pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
![]()
Ορίστε...innovation!
Κομμωτήριο αυτοκινήτων!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραίος ο κοντός για τα κιλά του !
Τσάρκα πότε θα πάμε ?
Από ιππόδρομο έχουμε καταστραφεί !
![]()
Ορίστε...innovation!
Κομμωτήριο αυτοκινήτων!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη με το κάνεις διότι δεν έχει άλλο καραγκιοζοπαίχτη υπερεσίας σήμερα και δεν ξέρω με ποιόνανε θα φκιάξω καινούργιο παπάρι από το γέλιο
Καλά ρε χοντρέ εγώ δεν έχω επιχειρήματα
Τα δικά σου όμως είναι επιχειρήματα και γαμώ
π.χ, γαμώ το ξεστάυρι σου κ.λπ.
π.χ οι βιβλιοθήκαι τση Εσπερίας
παπαρολόγοι της πλατείας
ΟΚ οι δικιές μας οι παπαριές είναι παπαριές , οι δικές σου είναι αποστάγματα σοφίας !
Συμβουλή σε δίνω χοντρέ
Εγώ όταν βρίσκω το μάστορή μου κάνω ράι μπουγιουρντί , δεν το παίζω πονηρίδης .
Καθουμαι και βλέπω πως παίζει ο καθηγητής το ασόδυο και δε μιλώ .
Δες το λίγο διότι κάποιοι που ήσαντε έτσι κάποτε τους φάγανε για πλάκα οι ξεκωλιάρες περιουσίες .
ΥΓ
Να πω του Alexfran αυτό που του κρύβουνε οι λοιποί φασίστες ( ότι είμαι πασοκατζής , ή θα πάθει ψυχολογικά προβλήματα)
![]()
![]()
Κοίτα ρε συ μία πρωτεύουσα στην ζώνη του ευρώ!
![]()
Και γαμώ είναι εκεί κοντά είναι το ουζερί του Γιαννίμπα σε έχω πάει ?
Εμένα με πας μόνο στο maximου
Αθηνα ε !!!![]()
![]()
Κοίτα ρε συ μία πρωτεύουσα στην ζώνη του ευρώ!
![]()
Αθηνα ε !!!και 'γω νομιζα οτι ειναι φωτο απο την Bangkok...
Φιλτατε,
Το 80% των Ελληνων ψηφοφορων εχει μηδενικη εως μικρο μεσαια εκπαιδευση.
Μηπως "καποιος" να ενημερωνει εμας τους ανιδεους?
Λαος δεν ειμαστε εμεις; Ψηφο θα ριξουμε!
Δεν είναι θέμα εκπαίδευσης, είναι θέμα τι κοζάρεις.
Σταματήστε την γκρίνια μωρέ και χαμογελάστε λίγο!
(κλόπυright)
Λαθος στα εχουν πει,ψαξτο καλυτερα...Το Μπακοκ είναι εκεί που γαμάνε οι παιδεραστές τα lady boys των 13 ετών ?
Και καλά κάνεις. Το Πασόκ μας κράτησε στην ΕΟΚ, συμμετείχε στο ΝΑΤΟ, πήρε τα λεφτά από τους αποτυχημένους επιχειρηματίες και τα έδωσε στους δικούς του, έκανε πλούσιες τις αντιπροσωπείες του εξωτερικού, κλείνωντας τις δικές μας. Ένα πολύ καλό Δεξιό κόμμα με τη παραδοσιακή έννοια του όρου που πρέπει όλοι οι Δεξιοι να υποστηρίξουμε.
Τι κοζι είχε ?
Ένα μπρος δυο πίσω
Ό,τι κάτσει
Πάω μ΄αυτόνανε που τάχει ?
ε ντάξει όταν γίνονται αυτά που γινόντουσαν, η παραγωγή έχει τσακιστεί, οι τράπεζες ξεφυτρώναν σα μανιτάρια, το χρήμα έφυγε έξω με κάθε τρόπο ( με τις πουτάνες μόνο σκέψου τι χρήμα έχει βγει έξω) , χρήμα δεν έμπαινε νε τίποτα και παρόλα αυτά είχες ένα υπέρογκο κράτος, με μίζες και κλεψιές συν τοις άλλοις και κάνεις και στο καπάκι τους ολυμπιακούς, ούτε χάρβαρντ θέλεις, ούτε να σου στείλει ιδιόχειρη επιστολή ο υπουργός για να σου πει. Το βλέπεις μόνος σου. Αν δε μπορείς, δε γίνεται κάτι άλλο.
Η γέφυρα στην Αχιλλέως ειναι.Αθηνα ε !!!και 'γω νομιζα οτι ειναι φωτο απο την Bangkok...