Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν ξερω αν ειναι ευκολα η δυσκολα,εγω βλεπω να υπαρχει καλη προθεση απο ανθρωπους που ξερουν πραγματα ,βεβαια οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι,αλλα δεν πρεπει να τα ακυρονουμε ολα..

Έτσι  είναι .
Και  δεν ακυρώνω τίποτα οι άνθρωποι  μια  χαρά  τα λένε .
Και δείχνουν  και να  ξέρουν
Απλά  λέω  ότι  μου φαίνεται  απίστευτα  εύκολο  αυτό που  λένε  τίποτα  άλλο
Δεν ακυρώνω  τίποτα τη  γνώμη  μου λέω .

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε  παιδιά  ΟΚ οι άνθρωποι είναι  άπιαστοι .
Αλλα  σαν πολύ εύκολα δεν ακούγονται αυτά που λένε ?

οχι ισα ισα που ακουγονται πολυ ρεαλιστικα...ο βαρουφακης προχτες ηταν ξεκαθαρος και στο θεμα σταση πληρωμων και στο θεμα εξοδος απο το ευρω και στο θεμα απεχθες χρεος ή παρανομο χρεος...και στα τρια ειπε οχι (ενω θα μπορουσε να χαϊδεψει αυτια για να γινει αρεστος απο το πληθος που ζηταει αυτα τα 3) και εδωσε ξεκαθαρους λογους για αυτο...και επειδη τον εχω ξανακουσει στην τηλεοραση μου αρεσει ο τροπος που μιλαει ειναι σαφης και κατανοητος και δε μασαει τα λογια του

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οχι ισα ισα που ακουγονται πολυ ρεαλιστικα...ο βαρουφακης προχτες ηταν ξεκαθαρος και στο θεμα σταση πληρωμων και στο θεμα εξοδος απο το ευρω και στο θεμα απεχθες χρεος ή παρανομο χρεος...και στα τρια ειπε οχι (ενω θα μπορουσε να χαϊδεψει αυτια για να γινει αρεστος απο το πληθος που ζηταει αυτα τα 3) και εδωσε ξεκαθαρους λογους για αυτο...και επειδη τον εχω ξανακουσει στην τηλεοραση μου αρεσει ο τροπος που μιλαει ειναι σαφης και κατανοητος και δε μασαει τα λογια του

Δηλαδή... για σπαστό σε τάλαρα ρε μουνίτσα

Θελει Ε.Ε, ΕΥΡΩ και να ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ  :cheesy:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ε...μα....εχει δικιο ρε πουρ σορρυ....η νοοτροπια του γυφτοβλαχομπαροκ ελληναρα ειναι ανταξια των πολιτικων που εχει....το εχω γραψει τοσες φορες! δεν ειναι παραλογο αυτο που λεει...πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος και μετα του βγαινει το χουι λενε...κανε τις αναγωγες σου λοιπον :P :P
νομιζεις οτι σε ενα μηνα (πες οτι ερχεται το συμπαν αναποδα) ξαφνικα θα δουλευουν σαν ιαπωνες, θα οδηγουν σαν γερμανοι και θα λενε σιλβουπλε σαν τους γαλλους?

Ρε  μανάρι  αυτά τα λέμε  χρόνια διάφοροι !
Περίμενες  να  ρθει  ο  προβοκάτορας  να  μας  διδάξει χρηστομάθεια ?
Ο χοντρός  τί έκανε  γι΄ αυτά ?
Καλα  εγώ  βάραγα  σιγόντο  , ας πούμε .
Ο χοντρός  τί έκανε ?
Τώρα   αύριο  θα πάμε  μαζί  το  περί γυφτοβλαχομπαρόκ  να  δεις ότι  και εκεί  είσαι λίγο οφσάιντ .

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή... για σπαστό σε τάλαρα ρε μουνίτσα

Θελει Ε.Ε, ΕΥΡΩ και να ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ  :cheesy:

μιλησε για αναπτυξη και για το σαπιο τραπεζικο συστημα στο οποιο πανε ολα τα φραγκα :grin: δεν ειπε κατι που δεν εχει συζητηθει εδω μεσα...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Ο  Καζάκης λέει άλλα . Εξ ίσου  λογικά .
Ο Βαρουφάκης  φαίνεται  πιο  μετριπαθής  .

Τέλος πάντων  να  μη  ψηφιστεί το μνημόνιο ΙΙ  κατ΄αρχήν και βλέουμε

Το  θετικό  είναι  ότι οι άνθρωποι  αυτοί  μιλάνε  απλά  και κατανοητά . Δεν  φοβούνται  τις  ερωτήσεις  και απαντάνε  στους  πάντες .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
μιλησε για αναπτυξη και για το σαπιο τραπεζικο συστημα στο οποιο πανε ολα τα φραγκα :grin: δεν ειπε κατι που δεν εχει συζητηθει εδω μεσα...
κι αυτό  σωστό  είναι  , αλλά  κάποιο τραπεζικό σύστημα  πρέπει  να  υπάρχει .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ πάντως  για  καλό και για  κακό  , άκουσα το Βολταίρο !
Πήρα  το 90% απ΄ ότι  είχα  από την Τράπεζα .
Τά  κανα  εδουάρδους  και  βιχτωρίες  στα  σαράφικα
Τα  θαψα  σε  ένα  κιούπι στον κήπο
Και  βλεπουμε .

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε και τίποτα να μη διάβαζες, έπρεπε να σου κοβε να καταλάβεις ότι κάτι στη χώρα δε πάει καλά. Έβλεπες έκλειναν εργοστάσια, έκλειναν επιχειρήσεις, δε παρήγαγες τίποτα, και διόριζαν, διόριζαν, διόριζαν, έκαναν έργα έργα έργα κλπ κλπ. Ε ήθελε πολύ μυαλό? Δεν ήθελε πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι άμα πληρώνεις για να μουτζουρώνουν οι άλλοι χαρτιά κάποια στιγμή θα κλατάρεις. Και τίγκα στα ψέματα και το παραμύθι να σου λεγαν. Δεν έβλεπες τι γινόταν στην κοινωνία? Όλα καλά τα βλεπες?

Φιλαράκι πολύ απλά το ΕΒΛΕΠΑ..

Ε... και

είμαι συνένοχος ΕΓΩ;;; (που οδηγούσα εγώ το καράβι  :cheesy:)

αυτούς γιατί τους είχαμε;;

Για να κλέβουν;;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

τα 3 OXI δεν κατάλαβα εγώ..

Τέσπα εγώ διαφωνώ με το φιλαρακι σου  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε  μανάρι  αυτά τα λέμε  χρόνια διάφοροι !
Περίμενες  να  ρθει  ο  προβοκάτορας  να  μας  διδάξει χρηστομάθεια ?
Ο χοντρός  τί έκανε  γι΄ αυτά ?
Καλα  εγώ  βάραγα  σιγόντο  , ας πούμε .
Ο χοντρός  τί έκανε ?
Τώρα   αύριο  θα πάμε  μαζί  το  περί γυφτοβλαχομπαρόκ  να  δεις ότι  και εκεί  είσαι λίγο οφσάιντ .

εγω δεν λεω ουτε για το χοντρο ουτε για το λιγνο ουτε για το μπολεκ και τον λολεκ :P εγω λεω οτι συμφωνω στη νοοτροπια που υπαρχει σε τουτο μπουρδελο οπου βγαζεις 10 χαλας 11 και χρωστας 15 οπως ακριβως το ειπε πριν και ο εκτορας...προφανως καποιος σε "εξαπατησε" μερικες δεκαετιες πισω μοιραζοντας σου λεφτα τα οποια δεν ηξερες τι να τα πρωτοκανεις οποτε ειπες να βγαλεις μερικες καρτες και να κανεις την καλη ζωη! ναι αλλα πρεπει να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...καποτε καποιοι κοροϊδευανε τους ξενους που πηγαιναν στο σουπερμαρκετ με λιστα και κανανε υπολογισμους για το πιο φτηνο προϊον ή ψωνιζανε 10 ντοματες αντι για 10 κιλα ντοματες....καποιοι επισης καποτε κοροϊδευανε τους φλωρους με τα ποδηλατακια ενω το καγιεν που γαμει και δερνει (και καιει τον πατο του) ειναι πανεμορφο σφηνωμενο στα στενα της αθηνας...καποιοι καποτε βρισκανε γραφικους οσους κανανε καμπινγκ ή αγροτουρισμο ή εναλλακτικο τουρισμο και προτιμουσαν τα ριζορτ που τα ειχαν αλλωστε και στο κωλοχωρι τους (μαζι με τα σπα και τα τζακουζια φυσικα που δεν λειπουν απο καθε κεφαλοχωρι που σεβεται τον εαυτο του)...και καποιοι καποτε κραζανε τον καπιταλισμο τον οποιοι οι ΙΔΙΟΙ διατηρουν και συντηρουν με τις νοοτροπιες και τις συνηθειες τους....δε μπορεις να εχεις και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο ομως! ή αλλαζεις νοοτροπια ή αυτοκτονα! για ρωτα κανεναν που εχει ζησει ή ζει εξω να σου πω εγω για ποτε συμμορφωνεσαι και εξαφανιζεται ο χαλλλλλαρος βλαχομπαροκ κατα φαντασιαν νεοπλουτος...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Για ελλεηνιδα εχεις αποψη,μπραβοοοοο :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κι αυτό  σωστό  είναι  , αλλά  κάποιο τραπεζικό σύστημα  πρέπει  να  υπάρχει .

εθνικο ισως οπως της ισλανδιας? δεν ειπε να καταργηθει το τραπεζικο συστημα απλα εξηγησε τη διαφορα των χρεων μεταξυ αλλων χωρων και της δικης μας και μιλησε για το δικο μας τραπεζικο συστημα το οποιο ουσιαστικα συντηρει με δεκανικια τις αμετρητες τραπεζες της χωρας αντι να ξοδεψει τα χρηματα σε ουσιαστικα πραγματα (και δεν μιλαγε για το σημερα μονο αλλα και για το περσι προπερσι κλπ)

τα 3 OXI δεν κατάλαβα εγώ..

Τέσπα εγώ διαφωνώ με το φιλαρακι σου  :grin:

ειπε οτι δεν θεωρει λυση το να βγουμε εμεις απο μονοι μας απο το ευρω πριν αποφασισει να βγει η γερμανια (βαριεμαι να σου εξηγησω τους λογους σορρυ ειναι μεγαλη η κουβεντα :( ) οτι μια σταση πληρωμων μπορει να αποβει καταστροφικη για τον απλο λαο και οτι το συγκεκριμενο χρεος με οικονομικους ορους δεν μπορει να χαρακτηριστει παρανομο (παλι ειναι μεγαλη η κουβεντα και ειναι αργα δε μπορω να στο αναλυσω) πιθανον να ειναι αντισυνταγματικο αλλα σιγουρα οχι παρανομο ή απεχθες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω δεν λεω ουτε για το χοντρο ουτε για το λιγνο ουτε για το μπολεκ και τον λολεκ :P εγω λεω οτι συμφωνω στη νοοτροπια που υπαρχει σε τουτο μπουρδελο οπου βγαζεις 10 χαλας 11 και χρωστας 15 οπως ακριβως το ειπε πριν και ο εκτορας...προφανως καποιος σε "εξαπατησε" μερικες δεκαετιες πισω μοιραζοντας σου λεφτα τα οποια δεν ηξερες τι να τα πρωτοκανεις οποτε ειπες να βγαλεις μερικες καρτες και να κανεις την καλη ζωη! ναι αλλα πρεπει να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...καποτε καποιοι κοροϊδευανε τους ξενους που πηγαιναν στο σουπερμαρκετ με λιστα και κανανε υπολογισμους για το πιο φτηνο προϊον ή ψωνιζανε 10 ντοματες αντι για 10 κιλα ντοματες....καποιοι επισης καποτε κοροϊδευανε τους φλωρους με τα ποδηλατακια ενω το καγιεν που γαμει και δερνει (και καιει τον πατο του) ειναι πανεμορφο σφηνωμενο στα στενα της αθηνας...καποιοι καποτε βρισκανε γραφικους οσους κανανε καμπινγκ ή αγροτουρισμο ή εναλλακτικο τουρισμο και προτιμουσαν τα ριζορτ που τα ειχαν αλλωστε και στο κωλοχωρι τους (μαζι με τα σπα και τα τζακουζια φυσικα που δεν λειπουν απο καθε κεφαλοχωρι που σεβεται τον εαυτο του)...και καποιοι καποτε κραζανε τον καπιταλισμο τον οποιοι οι ΙΔΙΟΙ διατηρουν και συντηρουν με τις νοοτροπιες και τις συνηθειες τους....δε μπορεις να εχεις και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο ομως! ή αλλαζεις νοοτροπια ή αυτοκτονα! για ρωτα κανεναν που εχει ζησει ή ζει εξω να σου πω εγω για ποτε συμμορφωνεσαι και εξαφανιζεται ο χαλλλλλαρος βλαχομπαροκ κατα φαντασιαν νεοπλουτος...

τυπισσα αυτα ειναι DNA  ΠΟΥ ΛΕΣ...
ακομη και σημερα ορισμενοι ειναι αμετανοητοι
οι περισσοτεροι μαλλον ειναι αμετανοητοι. Αν
δεν ηταν δεν θα τα εριχναν μονο στη κυβερνηση.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειπε οτι δεν θεωρει λυση το να βγουμε εμεις απο μονοι μας απο το ευρω πριν αποφασισει να βγει η γερμανια (βαριεμαι να σου εξηγησω τους λογους σορρυ ειναι μεγαλη η κουβεντα :( ) οτι μια σταση πληρωμων μπορει να αποβει καταστροφικη για τον απλο λαο και οτι το συγκεκριμενο χρεος με οικονομικους ορους δεν μπορει να χαρακτηριστει παρανομο (παλι ειναι μεγαλη η κουβεντα και ειναι αργα δε μπορω να στο αναλυσω) πιθανον να ειναι αντισυνταγματικο αλλα σιγουρα οχι παρανομο ή απεχθες...

διαφωνώ..κάθετα πάντως..

Παίζουν με το φόβο σου για να κρύψουν το δικό τους  :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τυπισσα αυτα ειναι DNA  ΠΟΥ ΛΕΣ...
ακομη και σημερα ορισμενοι ειναι αμετανοητοι
οι περισσοτεροι μαλλον ειναι αμετανοητοι. Αν
δεν ηταν δεν θα τα εριχναν μονο στη κυβερνηση.

α μπα? dna ειναι? και γιατι δεν κανουνε τις μαγκιες και τις καφριλες στο εξωτερικο? εκει δεν ισχυει το dna τους?με απλα καθημερινα παραδειγματα θα σου μιλησω...γιατι εκει φορανε ζωνη και δεν καπνιζουν στα μαγαζια? απλο και γελοιο το παραδειγμα...γιατι εδω φιλε μου εχεις το πολιτικο συστημα που σου αξιζει (οχι εσενα προσωπικα φυσικα) και το οποιο ψηφιζεις και καραψηφιζεις τοσα χρονια και το ποιο πολυ απλα ΔΕΝ λειτουργει και ΔΕΝ ειναι αποτελεσματικο! δεν ειμαι υπερ της τρομοκρατιας των πολιτων απο το οποιοδηποτε κρατος μεσω της αστυνομιας ή των απειλων και δεν ειμαι υπερ της αυθεντιας του κρατους ή του ιδιου του κρατους ως υπαρξη ΑΛΛΑ αυτο εχει μεγαλη διαφορα απο το να αποτελειται μια χωρα στο 90% απο ντεμεκ νεοπλουτους που η μονη τους ενασχοληση τα τελευταια 30 χρονια ειναι με ποιο χερει θα ξυσουν τα παπαρια τους.Αλλο να εχεις ιδεολογια και να αντιτιθεσαι σε καποια πραγματα και αλλο να εισαι απλα βολεμενος καφρος. Γιαυτο εγραψα προχτες οτι μεσα απο ολο αυτο το θεμα του συνταγματος ο στοχος πρεπει να ειναι η αλλαγη νοοτροπιας και οχι πολιτευματος ή κυβερνησης. Πρωτα αλλαζει η νοοτροπια και μετα τα υπολοιπα. Οπως εχει δειξει ομως η ιστορια οι νοοτροπιες συνηθως αλλαζουν μετα απο σημαντικα ιστορικα γεγονοτα και οχι μετα απο την πτωση μιας κυβερνησης ή τις εκλογες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
διαφωνώ..κάθετα πάντως..

Παίζουν με το φόβο σου για να κρύψουν το δικό τους  :uglystupid:

εγω δεν εχω φοβο ουτε υπηρχε τρομολαγνικο υφος ή κατι τετοιο ωστε να τρομαξει τους υπολοιπους μαλλον καθυσηχαστικος ηταν γενικοτερα σε διαφορες ερωτησεις που του γινανε...εσυ που διαφωνεις αν επιτρεπεται εχεις σχεση με οικονομικα? ή οικονομολογος του διαδικτυου σαν εμενα εισαι και συ? :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom