Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφού δεν αντιλαμβάνεσαι,γιατί το παιδεύεις;

Αντιλαμβάνομαι παπαζάχο μου.....πως δεν αντιλαμβάνομαι;;;; Εγώ καταλαβαίνω,ότι για άλλη μια φορά οι πολιτικοί θα βγουν λάδι,και σεις οι "επαναστάτες" θα τρώγεστε για άλλη μια φορά με τα ρούχα σας..........γιατί το παιδεύετε;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οταν παραγγελνω πετρελαιο και με κλεβει φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης ?
Οταν παω να βαλω βενζινη και με κλεβει φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης?
Οταν παω να ζητησω αποδειξη ενω εχω δωσει προκαταβολη 500 ευρω μου λεει ο αλλος
παρε τα λεφτα σου πισω και δεν θα εχουμε συνεργασια επειδη μου ζητας αποδειξη φταιει ο προδοτης της μεταπολιτευσης?
Οταν ο καθενας θελει να του δουλευεις και να σου δινει τα λιγοτερα και οχι αυτα που αξιζεις φταιει παλι ο προδοτης της μεταπολιτευσης?

Έλα τώρα...αφού το ξέρεις.....ακόμα και ο διπλανός σου να κλάσει....δε φταίει αυτός.....αλλά ο "προδότης της μεταπολίτευσης".....γνωστά πράγματα... :headbang:

Μόνο ένας βολεμένος ή ένας βλάκας θα υπερασπιζόταν σήμερα το πασόκ με τα τόσα που γίνονται κ τα τόσα που έγιναν.

Και ο έξυπνος ποιος είναι μάι μπόι;;; Ο τυπάκος που τρέχει στο Σύνταγμα,σαν σκυλάκι;;;;

Επισκέπτης
Αντιλαμβάνομαι παπαζάχο μου.....πως δεν αντιλαμβάνομαι;;;; Εγώ καταλαβαίνω,ότι για άλλη μια φορά οι πολιτικοί θα βγουν λάδι,και σεις οι "επαναστάτες" θα τρώγεστε για άλλη μια φορά με τα ρούχα σας..........γιατί το παιδεύετε;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καλά αφού το λες εσύ έτσι θα'ναι,αυτοί πάντως καλά τρώνε κ καλά πίνουν κοροΪδεύουν τον κόσμο,εσύ γιατί είσαι υπερ τους κ κατά όσων είναι κατά τους;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πηγες σε καμια πλατεια ρε κυμματομορφη, ή συνεχιζεις τον αγωνα απο το σπιτι?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έλα τώρα...αφού το ξέρεις.....ακόμα και ο διπλανός σου να κλάσει....δε φταίει αυτός.....αλλά ο "προδότης της μεταπολίτευσης".....γνωστά πράγματα... :headbang:

και τα κλεψιμαίικα από της ΜΙΖΕΣ στην Eλβετία ποιος φταιει Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ;;

Δικαιοσύνη εχεις;

Άρχισε απο αυτό  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
1.Δεν μoυ λες αν ξερεις οτι θα παρανομησεις και δεν τρεχει μια, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
και ποιος ειναι αυτος που το επιτρεπει αυτο;

2.Η δημοκρατια και η δικαιοσυνη δεν λειτουργουν φιλε στην ΕΛΛΑΔΑ   ;)

1. Τωρα δηλαδη τι μου λες? Οτι επειδη ξερεις οτι ειτε εγω ειτε καποιος αλλος
θα κανει το ιδιο αν βρεθει στην θεση σου το κανεις και εσυ για να διορθωσεις ετσι την κατασταση?

Τοτε δεν υπαρχει εμπιστοσυνη αναμεσα στους γηγενεις. Και οταν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη δεν υπαρχει και συλλογικοτητα. (Και Αυτο ειναι ενας παραγοντας που σε εβαλε στην κριση) , αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη αυτο ειναι εσωτερικο θεμα.

2. Δεν λειτουργουν για ποιο λογο? Επειδη δεν θελετε? Αν δεν μπορειτε τοτε τι νοημα εχει να συζηταμε? αφηστε το και οσο σας παει.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γιατί να πληρώσω φόρους ρε μάγκες;;

Για την περίθαλψη μου και για την μελλοντική μου σύνταξη, ή για τα δανεικά τους (που ταξίδεψαν);

εε;

Επισκέπτης
Καλά αφού το λες εσύ έτσι θα'ναι,αυτοί πάντως καλά τρώνε κ καλά πίνουν κορο'ιδεύουν,εσύ γιατί είσαι υπερ τους κ κατά όσων είναι κατά τους;

Το υπέρ,να σου πω την αλήθεια δε μπορώ να του εξηγήσω...γιατί είναι κάτι που μου έβγαινε από μικρό παιδί.

Το κατά όμως.......είναι γιατί οι περισσότεροι μαϊμουδίζετε....τώρα έχει γίνει της μόδας να αποκαλείτε προδότες και κλέφτες τους πολιτικούς.......ενώ πριν πολλοί από σας τους ψηφίζατε,.......και έπειτα είστε τόσο βλάκες,που θα μπορούσατε να χυμήξετε στην βουλή,μιας αι είστε τόσο πολλοί.και θΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ κάτι τέτοιο,αλλά δε το κάνετε.......γιατί είστε και χέστες εκτός των άλλων,εκτός από μαϊμουδάκια.......ζήτω οι επαναστάτες του κώλου!!!~ :rockon:

Πηγες σε καμια πλατεια ρε παπα-κυμα-ζολι, ή συνεχιζεις τον αγωνα απο το σπιτι?

Παραγγέλνει γύρο από τον νικ....και ότι παθαίνει δε φταίει ο μαγαζάτορας προς θεού.....ο προδότης πολιτικός φταίει....... :headbang:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1. Τωρα δηλαδη τι μου λες? Οτι επειδη ξερεις οτι ειτε εγω ειτε καποιος αλλος
θα κανει το ιδιο αν βρεθει στην θεση σου το κανεις και εσυ για να διορθωσεις ετσι την κατασταση?
Τοτε δεν υπαρχει εμπιστοσυνη αναμεσα στους γηγενεις. Και οταν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη δεν υπαρχει και συλλογικοτητα. (Και Αυτο ειναι ενας παραγοντας που σε εβαλε στην κριση) , αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη αυτο ειναι εσωτερικο θεμα.
Οχι εγω ρωτησα εσενα..
αφου ξερεις οτι το συστημα ευνοει τη λαμογια...

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;

Αφου το βλεπεις καθημερινα να συμβαινει λοιπον, εσυ τι πιστευεις ;;

εγω λεω οτι φταιει η ατιμωρησια που διαμορφωνει και τη νοοτροπια..

αν ομως ηξερες οτι εχει τσεκουρι και δεν ξεφευγεις τοτε δεν θα το εκανες.

2. Δεν λειτουργουν για ποιο λογο? Επειδη δεν θελετε? Αν δεν μπορειτε τοτε τι νοημα εχει να συζηταμε? αφηστε το και οσο σας παει.

Δεν λειτουργούν διοτι ετσι βολεύει τα τρωκτικά και τα ΛΑΜΟΓΙΑ και όχι τον τίμιο άνθρωπο και την
πραγματικη οικονομια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τελοςπαντων.... ασε την πολιτικη βεντουζατορα και παμε να γιουνιξαρουμε!

Οπως βλεπεις δεν βγαινει ακρη  :grin:

ενω στον υπολογιστη μου οτι του λεω κανει....

Επισκέπτης
Το υπέρ,να σου πω την αλήθεια δε μπορώ να του εξηγήσω...γιατί είναι κάτι που μου έβγαινε από μικρό παιδί.

Το κατά όμως.......είναι γιατί οι περισσότεροι μαϊμουδίζετε....τώρα έχει γίνει της μόδας να αποκαλείτε προδότες και κλέφτες τους πολιτικούς.......ενώ πριν πολλοί από σας τους ψηφίζατε,.......και έπειτα είστε τόσο βλάκες,που θα μπορούσατε να χυμήξετε στην βουλή,μιας αι είστε τόσο πολλοί.και θΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ κάτι τέτοιο,αλλά δε το κάνετε.......γιατί είστε και χέστες εκτός των άλλων,εκτός από μαϊμουδάκια.......ζήτω οι επαναστάτες του κώλου!!!~ :rockon:

Παραγγέλνει γύρο από τον νικ....και ότι παθαίνει δε φταίει ο μαγαζάτορας προς θεού.....ο προδότης πολιτικός φταίει....... :headbang:
Τρομερό επιχείρημα,τρομερή αιτιολόγιση.....μετά κλαψουρίζεις όταν στην λένε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Κατά τα άλλα γνωστές μαλακιούλες......

Επισκέπτης
Σε λίγο θα βγάλουμε τίμιο άνθρωπο,τον ελληνάρα που μουτζώνει όταν οδηγάει,ρίχνει χριστοπαναγίες στη γυναίκα του επειδή ήταν χάλια ο καφές,χλαπακιάζει πίτσες και πίνει μπίρες κάθε Κυριακή με τους κολητούς του (μπαλίτσα),και άμα περάσει από μπροστά του καμιά "αδερφή",να την κράξει....μη χάσει....ε αυτό να το δω,να πούμε αυτό το καθίκι τίμιο....και ας κρεμάσουν εμένα στο Σύνταγμα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τελοςπαντων.... ασε την πολιτικη βεντουζατορα και παμε να γιουνιξαρουμε!

Οπως βλεπεις δεν βγαινει ακρη  :grin:

ενω στον υπολογιστη μου οτι του λεω κανει....

και εγώ ρε   :2funny: :2funny:

ούτως ή άλλως ΜΗΧΑΝΗ είμαι..

Συνημμένα

• T800.jpg
    T800.jpg
    187,9 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Τρομερό επιχείρημα,τρομερή αιτιολόγιση.....μετά κλαψουρίζεις όταν στην λένε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Κατά τα άλλα γνωστές μαλακιούλες......

Αυτόματα ρε κουραδο-επαναστάτα μου βγαίνει ο σεβασμός απέναντι σε ένα πολιτικό πρόσωπο...άσχετα αν τον ψηφίζω ή όχι.....τον σέβομαι.......ανάλυσε το,εσύ ψυχολόγε μου.

Επισκέπτης
Αυτόματα ρε κουραδο-επαναστάτα μου βγαίνει ο σεβασμός απέναντι σε ένα πολιτικό πρόσωπο...άσχετα αν τον ψηφίζω ή όχι.....τον σέβομαι.......ανάλυσε το,εσύ ψυχολόγε μου.
Ο σεβασμός αποδίδεται όταν τον αξίζουν,δεν είναι παγιωμένη αρχή εκτός αν είσαι βλάκας ή βολεμένος.

Αν τον αξίζουν σκέψου το (αν μπορείς) κ απάντησε μόνος σου.

Επισκέπτης
Σε λίγο θα βγάλουμε τίμιο άνθρωπο,τον ελληνάρα που μουτζώνει όταν οδηγάει,ρίχνει χριστοπαναγίες στη γυναίκα του επειδή ήταν χάλια ο καφές,χλαπακιάζει πίτσες και πίνει μπίρες κάθε Κυριακή με τους κολητούς του (μπαλίτσα),και άμα περάσει από μπροστά του καμιά "αδερφή",να την κράξει....μη χάσει....ε αυτό να το δω,να πούμε αυτό το καθίκι τίμιο....και ας κρεμάσουν εμένα στο Σύνταγμα
Αβραμάκο γιατί σε πειράζει αν ο ''ελληναράς'' κράξει την ''αδερφή'';

κ η ''αδερφή'' μπορεί να κράξει τον ''ελληναρά''.

Επισκέπτης
Ο σεβασμός αποδίδεται όταν τον αξίζουν,δεν είναι παγιωμένη αρχή εκτός αν είσαι βλάκας ή βολεμένος.

Αν τον αξίζουν σκέψου το (αν μπορείς) κ απάντησε μόνος σου.

Τον αξίζουν,γιατί όχι;;;;; Για να πι΄σεις καρέκλα στη βουλή,λίγο είναι ρε μάγκα....δεν είσαι το κάθε τυχαίο τσόλι.

Και που'σι μ'αγκα.....μην προσπαθείς να με κάνεις ένα με τα σκατά,δηλαδή τις επαναστατημένες μαϊμούδες....αν αυτό προσπαθείς να κάνεις :sunglasses:

Αβραμάκο γιατί σε πειράζει αν ο ελληναράς κράξει την ''αδερφή'';

κ η ''αδερφή'' μπορεί να κράξει τον ελληναρά.

Έπεσες στην περίπτωση.....σιχαίνομαι εντελώς,τον κάθε βρωμιάρη μαλάκα που κράζει τους γκέι και τους θεωρεί κατώτερους...........κάτι τέτοια άτομα,σίγουρα δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τον αξίζουν,γιατί όχι;;;;; Για να πι΄σεις καρέκλα στη βουλή,λίγο είναι ρε μάγκα....δεν είσαι το κάθε τυχαίο τσόλι.

Και που'σι μ'αγκα.....μην προσπαθείς να με κάνεις ένα με τα σκατά,δηλαδή τις επαναστατημένες μαϊμούδες....αν αυτό προσπαθείς να κάνεις :sunglasses:

Έπεσες στην περίπτωση.....σιχαίνομαι εντελώς,τον κάθε βρωμιάρη μαλάκα που κράζει τους γκέι και τους θεωρεί κατώτερους...........κάτι τέτοια άτομα,σίγουρα δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους

κιθαρα,

ποτε θα κατεβεις συνταγμα να τους πλακωσεις ολους?

Επισκέπτης
κιθαρα,

ποτε θα κατεβεις συνταγμα να τους πλακωσεις ολους?

Ποτέ.....τους έχω τόσο χεσμένους τους μαλάκες,που ούτε καν δεν ανεβαίνω πάνω.

Να σκεφτείς,επειδή πολλές φορές αλλάζω γραμμή και κατεβαίνω Σύνταγμα,για να πάρω Αγ. Αντώνιο -Αγ. Δημήτριο και τρέχω γρήγορα προς τις αποβάθρες......τόσο γραμμένους τους έχω :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom