Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Azzurro nel pomerigio ...
Γιατί τσαντίζεσαι μπουμπούκο μου ? Άμα απολυθεί ένας ΔΥ ποιος σου απαγορεύει να τον συντηρείς? Δικαίωμά σου και όλος δικό σου.
Azzurro nel pomerigio ...
Mαγκες,πως το βλεπετε;θα αναστειλουν την 48 ωρη υποπτη απεργεια που κυρηξαν τα ΜΜΜ ή θα παμε με τα ποδια Συνταγμα;
Τότε ρε θα ειμαστε 3.000.000
Και κάτω των 45 όλοι
Στην ανάγκη να πουμε δεν πάνε και 2-3 κωλόπαιδα στο σχολείο , στ΄ αρχίδια μας .
Πεθαίνει και ένας γαμιόλης στην Αστυπαλιά στα παπάρια μας .
Όσο λιγώτεροι τόσο το καλύτερο .
Επειδή έχω πεινάσει πραγματικάΑλλιώς τράβα να πεινάσεις γιατί για εκεί το πας ως κοινωνία και να τελειώνει η ιστορία μια ώρα αρχίτερα.
Γι αυτό σου λέω μια γενοκτονιούλα ...
Πόσο χρονών είσαι ?
θα ειμαι κάτω φιλε!
τι αλλο να κανω?
αλλα απο το απογευμα και μετα, πρωτα θα εργαστω σαν καλος ιδιωτ υπαλληλος και μετα θα κατεβω να σε βρω...
θα σας τηλ
Γιατί τσαντίζεσαι μπουμπούκο μου ? Άμα απολυθεί ένας ΔΥ ποιος σου απαγορεύει να τον συντηρείς? Δικαίωμά σου και όλος δικό σου.
οκεικ αναμενω
θα εχω τσιπρο Γιαννιωτικο αυθεντικο ζαμπελα
οχι απο τα αλβανικα που πινει ο Τραμου
βρε γεροξεκουτιασμένε.. ποιός μίλησε για μείωση πληθυσμού, για κλείσιμο σχολείων και για θανάτους στην Αστυπάλαια.. ?![]()
![]()
![]()
![]()
το ότι πρέπει να μείνουμε μόνο οι Ελληνες εδώ πρέπει.. οι μετανάστες πρέπει να φύγουν με κάθε τρόπο ..
και πάμε παρακάτω...
τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν γράμματα.. και δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα παιδί χωρίς να έχει την τεχνική δυνατότητα να μάθει.. αλλά από το να συντηρείς σε κάθε χωριό ένα μονοθέσιο ή διθέσιο σχολείο και να έχεις 8 σχολεία το το καθένα να απέχει από το άλλο το πολύ 20 λεπτά με το αυτοκίνητο καλύτερα να έχεις ένα πλήρες σε ένα σημείο.. τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό αυτό???
παράδειγμα που το γνωρίζω από κοντά.. δημοτικά σε Ράχες, Αχινός, Καραβόμυλο, Σπαρτιά, Αχλάδι, Παλιοκερασιά (χωριά με αποστάσεις της τάξης των 8-10 χλμ μεταξύ τους) πρέπει να γίνουν ένα.. πάει και τελείωσε.. και οι γονείς ας αναλάβουν να μεταφέρουν τα παιδία τους.. δόξα τον θεό τα αγροτικά τα διπλοκάμπινα δύο-δύο τα έχουν σε κάθε σπίτι.. ας αναλάβει κάθε μέρα ένας σε κάθε χωριό να κάνει το αγώγι.. δεν θα πέσει και ο προυπολογισμός του έξω.. ένα λιγώτερο τσίπουρο στον καφενέ θα του κοστίσει γαμώ το κέρατό μου...![]()
![]()
νοσκομεία... παράδειγμα Εδεσσα, Νάουσα, Βέρροια, Γιαννιτσα απέχουν μεταξύ τους 25 λεπτά με το αμάξι.. τι σκατά χρειάζονται τέσσερα νοσοκομεία ενώ θα μπορούσε να υπάρχει ένα κεντρικό πλήρως επανδρωμένο και δύο μικρά κέντρα υγείας στις άλλες δύο πόλεις στο οποίο θα εξετάζεται ο κόσμος.. τα ίδια Κομοτινή - Αλεξανδρούπολη - Διδυμότειχο..
η πολτική απόφαση είναι μία "οικονομίες κλίμακας".. από κει και πέρα οι τεχνοκράτες διεκπαιρεώνουν χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις..
Οχι ημίμετρα
Τώρα αξιοήγήσεις , να πλερώνουμε και λεφτά στους αξιολογητές .
Λεπίδι
Μήπως είσαι άνω των 45 και σε παίρνει η μπάλα ?
Ιδιοτελή !
Ε , ιδιοτελή !
Πετάει τώρα ένα πυροτέχνημα και ανοίγουμε και κουβέντα. Άμα θέλει ας τους συντηρεί μόνος του τους ΔΥ και όσοι πιστεύουν ότι θέλουν αυτό. Εγώ θέλω απλά να μη τα σκάω στο κολοκράτος σα μαλάκας. Άμα είναι μάγκες από μόνοι τους ας παίρνουν και 15 000 με γεια τους με χαρά τους . Όπως όμως εμένα δε μου χαρίζει κανένας χρήματα και εγώ δε γουστάρω ούτε να χαρίζω, ούτε πολύ περισσότερο να μου τα παίρνουν νταβατζιλίκι και να γλεντάνε να καλοπερνάνε να έχουν παχυλούς και σίγουρους μισθούς και εμένα να μου βγαίνει ο κόλος και να παίζει να με σουτάρουν από στιγμή σε στιγμή. όχι από μέρα σε μέρα. Από στιγμή σε στιγμή.
βρε γεροξεκουτιασμένε.. ποιός μίλησε για μείωση πληθυσμού, για κλείσιμο σχολείων και για θανάτους στην Αστυπάλαια.. ?![]()
![]()
![]()
![]()
το ότι πρέπει να μείνουμε μόνο οι Ελληνες εδώ πρέπει.. οι μετανάστες πρέπει να φύγουν με κάθε τρόπο ..
και πάμε παρακάτω...
τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν γράμματα.. και δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα παιδί χωρίς να έχει την τεχνική δυνατότητα να μάθει.. αλλά από το να συντηρείς σε κάθε χωριό ένα μονοθέσιο ή διθέσιο σχολείο και να έχεις 8 σχολεία το το καθένα να απέχει από το άλλο το πολύ 20 λεπτά με το αυτοκίνητο καλύτερα να έχεις ένα πλήρες σε ένα σημείο.. τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό αυτό???
παράδειγμα που το γνωρίζω από κοντά.. δημοτικά σε Ράχες, Αχινός, Καραβόμυλο, Σπαρτιά, Αχλάδι, Παλιοκερασιά (χωριά με αποστάσεις της τάξης των 8-10 χλμ μεταξύ τους) πρέπει να γίνουν ένα.. πάει και τελείωσε.. και οι γονείς ας αναλάβουν να μεταφέρουν τα παιδία τους.. δόξα τον θεό τα αγροτικά τα διπλοκάμπινα δύο-δύο τα έχουν σε κάθε σπίτι.. ας αναλάβει κάθε μέρα ένας σε κάθε χωριό να κάνει το αγώγι.. δεν θα πέσει και ο προυπολογισμός του έξω.. ένα λιγώτερο τσίπουρο στον καφενέ θα του κοστίσει γαμώ το κέρατό μου...![]()
![]()
νοσκομεία... παράδειγμα Εδεσσα, Νάουσα, Βέρροια, Γιαννιτσα απέχουν μεταξύ τους 25 λεπτά με το αμάξι.. τι σκατά χρειάζονται τέσσερα νοσοκομεία ενώ θα μπορούσε να υπάρχει ένα κεντρικό πλήρως επανδρωμένο και δύο μικρά κέντρα υγείας στις άλλες δύο πόλεις στο οποίο θα εξετάζεται ο κόσμος.. τα ίδια Κομοτινή - Αλεξανδρούπολη - Διδυμότειχο..
η πολτική απόφαση είναι μία "οικονομίες κλίμακας".. από κει και πέρα οι τεχνοκράτες διεκπαιρεώνουν χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις..
Δεν είπε κανείς για γενοκτονία. Συντήρησέ τους, δε θα χα κάνα πρόβλημα. ή ας ψάξουν για δουλειά. Εγώ τι έκανα δηλαδή?
οκεικ αναμενω
θα εχω τσιπρο Γιαννιωτικο αυθεντικο ζαμπελα
Αγόρι μου εσύ μιλάς με λεπίδια . Για το λεπίδι που τρώω εγώ ( ο κάθε εγώ) με τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης τι έχεις να πεις? Για την απόλυση ΗΔΗ του ιδιωτικού υπαλλήλου τι έχεις να πεις? Για το ότι γαμιέται για να του τα πάρουν να συντηρήσουν το ΔΥ τι έχεις να πεις? Τσιμουδιά? Αυτό δεν είναι λεπίδι ? Καλύτερα λεπίδι παρά να κρατιουνται ζωντανοί στην τελική μόνο και μόνο για να συντηρούν τους εκλεκτούς σου.
Σοσιαλμανία που σε έπιασε ξαφνικά ....
Γιατί ρε μαλάκα να έχουνε σχολείο ?
Για να πάνε όταν μεγαλώσουν στο Πανεπιστήμιο και να γίνουν μετά Δημόσιοι Υπάλληλοι ?
Νοσοκομεία κρατικά και σκατά .
Ο Αποστολόπουλος που πλερώ ένα σκασμό γιούργια σε φόρους κλέφτης θα γίνει .
Σχολεία να υπάρχουνε μόνο εντός Αττικής .
Και νοσοκομεία μόνο ιδιωτικά .
Άκου το μαλάκα ξαναδημιουργεί ελλείμματα ο προδόταρος .
Γιατί ρε να φύγουνε μόνο οι μετανάστες ?
Να φύγουνε και οι Τουρκόσποροι !
Γιατί κυρά μου έφυγες από τη Σμύρνη ?
Ο Κεμάλ ?
Στα αρχίδια μου . Να σε συνταξιοδοτώ εγώ τώρα ?
Να διορίζω το γιο σου στο υπουργείο .
Τέλος τα αδιέξοδα απαιτούν λύσεις .
Η πολλή δημοκρατία μας έφυγε σ΄ αυτόν τον τόπο .
Γεροι σου λέει ο άλλος , πατεραδες , μανάδες .
Σφάξ΄τους τώρα , για να μη τους πληρώνεις αύριο
Α και να ψηφιστεί νόμος ότι όλοι που θα συνταξιοδοτούνται υποχρεωτικά στα 65 θα πεθαίνουνε στα 73 . Μετά θα πρέπει να παρουσιάζονται αυτοβούλως στις Κρατικές Υπηρεσίες για τα περαιτέρω .
Νοσοκομεία , συντάξεις , μισθοί και μαλακίες τούμπανα .
Άρα είσαι άνω των 45
Βάρος είναι μάλιστα
Τί θα τους κάνουμε όμως ?
Κοίτα άμα σκοτώσουμε 400.000 ΔΥ και τις οικογένειές τους .
Και Εξοντώσουμε όλους τους συνταξιούχους ,
Διώξουμε όλους τους μετανάστες , όσους έχουν ρίζες στον Πόντο , στην Ανατολική Ρωμυλία, στη Μικρά Ασία κ.λπ.
Και πάμε σε έναν πληθυσμό 3.000.000 στην Ελλάδα , μια χαρά είναι και το μεσοπρόθεσμο και τα μέτρα και όλα .
Δεν γίνεται όμως τέλος .
![]()
![]()
![]()
και πάμε παρακάτω...
![]()