Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
δεν ξέρω τι λένε για τα Αγραφα .. αλλα ξέρω ότι εδώ υπάρχει δρόμος..

Αυτός  είναι δρόμος  που  πάς  στα  20 χιλιόμετρα  στο 5λεπτό
Τέτοιο  δρόμο  αγεωγράφητε  έχει  και  στα  Άγραφα !

Μας  έβαλες  τον  πιο επικίνδυνο  δρόμο  της  Ευρώπης στο Τρόλστινγκεν , όπου  ούτε  εκεί έχεις  πάει  βέβαια .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
είδες να γράψω πουθενά για νησιά ???? γιατί ρωτάς???

Όχι  είναι  λύση  ο  δρόμος  του  Τρόλστινγκεν  στη  Νορβηγία  ,  με  κλίση  9%  που  είναι  κλειστός  όλο το φθινώπορο  και  το  χειμώνα .

Είδε  μια  φωτό  ο τραβομούνης  στο  google  και  έχυσε  επί  τόπου .
Και  κρίνει τα  Άγραφα  που  ζούνε άνθρωποι  με  μια  τουριστική  διαδρομή  στη  Νορβηγία  για  να  βλέπει ο τουρίστας  τον καταρράκτη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτός  είναι δρόμος  που  πάς  στα  20 χιλιόμετρα  στο 5λεπτό
Τέτοιο  δρόμο  αγεωγράφητε  έχει  και  στα  Άγραφα !

Μας  έβαλες  τον  πιο επικίνδυνο  δρόμο  της  Ευρώπης στο Τρόλστινγκεν , όπου  ούτε  εκεί έχεις  πάει  βέβαια .

όχι φυσικά δεν πάς 20χλμ στο πεντάλεπτο.. αλλά πάς 10 χλμ στο μισάωρο...

και άσε με εμένα που έχω πάει και που δεν έχω πάει.. αυτό το ξέρω εγώ μόνον και οι φίλοι μου ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
είδες να γράψω πουθενά για νησιά ???? γιατί ρωτάς???

Έχετε την συνήθεια (όχι μόνον εσείς, υπάρχει γενικότερη τάση στο παρόν) να κάνετε συγκρίσεις μεταξύ ανόμοιων πραγμάτων. Η Νορβηγία π.χ. έχει έκταση 323.880 τετραγωνικά χλμ και πληθυσμό μόνο 4.930.000. Είναι μαι αραιοκατοικημένη χώρα που στο μεγαλύτερο μέρος της δεν κατοικείται. Ο πληθυσμός της λόγω ιδιομορφίας κλίματος και συνθηκών (ήλιος του μεσονυκτίου) βρίσκεται συγκεντρωμένος σε λίγες και καλά οργανωμένες περιοχές.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε αφήστε το Τρόλλστιγκεν και τις κλίσεις στις οδικές αρτηρίες και πείτε από που παίρνουν την ονομασία τα Άγραφα.

Να μαθαίνουμε και οι άλλοι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
όχι φυσικά δεν πάς 20χλμ στο πεντάλεπτο.. αλλά πάς 10 χλμ στο μισάωρο...

και άσε με εμένα που έχω πάει και που δεν έχω πάει.. αυτό το ξέρω εγώ μόνον και οι φίλοι μου ..

Καλά  πάντως  Άγραφα  δεν έχεις  πάει
Πήγαινε , είναι  πιο ωραία  από  τη  Μύκονο
Θα  δεις  και  το δρόμο .

10 χλμ  στο  μισάωρο  .

Μια  χαρά  
Θα δίνουμε  στον  ταξιτζή  110.000  ευρώ  το χρόνο  για  κόμιστρα  να  πηγαίνει  με  το  ταξί  3 παιδάκια  στο σχολείο , και  να  τα  ξαναπαίρνει.

Και  έτσι  καθαρίσαμε από  τη  δασκαλίτσα  που  καθάριζε  17.000  το χρόνο +  άλλα  10.000 μάξιμουμ λειτουργικά  έξοδα  του  σχολείου . 27.000 σύνολο.

Αλλά  με  το  σχολειό  και τον  παπά  δεν φεύγανε  να  πάνε  στο Κεφαλοχώρι  να  γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι . Μένανε  δουλεύανε  στη  γη  τους  στα  προβατάκια  τους .
Και  συνεισέφεραν  στην  Εθνική  Οικονομία .

Δίνοντας  λοιπόν  παραπάνω 83.000  ευρώ , με  κίνδυνο  το  παιδάκι  να  πέσει στο γκρεμό . Εξοικονομούμε  χρήματα .

27.000  είναι  πιο πολλά  λεφτά  από  110.000

Γαμώ  τις  οικονομίες  που  κάνουμε  

Άλλη  εξοικονόμηση  δαπάνης  πές  μας .

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε αφήστε το Τρόλλστιγκεν και τις κλίσεις στις οδικές αρτηρίες και πείτε από που παίρνουν την ονομασία τα Άγραφα.

Να μαθαίνουμε και οι άλλοι

Δεν  είχανε  γραφτεί  ποτέ  στο  φορολογικό κατάλογο  του  Σουλτάνου .
Δεν  ανέβαινε  κανείς  εκεί .
Ανεβήκανε  2-3 στην  αρχή .
Δεν  ξανακατεβήκανε .
Δεν γράφτηκε  το  χωριό .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έχετε την συνήθεια (όχι μόνον εσείς, υπάρχει γενικότερη τάση στο παρόν) να κάνετε συγκρίσεις μεταξύ ανόμοιων πραγμάτων. Η Νορβηγία π.χ. έχει έκταση 323.880 τετραγωνικά χλμ και πληθυσμό μόνο 4.930.000. Είναι μαι αραιοκατοικημένη χώρα που στο μεγαλύτερο μέρος της δεν κατοικείται. Ο πληθυσμός της λόγω ιδιομορφίας κλίματος και συνθηκών (ήλιος του μεσονυκτίου) βρίσκεται συγκεντρωμένος σε λίγες και καλά οργανωμένες περιοχές.

θες και τα λές ρε σύ αυτά???????????????????????????

σε μια χώρα που το κάθε σπίτι απέχει από το διπλανό του τουλάχιστον 200μ...  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ο φίλςο μου μένει σε σχετικά πυκνοκατοικοιμένη περιοχή και το πλησιεστερο σπίτι είναι 70 μέτρα μακρυά...

και το σχολείο των παιδιών του ήτανε 3.5 χλμ μακρυά και δεν έχει και συγκοινωνία... (τωρα μεγαλώσανε και πάνε πανεπιστήμιο)... και το κόβανε ποδαράτο μέσα στα χιόνια ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

σε μια χώρα που το κάθε σπίτι απέχει από το διπλανό του τουλάχιστον 200μ...  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ο φίλςο μου μένει σε σχετικά πυκνοκατοικοιμένη περιοχή και το πλησιεστερο σπίτι είναι 70 μέτρα μακρυά...

και το σχολείο των παιδιών του ήτανε 3.5 χλμ μακρυά και δεν έχει και συγκοινωνία... (τωρα μεγαλώσανε και πάνε πανεπιστήμιο)... και το κόβανε ποδαράτο μέσα στα χιόνια ...
αυτα ειναι... καταραμενη φτωχεια στη Νορβηγια...

το κρασι παλιο.... το χαβιαρι μαυρο....το τυρι μουχλιασμενο....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλά  πάντως  Άγραφα  δεν έχεις  πάει
Πήγαινε , είναι  πιο ωραία  από  τη  Μύκονο
Θα  δεις  και  το δρόμο .

10 χλμ  στο  μισάωρο  .

Μια  χαρά  
Θα δίνουμε  στον  ταξιτζή  110.000  ευρώ  το χρόνο  για  κόμιστρα  να  πηγαίνει  με  το  ταξί  3 παιδάκια  στο σχολείο , και  να  τα  ξαναπαίρνει.

Και  έτσι  καθαρίσαμε από  τη  δασκαλίτσα  που  καθάριζε  17.000  το χρόνο +  άλλα  10.000 μάξιμουμ λειτουργικά  έξοδα  του  σχολείου . 27.000 σύνολο.

Δίνοντας  λοιπόν  παραπάνω 83.000  ευρώ , με  κίνδυνο  το  παιδάκι  να  πέσει στο γκρεμό . Εξοικονομούμε  χρήματα .

27.000  είναι  πιο πολλά  λεφτά  από  110.000

Γαμώ  τις  οικονομίες  που  κάνουμε  

Άλλη  εξοικονόμηση  δαπάνης  πές  μας .

πατερούλη και μαμάκα δεν έχουνε τα παιδάκια????

και ακόμη και έτσι να είναι ίσως αξίζει περισσότερο να πηγαίνουν σε ένα σχολείο το οποίο θα έχει όλες τις τάξεις και όχι μονοθέσιο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτα ειναι... καταραμενη φτωχεια στη Νορβηγια...

το κρασι παλιο.... το χαβιαρι μαυρο....το τυρι μουχλιασμενο....

καλά πάνε Νορβηγία και περίμενενε να σε κεράσουνε κρασί εσένα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΚΡΙΒΩΣ
η λυση ειναι πολιτική γιατι το πρόβλημα ειναι πολιτικό και μόνο...
ναι, αλλά τη λύση δεν μπορούν να τη δώσουνε πολιτικοί...
ή τουλάχιστον όχι αυτοί οι πολιτικοί που έχουμε αυτή τη στιγμή

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εύκολα  είναι .
Αλλά  φταίνε  οι Δημόσιοι Υπάλληλοι !
Χωρίς  Δημοσίους  Υπαλλήλους  αύριο  τελειώνεις  τον  Κορίνθου - Πατρών .
Άκου  εκεί  ο κομμουνας
Θέλει  και  συζητήσεις

Είχε  και  στο χωριό  του  σχέδια  και μελέτες !

για να δεις οτι μονο εγω σε καταλαβαινω κοιτα να δεις ενα ωραιο οπως το καταλαβα.

καθε 4 χρονια θα χωριζεις και θα ξαναπαντρευεσαι, την ιδια ή αλλη γκομενα οπως γουσταρεις κανε. η συζυγος σου θα σου φορτωνει οπως κρινει αυτη οσους υπαλληλους θελει στην επιχειρηση σου συ δε θαχεις πουθενα λογο σε αυτο μονο να πληρωνεις. αν χρειαζεσαι τοσους υπαλληλους ή οχι ειναι αδιαφορο. αν ειναι καλος ή κακος υπαλληλος ειναι αδιαφορο. απολυση δε παιζει, ξεχνα το. οσους και να προσλαβει η συζυγος, προσληφθηκαν τι να κανουμε. γινεται μουνι η επιχειρηση και χρωστας της μιχαλους? περιμενεις υπομονετικα τα 4 χρονακια να αλλαξεις γυναικα. οποια και ναρθει μπορει να κανει οτι αλλο γουσταρει, εκτος απο απολυσεις βεβαια.

ρε συ εχεις τετοια και γαμω επιχειρηση?  :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

και ακόμη και έτσι να είναι ίσως αξίζει περισσότερο να πηγαίνουν σε ένα σχολείο το οποίο θα έχει όλες τις τάξεις και όχι μονοθέσιο..
ετσι! πες τα!!! που μου θελουνε και ταξι για να πανε 30 χιλιομετρα τα κωλοπαιδα!

χαθηκανε τα μουλαρια?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Δείτε ξανά τι έγραψα. Δεν έγραψα : λίγες πυκνοκατοικημένες πόλεις. Έγραψα ότι είναι μια αραιοκατοικημένη χώρα που ο πληθυσμός της  βρίσκεται συγκεντρωμένος σε λίγες και καλά οργανωμένες περιοχές.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Ο πατερούλης  θα  πρέπει  λοιπόν  να  αφήνει  τη  δουλειά  του  1  ώρα  την  ημέρα .
Να  ξοδεύει  βενζίνες.
Μάλιστα

Ωραία  αυτά .
Να  τα  πηγαίνει  ο μπαμπας  και  η  μαμά .

Στο  χωράφι  ποιος  θα  δουλεύει ?
Τσουκάλι  η  μάνα  στο  σπίτι  πώς  θα βάλει .
Οπότε  πάμε  από το χωριό  στην  πόλη .
Λήξις  η  αγροτική παραγωγή
Λήξις  η  κτηνοτροφία
Λήξις  οι εξαγωγές

+ 2 άνεργοι  στον  προϋπολογισμό , υποψήφιοι  δημόσιοι  υπάλληλοι , ή  συμβασιούχοι .

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom