Alexfran
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οι ισραηλινοι κατα τη γνωμη σου, ειναι αραβες ή οχι?
Κατα την γνωμη σου τι ειναι;
Οι ισραηλινοι κατα τη γνωμη σου, ειναι αραβες ή οχι?
η οποία βεβαίως από της γεννέσεως της ως ήπειρος εκατοικείτο από Εβραίους οι οποίοι αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Ισραήλ...
η πλειοψηφία των Παλαιστινίων που διαμένει στην λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Οχθη είναι Ισραηλινοί...
α μη σε ανησυχει αυτο...
ήδη μετα την ψηφιση του μεσοπροθεσμου, ξαφνικα ανακαλυψαν οτι υπαρχει πετρελαιο και φυσ.αεριο και αρον αρον ιδρυσαν τους σχετικους φορεις και ξεκινησαν τις ερευνες...
στα σημεια που πριν ενα χρονο ο αξιοτιμος αντιπροεδρος της κυβερνησης αλλα και ο πρωθυπουργος μας έλεγαν πως ειναι τρελος οποιος πιστευει οτι η Ελλαδα εχει ορυκτο πλουτο...
ξαφνικα λοιπον, και ενώ ψηφίστηκε η παραχώρηση του 100% των δικαιωματων εξόρυξης (το κρατος δε θα παιρνει μια δηλαδη απο τον τεραστιο πλουτο του), και πετρελαιο βρεθηκε, και φυσ.αεριο βρεθηκε, και η ΑΟΖ θα οριστει! (τωρα καταλαβατε πιστευω γιατι καιγονται τοσο πολυ οι Ισραηλιτες να μας αναγνωρισουν την ΑΟΖ, αφου μονο εντος της δικης μας ΑΟΖ θα εχουν το δικαιωμα να βγαζουν ΤΖΑΜΠΑ τους πορους και να μη μας δινουν μια...εαν η ΑΟΖ γινει Τουρκικη θα πρεπει να καταβαλλουν ποσοστο απο τα κερδη τους στη γειτονα χωρα, για χαζους τους εχετε?)
ζητω το ΠΑΣΟΚ και το πατριωτικο καθηκον!
Καμία σχέση. Το Ισραήλ καίγεται γιατί αν η Τουρκία μέσω Καστελόριζου επικρατήσει, τότε θα βρεθεί εγκλωβισμένο μεταξύ Τουρκικής & Αιγυπτιακής ΑΟΖ (δηλ ανάμεσα σε 2 εχθρικές σε αυτό χώρες).(τωρα καταλαβατε πιστευω γιατι καιγονται τοσο πολυ οι Ισραηλιτες να μας αναγνωρισουν την ΑΟΖ, αφου μονο εντος της δικης μας ΑΟΖ θα εχουν το δικαιωμα να βγαζουν ΤΖΑΜΠΑ τους πορους και να μη μας δινουν μια...εαν η ΑΟΖ γινει Τουρκικη θα πρεπει να καταβαλλουν ποσοστο απο τα κερδη τους στη γειτονα χωρα, για χαζους τους εχετε?)
ζητω το ΠΑΣΟΚ κσι το πατριωτικο καθηκον!
γνωστό εδώ και έτηΚρατείστε αυτο το ανομα για τις επομενες μερες που θα βγει στην επιφανεια I.I.F. και σχετικο λινκ για να διαβασετε
το εργαλείο του δρόμου είναι
το ίδιο λέμε
ερώτηση πρώτη: πόσα χρόνια κάνεις σπαθί?[size=20pt]«Δεν έχω σπαθί. Η αυτογνωσία είναι το μόνο μου σπαθί» [/size](ο πολεμιστής κατανοεί ότι το πραγματικό του όπλο δεν είναι άλλο από την γνώση και εκδήλωση του πραγματικού εαυτού του)[/i]
όπως και ο Γιωργάκης μιλάει στην ψυχή μαςερώτηση πρώτη: πόσα χρόνια κάνεις σπαθί?
ερώτηση δεύτερη: αυτό που άφησα από το ποστ σου σου απαντάει?
ερώτηση τρίτη: ο μουσάσι ήταν και είναι μέγιστος δεν το συζητώ
όμως υπάρχουν και οι δάσκαλοί του look also for them
ο μουσάσι μιλάει σε πολλά επίπεδα
ερώτηση πρώτη: πόσα χρόνια κάνεις σπαθί?
ερώτηση δεύτερη: αυτό που άφησα από το ποστ σου σου απαντάει?
ερώτηση τρίτη: ο μουσάσι ήταν και είναι μέγιστος δεν το συζητώ
όμως υπάρχουν και οι δάσκαλοί του look also for them
ο μουσάσι μιλάει σε πολλά επίπεδα
Αλλα το Ξιφος ΔΕΝ ειναι ουτε καν το μεσο...Στο ανωτατο επιπεδο γινομαστε εμεις το Ξιφος,
Ο Δρομος ειναι το ΠΑΝ!!!
α.τα τελευταια δυο,ακριβως οσο εξασκουμαι στον δρομο της κατασκευης τους....
β.ναι μου απανταει,γι'αυτο το κοκκινησα...
γ.του Ξιφους προηγειται η Γνωση.Σε αυτην παιδευω το Νου καποια χρονια τωρα.Εχω διαβασει
πολλους αποΤσουνετομο, Τακουαν,Μποντινταρμα-Νταρουμα και Γκονοσουκε μεχρι Λαο Τσε...
Επισης απο Περσικη ποιηση μεχρι αραβικα ρουμπαγιατ,τουλαχιστον σε οσα μπορεσα
να εχω προσβαση με καλη μεταφραση...
Ο Μουσασι ειναι εκπληκτικος,Δασκαλος του Νου,σε καθοδηγει χωρις να πιεζει
Οταν τον κατανοησεις,γνωριζεις ηδη τα βηματα στην ταυτιση με το Ξιφος σου...
Αλλα το Ξιφος ΔΕΝ ειναι ουτε καν το μεσο...Στο ανωτατο επιπεδο γινομαστε εμεις το Ξιφος,
Ο Δρομος ειναι το ΠΑΝ!!!
Ειναι αρρωστια να σε καταλαμβανει η εμμονη ιδεα της νικης .
Αρρωστια ειναι επισης η εμμονη ιδεα οτι χειρειζεσαι τελεια το σπαθι .
Το ιδιο και η εμμονη ιδεα να χρησιμοποιησεις ολα οσα εχεις μαθει και οτι πρεπει να επιτιθεσαι .
Αρρωστια ειναι οταν ενα μυαλο κολλαει σε ενα πραγμα .
Ολες αυτες οι αρρωστιες βρισκονται μεσα στο μυαλο σου και πρεπει να απαλαγεις απο αυτες , προκειμενου να βαλεις τις σκεψεις σου σε ταξη .
Τακουαν Ιαπωνια 1573 -1645
κι εγώ υποκλίνομαιYποκλινομαι....
Συμπυκνωμενη Γνωση...
Αχ, αχ, ποσο μ'αρεσουν τα πυροτεχνηματα!!!................Πολυμαθείς,ημιμαθείς,αμαθείς και αμαθέστατοι,αναλφάβητοι,ημιαναλφάβητοι,πολυαναλφάβητοι κάθε είδους,μεγέθους και προέλευσης,ασύδοτοι προμηθευτές πληροφορίας,γνώσης,σκέψης,σοφιστείας,διαλογισμού,λογισμού,αλογισμού,λογικής,παραλογικής,συμπερισματολογίας,περιγραφικής απρέπειας,αφοπλιστικής αφέλειας,καταστροφικής σοβαρότηταςκαι σοβαροφανούς γελοιότητας,ανώνυμοι και μερικοί όχι και τόσο ανώνυμοι,πλουτίζουν το παρόν νήμα με τόννους αποφθεγμάτων συμπυκνωμένης,σπανιας γνώσης......................................................