπου δύο Δεξιοί Ινστρούχτορες ,καθ`ην στιγμήν εκτελούσαν Δεξιάν χειραψίαν,υπέστησαν ταυτοχρόνως κράμπαν της δεξιάς χειρός και εκοκκάλωσαν επί τόπου έχοντες μείνει άναυδοι.Τους μετέφεραν εις το Νοσοκομείον της Ελπίδος όπου και τους απεχώρησαν κατόπιν λεπτοτάτης χειρουργικής επεμβάσεως.Έτσι απεκαλύφθησαν τα πάντα δια πρώτην φοράν στην ιστορία των Δεξιών,που,από τότε,έγιναν προσεκτικότεροι......

απόσπασμα από ανάρτηση στο έγκριτο σάιτ indymedia...
ενώ οι σοσιαλδημοκράτες του ΠΑΣΟΚ έχουνε 4 δάχτυλα; το 5ο διαρκώς στον κώλο μας;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
   δεν ειναι για σενα το μαθημα
   προς γενικη μορφωση το εβαλα περισσοτερο

Α-γειά σου.

Έτσι σε γνώρισα, έτσι σε συμπάθησα. Τέτοιος ήσουν παλιά.

Γνώση, συζήτηση και τέτοια. Όχι ταλιμπανιλίκια

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Α-γειά σου.

Έτσι σε γνώρισα, έτσι σε συμπάθησα. Τέτοιος ήσουν παλιά.

Γνώση, συζήτηση και τέτοια. Όχι ταλιμπανιλίκια

Ποτε δεν αλλαξα,πολυ αργα για αλλαγες πλεον για μενα
  Εσεις οι μικροι ειστε πιο επιδεκτικοι αλλαγων και ετσι ειναι το σωστο..

Και ετσι απαραλλαχτος παραμενω

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

...και αμας πεταξεις κανα γιαουρτι σε κανα βουλευτη ειναι καταλυση της Δημοκρατιας και ανωνυμος τραμπουκισμος

Ποσο υποκριτες Θεε μου!!!!!!!!

μπαααα.. δεν είναι .. απλά τεντυμποισμός και χουλιγκανισμός είναι...

εντιτ.. σε συνδυασμό με λίγο αντικοινωνικότητα και αδυναμία πολιτικού διαλόγου..

Συνημμένα

• teddy boy.jpg
    teddy boy.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 21

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467

Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση. Η σφυρηλάτηση που δεχόμεθα ενίοτε, μας παραλλάσει, πλήν όμως μας καθιστά πιο συμπαγείς.  ;)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
................Πολυμαθείς,ημιμαθείς,αμαθείς και αμαθέστατοι,αναλφάβητοι,ημιαναλφάβητοι,πολυαναλφάβητοι κάθε είδους,μεγέθους και προέλευσης,ασύδοτοι προμηθευτές πληροφορίας,γνώσης,σκέψης,σοφιστείας,διαλογισμού,λογισμού,αλογισμού,λογικής,παραλογικής,συμπερισματολογίας,περιγραφικής απρέπειας,αφοπλιστικής αφέλειας,καταστροφικής σοβαρότηταςκαι σοβαροφανούς γελοιότητας,ανώνυμοι και μερικοί όχι και τόσο ανώνυμοι,πλουτίζουν το παρόν νήμα με τόννους αποφθεγμάτων συμπυκνωμένης,σπανιας γνώσης......................................................
δεν χρειάζεται να μας δείξεις ότι δεν το χεις
κείμενα όπως του gabadoo και του shaman είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ μέσα

αυτά που γράφεις ωραία είναι (όπως οι προτάσεις σου)
αλλά δεν μας είπες και ποιοί θα τις υλοποιήσουν
προς το παρόν κόψε την ειρωνία και δες σε λίγο τη Ziraat να έρχεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση. Η σφυρηλάτηση που δεχόμεθα ενίοτε, μας παραλλάσει, πλήν όμως μας καθιστά πιο συμπαγήςσυμπαγείς.  ;)

επέτρεψε μου...

προσοχή όμως διότι ενίοτε υπάρχουν και θραύσεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
επέτρεψε μου...

προσοχή όμως διότι ενίοτε υπάρχουν και θραύσεις...

Σας ευχαριστώ για την γραμματική διόρθωση.

Όσο για τις θραύσεις, σας λέγω ότι αποτελούν μέρος του κόστους, ή άν θέλετε, του ρίσκου που δεχόμεθα να αναλάβουμε. Μακάρι να αναλάμβαναν και κάποιοι άλλοι, το κόστος ή το ρίσκο που τους αναλογεί.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σας ευχαριστώ για την γραμματική διόρθωση.

Όσο για τις θραύσεις, σας λέγω ότι αποτελούν μέρος του κόστους, ή άν θέλετε, του ρίσκου που δεχόμεθα να αναλάβουμε. Μακάρι να αναλάμβαναν και κάποιοι άλλοι, το κόστος ή το ρίσκο που τους αναλογεί.

πιστεύω ότι καθένας αναλαμβάνει μέρος του κόστους και του κινδύνου με τον δικό του τρόπο ...

αυτές τις καταστάσεις το δυαδικό σύστημα είναι πολύ φτωχό να τις περιγράψει..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
πιστεύω ότι καθένας αναλαμβάνει μέρος του κόστους και του κινδύνου με τον δικό του τρόπο ...

Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Έχουμε και τον περιβόητο νόμο περί ευθύνης υπουργών βλέπετε...

αυτές τις καταστάσεις το δυαδικό σύστημα είναι πολύ φτωχό να τις περιγράψει..

Συμφωνώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Έχουμε και τον περιβόητο νόμο περί ευθύνης υπουργών βλέπετε...

αναφέρομαι εις τον ελληνικόν λαόν και ουχί εις τους πολιτικούς μας ταγούς (μπλιάχ)...

αυτό που δεν μπορώ να δεχθώ είναι ότι η συγκεκριμένη άποψις και τρόπος έκφρασης της αποδοκιμασίας, όπως επίσης και η άποψις περί γενικής κατεδάφισης και εκμηδενισμού των πάντων ώστε να γίνει νέα αρχή (???) αποτελεί θέσφατον και μωσαικόν νόμον και ότι οι την άποψιν αυτήν ασπαζόμενοι διαθέτουν το παπικό αλάθητο, όπως εκ των γραφομένων τους διαφαίνεται ότι υποστηρίζουν...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
όπως εκ των γραφομένων τους διαφαίνεται ότι υποστηρίζουν...

Κατι ειπα τις προαλλες για την οξυδερκεια σου..
Παλι αυθαιρετεις και βιαζεσαι

Οπως αγαπας...(ή καλυτερα οπως σε βολευει...)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ΕΓΩ έμεινα απαράλλαχτος.

Εσύ από συζητήσεις για φιλοσοφικά ζητήματα, Πολιτεία Πλάτωνος (εάν θυμάμαι καλά), πατριδογνωσία και λοιπά, το γύρισες στην ακατάπαυστη κόντρα με εμένα και σε άλλα όμορφα.

Πώς να το πω; Παρουσίασες άλλο εαυτό; Πες το κι έτσι...

Αλλά εγώ έτσι σε συμπάθησα στις αρχές. Από τέτοιες συζητήσεις. Όχι ταλιμπανιλίκια και χοιρινα κτλ. Μη σου πω ότι ήσουν και ο πρώτος που μου εμπιστεύθηκες το μικρό σου όνομα και το κινητό σου. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση τότε αυτό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
αναφέρομαι εις τον ελληνικόν λαόν και ουχί εις τους πολιτικούς μας ταγούς (μπλιάχ)...

αυτό που δεν μπορώ να δεχθώ είναι ότι η συγκεκριμένη άποψις και τρόπος έκφρασης της αποδοκιμασίας, όπως επίσης και η άποψις περί γενικής κατεδάφισης και εκμηδενισμού των πάντων ώστε να γίνει νέα αρχή (???) αποτελεί θέσφατον και μωσαικόν νόμον και ότι οι την άποψιν αυτήν ασπαζόμενοι διαθέτουν το παπικό αλάθητο, όπως εκ των γραφομένων τους διαφαίνεται ότι υποστηρίζουν...

Δεν διαφωνώ στο ότι αυτό που περιγράφετε συμβαίνει. Όπως δεν διαφωνώ στο ότι χρειάζονται πιο διαλλακτικές συμπεριφορές προκειμένου να οδηγηθούμε σε κάποιου είδους λύση.

Παρά ταύτα θα ήθελα να θέσω υπ' όψιν σας,  ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία θεμελιώθηκε μέσω  θεσμών και μέσα στα πλαίσια μιας διαδικασίας αναπαραγωγής της ιδεολογίας που συμφέρει την εκάστοτε κρατούσα αρχή.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom