on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Ποιος θα μείωνε το εισόδημα μόνο των μισθωτών;
πως το κανε αυτο ρε φιλος?
προφανως δεν εισαι ελ επαγγελματίας ε?
Ποιος θα μείωνε το εισόδημα μόνο των μισθωτών;
Έχουν βρει το άτομο από καιρό. ;)οχι αλλα μια δημευση θα βοηθουσε
παντα στην κατευθυνση "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"
Απαντες ομως....
για να τονωσουμε και το αισθημα δικαιου σε αυτη την χωρα λιγουλακι
τα καλα δε μας τα λες...αχαχαχαχαχα
κατεβηκες καμια γυρα?
ασε,τραβαω τα δικα σου...ουτε κουταλια σουπα το πρωι...![]()
Αυτά είναι επιχειρήματα;![]()
Μεγάλε - σταματάω να γελάω με την πάρτη σου.Προσοχή στα βρώμικα στο Σύνταγμα. ;)
Έχουν βρει το άτομο από καιρό. ;)
gabadoododooo
το πιασες το υπονοούμενο; ;) ;)
Άντε καλό βράδυ και καλά μουνιά στον πούτσο μας....;)
Εμ σε λίγο θα μας χρειαστεί να βγούμε στο βουνό για κυνήγι
Στην τελική πάντως ποιο είναι το πρόβλημα? Το δημόσιο χρέος? Στα αρχίδια μου όμως! η ΥΦΕΣΗ και η ΑΝΕΡΓΙΑ είναι! ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην επέλθει πτώχευση , γαμάνε , γδέρνουν ότι παραγωγικό υπάρχει, ούτως ώστε να ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ οι κρατικοδίαιτοι. Στον πούτσο μου και πτώχευση να γίνει. Και το 1893 έγινε και το 1932. Και τις δύο φορές μετά η χώρα απογειώθηκε. Γιατί "πέταξε" τα βαρίδια.
Και η Ρωσία πτώχευσε το 98 και μετά έτρεχε με τρελούς ρυθμούς.
Για την ύφεση, την ανεργία και όλα αυτά ( που και εξαιτίας αυτών το κράτος έχει προβλήματα και πάει προς την πτώχευση) η ΤτΕ τα έλεγε κανονικότατα και καθαρότατα. Ε τώρα δε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως το ένα φέρνει το άλλο. Πως όταν αυτό που στηρίζει το κράτος δλδ η ιδιωτική οικονομία αδυνατίζει θα παρασύρει και το κράτος. Εκτός και αν νόμιζε κανείς πως το κράτος συνδέεται με το υπερπέραν σε online σε γραμμή dsl οπότε ότι και να συμβαίνει στην οικονομία, αυτό θα είναι πάντα εκεί ακούνητο.
Τι χοντρέ και χοντρέ ρε βλάχοΜη με το κάνεις διότι δεν έχει άλλο καραγκιοζοπαίχτη υπερεσίας σήμερα και δεν ξέρω με ποιόνανε θα φκιάξω καινούργιο παπάρι από το γέλιο
Καλά ρε χοντρέ εγώ δεν έχω επιχειρήματα
Να πω του Alexfran αυτό που του κρύβουνε οι λοιποί φασίστες ( ότι είμαι πασοκατζής , ή θα πάθει ψυχολογικά προβλήματα)
Να πω του Alexfran αυτό που του κρύβουνε οι λοιποί φασίστες ( ότι είμαι πασοκατζής , ή θα πάθει ψυχολογικά προβλήματα)
Τι χοντρέ και χοντρέ ρε βλάχο![]()
![]()
![]()
![]()
Άτομο για Οικονομία και Πολιτική λέμε....![]()
Συνήθως ένα είναι το εξιλαστήριο θύμα - Τσοβόλας rings a bell? ;)Ατομο;
ενα μονο;;
πολλοι ειναι αυτοι που αξιζουν της τυχης που λεω
Ρε το Πασοκ μας έδωσε ψωμί. Μάθατε και το Ιντενετ. Ούτε κυπελάκι με σκοινί δε θα είχατε αν δεν ήταν ο Αντρέας
περασα μια βολτα,ψιλοχαπακωμενοςδεν πηγα πουθενα,εμπλεξα σε αναποδες φασεις,αγγαρειες και τετοια
δεν μπορω να πω το οχι ο μαλακας
αμαν...σε κολλησα λες;
ατιμος πονος λεμε,δεν σε αφηνει να κοιμηθεις
τους εχω ψηφισει ολους κατα καιρους (σε βουλευτικες εννοω)
εκτος ΛΑΟΣ φυσικα
δεν πιστευω στα κομματα,αφου τα ξερεις....
Συνήθως ένα είναι το εξιλαστήριο θύμα - Τσοβόλας rings a bell? ;)
ΑΚΑ.... ΤΑΧΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΙΟ ΑΝΤΡΕΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΑΣ........
Όχι - ψάχνεσαι για καμιά δίαιτα;Δέν είσαι χοντρός ?
νομιζω αριστερος ειναιΛίγα με τον Αντρέα. Φασιστάκι
δηλαδή είσαι να πουμετε 1.78 - 179 γύρω τα 92 με 93 κιλά ?Όχι - ψάχνεσαι για καμιά δίαιτα;Έχεις τίποτα βουλιμικά επεισόδια τώρα τελευταία;
![]()