Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σημιτικο φυλο?

Μαλλον οχι αφου ενα σεβαστο ποσοστο πηγαν εκει απο Ευρωπη.

η οποία βεβαίως από της γεννέσεως της ως ήπειρος εκατοικείτο από Εβραίους οι οποίοι αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Ισραήλ...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.889
Πόντοι
3.715

Στην αγορά επιπρόσθετων αμερικανικών οπλικών συστημάτων προσανατολίζεται η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας μετά την γιγαντιαία παραγγελία των 60 δις δολαρίων για την αγορά ελικοπτέρων και μαχητικών που ανακοινώθηκε πέρσι.

..........

Ο λόγος για αυτή την νέα κούρσα εξοπλισμών της Σαουδικής Αραβίας είναι το κύμα των εξεγέρσεων που εξαπλώνεται στον αραβικό κόσμο και έχει ήδη οδηγήσει στην πτώση του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και του πρώην προέδρου της Τυνησίας Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν 'Αλι.

Πηγή:

ΕΡΩΤΗΜΑ...ουτοπικό βέβαια.
Πόσο κοστίζει η κάλυψη των βασικών αναγκών των Παλαιστίνιων αδελφών τους;
Πόσο κοστίζει η παροχή μιας ελάχιστης παραπάνω ελευθερίας των πολιτών της Σ.Αρβ;

Πολύ θα γούσταρα να φάνε πούτσα οι εμίρηδες από τους απο κάτω τους.

Επισκέπτης
Αξιζει να σημειωσουμε οτι ο αντισημιτισμος υπηρχε και ηταν σοβαρη πολιτικη αποψη(*) στην Ευρωπη ΠΡΙΝ το 1945.

Εκτοτε οι πολιτικοι επιγονοι των τοτε αντισημιτων,η ακρομεσοδεξια δλδ.,ακοπα και χωρις κανενα πολιτικο κοστος ΠΛΕΟΝ το παιζουν σουπερντουπερ εχθροι οσων καραγκιοζηδων εχουν απομεινει να επικαλουνται εβραιους και τα ρεστα...Κοπανανε με μανια ενα πουκαμισο αδειανο,και την ιδια ωρα σιγονταρουν με καθε τροπο τον τωρινο και υπαρκτο ρατσιστικο και φασιστικο κινδυνο.

*"Σοβαρη αποψη"με την εννοια οτι ειχε περαση η ρητορικη περι"εβραικου προβληματος".

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μισος ταξικο,ξεφτιλες πατριωτες...

Ξέρουμε την πρεμούρα σου.

Να μαζευτούμε εγώ, εσύ και πέντε - δέκα άλλοι και να πετάμε πέτρες στον tramountana και τον trustworth πχ μόνο και μόνο διότι το δικό τους μηνιαίο εισόδημα αρχίζει από 5 κι εμάς από 1...

Τάξη εναντίον τάξης κι έτσ'.

Σωστός;

Επισκέπτης
Ξέρουμε την πρεμούρα σου.

Να μαζευτούμε εγώ, εσύ και πέντε - δέκα άλλοι και να πετάμε πέτρες στον tramountana και τον trustworth πχ μόνο και μόνο διότι το δικό τους μηνιαίο εισόδημα αρχίζει από 5 κι εμάς από 1...

Τάξη εναντίον τάξης κι έτσ'.

Σωστός;
Γελια μεχρι δακρυων...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.889
Πόντοι
3.715
πρέπει να απαγορευτούν οι χοντροί εν καιρώ κρίσης από τη Βουλή, προκαλούν το λαϊκό αίσθημα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια παρατηρηση για τραμουντανα και υπερποντικο.
Αφου δεν προκειται να συμφωνησετε ΠΟΤΈ.
Αφου ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει καν προσωπικη εκτιμηση μεταξυ σας.
Αφου ειναι προδηλο οτι δεν προκειται ποτέ να πεισετε ο ενας τον αλλο.
Αφού το μονο που κανετε ειναι να ανταλλασσετε γνωστα τσιτατα αριστερας και δεξιας.
Αφού πάντα ο ενας εχει τις γνωστες απαντησεις για τα γνωστα επιχειρηματα του αλλου.
Αφού δεν βλεπετε ο ενας τον αλλο καν σαν πηγη πληροφορησης των αποψεων της αλλης πλευρας.
Τότε βρε παιδια γιατι μιλατε καθε μερα σαν κολλητοι??????
Μα το θεο, απορω.

Αλκοολίκι...

Εξάρτηση...

Τουλάχιστον για εμένα μιλάω...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά η Γάζα και οι στόλοι.

Δεν είδα όμως κανέναν να αγανακτεί για το αιματοκύλισμα του Ασσάντ και για τους πρόσφυγες.

IMHO η βοήθεια θα έπιανε περισσότερο τόπο αν πήγαινε σε αυτούς.

Αλλά είπαμε, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.

Άμεσα και αμεσοδημοκρατικά.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.889
Πόντοι
3.715
η εναρμόνιση του νου με το σύνηθες (όπως πλασάρεται ο θάνατος) του αιματοκυλίσματος με 2ψήφια θύματα κάθε μέρα είναι στο βάθος αυτό που λες Βολταίρο45.

Είναι ένα αποκτηνωτικό σημάδι της εποχής μας.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γελια μεχρι δακρυων...

Τί δεν έχω καταλάβει δηλαδή σωστά;

Τί ενώνει εσένα κι εμένα και μας χωρίζει από τον tramountana; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Κι αυτό δεν αποτελεί κριτήριο για εμένα αλλά μόνο για εσένα. Το να καταξιωθεί κάποιος και να φθάσει επαγγελματικά ψηλά με την αξία του έχοντας ρίξει ώρες δουλειάς είναι ζηλευτό.

Δεν τα βρήκε, τα έκανε με τη δουλειά του. Κατάλαβες;

Δεν ξέρω τι έχεις δαιμονοποιήσει. Την επαγγελματική ανέλιξη; Την καταξίωση; Το να βγάλεις γκαφρα;

ΜΟΝΟ εσύ ξέρεις!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom