Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Mαγκες,πως το βλεπετε;θα αναστειλουν την 48 ωρη υποπτη απεργεια που κυρηξαν τα ΜΜΜ ή θα παμε με τα ποδια Συνταγμα;

και σουρνωντας θα παμε

εξαλλου δεν σκοπευω και να φυγω καθολου,να'ναι καλα το φιλαρακι που εχει στησει σκηνακι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τότε  ρε  θα  ειμαστε  3.000.000
Και  κάτω  των  45  όλοι
Στην  ανάγκη  να πουμε  δεν  πάνε  και 2-3  κωλόπαιδα  στο  σχολείο , στ΄ αρχίδια  μας .
Πεθαίνει  και  ένας  γαμιόλης  στην  Αστυπαλιά  στα  παπάρια  μας .
Όσο  λιγώτεροι  τόσο  το καλύτερο .

βρε γεροξεκουτιασμένε.. ποιός μίλησε για μείωση πληθυσμού, για κλείσιμο σχολείων και για θανάτους στην Αστυπάλαια.. ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

το ότι πρέπει να μείνουμε μόνο οι Ελληνες εδώ πρέπει.. οι μετανάστες πρέπει να φύγουν με κάθε τρόπο ..

και πάμε παρακάτω...

τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν γράμματα.. και δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα παιδί χωρίς να έχει την τεχνική δυνατότητα να μάθει.. αλλά από το να συντηρείς σε κάθε χωριό ένα μονοθέσιο ή διθέσιο σχολείο και να έχεις 8 σχολεία το το καθένα να απέχει από το άλλο το πολύ 20 λεπτά με το αυτοκίνητο καλύτερα να έχεις ένα πλήρες σε ένα σημείο.. τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό αυτό???

παράδειγμα που το γνωρίζω από κοντά.. δημοτικά σε Ράχες, Αχινός, Καραβόμυλο, Σπαρτιά, Αχλάδι, Παλιοκερασιά (χωριά με αποστάσεις της τάξης των 8-10 χλμ μεταξύ τους) πρέπει να γίνουν ένα.. πάει και τελείωσε.. και οι γονείς ας αναλάβουν να μεταφέρουν τα παιδία τους.. δόξα τον θεό τα αγροτικά τα διπλοκάμπινα δύο-δύο τα έχουν σε κάθε σπίτι.. ας αναλάβει κάθε μέρα ένας σε κάθε χωριό να κάνει το αγώγι.. δεν θα πέσει και ο προυπολογισμός του έξω.. ένα λιγώτερο τσίπουρο στον καφενέ θα του κοστίσει γαμώ το κέρατό μου...  :headbang: :headbang: :headbang:

νοσκομεία... παράδειγμα Εδεσσα, Νάουσα, Βέρροια, Γιαννιτσα απέχουν μεταξύ τους 25 λεπτά με το αμάξι.. τι σκατά χρειάζονται τέσσερα νοσοκομεία ενώ θα μπορούσε να υπάρχει ένα κεντρικό πλήρως επανδρωμένο και δύο μικρά κέντρα υγείας στις άλλες δύο πόλεις στο οποίο θα εξετάζεται ο κόσμος.. τα ίδια Κομοτινή - Αλεξανδρούπολη - Διδυμότειχο..

η πολτική απόφαση είναι μία "οικονομίες κλίμακας".. από κει και πέρα οι τεχνοκράτες διεκπαιρεώνουν χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αλλιώς τράβα να πεινάσεις γιατί για εκεί το πας ως κοινωνία και να τελειώνει η ιστορία μια ώρα αρχίτερα.
Επειδή έχω πεινάσει πραγματικά :cheesy: πάω για lunch break. Για να τελειώνουμε, μου θυμίζεις πολύ τον Ανδρουλάκη ξέρεις... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γι  αυτό  σου  λέω  μια  γενοκτονιούλα ...
Πόσο  χρονών  είσαι ?

Δεν είπε κανείς για γενοκτονία. Συντήρησέ τους, δε θα χα κάνα πρόβλημα. ή ας ψάξουν για δουλειά. Εγώ τι έκανα δηλαδή?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
θα ειμαι κάτω φιλε!
τι αλλο να κανω?
αλλα απο το απογευμα και μετα, πρωτα θα εργαστω σαν καλος ιδιωτ υπαλληλος και μετα θα κατεβω να σε βρω...
θα σας τηλ

οκεικ αναμενω
 θα εχω τσιπρο Γιαννιωτικο αυθεντικο ζαμπελα

οχι απο τα αλβανικα που πινει ο Τραμου

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιατί τσαντίζεσαι μπουμπούκο μου ? Άμα απολυθεί ένας ΔΥ ποιος σου απαγορεύει να τον συντηρείς? Δικαίωμά σου και όλος δικό σου.

Οχι  ημίμετρα
Τώρα  αξιοήγήσεις  , να  πλερώνουμε  και λεφτά  στους  αξιολογητές .
Λεπίδι

Μήπως  είσαι  άνω  των 45  και σε  παίρνει  η μπάλα ?
Ιδιοτελή !
Ε , ιδιοτελή !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 οκεικ αναμενω
 θα εχω τσιπρο Γιαννιωτικο αυθεντικο ζαμπελα

οχι απο τα αλβανικα που πινει ο Τραμου

πάλι νερόπλυμα θα πιείς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε .. θες να το κάνεις καιμολότωφ πανάθεμα σε .. ούτε καφέ δεν μπορείς να ψήσεις με δαύτο στο μπαμπάκι..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
βρε γεροξεκουτιασμένε.. ποιός μίλησε για μείωση πληθυσμού, για κλείσιμο σχολείων και για θανάτους στην Αστυπάλαια.. ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

το ότι πρέπει να μείνουμε μόνο οι Ελληνες εδώ πρέπει.. οι μετανάστες πρέπει να φύγουν με κάθε τρόπο ..

και πάμε παρακάτω...

τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν γράμματα.. και δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα παιδί χωρίς να έχει την τεχνική δυνατότητα να μάθει.. αλλά από το να συντηρείς σε κάθε χωριό ένα μονοθέσιο ή διθέσιο σχολείο και να έχεις 8 σχολεία το το καθένα να απέχει από το άλλο το πολύ 20 λεπτά με το αυτοκίνητο καλύτερα να έχεις ένα πλήρες σε ένα σημείο.. τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό αυτό???

παράδειγμα που το γνωρίζω από κοντά.. δημοτικά σε Ράχες, Αχινός, Καραβόμυλο, Σπαρτιά, Αχλάδι, Παλιοκερασιά (χωριά με αποστάσεις της τάξης των 8-10 χλμ μεταξύ τους) πρέπει να γίνουν ένα.. πάει και τελείωσε.. και οι γονείς ας αναλάβουν να μεταφέρουν τα παιδία τους.. δόξα τον θεό τα αγροτικά τα διπλοκάμπινα δύο-δύο τα έχουν σε κάθε σπίτι.. ας αναλάβει κάθε μέρα ένας σε κάθε χωριό να κάνει το αγώγι.. δεν θα πέσει και ο προυπολογισμός του έξω.. ένα λιγώτερο τσίπουρο στον καφενέ θα του κοστίσει γαμώ το κέρατό μου...  :headbang: :headbang: :headbang:

νοσκομεία... παράδειγμα Εδεσσα, Νάουσα, Βέρροια, Γιαννιτσα απέχουν μεταξύ τους 25 λεπτά με το αμάξι.. τι σκατά χρειάζονται τέσσερα νοσοκομεία ενώ θα μπορούσε να υπάρχει ένα κεντρικό πλήρως επανδρωμένο και δύο μικρά κέντρα υγείας στις άλλες δύο πόλεις στο οποίο θα εξετάζεται ο κόσμος.. τα ίδια Κομοτινή - Αλεξανδρούπολη - Διδυμότειχο..

η πολτική απόφαση είναι μία "οικονομίες κλίμακας".. από κει και πέρα οι τεχνοκράτες διεκπαιρεώνουν χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις..

Πετάει τώρα ένα πυροτέχνημα και ανοίγουμε και κουβέντα. Άμα θέλει ας τους συντηρεί μόνος του τους ΔΥ και όσοι πιστεύουν ότι θέλουν αυτό. Εγώ θέλω απλά να μη τα σκάω στο κολοκράτος σα μαλάκας. Άμα είναι μάγκες από μόνοι τους ας παίρνουν και 15 000 με γεια τους με χαρά τους . Όπως όμως εμένα δε μου χαρίζει κανένας χρήματα και εγώ δε γουστάρω ούτε να χαρίζω, ούτε πολύ περισσότερο να μου τα παίρνουν νταβατζιλίκι και να γλεντάνε να καλοπερνάνε να έχουν παχυλούς και σίγουρους μισθούς και εμένα να μου βγαίνει ο κόλος και να παίζει να με σουτάρουν από στιγμή σε στιγμή. όχι από μέρα σε μέρα. Από στιγμή σε στιγμή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οχι  ημίμετρα
Τώρα  αξιοήγήσεις  , να  πλερώνουμε  και λεφτά  στους  αξιολογητές .
Λεπίδι

Μήπως  είσαι  άνω  των 45  και σε  παίρνει  η μπάλα ?
Ιδιοτελή !
Ε , ιδιοτελή !

Αγόρι μου εσύ μιλάς με λεπίδια . Για το λεπίδι που τρώω εγώ ( ο κάθε εγώ) με τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης τι έχεις να πεις? Για την απόλυση ΗΔΗ του ιδιωτικού υπαλλήλου τι έχεις να πεις? Για το ότι γαμιέται για να του τα πάρουν να συντηρήσουν το ΔΥ τι έχεις να πεις? Τσιμουδιά? Αυτό δεν είναι λεπίδι ? Καλύτερα λεπίδι παρά να κρατιουνται ζωντανοί στην τελική μόνο και μόνο για να συντηρούν τους εκλεκτούς σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πετάει τώρα ένα πυροτέχνημα και ανοίγουμε και κουβέντα. Άμα θέλει ας τους συντηρεί μόνος του τους ΔΥ και όσοι πιστεύουν ότι θέλουν αυτό. Εγώ θέλω απλά να μη τα σκάω στο κολοκράτος σα μαλάκας. Άμα είναι μάγκες από μόνοι τους ας παίρνουν και 15 000 με γεια τους με χαρά τους . Όπως όμως εμένα δε μου χαρίζει κανένας χρήματα και εγώ δε γουστάρω ούτε να χαρίζω, ούτε πολύ περισσότερο να μου τα παίρνουν νταβατζιλίκι και να γλεντάνε να καλοπερνάνε να έχουν παχυλούς και σίγουρους μισθούς και εμένα να μου βγαίνει ο κόλος και να παίζει να με σουτάρουν από στιγμή σε στιγμή. όχι από μέρα σε μέρα. Από στιγμή σε στιγμή.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
από  :

Η παραχώρηση "αιγιαλού και παραλίας" σε ιδιώτες επενδυτές για διάστημα μέχρι και 50 ετών, αλλά και τροποποιήσεις στις χρήσεις γης και τους όρους δόμησης, προκειμένου να ξεκολλήσουν επενδύσεις, προβλέπονται στον Εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

Μεσοπρόθεσμη εξόντωση για 4μελή οικογένεια

Εκτακτη εισφορά, μείωση αφορολόγητου, αύξηση τελών και έκτακτη εισφορά στα Ι.Χ. και Φόρος Ακίνητης Περιουσίας οδηγούν στην οικονομική εξόντωση της τετραμελούς, κατά συμβατό όρο, ελληνικής οικογένειας.
Mέσα στο επόμενο εξάμηνο θα κληθούν να πληρώσουν φόρους που στα μεσαία εισοδήματα υπερβαίνουν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ και φθάνουν λίγο πριν από τις 4.000 ευρώ.
Οι απώλειες γίνονται ακόμη υψηλότερες αν συνυπολογιστούν και οι αυξήσεις των έμμεσων φόρων που θα πέσουν στην αγορά μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

και πάμε παρακάτω...

παράδειγμα που το γνωρίζω από κοντά.. δημοτικά σε Ράχες, Αχινός, Καραβόμυλο, Σπαρτιά, Αχλάδι, Παλιοκερασιά (χωριά με αποστάσεις της τάξης των 8-10 χλμ μεταξύ τους) πρέπει να γίνουν ένα.. πάει και τελείωσε.. και οι γονείς ας αναλάβουν να μεταφέρουν τα παιδία τους.. δόξα τον θεό τα αγροτικά τα διπλοκάμπινα δύο-δύο τα έχουν σε κάθε σπίτι.. ας αναλάβει κάθε μέρα ένας σε κάθε χωριό να κάνει το αγώγι.. δεν θα πέσει και ο προυπολογισμός του έξω.. ένα λιγώτερο τσίπουρο στον καφενέ θα του κοστίσει γαμώ το κέρατό μου...  :headbang: :headbang: :headbang:

Σοσιαλμανία  που  σε  έπιασε  ξαφνικά ....

Γιατί  ρε  μαλάκα  να  έχουνε  σχολείο ?
Για  να  πάνε  όταν  μεγαλώσουν  στο  Πανεπιστήμιο  και  να  γίνουν  μετά  Δημόσιοι  Υπάλληλοι ?

Νοσοκομεία  κρατικά  και  σκατά .
Ο  Αποστολόπουλος  που  πλερώ  ένα  σκασμό  γιούργια  σε  φόρους  κλέφτης  θα  γίνει .

Σχολεία  να  υπάρχουνε  μόνο  εντός  Αττικής .
Και  νοσοκομεία  μόνο  ιδιωτικά .
Άκου  το μαλάκα  ξαναδημιουργεί  ελλείμματα  ο  προδόταρος .

Γιατί  ρε  να  φύγουνε  μόνο  οι  μετανάστες ?
Να  φύγουνε  και  οι Τουρκόσποροι !
Γιατί  κυρά  μου  έφυγες  από τη  Σμύρνη ?
Ο Κεμάλ ?
Στα  αρχίδια  μου . Να  σε  συνταξιοδοτώ  εγώ  τώρα ?
Να  διορίζω  το γιο  σου  στο υπουργείο .
Τέλος  τα  αδιέξοδα  απαιτούν  λύσεις .

Η  πολλή  δημοκρατία  μας  έφυγε  σ΄ αυτόν  τον  τόπο .

Γεροι  σου  λέει  ο  άλλος , πατεραδες , μανάδες .
Σφάξ΄τους  τώρα , για  να  μη  τους  πληρώνεις  αύριο

Α  και  να  ψηφιστεί  νόμος  ότι  όλοι  που  θα  συνταξιοδοτούνται  υποχρεωτικά  στα  65  θα  πεθαίνουνε  στα  73 . Μετά  θα  πρέπει  να  παρουσιάζονται  αυτοβούλως  στις  Κρατικές Υπηρεσίες  για  τα  περαιτέρω .

Νοσοκομεία , συντάξεις , μισθοί και μαλακίες  τούμπανα .

Δεν είπε κανείς για γενοκτονία. Συντήρησέ τους, δε θα χα κάνα πρόβλημα. ή ας ψάξουν για δουλειά. Εγώ τι έκανα δηλαδή?

Άρα  είσαι  άνω  των 45

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αγόρι μου εσύ μιλάς με λεπίδια . Για το λεπίδι που τρώω εγώ ( ο κάθε εγώ) με τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης τι έχεις να πεις? Για την απόλυση ΗΔΗ του ιδιωτικού υπαλλήλου τι έχεις να πεις? Για το ότι γαμιέται για να του τα πάρουν να συντηρήσουν το ΔΥ τι έχεις να πεις? Τσιμουδιά? Αυτό δεν είναι λεπίδι ? Καλύτερα λεπίδι παρά να κρατιουνται ζωντανοί στην τελική μόνο και μόνο για να συντηρούν τους εκλεκτούς σου.

Α  υπάλληλος  είσαι !
Όχι  αφεντικό .

Άσε  ρε  μάλαξ  
Πήγαινε  να  δεις  αν  έρχομαι .
Έχω  να  πληρώσω  ΦΠΑ , έκτακτη  εισφορά , τέλος  επιτηδεύματος  κ.λπ.

Και  συ  μήνας  μπαίνει  μήνας  βγαίνει  

Εννοείται   ότι  όλοι πρέπει  να  κάνουν  θυσίες
Ο μισθός  στον  ιδιωτικό  τομέα  να  πάει και αυτός  από  300 €  έως  750€ στην  35ετία .

Να  φορολογείστε  κι  όλας .
Άκου  εκεί .

Υπάλληλος  και μιλάς .
Ξέρεις  ρε  κακοκοίρη  τί  θυσίες θα  πρέπει   κάνω  εγώ  για  να  πληρώνω  300άρες  μηνιαίως  στα  επόμενα  χρόνια .

Τέλος  περικοπές  σε  όλους
Μέσος  μισθός  300 €
Όχι  συλλογικές  συμβάσεις , όχι  αποζημιώσεις  απόλυσης  τίποτα .
Εγώ  που  είμαι  αφεντικό  θα πλερώ  όποιον  γουστάρω  και  ότι  γουστάρω.

Λήξις ...
Μαλάκες  κουμούνια .
Μάθατε  όλοι στο  εύκολο χρήμα  
Ρουφιάνοι
Χαραμοφάηδες .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σοσιαλμανία  που  σε  έπιασε  ξαφνικά ....

Γιατί  ρε  μαλάκα  να  έχουνε  σχολείο ?
Για  να  πάνε  όταν  μεγαλώσουν  στο  Πανεπιστήμιο  και  να  γίνουν  μετά  Δημόσιοι  Υπάλληλοι ?

Νοσοκομεία  κρατικά  και  σκατά .
Ο  Αποστολόπουλος  που  πλερώ  ένα  σκασμό  γιούργια  σε  φόρους  κλέφτης  θα  γίνει .

Σχολεία  να  υπάρχουνε  μόνο  εντός  Αττικής .
Και  νοσοκομεία  μόνο  ιδιωτικά .
Άκου  το μαλάκα  ξαναδημιουργεί  ελλείμματα  ο  προδόταρος .

Γιατί  ρε  να  φύγουνε  μόνο  οι  μετανάστες ?
Να  φύγουνε  και  οι Τουρκόσποροι !
Γιατί  κυρά  μου  έφυγες  από τη  Σμύρνη ?
Ο Κεμάλ ?
Στα  αρχίδια  μου . Να  σε  συνταξιοδοτώ  εγώ  τώρα ?
Να  διορίζω  το γιο  σου  στο υπουργείο .
Τέλος  τα  αδιέξοδα  απαιτούν  λύσεις .

Η  πολλή  δημοκρατία  μας  έφυγε  σ΄ αυτόν  τον  τόπο .

Γεροι  σου  λέει  ο  άλλος , πατεραδες , μανάδες .
Σφάξ΄τους  τώρα , για  να  μη  τους  πληρώνεις  αύριο

Α  και  να  ψηφιστεί  νόμος  ότι  όλοι  που  θα  συνταξιοδοτούνται  υποχρεωτικά  στα  65  θα  πεθαίνουνε  στα  73 . Μετά  θα  πρέπει  να  παρουσιάζονται  αυτοβούλως  στις  Κρατικές Υπηρεσίες  για  τα  περαιτέρω .

Νοσοκομεία , συντάξεις , μισθοί και μαλακίες  τούμπανα .

Άρα  είσαι  άνω  των 45

Άσε το εγώ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά προσωπικά. Αλλά και προσωπικά απλά τυχαίνει. Μένεις στα ίδια και τα ίδια λες και κόλησε η βελόνα. Για να ζήσει κάποιος ξέρεις δε πρέπει μόνο να τον συντηρεί κάποιος άλλος. Μπορεί ξέρεις να βγει και ο ίδιος στην πιάτσα και να βγάλει μόνος του το χρήμα για να ζήσει. Εσύ μιλάς για γενοκτονίες και παπαριές το πες μια το πες δυο. Φυσικά κουβέντα για το τι κάνουν τόσοι άνεργοι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που μένουν άνεργοι εξαιτίας του ότι πρέπει να συντηρηθεί το δημόσιο.

Και ο φόρος είναι νταβατζιλίκι. Δε γουστάρω να σκάω μία, ή αν σκάω να σκάω όσα αξιολογώ. Δημοκρατική κοινωνία έχουμε θέλω να χω λόγο πόσα σκάω και τι γίνονται. Εσύ δόσε όσα θες δικαίωμά σου. Αλλά και μένα δικαίωμά μου να μη τα σκάω στον κάθε νταβά.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βάρος  είναι μάλιστα

Τί  θα  τους  κάνουμε  όμως ?

Κοίτα  άμα  σκοτώσουμε  400.000  ΔΥ  και  τις  οικογένειές  τους .
Και  Εξοντώσουμε  όλους  τους  συνταξιούχους ,
Διώξουμε  όλους  τους  μετανάστες , όσους  έχουν  ρίζες  στον  Πόντο , στην Ανατολική Ρωμυλία, στη  Μικρά  Ασία  κ.λπ.

Και  πάμε  σε  έναν  πληθυσμό  3.000.000  στην  Ελλάδα , μια  χαρά  είναι  και  το  μεσοπρόθεσμο  και  τα  μέτρα  και  όλα .

Δεν γίνεται όμως  τέλος .

Είναι και οι απόγονοι του Ιμβραήμ Βαλή της Κρήτης ωρε και του Μωριά.

Μ' αυτούνους τί θα γενεί μου λέτε;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να   κερδίζουν  οι  επιχειρήσεις
Να  επανεπενδύουν
Να  φτιάχνουν  κι  άλλες  θέσεις  των  300 Ευρώ

Κι  έχεις  τον  κομμουνιστή  τον  Τραβομούνη  και  τον  μπούλη  το Φιδέ  να  ακυρώνουν  το  μέλλον  της  πατρίδας .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όλα  για  το  προσωπικό  συφέρο  στην  Ελλάδα 
Γαμημένοι
Επειδή  είστε  άνω  των  45  και  αρνείστε  να  πεθάνετε .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

και πάμε παρακάτω...

παράδειγμα που το γνωρίζω από κοντά.. δημοτικά σε Ράχες, Αχινός, Καραβόμυλο, Σπαρτιά, Αχλάδι, Παλιοκερασιά (χωριά με αποστάσεις της τάξης των 8-10 χλμ μεταξύ τους) πρέπει να γίνουν ένα.. πάει και τελείωσε.. και οι γονείς ας αναλάβουν να μεταφέρουν τα παιδία τους.. δόξα τον θεό τα αγροτικά τα διπλοκάμπινα δύο-δύο τα έχουν σε κάθε σπίτι.. ας αναλάβει κάθε μέρα ένας σε κάθε χωριό να κάνει το αγώγι.. δεν θα πέσει και ο προυπολογισμός του έξω.. ένα λιγώτερο τσίπουρο στον καφενέ θα του κοστίσει γαμώ το κέρατό μου...  :headbang: :headbang: :headbang:

Οι αποστάσεις 8-10 χλμ δεν μου λένε κάτι αγαπητέ μου Τραβαμούνιε. Και η Δάφνη (πρώην Λέριζα) απέχει από την Νεμέα 8,7 χλμ άλλα η διαδρομή διαρκεί 40-45 λεπτά.

Επίσης στα Άγραφα παρόμοιας αποστάσεως διαδρομές διαρκούν πολύ περισσότερο. Μην ξεχνάτε ότι δεν  είμαστε Βέλγιο.

Συνεπώς δεν θα πρέπει να μιλάμε για απολύσεις και συνχωνεύσεις γενικώς και απροσδιορίστως και όποιον ματσόλα πάρει η μπάλα. Πρέπει πρώτα να γίνει "σύνταξη οργανογράμματος" και μετά για μετατάξεις, και ενδεχομένως  απολύσεις.

Με αποφάσεις που λαμβάνονται στο "πόδι" δεν γίνεται τίποτα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom