Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αποδείξεις κόβω πολύ περισσότερες από όλους τους άλλους.
Δεν με ξέρεις προσωπικά.
Και δεν ξέρεις τι πληρώνω και τι δηλώνω.
Πληρώνω πολλά , γιατί δεν θέκω φασαρίες
Και την περαίωση πλήρωσα παρόλο που ήμουν εντάξει σε όλα.
Γιατί φοβόμουν ότι αν ερχόταν κανένα @ για έλγχο,
δεν θα μου έκοβε πρόστιμο ,
αφού είμαι σε όλα εντάξει (βιβλία κτλ)
αλλά φοβόμουν ότι αν μου έλεγε καμία μαλακία
θα πήγαινα 3 φορές ισόβια σε καμιά κερκυρα.

ΚΑι σε αντάλλαγμα παίρνω τα αρχίδια μου.
Και από την άλλη δεν μου παρέχεται τίποτε.

Πρώτη φορά στη ζωή μου ,
πήγα πριν 1,5 μήνα να πάρω με το ταμείο αντιβιοτικά
για μια ωτίτιδα.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΤΣΑΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΜΟΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 4000€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ
για να μη μου δώσει ένα κουτί αντιβιωτικά που χρειάστηκα στα 10 χρόνια.
Γαμώ το σπίτι τους.

ΡΕ ΜΑΛΕΑ,μην το προσωποποιεις,δεν το λεω αποκλειστικα για σενα
 Απο που να σε ξερω;

δεν ισχυει για αλλους του συναφιου για παραδειγμα;

και σου ξαναλεω,οτι για ολα υπαρχουν λυσεις αλλα μας λειπει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ...

Προδοτες μουνια....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιατί  δε  συζητάτε  το  ενδεχόμενο της  γενοκτονιας  ρε ?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Να  μείνουνε  στην  Ελλάδα  μόνο  Έλληνες  κάτω  των  45  που προέρχονται  και  από  τους  δύο  γονείς  από το  γηγενή προ  του  1922  πληθυσμό .

Ολοι  οι άλλοι  μαχαίρι
Τί  είναι  το  γαμημένο  το  πρόβλημα  μια γενοκτονία  μικρότερη  από  εκείνη  της  Ρουάντα.
Καθόμαστε  και  κολλάμε  τώρα ...  
καλά σοβαρολογείς τώρα ή το λες για πλάκα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 να ενα σαφεστατο παραδειγμα....

ανακατανομη των υπαλληλων και επανδρωση εκει που χρειαζεται,με παραλληλα αυξηση της ποιοτητας
 των υπηρεσιων

ελεος πια με τους ΔΥ...λυσεις υπαρχουν για τα παντα και ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!!!

αν ποτέ γίνει ανακατανομή των ΔΥ με αύξηση ποιότητας των υπηρεσιών (που σημαίνει απλούστερες διαδικασίες) τότε θα περσισσέψουν πολλοί παραπάνω από τους 200.000 που προτείνω να φύγουν..

και η λύση δεν είναι πολιτική.. η απόφαση για την εφαρμογή της είναι.. σταμάτα πιά να βλέπεις ότι όλα τα λύνει η πολιτική.. όχι φίλε.. ο κοινός νους τα λύνει..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
 ΡΕ ΜΑΛΕΑ,μην το προσωποποιεις,δεν το λεω αποκλειστικα για σενα
 Απο που να σε ξερω;

δεν ισχυει για αλλους του συναφιου για παραδειγμα;

και σου ξαναλεω,οτι για ολα υπαρχουν λυσεις αλλα μας λειπει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ...

Προδοτες μουνια....

Mια πολιτική λύση καμιά φορά δυσαρεστεί και κάποιους... Το ζήτημα είναι να λαμβάνεται με κριτήρια δικαιοσύνης.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φίλε μου ξέρεις πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν πχ σε τόοοσα γραφεία και τα ξύνουνε? Και ξέρεις πως υπάρχουν ένα σωρό διαδικασίες και παραδιαδικασίες για να γίνει μια κάποια διοικητική πράξη? Πάρε μόνο το δικαστικό σύστημα ή το φορολογικό. ΤΟ χάος. Πρέπει να γίνει τρελό ξεσκαρτάρισμα. Υπάρχουν τρελές αργομισθίες.

συμφωνω,αλλα δυστυχως δεν εχουμε εμεις τις καρεκλες
 τις πιανουνε δυο δυο ο Θοδωρος με τον Ευαγγελο

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
E να βρουν τον τρόπο ρε αδερφέ. Δουλειά τους είναι. Αν καθόμουν εγώ στην καρέκλα θα σου έλεγα. Προσωπικά καλύτερη λύση θα σου λεγα ΟΛΙΚΟ reset έξω όλοι, και όλα στήσιμο από την αρχή. Παίρνεις κοσμο με εντελώς νέα κριτήρια από την αρχή. Σε υψηλές θέσεις ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ. Για πέντε χρόνια βάζεις το μπουρδέλο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ΟΛΑ ΟΛΑ λεμε από την αρχή στήσιμο ξανά.
Βλέπεις ότι μπουρδολογείς ασύστολα και κάνεις προσπέραση με τσιτάτα του στυλ reset λες και η πραγματική ζωή είναι Windows. Σου λέω πως θα κάνεις αξιολόγηση και μου λες δουλειά τους είναι.

Χαρήκαμε - το ξέρω ότι είναι δουλειά τους. :rolleyes:

Όσο για τους δασκάλους που λέει ο άλλος, δείτε πως σε άλλες χώρες μια χαρά με λιγότερους δασκάλους βγαίνουν.
Συγκρίνεις χώρες της κεντρικής ευρώπης με πραγματικά αυτόνομα συστήματα παιδείας, αξιοκρατία, αξιολόγηση του προσωπικού, ΣΕΒΑΣΜΟ στην υλικοτεχνική υποδομή (το σχολείο δεν είναι για να το καίμε :rolleyes:) με την Ελλάδα του ασύλου, της ισοπέδωσης μισθών, της οικογενειοκρατίας στα Πανεπιστήμια... στα οποία πιο πολλά μαθαίνεις για τον Μαρξ του περασμένου αιώνα παρά για ΣΑΕ;

Ας γελάσω....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
καλά σοβαρολογείς τώρα ή το λες για πλάκα?

Είναι  στη  λογική  της  περικοπης  των  δαπανών , είναι  πιο  ανέξοδο  από  το  μεσοπρόθεσμο εν  τάξει  πάσχει  λίγο  σε  2-3  θεματάκια  , αλλά  είναι  στη  σωστή  βάση.
Τουλάχιστον στην ίδια  με  το  μεσοπρόθεσμο .

Έτσι  κι  αλλιώς  τίποτα  δεν είναι  τέλειο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Βλέπεις ότι μπουρδολογείς ασύστολα και κάνεις προσπέραση με τσιτάτα του στυλ reset λες και η πραγματική ζωή είναι Windows. Σου λέω πως θα κάνεις αξιολόγηση και μου λες δουλειά τους είναι.

Χαρήκαμε - το ξέρω ότι είναι δουλειά τους. :rolleyes:
Συγκρίνεις χώρες της κεντρικής ευρώπης με πραγματικά αυτόνομα συστήματα παιδείας, αξιοκρατία, αξιολόγηση του προσωπικού, ΣΕΒΑΣΜΟ στην υλικοτεχνική υποδομή (το σχολείο δεν είναι για να το καίμε :rolleyes:) με την Ελλάδα του ασύλου, της ισοπέδωσης μισθών, της οικογενειοκρατίας στα Πανεπιστήμια... στα οποία πιο πολλά μαθαίνεις για τον Μαρξ του περασμένου αιώνα παρά για ΣΑΕ;

Ας γελάσω....

Ρε παληκάρι μου άσε τι θα κανα άμα είχα την καρέκλα. Πως θα γίνει η αξιολόγηση? Όπως γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα. Απλά πράγματα. Κρίση έχεις, πνίγεσαι και βουλιάζεις και θα κάθεσαι αιώνια να σκέφτεσαι τι και πως και άμα και τι?

Και για τους δασκάλους ταυτολογείς .Εμ αυτό είναι το ζήτημα ΑΛΛΑΞΕ την Ελλάδα της αναξιοκρατίας κλπ.
Δηλαδή λέμε έχουμε πρόβλημα εκεί, άρα αλλάζουμε το πρόβλημα και εσύ έρχεσαι και λες " μα αφού έχουμε πρόβλημα!" Ε ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ.
Αλλιώς τράβα να πεινάσεις γιατί για εκεί το πας ως κοινωνία και να τελειώνει η ιστορία μια ώρα αρχίτερα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Mαγκες,πως το βλεπετε;θα αναστειλουν την 48 ωρη υποπτη απεργεια που κυρηξαν τα ΜΜΜ ή θα παμε με τα ποδια Συνταγμα;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Mαγκες,πως το βλεπετε;θα αναστειλουν την 48 υποπτη απεργεια που κυρηξαν τα ΜΜΜ ή θα παμε με τα ποδια Συνταγμα;

Τα  ΜΜΕ  να  είναι  κλειστά  , για  να  μην  έχουμε  μπαχαλοφασίστες προβοκάτορες  και  πάμε  και  με  τέσσερα  στο  Σύνταγμα  , όπως  στην  Τήνο .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είναι  στη  λογική  της  περικοπης  των  δαπανών , είναι  πιο  ανέξοδο  από  το  μεσοπρόθεσμο εν  τάξει  πάσχει  λίγο  σε  2-3  θεματάκια  , αλλά  είναι  στη  σωστή  βάση.
Τουλάχιστον στην ίδια  με  το  μεσοπρόθεσμο .

Έτσι  κι  αλλιώς  τίποτα  δεν είναι  τέλειο

Όχι να χουμε δαπάνες 100 000 000 000 000 000 το μήνα. Αφού ως γνωστόν υπάρχουν δέντρα που βγάζουν χρήμα αντί για φρούτα. Και ο ουρανός όταν βρέχει πέφτει χρήμα. Είναι κακοήθεις φήμες ότι υπάρχουν κάποιοι μαλάκες που πληρώνουν φόρους .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όχι να χουμε δαπάνες 100 000 000 000 000 000 το μήνα. Αφού ως γνωστόν υπάρχουν δέντρα που βγάζουν χρήμα αντί για φρούτα. Και ο ουρανός όταν βρέχει πέφτει χρήμα. Είναι κακοήθεις φήμες ότι υπάρχουν κάποιοι μαλάκες που πληρώνουν φόρους .

Γι  αυτό  σου  λέω  μια  γενοκτονιούλα ...
Πόσο  χρονών  είσαι ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.132
Πόντοι
42.697
  αυριο τι κανεις μουρο μου;

σιγα μην ειναι,δεν τον απολανε οι μουνες

θα ειμαι κάτω φιλε!
τι αλλο να κανω?
αλλα απο το απογευμα και μετα, πρωτα θα εργαστω σαν καλος ιδιωτ υπαλληλος και μετα θα κατεβω να σε βρω...
θα σας τηλ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom