Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
τωρα το ειδα αυτο....ουστ ρε :P
:2funny:
Πλακα σου κανω ορε, λεω μπραβο που εχεις αποψη για τετοια θεματα και οχι μονο για τα νυχια και τα μαλλια,σαν κατι αλλα ντουβαρια  :P
Σορρυ για το οφ τοπικ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
α μπα? dna ειναι? και γιατι δεν κανουνε τις μαγκιες και τις καφριλες στο εξωτερικο? εκει δεν ισχυει το dna τους?με απλα καθημερινα παραδειγματα θα σου μιλησω...γιατι εκει φορανε ζωνη και δεν καπνιζουν στα μαγαζια? απλο και γελοιο το παραδειγμα...γιατι εδω φιλε μου εχεις το πολιτικο συστημα που σου αξιζει (οχι εσενα προσωπικα φυσικα) και το οποιο ψηφιζεις και καραψηφιζεις τοσα χρονια και το ποιο πολυ απλα ΔΕΝ λειτουργει και ΔΕΝ ειναι αποτελεσματικο! δεν ειμαι υπερ της τρομοκρατιας των πολιτων απο το οποιοδηποτε κρατος μεσω της αστυνομιας ή των απειλων και δεν ειμαι υπερ της αυθεντιας του κρατους ή του ιδιου του κρατους ως υπαρξη ΑΛΛΑ αυτο εχει μεγαλη διαφορα απο το να αποτελειται μια χωρα στο 90% απο ντεμεκ νεοπλουτους που η μονη τους ενασχοληση τα τελευταια 30 χρονια ειναι με ποιο χερει θα ξυσουν τα παπαρια τους.Αλλο να εχεις ιδεολογια και να αντιτιθεσαι σε καποια πραγματα και αλλο να εισαι απλα βολεμενος καφρος. Γιαυτο εγραψα προχτες οτι μεσα απο ολο αυτο το θεμα του συνταγματος ο στοχος πρεπει να ειναι η αλλαγη νοοτροπιας και οχι πολιτευματος ή κυβερνησης. Πρωτα αλλαζει η νοοτροπια και μετα τα υπολοιπα. Οπως εχει δειξει ομως η ιστορια οι νοοτροπιες συνηθως αλλαζουν μετα απο σημαντικα ιστορικα γεγονοτα και οχι μετα απο την πτωση μιας κυβερνησης ή τις εκλογες.

Γιατι εκει τυπισσα το 70% των ατομων ειναι λογικοι , νομοταγεις και ισοροπημενοι.
Εδω το 30% μονο ειναι ετσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και απο αυτο το 30% τελικα μενει μονο ενα 15% γιατι το αλλο τους βαριεται και φευγει στο εξωτερικο
γιατι βαριεσαι να το παιζεις δικαιος αναμεσα σε αδικους
βαριεσαι να το παιζεις λογικος αναμεσα σε τρελους κτλπ κτλπ
τα χουν πει σπουδαιοι στοχαστες και ψυχολογοι ολα αυτα και βγαινουν και μεσα απο την ιστορια δεν ειναι δικιες μου αποψεις αυτα τυπισσα δεν τα λεω εγω
εχεις σκεφτει ποτε οτι εισαι σε μια παρεα ελληναραδων και παρολο που εισαι λογικος
σωστος και δικαιος κατι δεν παει καλα? Η απαντηση ειναι οτι ο ελληνας χεστηκε για τα παραπανω
και μην σου πω και οτι θα τον προδιαθεσεις εχθρικα απεναντι σου αν αρχιζεις να το παιζεις εδω μεσα
ξενος ως προς την νοοτροπια και λογικος... γιατι θα νομισει οτι διαφοροποιεισαι και τον βλεπεις αφηψυλου  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πλακα σου κανω ορε, λεω μπραβο που εχεις αποψη για τετοια θεματα και οχι μονο για τα νυχια και τα μαλλια,σαν κατι αλλα ντουβαρια  :P
Σορρυ για το οφ τοπικ..

για μαλλια εχω αποψη για νυχια λυπαμαι αλλα δεν :P αμα θες σε αλλο θρεντ μπορω να σου αναπτυξω τις ιδεες μου :2funny:

μπολντ δεν θα διαφωνησω...οκ τωρα που το συμπεραναμε αυτο το θεμα ειναι τι κανουμε ;) αυτος ειναι ο μονος λογος που κατεβαινω στο συνταγμα γιατι βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι υπαρχει μια ελπιδα να αρχισουν να σκεφτοναι περαν απο το μικρο κουτακι τους....και για να μην βαυκαλιζομαι προφανως και η αλλαγη πρεπει να ξεκιναει απο τον ιδιο μας τον εαυτο...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν εχω φοβο ουτε υπηρχε τρομολαγνικο υφος ή κατι τετοιο ωστε να τρομαξει τους υπολοιπους μαλλον καθυσηχαστικος ηταν γενικοτερα σε διαφορες ερωτησεις που του γινανε...εσυ που διαφωνεις αν επιτρεπεται εχεις σχεση με οικονομικα? ή οικονομολογος του διαδικτυου σαν εμενα εισαι και συ? :)

Μουνίτσα μου  :grin:  (εγώ είμαι ΠΝΕΥΜΑ  :cheesy: )

άκουσε λίγο..

1> το ότι είσαι στο ευρώ δεν είναι προς όφελος σου.
2> Το να παιρνεις δάνεια για να πληρώνεις και να φτιάχνεις δεν θα αλλάξει τη νοοτροπία σου ΠΟΤΕ.
3> και Μέχρι τότε θα τοκίζουν οι Ευρωπαίοι τα λεφτά τους..

εκτός και αν θελήσεις να τους δείξεις τα δόντια.. και τους γραψεις εκει που δεν πιανει μελάνι.

όπως και να έχει θα ζοριστείς  ;)

Ζορίσου εποικοδομητικά για σένα :cheesy:

όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

άκουσε λίγο..

2> Το να παιρνεις δάνεια για να πληρώνεις και να φτιάχνεις δεν θα αλλάξει τη νοοτροπία σου ΠΟΤΕ.

εκτός και αν θελήσεις να τους δείξεις τα δόντια.. και τους γραψεις εκει που δεν πιανει μελάνι.

εγω πιστευω πως το ευρω ηταν μια καλη ευκαιρια
για την ελλαδα να εχει αναπτυξη αν την εκμεταλευοταν σωστα
αλλα δεν γινεται να ειστε 3 συνεταιροι και οι 2 να δουλευουν και ο ενας
να κολοβαραει... το βλεπω καθημερινα ρε μαλακες ακομη και στο φροντιστηριο
που κανω μαθημα πληροφορικης βαζω εργασιες ... και απο τα 7 ατομα της ταξης... οι 5 χρωστανε ηδη 2 προηγουμενες
μονο 2 απο τα 7 ατομα ειναι συνεπη στην δουλεια τους. Θα κατσουν να σκιστουν στο τελος να τις βγαλουν ε οκ δεν ειναι προγραμμα ομως αυτο  Στο εξωτερικο δεν εχει τετοια
για αυτο και οι περισσοτροι ελληναραδες πανε κανουν μεταπτυχιακο και φευγουν
γιατι δεν αντεχουν να αλλαξουν την νοοτροπια τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και ερχονται μετα εδω και παραπονιουνται πως ειναι ανεργοι

και στο εξωτερικο γιατι δεν καθοσουν ρε φιλε?

Γιατι δεν μπορουσα...

Γιατι δεν μπορουσες?

Γιατι εδω εχω την οικογενεια μου. Δικαιολογιες του κωλου παιδια

απλα δεν αντεχουν να μπουν σε αλλη γραμμη

και αυτη τη στιγμη που μιλαμε αν θελαμε να ειμαστε αποδοτικοι θα επρεπε να κοιμομασταν

η μερα ξεκιναει απο τις 8.00

οχι απο τις 10-11-12.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

άκουσε λίγο..

νομιζω οτι το ειχε γραψει ο βολταιρος πριν λιγες μερες και αν και δεν συμφωνω γενικα μαζι του στο συγκεκριμενω δεν μπορω να μη συμφωνησω....εστω οτι βγαινεις απο το ευρω...πιστευεις οτι τα χρεη σου θα μετατραπουν σε δραχμες? το νομισμα σου τι υποτιμηση θα λαβει? πως θα μπορεις να ξεχρεωσεις το υπερογκο (πλεον) χρεος με ενα υποτιμημενο νομισμα? και τι ειδους προτεραιοτητες θα βαλει ενα ποιοδηποτε κρατος εναντι του χρεους και του λαου? πιστευεις οτι θα προηγηθει η ευημερια του λαου? ολο αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος...κανεις δεν διαφωνει οτι το ευρω δεν ειναι προς οφελος μας ουτε ο ιδιος ο βαρουφακης αλλα αυτο που ειπε και στο οποιο συμφωνω ειναι οτι αυτη η συγκεκριμενη στιγμη ειναι λαθος για να βγουμε...κοιτα εγω με οικονομικα δεν εχω πολυ σχεση περαν των κλασικων με ανθρωπιστικες επιστημες ασχολουμαι οποτε δεν εχω καποια αυθεντια να αντιτεινω απεναντι στον οποιοδηποτε οικονομολογο...απο την αλλη ειμαι ανοιχτη σε ολες τις προτασεις και οι ιδεες που εχω διαμορφωνονται αναλογα με τα ερεθισματα που παιρνω...γιαυτο σε ρωτησα εαν εχεις οικονομικες γνωσεις ή εισαι και εσυ προπονητης του καναπε οπως οι πιο πολλοι απο μας ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τεσπα η ουσια ειναι μια.

Ετσι οπως εχει γινει η κατασταση

μελλον στην Ελλαδα δεν υπαρχει.

Οποιος εχει φραγκα να κανει μεταπτυχιακο στο εξωτερικο

και μετα ενω του βρηκαν εκει δουλεια γυρισει εδω ειναι ο μεγαλυτερος μαλακας

και ελληναρας ολων των εποχων. Την οικογενεια σου θα την βλεπεις χριστουγεννα πασχα καλοκαιρι

δεν ειναι η οικογενεια δικαιολογια τωρα μην ακουω μαλακιες ... ολο μαλακισμενες δικαιολογιες ακουμε

μιληστε σοβαρα επιτελους σαν ανθρωποι.  :-

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μου φάνηκε ενδιαφέρον ... . Δε μου αρέσουν οι απόλυτοι και αφοριστικοί χαρακτηρισμοί, ούτε του τύπου ο Έλληνας είναι σούπερ ούτε όμως και ρεμπεσκές.

"Σύµφωνα µε στοιχεία του Οργανισµού Οικονοµικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, το 2009 ο µέσος όρος εργασίας στη Γερµανία ήταν 1.390 ώρες, όταν στην Ισπανία ήταν 1.654, στην Πορτογαλία 1.719 και στην Ελλάδα 2.119!

“Ακόµη και εάν το όριο συνταξιοδότησης είναι µεγαλύτερο στη Γερµανία (65 έτη τώρα και 67 στο µέλλον) η πραγµατική µέση ηλικία συνταξιοδότησης είναι η ίδια. Οι Γερµανοί συνταξιοδοτούνται στα 62,2,οι Ισπανοί στα 62,3, οι Πορτογάλοι στα 62,6 και οι Ελληνες στα 61,5. Οι Γάλλοι βρίσκονται πιο κάτω, καθώς κατά µέσο όρο συνταξιοδοτούνται στο 60όέτος της ηλικίας τους”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γάλλος οικονοµολόγος.

Ακόμη, η κατά κεφαλήν παραγωγικότητα στη Γερµανία βρίσκεται στα ίδια επίπεδα µε την κατά κεφαλήν παραγωγικότητα στη Νότια Ευρώπη.

Όσον αφορά στην ωριαία παραγωγικότητα των Γερµανών, βρίσκεται κάτω από τον ευρωπαϊκό µέσο όρο, αλλά δεν είναι µεγαλύτερη από αυτήν των Ελλήνων.

Η δύναµη της γερµανικής οικονοµίας κρύβεται στην καινοτομία, κατά τον Αρτούς. Το Βερολίνο διαθέτει το 2,82% του ΑΕΠ στην έρευνα και την ανάπτυξη όταν η Μαδρίτη ή η Λισαβώνα µόλις το 1,38%."

Επισκέπτης
Οι Ζουλού, οι Έλληνες και οι κρεμάλες στο Σύνταγμα

haitianrevzz.jpg

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η παραπάνω φωτογραφία παρουσιάζει σκηνή απαγχονισμού των Ευρωπαίων κυβερνητών της Αϊτής. Οι άγριοι έστησαν εκατοντάδες κρεμάλες για τους δυνάστες τους.

Σήμερα, εν έτει 2011, σε μια γωνιά της Ευρώπης, οι κρεμάλες επανεμφανίζονται, ως αίτημα δικαιοσύνης των καταπιεσμένων Ελλήνων. Έξω από τη Βουλή, στην Πλατεία Συντάγματος, το εξεγερμένο πλήθος ζητά να αποδοθούν τα ίσα στους "προδότες" γηγενείς και δυνάστες Ευρωπαίους.

_Kremala.jpg

Ας ελπίσουμε να βρεθεί διέξοδος σε αυτό το επικίνδυνο μονοπάτι που έχουν οδηγήσει τους Έλληνες η ανευθυνότητα κι ο λαϊκισμός ορισμένων. Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν.....
Θερίζουμε τώρα τις θύελλες.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω πιστευω πως το ευρω ηταν μια καλη ευκαιρια
για την ελλαδα να εχει αναπτυξη αν την εκμεταλευοταν σωστα
αλλα δεν γινεται να ειστε 3 συνεταιροι και οι 2 να δουλευουν και ο ενας
να κολοβαραει... το βλεπω καθημερινα ρε μαλακες ακομη και στο φροντιστηριο
που κανω μαθημα πληροφορικης βαζω εργασιες ... και απο τα 7 ατομα της ταξης... οι 5 χρωστανε ηδη 2 προηγουμενες
μονο 2 απο τα 7 ατομα ειναι συνεπη στην δουλεια τους. Στο εξωτερικο δεν εχει τετοια
για αυτο και οι περισσοτροι ελληναραδες πανε κανουν μεταπτυχιακο και φευγουν
γιατι δεν αντεχουν να αλλαξουν την νοοτροπια τους

Οχι φίλε, δεν ήταν, σε έκανε ΑΥΤΟΜΑΤΑ 4,5 φορές πιο ακριβό με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
και ταυτόχρονα σου μείωσε την αγοραστική σου δύναμη 4,5 φορές..

και ετσι αγοράζεις ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΩΡΑ και ΤΟΥΡΚΙΚΑ   ;)

όλα τα άλλα που αναφέρεις ισχύουν αλλά χωρίς ανάπτυξη δεν θα υπάρξει και μέλλον.
δεν θα υπάρξει κίνητρο να μείνεις στην Ελλάδα.
και θα εξαθλιωθείς  ;)

και σε αυτό δεν φταιει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ αλλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ της μεταπολίτευσης.

Επισκέπτης
Σορρυ για το οφ τοπικ..

Όπως;;; Μη ντρέπεσε......δε δέρνουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Αν και δεν είναι κακό αυτές που ασχολούντι μόνο με νύχια και μαλλιά...είναι πιο....ακίνδυνες :rolleyes:

αυτος ειναι ο μονος λογος που κατεβαινω στο συνταγμα γιατι βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι υπαρχει μια ελπιδα να αρχισουν να σκεφτοναι περαν απο το μικρο κουτακι τους...

Ο μόνος λόγος για να κατέβεις στο σύνταγμα.....είναι για να μουτώσσεις.....ΟΧΙ τους πολιτικούς,αλλά τους ψευδοεπαναστάτες,που κινούνται σαν τα σκυλάκια......και έχουμε μπόλικους εδώ μέσα,έχω καταλάβει..... :birdman:

Αμ,καλά λέω εγώ 1000 φορές οι αναρχικοί......τουλάχιστον αυτί είναι μεν μαλάκες,αλλά όχι μαζοποιημένοι.....πάνε μια φορά και κάνουν τη δουλειά τους.....όχι κάθε μέρα,απέξω από τη βουλή,για να κάνουμε "πάρτυ"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ως γραναζι του συστηματος που αυριο απαιτει να παρουσιαστω στη δουλεια μου σας καληνυχτω :)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι το ειχε γραψει ο βολταιρος πριν λιγες μερες και αν και δεν συμφωνω γενικα μαζι του στο συγκεκριμενω δεν μπορω να μη συμφωνησω....εστω οτι βγαινεις απο το ευρω...πιστευεις οτι τα χρεη σου θα μετατραπουν σε δραχμες? το νομισμα σου τι υποτιμηση θα λαβει? πως θα μπορεις να ξεχρεωσεις το υπερογκο (πλεον) χρεος με ενα υποτιμημενο νομισμα? και τι ειδους προτεραιοτητες θα βαλει ενα ποιοδηποτε κρατος εναντι του χρεους και του λαου? πιστευεις οτι θα προηγηθει η ευημερια του λαου? ολο αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος...κανεις δεν διαφωνει οτι το ευρω δεν ειναι προς οφελος μας ουτε ο ιδιος ο βαρουφακης αλλα αυτο που ειπε και στο οποιο συμφωνω ειναι οτι αυτη η συγκεκριμενη στιγμη ειναι λαθος για να βγουμε...κοιτα εγω με οικονομικα δεν εχω πολυ σχεση περαν των κλασικων με ανθρωπιστικες επιστημες ασχολουμαι οποτε δεν εχω καποια αυθεντια να αντιτεινω απεναντι στον οποιοδηποτε οικονομολογο...απο την αλλη ειμαι ανοιχτη σε ολες τις προτασεις και οι ιδεες που εχω διαμορφωνονται αναλογα με τα ερεθισματα που παιρνω...γιαυτο σε ρωτησα εαν εχεις οικονομικες γνωσεις ή εισαι και εσυ προπονητης του καναπε οπως οι πιο πολλοι απο μας ;)

Άκου.. το θέμα είναι ότι δεν έχει σημασία τι γνώσεις εχω εγώ αφόυ αυτοί που εχω για κυβέρνηση
είναι πολύ κατώτεροι από τη μέση νοικοκυρά..

είπα ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θα απαλλαχτείς από το χρέος.

και μόνο αυτό φτάνει.

ρώτα και τον ΚΑΖΑΚΗ  :uglystupid:

Επισκέπτης

Αμ αυτός δεν είναι πολιτικός....αλλά θα είναι κάποιος τυχαίος Χ άνθρωπος που ήρθε στο Σύνταγμα να.....διαμαρτυρηθεί....και τον κρεμάσαν για απραδειγματισμό......έτσσσσσ :s&m_3:

ΥΣ. Πολύ σοβαρό κείμενο....κλέψει-κλέψει,από το μπλογκ κάποιου Γκαραθοδωρή,που το βρήκε και από κάποιον άλλον και το πόσταρε στο μπλογκ του,που ο αυτός ο άλλος.....κτλ,κτλ.....αλυσίδα πάει το πράγμα.......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οχι φίλε, δεν ήταν, σε έκανε ΑΥΤΟΜΑΤΑ 4,5 φορές πιο ακριβό με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
και ταυτόχρονα σου μείωσε την αγοραστική σου δύναμη 4,5 φορές..

και ετσι αγοράζεις ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΩΡΑ και ΤΟΥΡΚΙΚΑ   ;)

όλα τα άλλα που αναφέρεις ισχύουν αλλά χωρίς ανάπτυξη δεν θα υπάρξει και μέλλον.
δεν θα υπάρξει κίνητρο να μείνεις στην Ελλάδα.
και θα εξαθλιωθείς  ;)

και σε αυτό δεν φταιει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ αλλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ της μεταπολίτευσης.

δεν σου μειωσε αυτο την αγοραστικη σου δυναμη. Την αγοραστικη δυναμη την μειωσε
η φιλοσοφια των ελληνων επιχειρηματιων και εργοδοτων που θελουν ενα ρομποτακι
να δουλευει 10 και 12 ωρες την μερα και να παιρνει 700 ευρω το μηνα.
Επειδη ειναι αλαζονες και θελουν να βγαζουν τα περισσοτερα με το να δινουν τα λιγοτερα αυτο
ειναι ΝΟΜΟΣ για το 70% των ελληνων... ειναι νομος απαραβατος χρονια τωρα και ειναι δεδομενος και διαχρονικος

Οταν παραγγελνω πετρελαιο και με κλεβει φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης ?
Οταν παω να βαλω βενζινη και με κλεβει φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης?
Οταν παω να ζητησω αποδειξη ενω εχω δωσει προκαταβολη 500 ευρω μου λεει ο αλλος
παρε τα λεφτα σου πισω και δεν θα εχουμε συνεργασια επειδη μου ζητας αποδειξη φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης?
Οταν ο καθενας θελει να του δουλευεις και να σου δινει τα λιγοτερα και οχι αυτα που αξιζεις φταιει παλι ο προδοτης της μεταπολιτευσης?

δεν παει ετσι παιδια... δεν φταινε μονο 10 γιατι και αυτους τους 10 καποιος τους εβγαλε πρωτον
και δευτερον αυτοι οι 10 για να εχουν τετοιες πολιτικες σημαινει πως αυτες περνουσανε... ετσι δεν ειναι? τωρα τις πηρατε πρεφα? δεν το πιστευω.. αυτο και για αυτο και δεν εχω κατεβει συνταγμα ακομη οχι επειδη ειμαι παρτακιας

Επισκέπτης
Αμ αυτός δεν είναι πολιτικός....αλλά θα είναι κάποιος τυχαίος Χ άνθρωπος που ήρθε στο Σύνταγμα να.....διαμαρτυρηθεί....και τον κρεμάσαν για απραδειγματισμό......έτσσσσσ :s&m_3:

ΥΣ. Πολύ σοβαρό κείμενο....κλέψει-κλέψει,από το μπλογκ κάποιου Γκαραθοδωρή,που το βρήκε και από κάποιον άλλον και το πόσταρε στο μπλογκ του,που ο αυτός ο άλλος.....κτλ,κτλ.....αλυσίδα πάει το πράγμα.......
Αφού δεν αντιλαμβάνεσαι,γιατί το παιδεύεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν χρειαζονται σεντονια
3 ερωτησεις ειναι ολες και ολες
ελα εδω φιλε...

1. Τι ψηφισες?

2. Γιατι ?

3. Τοσο καιρο δεν το επαιρνες πρεφα?

απο αυτες τις 3 καταλαβαινεις ο αλλος αν τελικα
ειναι διπροσωπος και σε δουλευει η οχι.

Επισκέπτης
δεν χρειαζονται σεντονια
3 ερωτησεις ειναι ολες και ολες
ελα εδω φιλε...

1. Τι ψηφισες?

2. Γιατι ?

3. Τοσο καιρο δεν το επαιρνες πρεφα?

απο αυτες τις 3 καταλαβαινεις ο αλλος αν τελικα
ειναι διπροσωπος και σε δουλευει η οχι.
Μόνο ένας βολεμένος ή ένας βλάκας θα υπερασπιζόταν σήμερα το πασόκ με τα τόσα που γίνονται κ τα τόσα που έγιναν.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν σου μειωσε αυτο την αγοραστικη σου δυναμη. Την αγοραστικη δυναμη την μειωσε
η φιλοσοφια των ελληνων επιχειρηματιων και εργοδοτων που θελουν ενα ρομποτακι
να δουλευει 10 και 12 ωρες την μερα και να παιρνει 700 ευρω το μηνα.
Λαθος ηταν ο τροπος αντιμετωπισης σε κατι που δεν σου αρμοζε..

σκεψου (φραπες επι δραχμης και επι ευρω και μισθος επι δραχμης και επι ευρω)

Οταν παραγγελνω πετρελαιο και με κλεβει φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης ?
Οταν παω να βαλω βενζινη και με κλεβει φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης?
Οταν παω να ζητησω αποδειξη ενω εχω δωσει προκαταβολη 500 ευρω μου λεει ο αλλος
παρε τα λεφτα σου πισω και δεν θα εχουμε συνεργασια επειδη μου ζητας αποδειξη φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης?
Οταν ο καθενας θελει να του δουλευεις και να σου δινει τα λιγοτερα και οχι αυτα που αξιζεις φταιει παλι ο προδοτης της μεταπολιτευσης?

Δεν μoυ λες αν ξερεις οτι θα παρανομησεις και δεν τρεχει μια, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
και ποιος ειναι αυτος που το επιτρεπει αυτο;

δεν παει ετσι παιδια... δεν φταινε μονο 10 γιατι και αυτους τους 10 καποιος τους εβγαλε πρωτον
και δευτερον αυτοι οι 10 για να εχουν τετοιες πολιτικες σημαινει πως αυτες περνουσανε... ετσι δεν ειναι? τωρα τις πηρατε πρεφα? δεν το πιστευω.. αυτο και για αυτο και δεν εχω κατεβει συνταγμα ακομη οχι επειδη ειμαι παρτακιας

Η δημοκρατια και η δικαιοσυνη δεν λειτουργουν φιλε στην ΕΛΛΑΔΑ   ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom