Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ωστόσο μέχρι το 1980 ια χαρά πήγαινε η ελληνικλη οικονομία,
δεν δανειζόταν και δεν χρειαζόταν αν ξεπουληθεί.
Από το 1981 και μετά αρχισαν τα ελλείματα να την πνίγουν.

ΤΙ ΆΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;;;;

Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων.

Για να μη λέμε μαλακίες.

Στη συνέχεια άλλαξε και η νοοτροπία.
Κανείς δεν ήθελε να εργαστεί.
Θέλαν όλοι να αράξουν στο δημόσιο
και να ζούνε ζάχαρη ξύνοντας τα αρχίδια τους.

Οπότε από τη μία αυξανόταν συνεχώς ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων
και από την άλλη ελατωνόταν ο ιδιωτικός τομές που τους πλήρωνε.
Οπότε οι ανάγκες δανεισμού συνεχώς αυξάνονταν
για να πληρώνονται οι μισθοί των αργόμισθωνδημοσίων υπαλλήλων.

Και ... νάμαστε ...

ναι μωρε,νταξ εχεις δικιο

αντε γεια χαραδρα

Και αφου διογκωθηκε ο αριθμος τους (κακως..)το κρατος τους χρησιμοποιουσε και για ψηφοθηρικη
 δεξαμενη και για ευκολα εσοδα -φορους και ΦΠΑδες και αρχιδιες

για να μπορεις εσυ να σφραγιζεις τρια δοντια και να κοβεις αποδειξη για ενα (ενιοτε και κανενα)

ελααααα,σοβαρεψου λεμε

αβαντα σας εκαναν οι ΔΥ τοσα χρονακια,τα ευκολα θυματακια μια ζωη

Επισκέπτης
Τρελή ευαισθησία όλοι για τους δημοσίους υπαλλήλους έτσι και απολυθούν.
Χωρίς να έχει απολυθεί ακόμη κανείς.

Τον άλλο με το τυροπιτάδικο που έκλεισε
τον χλευάζουν και λένε ότι καλα να πάθει.

Για τις εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου που έκλεισαν οι μισές από το Σεπτέμβρη του 09 και μετά κανείς δεν λέει τίποτε.

Για τα εστιατόρια και τα μπαρ που τα γάμησε με το ΦΠΑ και τους φόρους στα ποτά , άχνα.

Για τα εμπορικά που γίναν ρημάδια , στα αρχίδια τους όλοι.

Για τους 200 επαγγελματίες της οικοδομής, μπετατζήδες , χτίστες, σουβατζήδες , σιδεράδες , υδραυλικούς , ηλεκτρολόγους, χωματουργικές ,  μμπογιατζήδες, αλουμινάδες, μαραγκούς κτλ κτλ κτλ κτλ που κάθονται όλοι με τις κωλοφόρους που έβαλε ο μαλάκας στα ακίνητα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ.

Όλοι κόπτονται για το Λεωφορειατζή του ΟΑΣΑ που έπαιρνε 8500€ το μήνα
και τον υπάλληλο της ΔΕΗ με τα 2500€ το μήνα σύνταξη και τα 70000€ εφάπαξ.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΑΜΩ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρωτάω ρε συ. Σε όλα τα blogs, sites γράφουν όλοι κατεβατά ατελείωτα. Από θεωρία καλά πάμε - από πράξη; Η Ιρλανδία με την καλύτερη φορολογική πολιτική στην Ευρώπη κατάφερε να προσελκήσει Dell, Intel κλπ σε επενδύσεις. Τελικά βρέθηκε στη δίνη της κρίσης μέσω της φούσκας των τραπεζών και των ακινήτων που έμειναν απούλητα.

Εμείς εδώ θεωρούμε ότι η οικοδομή είναι η λύση. Αλήθεια; Ανάπτυξη είναι η παραγωγή προϊόντων που φέρνουν προστιθέμενη αξία κύριοι. Για googlάρετε πωλήσεις της Apple το 2010. ;)

η ιρλανδία είχε πρόβλημα υπερβολικής έκθεσης σε φούσκες. Η ελλάδα το χει εσωτερικό το πρόβλημα και είναι δημοσιονομικό. Υπερβολικό κράτος. Κόβεις κράτος. Αλλιώς έτσι και αλλιώς καταρρέουν όλα βαράει κανόνι το κράτος και τρέξτε μετά εσείς οι καλοί εθελοντές να ταίσετε τους Δ.Υ. που τόσο αγαπάτε. Νομίζετε πως τα χρήματα που παίρνουν προέρχονται από το υπερπέραν. Αφού το θέλετε τόσο πάρτε και 10 000 000 Δ.Υ. και δίνετέ τους 10 000 το μήνα. Μη μου βάζετε όμως να πλερώ 23 % φπα. και φόρο πάνω από 8 000 και έκτακτες εισφορές και αυξημένα τέλη και τη βενζίνη στα 2 ευρώ και και και.

Επισκέπτης
ναι μωρε,νταξ εχεις δικιο
 αντε γεια χαραδρα Και αφου διογκωθηκε ο αριθμος τους (κακως..)το κρατος τους χρησιμοποιουσε και για ψηφοθηρικη
 δεξαμενη και για ευκολα εσοδα -φορους και ΦΠΑδες και αρχιδιες
για να μπορεις εσυ να σφραγιζεις τρια δοντια και να κοβεις αποδειξη για ενα (ενιοτε και κανενα) ελααααα,σοβαρεψου λεμε
αβαντα σας εκαναν οι ΔΥ τοσα χρονακια,τα ευκολα θυματακια μια ζωη

Σε ποιούς έκαναν αβάντα ρε μαλάκα ;;;;
Είστε σοβαροί ;;;;

Σε ποιά χώρα έπαιρνε ο οδηγός του λεωφορείου 8500€ το μήνα ;;;;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Φυσικά άλλο ο υπάλληλος ΔΕΚΟ που παράγει αξία και πληρώνεται από τη ΔΕΚΟ , άλλο όμως οι υπάλληλοι των τόσων υπηρεσιών . Το χρήμα που γλιτώνεται από εκεί, θα μπορούσε να πάει για έρευνα και ανάπτυξη, για επιδότηση σε νέες επιχειρήσεις πχ ή επιδότηση στο μισθό ιδιωτικών υπαλλήλων σε κάποιους τομείς ή με γεωγραφικά κριτήρια κλπ 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σε ποιούς έκαναν αβάντα ρε μαλάκα ;;;;
Είστε σοβαροί ;;;;

Σε ποιά χώρα έπαιρνε ο οδηγός του λεωφορείου 8500€ το μήνα ;;;;;;;

για τις αποδειξεις που εκλεβες γαργαρα,μαλακα μου;

αμασητο το περασες απο οτι βλεπω....

ασε γιατι τα ιδια κανω και εγω,οπως και εσυ ακομα και ΤΩΡΑ

ασε τα τρελλα σου λοιπον,δεν εισαι και  ο Μουζακης της ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όλοι κόπτονται για το Λεωφορειατζή του ΟΑΣΑ που έπαιρνε 8500€ το μήνα
και τον υπάλληλο της ΔΕΗ με τα 2500€ το μήνα σύνταξη και τα 70000€ εφάπαξ.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΑΜΩ
Ποιος κόπτεται μωρέ; Επειδή το λένε στα κανάλια; Αφού αυτό είναι η είδηση γι' αυτούς - η απεργία της ΑΔΕΔΥ αύριο. Καλώς ή κακώς δεν είναι είδηση όταν κάποιος απολύει μια 45χρονη μητέρα. Έτσι λειτουργεί το πράγμα δυστυχώς.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φυσικά άλλο ο υπάλληλος ΔΕΚΟ που παράγει αξία και πληρώνεται από τη ΔΕΚΟ , άλλο όμως οι υπάλληλοι των τόσων υπηρεσιών . Το χρήμα που γλιτώνεται από εκεί, θα μπορούσε να πάει για έρευνα και ανάπτυξη, για επιδότηση σε νέες επιχειρήσεις πχ ή επιδότηση στο μισθό ιδιωτικών υπαλλήλων σε κάποιους τομείς ή με γεωγραφικά κριτήρια κλπ  

Σεβ...δεν ειναι το προβλημα οι ΔΥ...(και δη των ΔΕΚΟ)

Το προβλημα ειναι πολιτικο λεμε,και η λυση πρεπει να ειναι πολιτικη

ακομα και η αγορα ενος πακετου τσιγαρων,πολιτικη κινηση ειναι

και λυσεις υπαρχουν,τα εχουμε πει εδω μεσα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Είπαμε  ρε  μάστορα ...

Θα  χρειαζόμαστε  50.000 ΔΥ...

Στ΄ αρχίδια μας  τα μνημόνια  και  όλα .

Επιτρέψτε μου... Αλλά αυτό είναι μάλλον αδύνατον, κυρίως, λόγω γεωγραφικής μορφολογίας της χώρας μας.

Για να σας δώσω, μόνο ένα παράδειγμα, ας δούμε τα παρακάτω στοιχεία:

Γαλλία. Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα : 3.427
Ισπανία. Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα : 4.964
Ιταλία.  Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα : 7.600
Ηνωμένο Βασίλειο. Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα 12.429
Ελλάς.  Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα 14.880

Τώρα σας παρακαλώ να μου πείτε. Πόση δύναμη ακτοφυλακής χρειάζεται κάθε χώρα;
Σύμφωνα λοιπόν με τα ανωτέρω στοιχεία, ένα κράτος (Ελλάς) 11.000.000 κατοίκων και με χερσαία έκταση 130.800 τετραγωνικά χιλιόμετρα χρειάζεται τουλάχιστον να διαθέτει για την φύλαξη των ακτών του όση δύναμη χρειάζεται και ένα άλλο κράτος (Ηνωμένο Βασίλειο) με πληθυσμό 58.900.000 και με χερσαία έκταση 244.820 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Επίσης άν απολυθούν οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ και μειωθούν και τα κονδύλια, θα ήθελα να δώ τι θα γίνει με τις αεροδιακομιδές από τα νησιά.

Ακόμα, άν μειωθούν οι δάσκαλοι θα ήθελα να μου προτείνετε σε ποιά από τα νησιά θα λειτουργεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πως θα πηγαινοέρχονται οι μαθητές στο σχολείο τους. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τι θα γίνει και σχετικά με το θέμα της αστυνόμευσής τους.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μου αρέσει που κλαίγεσαι από τη μία και από την άλλη όταν σου προτείνουν λύσεις λες ααα μη το ένα μη το άλλο. Σε μια χώρα με πρόβλημα δημοσιονομικό δηλαδή πολλά έξοδα το πρώτο που σκέφτεται κανείς είναι ότι κόβεις δαπάνες. Σημαίνει ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της και δε μπορεί να τροφοδοτεί άλλο το δημόσιο. Δε προσφέρει και τίποτα. Τι θα κάνει ο δημόσιος υπάλληλος ο απολυμένος?

Να σου πω κάτι ρε μάγκα? Ότι έκανα και εγώ όταν έχω απολυθεί να κάνει. Με σκέφτηκε εμένα κανείς? Στον πούτσο τους. Εγώ γιατί να βάλω το κεφάλι κάτω να δουλεύω και να σκάω το 1/3 και παραπάνω του κόπου μου σε αυτούς στο κάτω κάτω? Δε κατάλαβα.Γιατί και να μη θέλω και ΦΠΑ πληρώνω και φόρο στα καύσιμα και τέλη και και και. άμα τα βάλεις κάτω το 1/3 σου ρχεται. Να πάει στην πιάτσα να βγει να δουλέψει. Στην πέλλα ζητάνε άτομα για σπαράγγια. Εκεί είναι τα χωράφια, εκεί η οικοδομή, εκεί το βενζινάδικο, εκεί τα φυλλάδια , εκεί το ντελίβερι , εκεί η λαχαναγορά, εκεί το τζάμπο.

Να  σου  πω  εγώ , ας  πούμε  
α)  Ποθεν  έσχες  για  όλους  σε  εύρος  25ετίας
β)  Η  επί πλέον  εισφορά  να  πάει  για  όσους  έχουν  εισόδημα  άνω  των  60.000  Ευρώ  στο  10%  , και  για  το  άνω  των  100.000  στο  20%
γ)  Να  ερευνηθεί  το  κάθε σκάφος , το  κάθε βαρκάκι , το  κάθε  σπίτι ,  το  κάθε  εξοχικό .
δ) Όποιος  ψηφίσει βουλευτής  το  μεσοπρόθεσμο  να  δίνει  και  ταυτόχρονη  δήλωση  που  να συναινεί  στην  άρση  του  Τραπεζικού και Φορολογικού  Απορρήτου  του  από  τις  Ελληνικές  Αρχές  για  τα  επόμενα  30  έτη  και  το  ίδιο  να  κάνουν  και  ο ισυγγενείς  του  μέχρι  το 4ο βαθμό

Και  μετά  ξεκινάμε  να  συζητάμε .

Όπως π.χ.   οι  αποκρατικοποιήσεις  να  ξεκινήσουν  μετά  την  εκταμίευση  και  τη  δέσμευση  των  120  δις   και  των 20 δις  του ΕΣΠΑ . Να  απορροφήσουμε  τους  κραδασμούς του  μεσοδιαστήματος  κ.λπ.  Και  ας  έρθει  και  ένας  Ευρωπαίος  Ανθύπατος  μετά  να  μας  πει  που  να  τα  δώσουμε .

Πριν  όμως  από  αυτό . Να  δώσουν  πίσω  οι Τράπεζες  τα  27 δις
Να  κάνουνε  αυξήσεις  κεφαλαίου  κεφαλαιοποιώντας  τα  αποθεματικά  για  να  μειώσουνε  τις  επισφάλειές  τους στο Διεθνή  Δανεισμό . Να  τους  απαγορευτεί  η  τιτλοποίηση  των  ιδιωτικών  δανείων  για  μία  5ετία  κ.λπ.

Να  φτιάξουμε  ένα  μίνιμουμ  ασφαλές περιβάλλον  και μετά  γαμάμε  το σύμπαν .

Και  σε κάθε  περίπτωση  οι  πωλήσεις  να  είναι  σε  αξιόχρεα  επίπεδα .
Να  μη  γίνουν  μέσω  Χρηματιστηρίου π.χ. 1  ευρώ  η  μετοχή .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επιτρέψτε μου... Αλλά αυτό είναι μάλλον αδύνατον, κυρίως, λόγω γεωγραφικής μορφολογίας της χώρας μας.

Ιταλία.  Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα : 7.600
Ελλάς.  Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα 14.880

Σύμφωνα λοιπόν με τα ανωτέρω στοιχεία, ένα κράτος (Ελλάς) 11.000.000 κατοίκων και με χερσαία έκταση 130.800 τετραγωνικά χιλιόμετρα χρειάζεται τουλάχιστον να διαθέτει για την φύλαξη των ακτών του όση δύναμη χρειάζεται και ένα άλλο κράτος (Ηνωμένο Βασίλειο) με πληθυσμό 58.900.000 και με χερσαία έκταση 244.820 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Επίσης άν απολυθούν οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ και μειωθούν και τα κονδύλια, θα ήθελα να δώ τι θα γίνει με τις αεροδιακομιδές από τα νησιά.

Ακόμα, άν μειωθούν οι δάσκαλοι θα ήθελα να μου προτείνετε σε ποιά από τα νησιά θα λειτουργεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πως θα πηγαινοέρχονται οι μαθητές στο σχολείο τους. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τι θα γίνει και σχετικά με το θέμα της αστυνόμευσής τους.

Τότε  ρε  θα  ειμαστε  3.000.000
Και  κάτω  των  45  όλοι
Στην  ανάγκη  να πουμε  δεν  πάνε  και 2-3  κωλόπαιδα  στο  σχολείο , στ΄ αρχίδια  μας .
Πεθαίνει  και  ένας  γαμιόλης  στην  Αστυπαλιά  στα  παπάρια  μας .
Όσο  λιγώτεροι  τόσο  το καλύτερο .

Επισκέπτης
 για τις αποδειξεις που εκλεβες γαργαρα,μαλακα μου;

αμασητο το περασες απο οτι βλεπω....

Αποδείξεις κόβω πολύ περισσότερες από όλους τους άλλους.
Δεν με ξέρεις προσωπικά.
Και δεν ξέρεις τι πληρώνω και τι δηλώνω.
Πληρώνω πολλά , γιατί δεν θέκω φασαρίες
Και την περαίωση πλήρωσα παρόλο που ήμουν εντάξει σε όλα.
Γιατί φοβόμουν ότι αν ερχόταν κανένα @ για έλγχο,
δεν θα μου έκοβε πρόστιμο ,
αφού είμαι σε όλα εντάξει (βιβλία κτλ)
αλλά φοβόμουν ότι αν μου έλεγε καμία μαλακία
θα πήγαινα 3 φορές ισόβια σε καμιά κερκυρα.

ΚΑι σε αντάλλαγμα παίρνω τα αρχίδια μου.
Και από την άλλη δεν μου παρέχεται τίποτε.

Πρώτη φορά στη ζωή μου ,
πήγα πριν 1,5 μήνα να πάρω με το ταμείο αντιβιοτικά
για μια ωτίτιδα.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΤΣΑΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΜΟΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 4000€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ
για να μη μου δώσει ένα κουτί αντιβιωτικά που χρειάστηκα στα 10 χρόνια.
Γαμώ το σπίτι τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποιος κόπτεται μωρέ; Επειδή το λένε στα κανάλια; Αφού αυτό είναι η είδηση γι' αυτούς - η απεργία της ΑΔΕΔΥ αύριο. Καλώς ή κακώς δεν είναι είδηση όταν κάποιος απολύει μια 45χρονη μητέρα. Έτσι λειτουργεί το πράγμα δυστυχώς.

H αδεδύ όμως δε παράγει κάτι για να φας. Η μητέρα που δούλευε στη βιοτεχνία σου παράγει μια χρήσιμη αξία. κάνε τις αναγωγές σου που λέει ο άλλος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
  Σεβ...δεν ειναι το προβλημα οι ΔΥ...(και δη των ΔΕΚΟ)

Το προβλημα ειναι πολιτικο λεμε,και η λυση πρεπει να ειναι πολιτικη

ακομα και η αγορα ενος πακετου τσιγαρων,πολιτικη κινηση ειναι

και λυσεις υπαρχουν,τα εχουμε πει εδω μεσα

το πρόβλημα όμως είναι δημοσιονομικό είναι και προόβλημα κρατικών δαπανών, ε είναι ΚΑΙ πρόβλημα Δ.Υ. ΔΕΚΟ όχι και τόσο, αλλά ένα συμμάζεμα χρειάζεται. Επουδενί φυσικά δεν είμαι υπέρ του ξεπουλήματος . Πρέπει να υπάρχουν ισχυρές ΔΕΚΟ ΚΑΙ κρατικές τράπεζες. Αλλά να λειτουργούν σωστά. Και μη πει πάλι κανας έξυπνος πως
" δε γίνεται"

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
η ιρλανδία είχε πρόβλημα υπερβολικής έκθεσης σε φούσκες. Η ελλάδα το χει εσωτερικό το πρόβλημα και είναι δημοσιονομικό. Υπερβολικό κράτος. Κόβεις κράτος. Αλλιώς έτσι και αλλιώς καταρρέουν όλα βαράει κανόνι το κράτος και τρέξτε μετά εσείς οι καλοί εθελοντές να ταίσετε τους Δ.Υ. που τόσο αγαπάτε.
Δεν αγαπάω κανέναν ρε μεγάλε. Σε ρωτάω πως θα κόψεις το κράτος. Πριν 1.5 χρόνο διαπίστωσε ο Πάγκαλος ένα κάρο οργανισμούς χωρίς αντικείμενο - και λοιπόν τι έγινε;

Τα φυντάνια της Ολυμπιακής που τα πήγαν από δω κι από κει στο Υπουργείο Μεταφορών και πίνουν καφέ όλη μέρα, μπόρεσες να τα κόψεις; E;

Διαπιστώσεις κάνεις όπως σε όλα τα blogs - ναι να μικρύνεις το κράτος. Με ποιο τρόπο; Αφού πρώτα πρέπει να αξιολογήσεις. Ποιος φορέας θα το κάνει αυτό και τι κριτήρια θα θέσει; Έ; :rolleyes:

Αφού η λέξη αξιολόγηση είναι ταμπού στην Ελλάδα όπως η αιμομιξία ενα πράγμα. ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ιταλία.  Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα : 7.600
Ελλάς.  Μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα 14.880

να ενα σαφεστατο παραδειγμα....

ανακατανομη των υπαλληλων και επανδρωση εκει που χρειαζεται,με παραλληλα αυξηση της ποιοτητας
 των υπηρεσιων

ελεος πια με τους ΔΥ...λυσεις υπαρχουν για τα παντα και ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!!!

Επισκέπτης

Η χώρα εξακολουθεί να δημιουργεί έλλειμα ετησίως 20 δις €.
Που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά;;;
Πιστεύεις ότι μπορούν να αυξηθούν τα φορολογικά έσοδα κάθε χρόνο κατά 20 δις ;;;
Μπορούν να λιγοστέψουν οι κρατικές δαπάνες
με μείωση βουλευτών ΜΚΟ , ΕΡΤ, σκατά μανά
χωρίς απολύσεις ;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν αγαπάω κανέναν ρε μεγάλε. Σε ρωτάω πως θα κόψεις το κράτος. Πριν 1.5 χρόνο διαπίστωσε ο Πάγκαλος ένα κάρο οργανισμούς χωρίς αντικείμενο - και λοιπόν τι έγινε;

Τα φυντάνια της Ολυμπιακής που τα πήγαν από δω κι από κει στο Υπουργείο Μεταφορών και πίνουν καφέ όλη μέρα, μπόρεσες να τα κόψεις; E;

Διαπιστώσεις κάνεις όπως σε όλα τα blogs - ναι να μικρύνεις το κράτος. Με ποιο τρόπο; Αφού πρώτα πρέπει να αξιολογήσεις. Ποιος φορέας θα το κάνει αυτό και τι κριτήρια θα θέσει; Έ; :rolleyes:

Αφού η λέξη αξιολόγηση είναι ταμπούσ στην Ελλάδα όπως η αιμομιξία ενα πράγμα. ;)

E να βρουν τον τρόπο ρε αδερφέ. Δουλειά τους είναι. Αν καθόμουν εγώ στην καρέκλα θα σου έλεγα. Προσωπικά καλύτερη λύση θα σου λεγα ΟΛΙΚΟ reset έξω όλοι, και όλα στήσιμο από την αρχή. Παίρνεις κοσμο με εντελώς νέα κριτήρια από την αρχή. Σε υψηλές θέσεις ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ. Για πέντε χρόνια βάζεις το μπουρδέλο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ΟΛΑ ΟΛΑ λεμε από την αρχή στήσιμο ξανά.

Όσο για τους δασκάλους που λέει ο άλλος, δείτε πως σε άλλες χώρες μια χαρά με λιγότερους δασκάλους βγαίνουν.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Να  μείνουνε  στην  Ελλάδα  μόνο  Έλληνες  κάτω  των  45  που προέρχονται  και  από  τους  δύο  γονείς  από το  γηγενή προ  του  1922  πληθυσμό .

Ολοι  οι άλλοι  μαχαίρι
Τί  είναι  το  γαμημένο  το  πρόβλημα  μια γενοκτονία  μικρότερη  από  εκείνη  της  Ρουάντα.
Καθόμαστε  και  κολλάμε  τώρα ...  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
 να ενα σαφεστατο παραδειγμα....

ανακατανομη των υπαλληλων και επανδρωση εκει που χρειαζεται,με παραλληλα αυξηση της ποιοτητας
 των υπηρεσιων

φίλε μου ξέρεις πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν πχ σε τόοοσα γραφεία και τα ξύνουνε? Και ξέρεις πως υπάρχουν ένα σωρό διαδικασίες και παραδιαδικασίες για να γίνει μια κάποια διοικητική πράξη? Πάρε μόνο το δικαστικό σύστημα ή το φορολογικό. ΤΟ χάος. Πρέπει να γίνει τρελό ξεσκαρτάρισμα. Υπάρχουν τρελές αργομισθίες.

Ο δημόσιος τομέας έτσι θα ελαφρύνει αλλά και θα μπορούν να αμοίβονται όσοι πραγματικά αξίζουν και τον αποτελούν πολύ καλύτερα. Να είναι ισχυρός και δυναμικός , μικρός ευέλικτος με πολύ καταρτισμένα και ισχυρά στελέχη, αλλά και να πληρώνονται και τρελά. Δε νομίζω κανείς λογικός άνθρωπος να έχει άδικο σε αυτό. Τώρα με το να υπάρχουν άτομα του δημοτικού σε καλές θέσεις, που προσλήφθηκαν με μεσο τη δεκαετία του 80 και να πληρώνοντια πλουσιοπάροχα επιβαρύνοντας την κοινωνία, συγγνώμη αλλά απερίφραστα δε θα με λυπήσει να απολυθούν.Ας βγουν στην πιάτσα να ψάξουν για δουλειά. Εγώ γιατί βγήκα? Ο μαλάκας ήμουνα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom