Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι  σοβαρές  ΑΕ  παγκοσμίως  έχουν  και  κανονισμό  εργασίας , και βαθμολόγιο  και μισθολόγιο . Και  η  IBM έχει  και  η  Μιτσουμπίσι  έχει .

ναι αλλα ούτε η ΙΒΜ ούτε η Μιτσουμπίσι έχουν άδεια για εορτασμό της ονομαστικής εορτής του βασιλέως Κωνσταντίνου 40 χρόνια μετά την κατάργηση της βασιλείας στην Ελλάδα, όπως η ΔΕΗ...

Με  τί  νόμισμα  θα  πας  στην  εξαγωγή  ρε  Καραμήτρο με το ευρώ ?
1 ευρώ  1,4  δολλάρια ?
Γιατί  να  αγοράσουνε  από  εσένα  ρε ?
Τί  θα  αγοράσουνε ?
Τί  φτιάχνουμε ?

δηλαδή ο Ολλανδός τι φτιάχνει και έχει πλημυρίσει την Ευρώπη σε αγροτικα προιόντα ???
αμ ο Βέλγος.. γεμάτο ντομάτες Βελγίου είναι..
γιατί δηλαδή δεν μπορούμε να εξάγουμε τυριά, ελαιόλαδο (οι ισπανοί γαμούνε και δέρνουνε), να αυξήσουμε τις ιχθυοκαλλιέργειες και να τις εμπλοτίσουμε με νέα είδη (και ας φωνάζουν όσο θέλουν οι οικολόγοι)...

Θα  αρχίσουμε  να  φτιάχνουμε , αν  και  εφ  όσον ...
Άσε  φίλε  θα  διαβάσω  πιο  σοβαρά  πράγματα  και πιο κοντά  στην  πραγματικότητα .
Ισαάκ  Ασίμωφ , Άρθουρ  Κλάρκ ...
Ο  κίνδυνος  σε  όλα  αυτά  που  λέτε  είναι  ο παράγοντας  χρόνος .
Τί  θα  γίνει  μέχρι τότε .
Διότι  αυτό το μεσοδιάστημα  άνετα  μπορεί  να  ακυρώσει  τα  πάντα .  

σίγουρα υπάρχει ο κίνδυνος του μεσοδιαστήματος..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ήδη  τα χουμε αυτά και με τόσους δημοσίους υπαλλήλους. Ξεκολάτε με αυτούς. Βάρος είναι.

Βάρος  είναι μάλιστα

Τί  θα  τους  κάνουμε  όμως ?

Κοίτα  άμα  σκοτώσουμε  400.000  ΔΥ  και  τις  οικογένειές  τους .
Και  Εξοντώσουμε  όλους  τους  συνταξιούχους ,
Διώξουμε  όλους  τους  μετανάστες , όσους  έχουν  ρίζες  στον  Πόντο , στην Ανατολική Ρωμυλία, στη  Μικρά  Ασία  κ.λπ.

Και  πάμε  σε  έναν  πληθυσμό  3.000.000  στην  Ελλάδα , μια  χαρά  είναι  και  το  μεσοπρόθεσμο  και  τα  μέτρα  και  όλα .

Δεν γίνεται όμως  τέλος .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
To δημόσιο από τη φύση του είναι ρυθμιστικό, εγγυητικό. Επομένως δεν πρέπει να επιβαρύνει τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος συντηρεί την κοινωνία. Ρόλος του δημοσίου τομέα, είναι να δημιουργεί τις συνθήκες να υπάρξει και να λειτουργήσει εύρυθμα ο ιδιωτικός. Αξία δε παράγει.

Άλλο καπέλο οι ΔΕΚΟ. Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν κρατικές ΔΕΚΟ και κρατικές επιχειρήσεις. Αλλά και πρέπει να καταργηθεί αφενός η μονιμότητα, να ελαφρυνθεί το κράτος και κατά συνέπεια οι αντίστοιχες κρατικές δαπάνες αλλά και η φορολογική επιβάρυνση. Πχ μετά ο ΦΠΑ μπορεί να πάει στο 6-7 % για παράδειγμα.  Αν δεν υπήρχε η τρομερή φορολογική επιβάρυνση, η αγορά θα ζούσε πιο πολύ θα έκανε προσλήψεις κλπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βάρος  είναι μάλιστα

Τί  θα  τους  κάνουμε  όμως ?

Κοίτα  άμα  σκοτώσουμε  400.000  ΔΥ  και  τις  οικογένειές  τους .
Και  Εξοντώσουμε  όλους  τους  συνταξιούχους ,
Διώξουμε  όλους  τους  μετανάστες , όσους  έχουν  ρίζες  στον  Πόντο , στην Ανατολική Ρωμυλία, στη  Μικρά  Ασία  κ.λπ.

Και  πάμε  σε  έναν  πληθυσμό  3.000.000  στην  Ελλάδα , μια  χαρά  είναι  και  το  μεσοπρόθεσμο  και  τα  μέτρα  και  όλα .

Δεν γίνεται όμως  τέλος .

Ότι κάνουμε και ένα εκατομμύριο ανέργους στον ιδιωτικό τομέα θα μπορούσα να σου πω που δεν ΘΑ υπάρξουν αλλά ΗΔΗ υπάρχουν.

Είπαμε ανοίγουν δουλειές στον ιδιωτικό και δουλεύουν πλέον εκεί. Είναι και σπατάλη ανθρώπινου δυναμικού συν τοις άλλοις. Είναι κρίμα τόσος κόσμος να εργάζεται κάπου που και να θέλει δε μπορεί να προσφέρει, διότι δε παράγεις καμιά αξία έτσι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Γ: Κυρία Αγκέλα, καλημέρα, τι κάνετε;

Μ: Καλημέρα. Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι, κυρία Αγκέλα, καλά, δεν έχω κοιμηθεί τα τελευταία βράδια. Μια η συναίνεση, μια ο ανασχηματισμός, μια η συζήτηση στη βουλή.

Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Γ. Τόσο πολύ, κύρια Αγκέλα;

Μ: Κι όσο περισσότερη δημοσιονομική πειθαρχία επιβάλλω, τόσο γίνεται.

Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, βλέπαμε τη συνεδρίαση με τον Βόλφανγκ και τον Μπαρόζο στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που αγορεύει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Γιώργος», χωρίς να ξέρουνε τίποτε.. (γέλια).

Γ: Α, δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο). (γέλια)

Μ: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από το ΠΑΣΟΚ και από τη Δεξιά. Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτήν την κορώνα στο τελευταίο δίλεπτο της ομιλίας για τη σωτηρία της πατρίδας, σηκωθήκανε οι βενιζελικοί και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Γ.: Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ., έφυγα. Κύρια Αγκέλα, μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο να ξέρετε! Δεν θα έχω πάλι να πληρώσω μισθούς και συντάξεις.

Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Γ: Ε, τώρα θέλω την πέμπτη δόση.

Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Γ.: Αρχές Ιουλίου.

Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου. Το μεσοπρόθεσμο μόνο να έχεις ψηφίσει και τον εκτελεστικό.

Γ.: Εντάξει κύρια Αγκέλα. Φεύγετε για Φρανκφούρτη ή θα σας δούμε Βρυξέλλες;

Μ: Όχι, δεν πάω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να τους δώσω και την τιμή να πάω στους μπινέδες αυτούς. Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Βρυξέλλες για 1-2 μέρες για να πάω να σας πληρώσω να πούμε.

Γ.: Έγινε, θα τα πούμε.

Μ: Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου."

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ότι κάνουμε και ένα εκατομμύριο ανέργους στον ιδιωτικό τομέα θα μπορούσα να σου πω που δεν ΘΑ υπάρξουν αλλά ΗΔΗ υπάρχουν.

Είπαμε ανοίγουν δουλειές στον ιδιωτικό και δουλεύουν πλέον εκεί. Είναι και σπατάλη ανθρώπινου δυναμικού συν τοις άλλοις. Είναι κρίμα τόσος κόσμος να εργάζεται κάπου που και να θέλει δε μπορεί να προσφέρει, διότι δε παράγεις καμιά αξία έτσι.

Όχι  αυτά  είναι  ημίμετρα .
πρέπει  να  εξαφανίσουμε  όλους  τους  άνω  των  45  από  την Ελλάδα  μέχρι  31/12

Μετά  δουλεύουν  όλα .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όχι  αυτά  είναι  ημίμετρα .
πρέπει  να  εξαφανίσουμε  όλους  τους  άνω  των  45  από  την Ελλάδα  μέχρι  31/12

Μετά  δουλεύουν  όλα .

Ε τότε να κάτσουμε να γδάρουμε όλο τον ιδιωτικό τομέα, η εισφορά να πάει στο 80 % οι άνεργοι να φτάσουν τα 5 000 000 , ή έκτακτη εισφορά των επιχειρήσεων να πάει 5 000 για να μη πειραχτεί η τρίχα από α χρυσά παιδιά του δημοσίου. Ήδη ο αφανισμός που κοροιδεύεις γίνεται

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Aλλά και πρέπει να καταργηθεί αφενός η μονιμότητα, να ελαφρυνθεί το κράτος και κατά συνέπεια οι αντίστοιχες κρατικές δαπάνες αλλά και η φορολογική επιβάρυνση. Πχ μετά ο ΦΠΑ μπορεί να πάει στο 6-7 % για παράδειγμα.  Αν δεν υπήρχε η τρομερή φορολογική επιβάρυνση, η αγορά θα ζούσε πιο πολύ θα έκανε προσλήψεις κλπ.
Χαρήκαμε. Με ποιο τρόπο ρε γίγαντα; :think:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όσοι  πιστεύετε  ακόμη  ότι  με  τις  περικοπές  και  μόνο  μπορούμε  να  πάμε  μπροστά  , δείτε  τις  δηλώσεις  Σαρκοζύ .

Επισκέπτης
Και  πάμε  σε  έναν  πληθυσμό  3.000.000  στην  Ελλάδα , μια  χαρά  είναι  και  το  μεσοπρόθεσμο  και  τα  μέτρα  και  όλα .

-Το αφορολόγητο στα 6000€ ετησίως για τους επαγγελματίες,
αποκλείει κάθε δραστηριότητα . ανεξαρτήτως πληθυσμού, είτε 12.000.000 είτε 3.000.000 πληθυσμού.
-Ο ΦΠΑ στο 23% παντού και στα σουβλάκια (που ήταν 5%) είναι αντιπαραγωγικό και στραγγαλιστικός της αγοράς επίσης ανεξαρτήτως πληθυσμού.
-Η εισφορά των επαγγελματιών υπέρ του ΟΑΕΔ επίσης αποτρέπει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.
-Ο φορολογικός συντελεστής στο 45% μια από τα ίδια.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ε τότε να κάτσουμε να γδάρουμε όλο τον ιδιωτικό τομέα, η εισφορά να πάει στο 80 % οι άνεργοι να φτάσουν τα 5 000 000 , ή έκτακτη εισφορά των επιχειρήσεων να πάει 5 000 για να μη πειραχτεί η τρίχα από α χρυσά παιδιά του δημοσίου. Ήδη ο αφανισμός που κοροιδεύεις γίνεται

Γι  αυτό  σου λέω  ρε  να  τους  καθαρίσουμε .
Να  τους  κάψουμε  κι  όλας  και  να  πουλήσουμε  τις  στάχτες  για  λίπασμα , να  κονομήσουμε .

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Όχι  αυτά  είναι  ημίμετρα .
πρέπει  να  εξαφανίσουμε  όλους  τους  άνω  των  45  από  την Ελλάδα  μέχρι  31/12

Μετά  δουλεύουν  όλα .

εγω ειμαι κατω απο 42 οποτε

καλο χωραφι Τραμουουουουουυυυυυ
  θυσιασου για την πατριδα ρε,να μας σωσεις
αααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γι  αυτό  σου λέω  ρε  να  τους  καθαρίσουμε .
Να  τους  κάψουμε  κι  όλας  και  να  πουλήσουμε  τις  στάχτες  για  λίπασμα , να  κονομήσουμε .

Μου αρέσει που κλαίγεσαι από τη μία και από την άλλη όταν σου προτείνουν λύσεις λες ααα μη το ένα μη το άλλο. Σε μια χώρα με πρόβλημα δημοσιονομικό δηλαδή πολλά έξοδα το πρώτο που σκέφτεται κανείς είναι ότι κόβεις δαπάνες. Σημαίνει ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της και δε μπορεί να τροφοδοτεί άλλο το δημόσιο. Δε προσφέρει και τίποτα. Τι θα κάνει ο δημόσιος υπάλληλος ο απολυμένος?

Να σου πω κάτι ρε μάγκα? Ότι έκανα και εγώ όταν έχω απολυθεί να κάνει. Με σκέφτηκε εμένα κανείς? Στον πούτσο τους. Εγώ γιατί να βάλω το κεφάλι κάτω να δουλεύω και να σκάω το 1/3 και παραπάνω του κόπου μου σε αυτούς στο κάτω κάτω? Δε κατάλαβα.Γιατί και να μη θέλω και ΦΠΑ πληρώνω και φόρο στα καύσιμα και τέλη και και και. άμα τα βάλεις κάτω το 1/3 σου ρχεται. Να πάει στην πιάτσα να βγει να δουλέψει. Στην πέλλα ζητάνε άτομα για σπαράγγια. Εκεί είναι τα χωράφια, εκεί η οικοδομή, εκεί το βενζινάδικο, εκεί τα φυλλάδια , εκεί το ντελίβερι , εκεί η λαχαναγορά, εκεί το τζάμπο.

Επισκέπτης
Ωστόσο μέχρι το 1980 ια χαρά πήγαινε η ελληνικλη οικονομία,
δεν δανειζόταν και δεν χρειαζόταν αν ξεπουληθεί.
Από το 1981 και μετά αρχισαν τα ελλείματα να την πνίγουν.

ΤΙ ΆΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;;;;

Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων.

Για να μη λέμε μαλακίες.

Στη συνέχεια άλλαξε και η νοοτροπία.
Κανείς δεν ήθελε να εργαστεί.
Θέλαν όλοι να αράξουν στο δημόσιο
και να ζούνε ζάχαρη ξύνοντας τα αρχίδια τους.

Οπότε από τη μία αυξανόταν συνεχώς ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων
και από την άλλη ελατωνόταν ο ιδιωτικός τομές που τους πλήρωνε.
Οπότε οι ανάγκες δανεισμού συνεχώς αυξάνονταν
για να πληρώνονται οι μισθοί των αργόμισθωνδημοσίων υπαλλήλων.

Και ... νάμαστε ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Mε κανένα. Τίποτα αφήστε τα όλα έτσι μια χαρά είναι. Πάτε και κλαφτείτε μετά .

Είπαμε  ρε  μάστορα .
Όποιος  είναι  άνω  των  45  , ενα  μέτρο  σκοινί .
Τέλος .
Ημίμετρα  τώρα .

Έχεις  20  χρονια  αβάτζο  να  δίνεις  συντάξεις
Θα  έχεις  αναλογία  13 προς  1
Να  σου  δώσω  τη  διεύθυνση  των  γονιών  μου  να  αρχίσεις , να  μου  δώσεις  και  συ  τη  διεύθυνση  των  δικών  σου , να  σου  ανταποδώσω .

Μια  χαρά  θα  είμαστε
Ο  Έλληνας  θα  γίνει  μεγαλοιδιοκτήτης
Θα  χρειαζόμαστε  50.000 ΔΥ
Όλοι  οι  άλλοι  θα  έχουμε  αποδοχές  6 με  10 χιλιάρικα  ο  καθένας

Στ΄ αρχίδια μας  τα μνημόνια  και  όλα .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γίνεται  σου  λέει  ο άνθρωπος
Εμείς  είμαστε  μαλάκες  που  δεν τον  καταλαβαίνουμε .

ε άμα υπάρχουν άτομα με τις απόψεις σας δε γίνεται. Να θέλει η κοινωνία είναι το θέμα. Δεν είναι φυσικό φαινόμενο, λες και είναι ο ήλιος που δε γίνεται να ανατείλει από τη δύση. Μη φοβάστε ο άνθρωπος έφτασε και στο φεγγάρι, όλα γίνονται αν θες. Αλλιώς όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Mε κανένα. Τίποτα αφήστε τα όλα έτσι μια χαρά είναι. Πάτε και κλαφτείτε μετά .
Ρωτάω ρε συ. Σε όλα τα blogs, sites γράφουν όλοι κατεβατά ατελείωτα. Από θεωρία καλά πάμε - από πράξη; Η Ιρλανδία με την καλύτερη φορολογική πολιτική στην Ευρώπη κατάφερε να προσελκήσει Dell, Intel κλπ σε επενδύσεις. Τελικά βρέθηκε στη δίνη της κρίσης μέσω της φούσκας των τραπεζών και των ακινήτων που έμειναν απούλητα.

Εμείς εδώ θεωρούμε ότι η οικοδομή είναι η λύση. Αλήθεια; Ανάπτυξη είναι η παραγωγή προϊόντων που φέρνουν προστιθέμενη αξία κύριοι. Για googlάρετε πωλήσεις της Apple το 2010. ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είπαμε  ρε  μάστορα .
Όποιος  είναι  άνω  των  45  , ενα  μέτρο  σκοινί .
Τέλος .
Ημίμετρα  τώρα .

Έχεις  20  χρονια  αβάτζο  να  δίνεις  συντάξεις
Θα  έχεις  αναλογία  13 προς  1
Να  σου  δώσω  τη  διεύθυνση  των  γονιών  μου  να  αρχίσεις , να  μου  δώσεις  και  συ  τη  διεύθυνση  των  δικών  σου , να  σου  ανταποδώσω .

Μια  χαρά  θα  είμαστε
Ο  Έλληνας  θα  γίνει  μεγαλοιδιοκτήτης
Θα  χρειαζόμαστε  50.000 ΔΥ
Όλοι  οι  άλλοι   θα  έχουμε  αποδοχές  6 με  10 χιλιάρικα  ο  καθένας

Στ΄ αρχίδια μας  τα μνημόνια  και  όλα .

μη λες βλακείς τώρα και μην ειρωνεύεσαι. Και έναν άνθρωπο που και έχει απολυθεί και έχει δουλέψει ανασφάλιστος και και. Από ότι είδες δε με κρέμασε κανένας ,ούτε πέθανα. Εδώ είμαι και σου  γράφω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom