Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1)Τον αξίζουν,γιατί όχι;;;;; Για να πι΄σεις καρέκλα στη βουλή,λίγο είναι ρε μάγκα....δεν είσαι το κάθε τυχαίο τσόλι.

Και που'σι μ'αγκα.....μην προσπαθείς να με κάνεις ένα με τα σκατά,δηλαδή τις επαναστατημένες μαϊμούδες....αν αυτό προσπαθείς να κάνεις :sunglasses:

2)Έπεσες στην περίπτωση.....σιχαίνομαι εντελώς,τον κάθε βρωμιάρη μαλάκα που κράζει τους γκέι και τους θεωρεί κατώτερους...........κάτι τέτοια άτομα,σίγουρα δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους
1)Δηλαδή όσοι δεν είναι στην βουλή δεν είναι ''αξιοί'' έτσι;;; δεν πα να έχουν πτυχεία,δεν πα να έχουν μεταπτυχιακά....από πηγάζει αυτός ο κανόνας τώρα;

2)Αυτοί οι μαλάκες πάντα θα υπάρχουν έτσι κ αλλιώς,γιατί το  αναφέρεις συνέχεια ασχέτως θέματος όμως;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ποτέ.....τους έχω τόσο χεσμένους τους μαλάκες,που ούτε καν δεν ανεβαίνω πάνω.

Να σκεφτείς,επειδή πολλές φορές αλλάζω γραμμή και κατεβαίνω Σύνταγμα,για να πάρω Αγ. Αντώνιο -Αγ. Δημήτριο και τρέχω γρήγορα προς τις αποβάθρες......τόσο γραμμένους τους έχω :2funny:
ναι αλλα στο Συνταγμα εχει πανακριβο σουβλακι....5 ευρω κανει!!!

θα χασεις τετοια ευκαιρια?

Επισκέπτης
1)Δηλαδή όσοι δεν είναι στην βουλή δεν είναι ''αξιοί'' έτσι;;; δεν πα να έχουν πτυχεία,δεν πα να έχουν μεταπτυχιακά....από πηγάζει αυτός ο κανόνας τώρα;

2)Αυτοί οι μαλάκες πάντα θα υπάρχουν έτσι κ αλλιώς,γιατί το  αναφέρεις συνέχεια ασχέτως θέματος όμως;

1) Όχι βέβαια.....φυσικά και είναι άξιοι αυτοί με τα πτυχία που λες...λλά οι βουλευτές ειναι πάντα πάνω ένα κεφάλι από αυτούς.....εξ'άλλου αυτή είναι οι αρχηγοί.... :sunglasses:

2) Ε τρομερή αντιπάθεια βλέπεις....

ναι αλλα στο Συνταγμα εχει πανακριβο σουβλακι....5 ευρω κανει!!!

θα χασεις τετοια ευκαιρια?

Μωρέ εγώ σου βρίσκω και με 20 €..... ;)

Επισκέπτης
1) Όχι βέβαια.....φυσικά και είναι άξιοι αυτοί με τα πτυχία που λες...λλά οι βουλευτές ειναι πάντα πάνω ένα κεφάλι από αυτούς.....εξ'άλλου αυτή είναι οι αρχηγοί.... :sunglasses:

2) Ε τρομερή αντιπάθεια βλέπεις....
1)Γιατί οι βουλευτές είναι πιο άξιοι από αυτούς με τα πτυχία,επειδή είναι ''αρχηγοί'' εεε;;; :2funny:

2)Koιτά κ γω αντιπαθώ την ρεάλ κ τον βάζελο αλλά δεν το γράφω συνέχεια άσχετα με το θέμα,εσύ γιατί συνέχεια ασχολήσε με τους ''ελληναράδες'' που κράζουν τις ''αδερφές'';;;

Επισκέπτης
1)Γιατί οι βουλευτές είναι πιο άξιοι από αυτούς με τα πτυχία,επειδή είναι ''αρχηγοί'' εεε;;; :2funny:

2)Koιτά κ γω αντιπαθώ την ρεάλ κ τον βάζελο αλλά δεν το γράφω συνέχεια άσχετα με το θέμα,εσύ γιατί συνέχεια ασχολήσε με τους ''ελληναράδες'' που κράζουν τις ''αδερφές'';;;

1) Σε μια δουλειά υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι....σωστά;;;;;

Κάπως έτσι είναι και εδώ τα πράγματα.....όπως και μέσα στη βουλή υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι.....αλλά ακόμα και ο τελευταίος βουλευτής,είναι πιο ανώτερος από τον απλό πολίτη....

Η λέξη "εξουσία" σου λέει τίποτα;;;;

2) Με είδες πουθενά αλλού να το αναφέρω;;;;; Μόνο στο θέμα με τη γκέι παρέλαση το είπα...και ίσως στο σπαμ θρεντ.

Επισκέπτης
1) Σε μια δουλειά υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι....σωστά;;;;;

Κάπως έτσι είναι και εδώ τα πράγματα.....όπως και μέσα στη βουλή υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι.....αλλά ακόμα και ο τελευταίος βουλευτής,είναι πιο ανώτερος από τον απλό πολίτη....

Η λέξη "εξουσία" σου λέει τίποτα;;;;

2) Με είδες πουθενά αλλού να το αναφέρω;;;;; Μόνο στο θέμα με τη γκέι παρέλαση το είπα...και ίσως στο σπαμ θρεντ.
1)Δηλαδή ο ''ανώτερος'' είναι σίγουρα ανώτερος σε όλα από τον κατώτερο έτσι;
''εξουσία'' υπάρχει μόνο στα φασιστικά καθεστώτα κ σε κάτι αυτοαποκαλούμενα ''σοσιαλιστικά'' κράτη πρώην κ εναπομείναντα,στις κοινοβουλετικές δημοκρατίες οι βουλευτάδες κανονικά απλά εκπροσωπούν τον  λαό,δεν είναι ανώτεροι αυτού.

2)Πολύ συχνά το αναφέρεις άσχετα με το θέμα,γιατί;

Επισκέπτης
1)Δηλαδή ο ''ανώτερος'' είναι σίγουρα ανώτερος σε όλα από τον κατώτερο έτσι;
''εξουσία'' υπάρχει μόνο στα φασιστικά καθεστώτα κ σε κάτι αυτοαποκαλούμενα ''σοσιαλιστικά'' κράτη πρώην κ εναπομείναντα,στις κοινοβουλετικές δημοκρατίες οι βουλευτάδες κανονικά απλά εκπροσωπούν τον  λαό,δεν είναι ανώτεροι αυτού.

2)Πολύ συχνά το αναφέρεις άσχετα με το θέμα,γιατί;

1)Δεν είπα σε όλα.....γιατί το ανώτερος μπορεί να σημαίνει πολλά....ακόμα και το μέγεθος πέους....μίλησα για εξουσία...και στην εξουσία δεν υπάρχει τίποτε άλλο....είσαι ή δεν είσαι ανώτερος.

2)Βρες μου μερικά τόπικ που το έχω πει.

Επισκέπτης
1)Δεν είπα σε όλα.....γιατί το ανώτερος μπορεί να σημαίνει πολλά....ακόμα και το μέγεθος πέους....μίλησα για εξουσία...και στην εξουσία δεν υπάρχει τίποτε άλλο....είσαι ή δεν είσαι ανώτερος.

2)Βρες μου μερικά τόπικ που το έχω πει.
1)Εξουσία απόλυτη στον λαό ρε όρνιο δεν υπάρχει στις δημοκρατίες,δεν νοείται,μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ μετά,μπορείς να το χωνέψεις καλώς,δεν μπορείς προβλημά σου!!!!

2)Και πριν μία σελίδα το είπες εδώ(δεν είναι σπαμ θέμα,ούτε για τους gay),γιατί σε καίει;;;

Επισκέπτης
1)Εξουσία στον λαό ρε όρνιο δεν υπάρχει στις δημοκρατίες,δεν νοείται,μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ μετά,μπορείς να το χωνέψεις καλώς,δεν μπορείς προβλημά σου!!!!

2)Και πριν μία σελίδα το είπες εδώ(δεν είναι σπαμ θέμα,ούτε για τους gay),γιατί σε καίει;;;

1) ΟΚ πες το και χούντα πες το και όπως θες......στα παπάρια μου......για μένα πάντα θα είναι ανώτεροι.......αν τραβάς κανένα ζώρι....ξανά στα παπάρια μου.

2) Γιατί έτσι γουστάρω ρε μεγάλε...μου τη σπάει να πούμε......και στο κάτω-κάτω τι το κακό έχει ένας γκέι;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
1) ΟΚ πες το και χούντα πες το και όπως θες......στα παπάρια μου......για μένα πάντα θα είναι ανώτεροι.......αν τραβάς κανένα ζώρι....ξανά στα παπάρια μου.

2) Γιατί έτσι γουστάρω ρε μεγάλε...μου τη σπάει να πούμε......και στο κάτω-κάτω τι το κακό έχει ένας γκέι;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
1)Τί ζόρι να τραβάω με επιχειρηματολογία ''στα παπάρια μου'',απλα δείχνεις πόσο ζαβό κ κεφάλας είσαι κ από εκεί κ πέρα κ στα δικά μου παπάρια!!! :2funny:

2)Κανένα κακό,ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα που εκφράζονται μέσω της σεξουαλικότητας του είναι συνήθως ένας gay ή σε σπάνιες περιπτώσεις ένας άνθρωπος που γεννήθηκε με πρόβλημα ορμονικό,γι'αυτό κ δεν παρατηρείται παρά σπάνια το φαινόμενο στο ζωικό βασίλειο άλλωστε.Από εκεί κ πέρα κάθε κοινωνία ανάλογα τους αποδέχεται ή όχι.

Επισκέπτης
1) Πάλι καλά που είμαι απλώς ζαβό....και όχι ζαβό μαϊμουδάκι και ψευτοεπαναστάτης σαν και του λόγου σου ;)

2)

2)Κανένα κακό,ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα που εκφράζονται μέσω της σεξουαλικότητας του είναι συνήθως ένας gay ή σε σπάνιες περιπτώσεις ένας άνθρωπος που γεννήθηκε με πρόβλημα ορμονικό,γι'αυτό κ δεν παρατηρείται παρά σπάνια το φαινόμενο στο ζωικό βασίλειο άλλωστε.Από εκεί κ πέρα κάθε κοινωνία ανάλογα τους αποδέχεται ή όχι.

Εκτός από επαναστάτης του κώλου,είσαι και πανηλίθιος.....από που ρε το είδες γραμμένο ότι ο γκέι έχει ψυχολογικά προβλήματα,ενώ απλώς γουστάρει να πηγαίνει με άτομα του ίδιου φύλου;;;;

Και που'σαι....έχει τύχει να γνωρίσω μερικούς γκέι και σε πληροφορώ είναι πολύ σωστά άτομα....δεν είναι τίποτα ζωντόβολα,που μόλις περάσει καμιά γκόμενα από μπροστά θα πουν "πωπω ρε μαλάκα,κοίτα ένα μουνί" :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
1) Πάλι καλά που είμαι απλώς ζαβό....και όχι ζαβό μαϊμουδάκι και ψευτοεπαναστάτης σαν και του λόγου σου ;)

2)Εκτός από επαναστάτης του κώλου,είσαι και πανηλίθιος.....από που ρε το είδες γραμμένο ότι ο γκέι έχει ψυχολογικά προβλήματα,ενώ απλώς γουστάρει να πηγαίνει με άτομα του ίδιου φύλου;;;;
Και που'σαι....έχει τύχει να γνωρίσω μερικούς γκέι και σε πληροφορώ είναι πολύ σωστά άτομα....δεν είναι τίποτα ζωντόβολα,που μόλις περάσει καμιά γκόμενα από μπροστά θα πουν "πωπω ρε μαλάκα,κοίτα ένα μουνί" :jerking: :jerking: :jerking:
1)Ό,τι πεις εσύ.... :2funny: :2funny: :2funny:

2)Αυτή η διαφορετική σεξουαλική επιλογή από κάπου πηγάζει πάντα,είτε ψυχολογικά-είτε ορμονικά προβλήματα(δεν είπα μόνο ψυχολογικά,αλλά όποιος έχει την μύγα-μυγιάζεται).Πάντως εφόσον είναι το 10% κ το υπόλοιπό 90% δεν είναι δεν είναι η φυσιολογική κατάσταση(με την έννοια του συνηθισμένη),από εκεί κ πέρα ναι στην αποδοχή αλλά όχι στην ξεφτίλα των gay παρελάσεων κτλ(αν είναι να κάνουν παρελάσεις κ οι ''γαμιάδες'' ναούμε).Επίσης δεν είπα ότι οι στρέητ είναι πάντα καλύτεροι από τους gay,αλλά δεν.....

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
η δικια σου η κατασταση ειναι φυσιολογικη μωρη κουραδα?

Επισκέπτης
2)Αυτή η διαφορετική σεξουαλική επιλογή από κάπου πηγάζει πάντα,είτε ψυχολογικά-είτε ορμονικά προβλήματα(δεν είπα μόνο ψυχολογικά,αλλά όποιος έχει την μύγα-μυγιάζεται).Πάντως εφόσον είναι το 10% κ το υπόλοιπό 90% δεν είναι δεν είναι η φυσιολογική κατάσταση(με την έννοια του συνηθισμένη),από εκεί κ πέρα ναι στην αποδοχή αλλά όχι στην ξεφτίλα των gay παρελάσεων κτλ(αν είναι να κάνουν παρελάσεις κ οι ''γαμιάδες'' ναούμε).Επίσης δεν είπα ότι οι στρέητ είναι πάντα καλύτεροι από τους gay,αλλά δεν.....

Ανέλυσε το μου εσύ μεγάλε ψυχολόγε........πως ένα παιδί γίνετε γκέι...... :rockon: :rockon: :rockon:

Ίσως όχι,πάντως σε σεξουαλική διαφοροποιήση δεν μου βγήκε ακόμα.

Άλλη απορία;;;

ΟΧΙ σκέτο...χωρίς ίσως.

Μαλάκας είσαι,που έχεις εξισώσει όλα τα πολιτικά πρόσωπα με την κλεψιά και εγώ δε ξέρω τι άλλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπα τωρα εγινες και ''κραχτης'' των γκει?

τυπε μηπως το κανελωνεις το ρυζογαλο
και θιχτηκες?  :2funny: :2funny: :2funny:
εναν εναν σας βγαζει ο παπαζολαρος στην επιφανεια?  :boobies: :boobies:
διαβασε κριτικες για τσοντοσινεμα αν εισαι ομοφιλος παντως
γινεται εκει μεσα η χαρα του γκευ  :2funny:

Επισκέπτης
μπα τωρα εγινες και ''κραχτης'' των γκει?
Tων gay γενικά όχι,oι ξεφωνημένες-τρελές άλλη ιστορία.

Αλλά γιατί να υπάρχει gay παρέλαση(αν μπορείς να εξηγήσεις πολύ θα το εκτιμούσα),είναι κάτι ανώτερο που πρέπει να επιδειχθεί;;;

Επισκέπτης
τυπε μηπως το κανελωνεις το ρυζογαλο
και θιχτηκες?  :2funny: :2funny: :2funny:
εναν εναν σας βγαζει ο παπαζολαρος στην επιφανεια?  :boobies: :boobies:
διαβασε κριτικες για τσοντοσινεμα αν εισαι ομοφιλος παντως
γινεται εκει μεσα η χαρα του γκευ   :2funny:

Ιδού και άλλος ένας που μόλις ακούει γκέι,βγάζει σπυράκια στον κώλο :rolleyes:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom