Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η οποία βεβαίως από της γεννέσεως της ως ήπειρος εκατοικείτο από Εβραίους οι οποίοι αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Ισραήλ...

Να καταλαμβανουν την Παλαιστινη, (τη χωρα των Παλαιστινιων),

να τους κατακρεουργηουνε και υποδουλωσουνε,

και να μετονομασουνε την Παλαιστινη σε Ισραηλ.

Να συνεχιζουνε ακομη να δημιουργουν Οικισμους στα κατεχομενα εδαφη.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η πλειοψηφία των Παλαιστινίων που διαμένει στην λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Οχθη είναι Ισραηλινοί...

Επειδη εχω προσωπικη πειρα σου  λεω οτι λανθανεις.

Σε θεωρουσα υπευθυνο....

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
α μη σε ανησυχει αυτο...

ήδη μετα την ψηφιση του μεσοπροθεσμου, ξαφνικα ανακαλυψαν οτι υπαρχει πετρελαιο και φυσ.αεριο και αρον αρον ιδρυσαν τους σχετικους φορεις και ξεκινησαν τις ερευνες...

στα σημεια που πριν ενα χρονο ο αξιοτιμος αντιπροεδρος της κυβερνησης αλλα και ο πρωθυπουργος μας έλεγαν πως ειναι τρελος οποιος πιστευει οτι η Ελλαδα εχει ορυκτο πλουτο...

ξαφνικα λοιπον, και ενώ ψηφίστηκε η παραχώρηση του 100% των δικαιωματων εξόρυξης (το κρατος δε θα παιρνει μια δηλαδη απο τον τεραστιο πλουτο του), και πετρελαιο βρεθηκε, και φυσ.αεριο βρεθηκε, και η ΑΟΖ θα οριστει! (τωρα καταλαβατε πιστευω γιατι καιγονται τοσο πολυ οι Ισραηλιτες να μας αναγνωρισουν την ΑΟΖ, αφου μονο εντος της δικης μας ΑΟΖ θα εχουν το δικαιωμα να βγαζουν ΤΖΑΜΠΑ τους πορους και να μη μας δινουν μια...εαν η ΑΟΖ γινει Τουρκικη θα πρεπει να καταβαλλουν ποσοστο απο τα κερδη τους στη γειτονα χωρα, για χαζους τους εχετε?)

ζητω το ΠΑΣΟΚ και το πατριωτικο καθηκον!

Δεν υπαρχει Πολιτικη Βουληση (ΟΥΜΠΑΛΑ) για να κηρυχθει ΑΟΖ.

Μην ξεχνας τον VON DROUTSAS που ελεγε την ΑΟΖ της μοδας.

Οι Ισραηλινοι / Κυπριοι θα βρουν τροπο να πανε στην Ιταλια.

Εμεις θα ΔΩΣΟΥΜΕ το Μισο ΑΙΓΑΙΟ στους Τουρκους.

Ειναι πολλα τα Λεφτα κλπ ΑΡΗ!

Απευχομαι,  αλλα εκει παει το Σεναριο.

Και ΟΧΙ μονο το ΑΙΓΑΙΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !

ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! (Τρομαρα μας)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
(τωρα καταλαβατε πιστευω γιατι καιγονται τοσο πολυ οι Ισραηλιτες να μας αναγνωρισουν την ΑΟΖ, αφου μονο εντος της δικης μας ΑΟΖ θα εχουν το δικαιωμα να βγαζουν ΤΖΑΜΠΑ τους πορους και να μη μας δινουν μια...εαν η ΑΟΖ γινει Τουρκικη θα πρεπει να καταβαλλουν ποσοστο απο τα κερδη τους στη γειτονα χωρα, για χαζους τους εχετε?)

ζητω το ΠΑΣΟΚ κσι το πατριωτικο καθηκον!
Καμία σχέση. Το Ισραήλ καίγεται γιατί αν η Τουρκία μέσω Καστελόριζου επικρατήσει, τότε θα βρεθεί εγκλωβισμένο μεταξύ Τουρκικής & Αιγυπτιακής ΑΟΖ (δηλ ανάμεσα σε 2 εχθρικές σε αυτό χώρες).

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
το εργαλείο του δρόμου είναι
το ίδιο λέμε

Ουδολως ειναι το ιδιο

bushido8.jpg

Ο Δρομος ειναι φιλοσοφια και σταση Ζωης,ενας Κωδικας Αξιων.Δεν εχει να κανει με κανενος ειδους Οπλο,πολυ περισσοτερο
  το Ξιφος
  Το Οπλο ειναι η πειθαρχια του Νου στον Δρομο,και η εξασκηση σ'αυτον:

Τον «Δρόμο» του πολεμιστή ο Μουσάσι τον ορίζει με 9 εντολές, για τις οποίες εξηγεί: «αρχίστε τοποθετώντας στην καρδιά σας αυτές τις γενικές αρχές και από εκεί και πέρα ασκηθείτε ακατάπαυστα στο μονοπάτι της στρατηγικής. Αν δεν μάθετε να βλέπετε τα πράγματα σε μεγάλη κλίμακα, δεν θα μπορέσετε να κατακτήσετε την στρατηγική. Όταν όμως την κατακτήσετε, δεν θα ηττηθείτε ποτέ, ακόμα και με 20 ή 30 εχθρούς. Πάνω από όλα πρέπει να αφιερώσετε την καρδιά σας στην στρατηγική και να ακολουθήσετε πιστά τον Δρόμο». Οι 9 αυτές εντολές είναι:

1. Μην σκέπτεσθε ανέντιμα.
2. Ο Δρόμος βρίσκεται στην άσκηση.
3. Γνωρίστε κάθε τέχνη.
4. Γνωρίστε το Ταό όλων των επαγγελμάτων.
5. Μάθετε να διακρίνετε το αληθινό κέρδος και την αληθινή απώλεια στα εγκόσμια θέματα.
6. Αναπτύξτε διαισθητική κρίση και ικανότητα για τα πάντα.
7. Μάθετε να βλέπετε τα πράγματα που δεν φαίνονται.
8. Δώστε σημασία και στις μικρότερες λεπτομέρειες.
9.Μην κάνετε τίποτε που να είναι άχρηστο.

bushido88.jpg

ΟΙ 7 ΑΡΕΤΕΣ
  Σπονδυλική στήλη του κώδικα μπουσίντο, ο οποίος συμπεριλάμβανε και τρόπους ανατροφής των παιδιών, εμφανισιακούς κώδικες, τρόπους καλλωπισμού και καλλιεργημένη αφοβία μπροστά στον θάνατο, ήσαν οι ακόλουθες επτά πολεμικές Αρετές:
Gi (Τιμιότητα, Δικαιοσύνη)
Yu (Κουράγιο, Ανδρεία)
Jin (Καλοσύνη)
Rei (Ευγένεια, Σεβασμός)
Makoto ή Shin (Ευθύτητα, Ειλικρίνεια)
Meiyo (Τιμή)
Chu (Αφοσίωση)

ενώ κάποιες φορές βλέπουμε να προστίθενται σε αυτές και οι ακόλουθες τρεις

Κο (Σεβασμός προς του γονείς)
Chi (Φρόνηση)
Tei (Φροντίδα για τους ηλικιωμένους)

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ

Η ένταξη στο μπουσίντο προϋπέθετε από πλευράς των ίδιων των πολεμιστών τις ακόλουθες «ομολογίες»:
«Δεν έχω γονείς. Οι γονείς μου είναι ο ουρανός και η γη» (ο πολεμιστής απαρνείται την σκλαβιά της ατομικότητας και ενώνεται με το σύμπαν)

«Δεν έχω ισχύ. Η τιμή μου είναι η μόνη ισχύς μου» (ο πολεμιστής αναγνωρίζει την σπουδαιότητα της τιμής)

«Δεν διαθέτω όπλα. Η πειθαρχία είναι το μόνο όπλο μου» (ο πολεμιστής αναγνωρίζει την σπουδαιότητα της πειθαρχίας, πρωτίστως της αυτοπειθαρχίας)

«Δεν έχω μαγικές δυνάμεις. Η  συνείδησή μου είναι η μόνη μαγεία μου» (ο πολεμιστής αναγνωρίζει την σπουδαιότητα της Αρετής)

«Δεν έχω ούτε ζωή, ούτε θάνατο. Ζω και πεθαίνω μόνο μέσα στο Αιώνιο» (ο πολεμιστής αναγνωρίζει την ελευθερία του απεριόριστου)

«Δεν έχω σώμα. Η ανδρεία μου είναι το μόνο σώμα μου» (ο πολεμιστής απελευθερώνται από την ψευδαίσθηση του υλικού εαυτού)

«Δεν έχω μάτια. Η αστραπή είναι το μοναδικό μάτι μου» (ο πολεμιστής αποκτά την ματιά που μπορεί και τυλίγει τα πάντα)

«Δεν έχω αυτιά. Η ευαισθησία μου είναι το μοναδικό αυτί μου» (ο πολεμιστής αποκτά την δυνατότητα να αφουγγράζεται εκ των έσω τα πράγματα)

«Δεν έχω πόδια και χέρια. Η ταχύτητά μου είναι τα πόδια και τα χέρια μου» (ο πολεμιστής κατανοεί την ανάγκη να ρέει τόσο γρήγορα όσο οι περιστάσεις)

«Δεν έχω στόχο. Η ευκαιρία είναι ο μόνος στόχος μου» (ο πολεμιστής κατανοεί ότι μοναδικός πραγματικός στόχος του είναι συνάντηση με το πεπρωμένο του)

«Δεν περιμένω θαύματα. Το πεπρωμένο μου είναι το μόνο θαύμα μου» (ο πολεμιστής δηλώνει με δύο μόνο προτάσεις την όλη διδασκαλία του ελληνικού και ρωμαϊκού Στωϊκισμού)

«Δεν έχω δεσμεύσεις. Η προσαρμοστικότητά μου είναι η μόνη μου δέσμευση» (ο πολεμιστής κατανοεί την ανάγκη να ρέει μαζί με τα πράγματα)

«Δεν έχω στήριγμα. Ο νους μου είναι το μόνο στήριγμά μου» (ο πολεμιστής κατανοεί ότι δεν έχει άλλον σύμμαχο πέρα από τον ίδιο του τον νου)

«Δεν έχω αντίπαλο. Η αφροσύνη είναι ο μόνος αντίπαλός μου» (ο πολεμιστής κατανοεί ότι ο πραγματικός εχθρός του είναι η έλλειψη σωφροσύνης)

«Δεν έχω πανοπλία. Η βούληση και η δικαιοσύνη αποτελούν την πανοπλία μου» (ο πολεμιστής κατανοεί ότι η πραγματική του προστασία δεν είναι το μέταλλο που φοράει, αλλά οι αρετές που έχει μέσα του)

«Δεν έχω κάστρα. Η αταραξία είναι το μόνο κάστρο μου» (ο πολεμιστής κατανοεί ότι η πραγματική του άμυνα εξασφαλίζεται μέσα από την εσωτερική του γαλήνη)

[size=20pt]«Δεν έχω σπαθί. Η αυτογνωσία είναι το μόνο μου σπαθί» [/size](ο πολεμιστής κατανοεί ότι το πραγματικό του όπλο δεν είναι άλλο από την γνώση και εκδήλωση του πραγματικού εαυτού του)

δεν ειναι για σενα το μαθημα
  προς γενικη μορφωση το εβαλα περισσοτερο

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
[size=20pt]«Δεν έχω σπαθί. Η αυτογνωσία είναι το μόνο μου σπαθί» [/size](ο πολεμιστής κατανοεί ότι το πραγματικό του όπλο δεν είναι άλλο από την γνώση και εκδήλωση του πραγματικού εαυτού του)[/i]
ερώτηση πρώτη: πόσα χρόνια κάνεις σπαθί?
ερώτηση δεύτερη: αυτό που άφησα από το ποστ σου σου απαντάει?
ερώτηση τρίτη: ο μουσάσι ήταν και είναι μέγιστος δεν το συζητώ
όμως υπάρχουν και οι δάσκαλοί του look also for them
ο μουσάσι μιλάει σε πολλά επίπεδα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως και ο Γιωργάκης μιλάει στην ψυχή μας
τα πάντα όλα δίνει για την πατρίδα μας το παιδί...
ιδρώτας τρέχει ποτάμι λέμε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

α.τα τελευταια δυο,ακριβως οσο εξασκουμαι στον δρομο της κατασκευης τους....

β.ναι μου απανταει,γι'αυτο το κοκκινησα...

γ.του Ξιφους προηγειται η Γνωση.Σε αυτην παιδευω το Νου καποια χρονια τωρα.Εχω διαβασει
   πολλους αποΤσουνετομο, Τακουαν,Μποντινταρμα-Νταρουμα και Γκονοσουκε μεχρι Λαο Τσε...
   Επισης απο Περσικη ποιηση μεχρι αραβικα ρουμπαγιατ,τουλαχιστον σε οσα μπορεσα
   να εχω προσβαση με καλη μεταφραση...

Ο Μουσασι ειναι εκπληκτικος,Δασκαλος του Νου,σε καθοδηγει χωρις να πιεζει
   Οταν τον κατανοησεις,γνωριζεις ηδη τα βηματα στην ταυτιση με το Ξιφος σου...

Αλλα το Ξιφος ΔΕΝ ειναι ουτε καν το μεσο...Στο ανωτατο επιπεδο γινομαστε εμεις το Ξιφος,
   Ο Δρομος ειναι το ΠΑΝ!!!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
 α.τα τελευταια δυο,ακριβως οσο εξασκουμαι στον δρομο της κατασκευης τους....

β.ναι μου απανταει,γι'αυτο το κοκκινησα...

γ.του Ξιφους προηγειται η Γνωση.Σε αυτην παιδευω το Νου καποια χρονια τωρα.Εχω διαβασει
   πολλους αποΤσουνετομο, Τακουαν,Μποντινταρμα-Νταρουμα και Γκονοσουκε μεχρι Λαο Τσε...
   Επισης απο Περσικη ποιηση μεχρι αραβικα ρουμπαγιατ,τουλαχιστον σε οσα μπορεσα
   να εχω προσβαση με καλη μεταφραση...

Ο Μουσασι ειναι εκπληκτικος,Δασκαλος του Νου,σε καθοδηγει χωρις να πιεζει
   Οταν τον κατανοησεις,γνωριζεις ηδη τα βηματα στην ταυτιση με το Ξιφος σου...

Αλλα το Ξιφος ΔΕΝ ειναι ουτε καν το μεσο...Στο ανωτατο επιπεδο γινομαστε εμεις το Ξιφος,
   Ο Δρομος ειναι το ΠΑΝ!!!

Ειναι  αρρωστια  να  σε  καταλαμβανει  η  εμμονη  ιδεα  της  νικης .
Αρρωστια  ειναι  επισης  η  εμμονη  ιδεα  οτι  χειρειζεσαι    τελεια  το  σπαθι .
Το  ιδιο  και  η  εμμονη  ιδεα  να  χρησιμοποιησεις    ολα  οσα  εχεις  μαθει  και  οτι  πρεπει  να  επιτιθεσαι .
Αρρωστια  ειναι  οταν  ενα  μυαλο  κολλαει  σε  ενα  πραγμα .
Ολες  αυτες  οι  αρρωστιες  βρισκονται  μεσα  στο  μυαλο  σου  και  πρεπει  να  απαλαγεις  απο  αυτες ,  προκειμενου  να  βαλεις  τις  σκεψεις  σου  σε  ταξη .
Τακουαν    Ιαπωνια  1573  -1645

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ειναι  αρρωστια  να  σε  καταλαμβανει  η  εμμονη  ιδεα  της  νικης .
Αρρωστια  ειναι  επισης  η  εμμονη  ιδεα  οτι  χειρειζεσαι    τελεια  το  σπαθι .
Το  ιδιο  και  η  εμμονη  ιδεα  να  χρησιμοποιησεις    ολα  οσα  εχεις  μαθει  και  οτι  πρεπει  να  επιτιθεσαι .
Αρρωστια  ειναι  οταν  ενα  μυαλο  κολλαει  σε  ενα  πραγμα .
Ολες  αυτες  οι  αρρωστιες  βρισκονται  μεσα  στο  μυαλο  σου  και  πρεπει  να  απαλαγεις  απο  αυτες ,  προκειμενου  να  βαλεις  τις  σκεψεις  σου  σε  ταξη .
Τακουαν    Ιαπωνια  1573  -1645

Yποκλινομαι....
  Συμπυκνωμενη Γνωση...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  Yποκλινομαι....
  Συμπυκνωμενη Γνωση...
κι εγώ υποκλίνομαι
αλλά είναι άσχετη γνώση με το θέμα
(νομίζω)
γιατί αν είναι να περιμένουμε να αποκτήσουνε όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες τη γνώση αυτή, θα έχουνε λιώσει οι σκελετοί μας....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασυμπίκνωτη απορία
δεν είχανε πει πως θα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ τη δημόσια περιουσία; και κράζανε πως δεν μιλούσανε για πώληση;
τώρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ;
δεν την βγάλανε σφυρί ΟΛΗ την εκμετάλλευση ορυκτών;
πώς θα βγάλει 15 δις από τα πετρέλαια τώρα (όπως λένε) τα επόμενα 20 χρόνια; ΑΠΟ ΠΟΥ;
αφού δεν θα είναι του κράτους...

ΞΥΛΟ ΛΕΜΕ
τέρμα τα λόγια!

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
χτες κάπου διάβασα πανηγυράκι έξω από (γ@μιέται)το σπίτι του παπουτσή...αλλά μετά από λίγη ώρα η πληροφορία είχε εξαφανιστεί,νομίζω ή στο in.gr ή στο  nooz.gr το είδα........

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέλαβε πρωτοβουλία να σταματήσει η κατάληψη της πλατείας Συντάγματος και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της.
Πρωτοβουλία να σταματήσει η κατάληψη του δημόσιου χώρου στην πλατεία Συντάγματος και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης,  ο οποίος σήμερα το πρωί πραγματοποίσησε συνάντηση και από κοινού επίσκεψη στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και κυρίως στην πλατεία Θεάτρου,  με τον  περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Σε δηλώσεις του, σήμερα το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανάφερε ότι σήμερα το απόγευμα θα έχει σύσκεψη για το θέμα με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας .

"Επιθυμούμε να έχουμε μία ειρηνική συζήτηση με τους συμπολίτες μας προκειμένου να επιτευχθεί η ανατροπή της άσχημης εικόνας της πλατείας εν μέσω τουριστικής περιόδου" δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=291595]ελευθεροτυπια[/url]

σχολιο: Του μουνιου τους το χαβα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
................Πολυμαθείς,ημιμαθείς,αμαθείς και αμαθέστατοι,αναλφάβητοι,ημιαναλφάβητοι,πολυαναλφάβητοι κάθε είδους,μεγέθους και προέλευσης,ασύδοτοι προμηθευτές πληροφορίας,γνώσης,σκέψης,σοφιστείας,διαλογισμού,λογισμού,αλογισμού,λογικής,παραλογικής,συμπερισματολογίας,περιγραφικής απρέπειας,αφοπλιστικής αφέλειας,καταστροφικής σοβαρότηταςκαι σοβαροφανούς γελοιότητας,ανώνυμοι και μερικοί όχι και τόσο ανώνυμοι,πλουτίζουν το παρόν νήμα με τόννους αποφθεγμάτων συμπυκνωμένης,σπανιας γνώσης......................................................

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
................Πολυμαθείς,ημιμαθείς,αμαθείς και αμαθέστατοι,αναλφάβητοι,ημιαναλφάβητοι,πολυαναλφάβητοι κάθε είδους,μεγέθους και προέλευσης,ασύδοτοι προμηθευτές πληροφορίας,γνώσης,σκέψης,σοφιστείας,διαλογισμού,λογισμού,αλογισμού,λογικής,παραλογικής,συμπερισματολογίας,περιγραφικής απρέπειας,αφοπλιστικής αφέλειας,καταστροφικής σοβαρότηταςκαι σοβαροφανούς γελοιότητας,ανώνυμοι και μερικοί όχι και τόσο ανώνυμοι,πλουτίζουν το παρόν νήμα με τόννους αποφθεγμάτων συμπυκνωμένης,σπανιας γνώσης......................................................
Αχ, αχ, ποσο μ'αρεσουν τα πυροτεχνηματα!!!  :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι Δεξιοί έχουν 7 δάκτυλα σε κάθε χέρι.Επειδή τα επιπλέον δύο δάκτυλα φύονται εκ του μέσου της παλάμης,κρατούν πάντα το χέρι τους σφικτό γροθιά και δεν επιδίδονται ποτέ σε ακατασχέτους χειραψίας,παρά με άλλους ομοδόξους τους Δεξιούς,που ,φυσικά, και αυτοί έχουν επταδακτυλισμόν.Οταν δύο Δεξιοί κάμουν χειραψίαν,την κάμουν με τελείως τεντωμένην την παλάμη και,πλησιάζοντες τα χέρια τους,χειράπτονται με τα δύο εκ της παλάμης εκφυόμενα δάκτυλα.Φυσικά,δεν εκτελούν χειραψίαν ενώπιον άλλων,μη Δεξιών,και ούτε άπτονται με αλλοδόξους,δηλαδή μη Δεξιούς.Αυτό εξεσκεπάστηκε πανηγυρικά το έτος 1944,μήνα Δεκέμβριο,στην Αθήνα,όπου δύο Δεξιοί Ινστρούχτορες ,καθ`ην στιγμήν εκτελούσαν Δεξιάν χειραψίαν,υπέστησαν ταυτοχρόνως κράμπαν της δεξιάς χειρός και εκοκκάλωσαν επί τόπου έχοντες μείνει άναυδοι.Τους μετέφεραν εις το Νοσοκομείον της Ελπίδος όπου και τους απεχώρησαν κατόπιν λεπτοτάτης χειρουργικής επεμβάσεως.Έτσι απεκαλύφθησαν τα πάντα δια πρώτην φοράν στην ιστορία των Δεξιών,που,από τότε,έγιναν προσεκτικότεροι......

απόσπασμα από ανάρτηση στο έγκριτο σάιτ indymedia...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom