Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ελα τωρα μη με κακομαθαίνεις μικρό παιδάκι! Ελα να πουμε για την οικονομία καλύτερα :cheesy:

Τί  να  σε  πω  ρε  μανάρι  μου
Εγώ  δεν  ξέρω  οικονομία  ξέρω  ότι  ο γαμιόλης  ο Διοικητάς  το κανε  τουμπεκί ψιλοκομμένο
Για  κονομία ξέρεις εσύ  με  μπακαλορεάτα  και  τα  διδαχτορικά .
Παρ΄όλο που  δε  διαβάζεις  τί  λεει  ο Διοικητάς  και μπουρλάρεις  τους  χαζοί εδώνωνας .

Και  συφιλιάζεσαι  όταν  σου τη  λένε !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παράθεση από: leonoro στις χθες στις 22:59
Εσύ τι ακριβώς είσαι; Ηλίθιος, παπαγαλάκι; Google δεν έχει;

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει μία λαϊκή παροιμία, αλλά στην περίπτωσή μας χρειάστηκαν 63 μόνο ημέρες για να εμφανιστεί ο κλέφτης… Γιατί, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί ο πρωθυπουργός της χώρας, που κέρδισε τις πρόσφατες βουλευτικές – εθνικές εκλογές διαβεβαιώνοντας περιχαρής πως «λεφτά υπάρχουν»;

Με απλά λόγια, ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μας ανακοίνωσε πως εντός ολίγου η χώρα δεν θα κυβερνάται ούτε καν από τον ίδιο –για τον οποίο επιφυλάσσεται προφανώς ο ρόλος του γενικού επιστάτη- αλλά την ευθύνη διακυβέρνησης αναλαμβάνει πλέον κάποιος άλλος!!! Ποιός θα είναι αυτός ο άλλος; Δυστυχώς ο κύριος Παπανδρέου δεν μας τον ονόμασε, επειδή μάλλον μας τον κρατάει για… έκπληξη... Η ανακοίνωση αυτή, όμως, μας τοποθετεί απέναντι σε ένα ήδη υπάρχον γεγονός, την πτώχευση, αλλά και απέναντι σε ένα επερχόμενο, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας…

Το δεύτερο μέρος, της ανακοίνωσης του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, «ακουμπάει» την εθνική κυριαρχία η οποία απειλείται άμεσα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρχηγού της σημερινής κυβέρνησης… Δηλαδή, τι εννοείτε κύριε Παπανδρέου, λέγοντάς μας πως κινδυνεύει η εθνική κυριαρχία; Εννοείτε πως θα αναλάβουν άλλοι την διακυβέρνηση κι εσείς θα παίζετε τον ρόλο του «διακοσμητικού στοιχείου», προκειμένου να μην τρωθεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας; Ή μήπως εννοείτε, κύριε Παπανδρέου, πως η χώρα θα περάσει σε μία τέτοια φάση, που λόγω της οικονομικής της δυσπραγίας δεν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί επαξίως την κυριαρχία της επί ελληνικών εδαφών και θα υποχωρήσετε ως κυβέρνηση σε απειλές, πιέσεις και εκβιασμούς «φίλων» και «συμμάχων» που επιδιώκουν να μεταβάλουν τον γεωπολιτικό χάρτη της νότιας Βαλκανικής εις βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων; Εννοείτε κύριε πρωθυπουργέ πως θα κάνετε πίσω στους ανιστόρητους ισχυρισμούς του Γκρούεφσκι και θα αποδεχτείτε πως στην ελληνική Θράκη υπάρχουν Τούρκοι (ενώ αυτό δεν αναγράφεται σε καμία διεθνή συνθήκη), όπως ισχυρίζεται (για τους δικούς του λόγους και συμφέροντα) ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Μήπως σκοπεύετε να δώσετε, όντως, μερικά στρέμματα γης, κύριε πρωθυπουργέ, προκειμένου να μην σας πιέζουν και για να κοιμάστε ήσυχα, χωρίς έγνοιες και σκοτούρες; Μήπως κύριε Παπανδρέου σκοπεύετε να εγκαταλείψετε την Κύπρο και να μην σταθείτε στο πλευρό των αδελφών μας Κυπρίων, αφήνοντάς τους έρμαια στις διαθέσεις του τουρκικού στρατού («ο οποίος παραμένει στο νησί και θα επιτελέσει το καθήκον του», όπως είπε μόλις χθες ο κύριος Ερντογάν;).

Η κινδυνολογία στην οποία έχετε περιπέσει, αποτελεί μέγα πολιτικό ατόπημα. Εάν, δε, προσπαθήσατε να προϊδεάσετε τους Έλληνες πολίτες για τα επερχόμενα, θα πρέπει να γνωρίζετε πως λόγω της θέσης σας είστε υποχρεωμένος, παντί τρόπω, να αγωνιστείτε ώστε να μην εφαρμοστούν τα ανθελληνικά σχέδια εκείνων που επιθυμούν να μας έχουν υπηρέτες, δούλους, άγνωμους και (ουσιαστικά) ακίνδυνους μέσα στα πλαίσια της Ενωμένης Ευρώπης…
Και εν πάσει περιπτώσει, κύριε πρωθυπουργέ, ο λαός δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει για την διάσωση των κλεφτών. Υποχρέωσή σας είναι να τους κατονομάσετε, να τους φυλακίσετε και να δημεύσετε την περιουσία τους, επειδή στις δικές τους τσέπες βρίσκονται τα... "χαμένα λεφτά"... Βάλτε τους στην φυλακή, αν μπορείτε, και όλα τα άλλα θα αρχίσουν να διορθώνουν από μόνα τους. Κάτι όμως, μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν θέλετε να πληρώσουν οι "γνωστοί-άγνωστοι" κλέφτες και απατεώνες (με τους οποίους σαφέστατα γνωρίζεστε), αλλά θέλετε να καλέσετε τον λαό να πληρώσει την "ζημιά" για να μην την "πληρώσουν" οι... γνωστοί σας...Κωνσταντίνος[/u]

ΛΟΥΣΟΥ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ  ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ  ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Γιατί να ζητήσω συγνώμη τύπε Α@Α μου εξηγείς; :cheesy: Γιατί ο Γιωργάκης είπε ότι είπε;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιατί να ζητήσω συγνώμη τύπε Α@Α μου εξηγείς; :cheesy: Γιατί ο Γιωργάκης είπε ότι είπε;

Τώρα  εσύ  θέλεις να με  πείσεις  ότι  εσύ καταλαβαίνεις τί  λέει το μερελό ?
Κάτι είπε  ο Γιώργος
Κάτι κατάλαβε ο άλλος με μπλογκ
Τα πε  με  δικά  του  λόγια
Κάτι  άλλο εννοούσε ο άλεξ
Κάτι  είδε  που έγραφες  εσύ κούμπωσε

Πως  εμένα  που μου  τη λέγανε  με το  Δκτη ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τί  να  σε  πω  ρε  μανάρι  μου
Εγώ  δεν  ξέρω  οικονομία  ξέρω  ότι  ο γαμιόλης  ο Διοικητάς  το κανε  τουμπεκί ψιλοκομμένο
Για  κονομία ξέρεις εσύ  με  μπακαλορεάτα  και  τα  διδαχτορικά .
Παρ΄όλο που  δε  διαβάζεις  τί  λεει  ο Διοικητάς  και μπουρλάρεις  τους  χαζοί εδώνωνας .

Και  συφιλιάζεσαι  όταν  σου τη  λένε !

Kαλά άντε κερνάω ποτο στον Κάβο :cheesy:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σημερα ηταν η πρωτη οργανωμενη συνελευση!!Βαλανε μεγαφωνα στη πλατεια αλλα και πανω στην Αμαλειας για  να ακουνε ολοι.Η ακροατες ηταν παρα πολυ ,πιο πολυ ηταν κατω παρα επανω.Ακουσα καποια ενδιαφεροντα πραγματα που ειπε ενα οικονομολογος σχετικα με το χρεος..

Ο βαρουφακης ο θεος? :rockon: τον ακουσα τις προαλλες που ειχε κατεβει κατω :grin: σημερα δε μπορεσα να κατεβω οψομεθα ομως :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εννοείται ρε φίλε - και τον λοιδορούσαν όλοι ότι είναι δεξιός. :jerking: Πειράζει όμως που ήταν ο μόνος που όταν ήταν βουλευτής παραιτήθηκε από δημοσιογράφος, γιατί σε αντίθεση με τα άλλα τα πουσταριά, ήταν σωστός?

Καλά ρε μαλάκες δηλ έλεος - δεν υπάρχει αγροτική παραγωγή πια, είμαστε μία χώρα μεσαζόντων (το λένε και καλά υπηρεσίες :jerking:), όλοι δηλαδή διακινούμε προϊόντα που εισάγουμε και στα οποία πέφτει προμήθεια σε κάθε κρίκο της αλυσίδας, έχουμε γίνει όλοι υπάλληλοι κάποιων άλλων υπαλλήλων, δημιουργήσαμε πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα για να νοικιάζουν διαμερίσματα οι ιθαγενείς και δε θα πτωχεύσουμε;

Κάποτε είχαμε τη Lacta, κλωστοϋφαντουργία - τώρα τι τ' αρχίδια μου έχουμε; Λεχρίτες είμαστε, αυτό είμαστε. Μη μου πει κανας μαλάκας για τουρισμό. Πόσα έδωσα στο Καρπενήσι για δίκλινο το χειμώνα που μας πέρασε; Πόσο έχει το αντίστοιχο ξενοδοχείο στην Τουρκία;

ΕΛΕΟΣ με τις μαλακίες πρωθυπουργοί της Πλατείας... επιτέλους. :headbang:

δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ο βαρουφακης ο θεος? :rockon: τον ακουσα τις προαλλες που ειχε κατεβει κατω :grin: σημερα δε μπορεσα να κατεβω οψομεθα ομως :)
Ναι μιλησε και αυτος.Αντε να δουμε,να αρχισει να παιρνει καποια μορφη αυτη η συγκεντρωση,να προκυψει κατι καλο απο ολο αυτο..

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Δεν τα ειπε αυτα ο ΓΑΠ, οπως λες.

Δεν ειναι αρθρο του ΓΑΠ οπως ανεφερες,

(οτι μας ειδοποιησε για κινδυνους κλπ καταστροφες)

αλλα ειναι αρθρο ΕΝΑΝΤΙΟΝ του, με πολλες αιχμες,

σαρκασμο, εξευελισμο, περιφρονηση και ΧΛΕΥΑΣΜΟ!

Ετσι λοιπον ΕΙΠΕΣ οτι ο ΓΑΠ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ!

ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!

ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι μιλησε και αυτος.Αντε να δουμε,να αρχισει να παιρνει καποια μορφη αυτη η συγκεντρωση,να προκυψει κατι καλο απο ολο αυτο..

ρε  παιδιά  ΟΚ οι άνθρωποι είναι  άπιαστοι .
Αλλα  σαν πολύ εύκολα δεν ακούγονται αυτά που λένε ?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 δεν το εκρυψα ποτε οτι ψηφισα ΠΑΣΟΚ σε αυτες τις εκλογες...
 ρωτα τον Ραφμαν και τον Μεμα να δεις καβγαδες που ειχαμε ριξει στις εκλογες

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Την εκανες τη μαλακία  :grin:

Αλλά σε συγχωρώ γιατί αγανάκτησες... (και καλά έκανες)

και κάτι ακόμη για να θυμηθείς τις ζωγραφιές  :uglystupid:

6/10/2009

Τυχαίο...

Δε νομίζω  ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε  παιδιά  ΟΚ οι άνθρωποι είναι  άπιαστοι .
Αλλα  σαν πολύ εύκολα δεν ακούγονται αυτά που λένε ?
Δεν ξερω αν ειναι ευκολα η δυσκολα,εγω βλεπω να υπαρχει καλη προθεση απο ανθρωπους που ξερουν πραγματα ,βεβαια οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι,αλλα δεν πρεπει να τα ακυρονουμε ολα..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν τα ειπε αυτα ο ΓΑΠ, οπως λες.

Δεν ειναι αρθρο του ΓΑΠ οπως ανεφερες,

(οτι μας ειδοποιησε για κινδυνους κλπ καταστροφες)

αλλα ειναι αρθρο ΕΝΑΝΤΙΟΝ του, με πολλες αιχμες,

σαρκασμο, εξευελισμο, περιφρονηση και ΧΛΕΥΑΣΜΟ!

Ετσι λοιπον ΕΙΠΕΣ οτι ο ΓΑΠ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ!

ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!

ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ.

:cheesy:
Εσύ λες ότι ο Γιωργάκης προειδοποίησε, ζούρλο
Εγώ είπα γιατί ο Πρωθυπουργος της χώρας είπε κάτι τέτοιο.
Αλλά ΑΚΑ και δε το κατάλαβες; :cheesy: MΑΛ μήπως;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσύ μου τα χαλάς τελευταίως !

ε...μα....εχει δικιο ρε πουρ σορρυ....η νοοτροπια του γυφτοβλαχομπαροκ ελληναρα ειναι ανταξια των πολιτικων που εχει....το εχω γραψει τοσες φορες! δεν ειναι παραλογο αυτο που λεει...πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος και μετα του βγαινει το χουι λενε...κανε τις αναγωγες σου λοιπον :P :P
νομιζεις οτι σε ενα μηνα (πες οτι ερχεται το συμπαν αναποδα) ξαφνικα θα δουλευουν σαν ιαπωνες, θα οδηγουν σαν γερμανοι και θα λενε σιλβουπλε σαν τους γαλλους?

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα  εσύ  θέλεις να με  πείσεις  ότι  εσύ καταλαβαίνεις τί  λέει το μερελό ?
Κάτι είπε  ο Γιώργος
Κάτι κατάλαβε ο άλλος με μπλογκ
Τα πε  με  δικά  του  λόγια
Κάτι  άλλο εννοούσε ο άλεξ
Κάτι  είδε  που έγραφες  εσύ κούμπωσε

Πως  εμένα  που μου  τη λέγανε  με το  Δκτη ?

ΡΕ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΠΕ Ο ΓΑΠ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom