Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Α υπάλληλος είσαι !
Όχι αφεντικό .
Άσε ρε μάλαξ
Πήγαινε να δεις αν έρχομαι .
Έχω να πληρώσω ΦΠΑ , έκτακτη εισφορά , τέλος επιτηδεύματος κ.λπ.
Και συ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει
Εννοείται ότι όλοι πρέπει να κάνουν θυσίες
Ο μισθός στον ιδιωτικό τομέα να πάει και αυτός από 300 € έως 750€ στην 35ετία .
Να φορολογείστε κι όλας .
Άκου εκεί .
Υπάλληλος και μιλάς .
Ξέρεις ρε κακοκοίρη τί θυσίες θα πρέπει κάνω εγώ για να πληρώνω 300άρες μηνιαίως στα επόμενα χρόνια .
Τέλος περικοπές σε όλους
Μέσος μισθός 300 €
Όχι συλλογικές συμβάσεις , όχι αποζημιώσεις απόλυσης τίποτα .
Εγώ που είμαι αφεντικό θα πλερώ όποιον γουστάρω και ότι γουστάρω.
Λήξις ...
Μαλάκες κουμούνια .
Μάθατε όλοι στο εύκολο χρήμα
Ρουφιάνοι
Χαραμοφάηδες .
Πρώτον το ΦΠΑ δε τον πληρώνεις εσύ αλλά στον έχει ήδη πληρώσει ο καταναλωτής . Δεύτερον ο ιδιωτικός υπάλληλος πληρώνει φόρο και έμμεσο και άμεσο. Τρίτον αυτό λέμε μη κάνεις τις θυσίες. Αυτά τα λευτά μπορείς να τα δόσεις για να προσλάβεις και άλλους υπαλλήλους ή να κάνεις αύξηση σε αυτούς που έχεις. Αυτοό θα γίνει και σε άλλες επιχειρήσεις. Με τη σειρά τους ανεβάζουν την κατανάλωση , έχεις εσύ ( ο κάθε εσύ) ιο πολύ τζίρο παίρνεις και άλλα άτομα.
Τον υπάλληλο τον πληρώνεις γιατί σου τρέχει την επιχείρηση και σου βγάζει κέρδη. Αλλιώς θα κοίταζες τα ντουβάρια . Ουσιαστικά δε πληρώνεις εσύ τον υπάλληλο μια και αυτός κάνει τη δουλειά. Απλά μοιράζεστε το κοινό μερτικό. Βασικά ο υπάλληλος παράγει μόνο. Ένα μερτικό παίρνεις εσύ ως αφεντικό και το υπόλοιπο το παίρνει το κράτος ως φόρο. Ένα μέρος από αυτά που παίρνεις εσύ, παίρνει ο εισοδηματίας που σου νοικάζει το ακίνητο κάποιο μπορεί να παίρνει αυτός που σου πουλάει προστασία κ.ο.κ. Η κατάληξη είναι ότι ο ιδιωτικός υπάλληλος είναι στη μια μεριά και στην άλλη στέκονται όλοι οι άλλοι.