Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τότε  εγώ τί φταίω ?
Φταίω  διότι  με  κοροϊδεύανε  οι απατεώνες ?
Φταίω  διότι  οι θεσμικοί παράγοντες  με εξαπατούσαν ?
Εγώ ρε μάστορα  που  έπρεπε  να το ξέρω ?
Τέλος
Οι διοικητάδες  και οι υπουργαίοι  κωλομπαρεύανε τα στοιχεία ή λέγανε την αλήθεια , οπότε  εγώ τάξερα και είμαι συνένοχος . Και  τα δύο δε συβαίνουνε . Δεν παίζει σύνθετο δίδυμο εδώ , Μόνο γκανιαν

Δε  θα  με  ενημερώσουνε , αλλά  άμα  να  πουμε  έχουνε  συφωνήσρι υπογείως να δώκουνε το κατσιμήδι πρέπει  εγώ να  το ξέρω διότι  , στο απαντίθετο , το πράμα λέγουται  μυστική διπλωματία και το Σύνταγμα  λέγει πτου κακά

οσο και λιανα να τους το κανεις,δεν νογανε

"για ολα φταιει ο Λαος" ελεγε ο Στελλαρας,τα ειπαμε και προχθες

οι κυβερνωνες δεν φταινε ποτε,δεν εχουν τον σωστο Λαο να κυβερνησουν
 εμεις φταιμε ,ετσι λενε οι καθηγηταδες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στοιχεία με την μορφή που τα ζητάς, εγώ τουλάχιστο δεν είχα δει ποτέ (ίσως γιατί δεν είχα ενδιαφερθεί). Βέβαια, από τα 18-19, βλέποντας τον δημόσιο τομέα να αυξάνει, τον πληθωρισμό να τρέχει χωρίς να αυξάνεται η παραγωγή (απλά με το να μεγαλώνει η ζήτηση), τα ακίνητα να πηγαίνουν στο θεό, γιατί αξήθηκε η ζήτηση μέσω της φθηνής(;) στεγαστικής πίστης, και τελικά, να παίρνεις και μια σούπερ - ντούπερ ολυμπιάδα, θεωρούσα σίγουρο το φαλημέντο αργά ή γρήγορα. Βέβαια δε θεωρώ ότι είμαι ιδιαίτερα έξυπνος, αλλά γαμημένα απαισιόδοξος...

άμα είσαι  μάντης  να  παίζεις  προ πο και αλόγατα  να κονομήσεις

Εγώ δεν είμαι  μάντης
Εσύ να πούμε  είσαι  φοξ τεριέ  μυρίζεις  το μπεκατσόνι και φερμάρεις  , μετά 4 χρονια πανεπιστήμιο και ένα χρόνο μεταφτυχιακά .
με κατηογράνε  ότι όλα  τα ξερα και το παιζα  αλέκος  
Από  που τόξερα κυρ  Αστυνόμε ?
Δίναμε  στοιχεία
Πουντα  τα  στοιχεία
σελίδα  245
άλλα  λέει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έλεος ρε πoυρ, έλεος! Το γάμησες και ψόφισε! Είπαμε λαμόγια, το να τ αλλο, αλλά ότι έγραφε ότι το ΤΑΜΕΙΑΚΟ έλλειμα ήταν μειούμενο το 2002 πάει να πει ότι χάλκευαν τα στοιχεία και έκρυψαν την αλήθεια από το λαό? Και άντε το καναν, αυτό είναι το δείγμα ότι το καναν????

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
Φυσικά και δεν...
τα χε πει εδώ ο Περσόνας: κοίταξε λίγο την αναλογία παραγωγής - υπηρεσιών στο ελληνικό ΑΕΠ, και μετά εξήγησέ τα τον πουρό και τον κάθε αγανακτισμένο που δεν ήξερε...

τι να εξηγησει κανεις... Εδω υπαρχουν πανεπιστημιακοι "λεει" που λενε στα καναλια δεν μας νοιαζει αν χρεωκοπησουν οι τραπεζες.
Δεν ξερουν οτι τα λεφτα που υπαρχουν μεσα δεν ειναι του τραπεζιτη αλλα του μικρου ή μεγαλυτερου καταθετη, μισθωτου, συνταξιουχου, συμπολιτη μας.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΑΖΩΝ ? :jerking: :jerking: :jerking:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Φοβού  τους  μπουρδελιάρηδες  που  δεν έχουν  δει ζωγραφιστό  μπορντέλο , και  τους  κολομπαρίστες  που τα  ξέρουν  από τις περιγραφές  του ρδελα ντοτ κομ

Τέρμα  υποχρεωτικά  για να μπεις στο πεναπιστημιο  έπρεπε να  εξετάζεσαι  σε  βασικές  γνώσεις  κωλόμπαρου , μπορντέλου , γήπεδου  και  ιπποδρόμου .

Τί  παράθυρο  έχει ο Καβουρμπαχάν
Έχει ανοδικές  τάσεις , στάσιμος

Τί  κανει  φέτου  ο Τσιτσιολίνος  με  αναβάτη  τον τσουτσουνόπουλο , Γκανιάν  σελ 34 , Ανοίγουμε , γράφει  για  τον  lovely koutsavlation  με  αναβάτη  το ρούλη . Όξω

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
άμα είσαι  μάντης  να  παίζεις  προ πο και αλόγατα  να κονομήσεις

Εγώ δεν είμαι  μάντης
Εσύ να πούμε  είσαι  φοξ τεριέ  μυρίζεις  το μπεκατσόνι και φερμάρεις  , μετά 4 χρονια πανεπιστήμιο και ένα χρόνο μεταφτυχιακά .
με κατηογράνε  ότι όλα  τα ξερα και το παιζα  αλέκος  
Από  που τόξερα κυρ  Αστυνόμε ?
Δίναμε  στοιχεία
Πουντα  τα  στοιχεία
σελίδα  245
άλλα  λέει

Μάντης κακών, μόνο. (Το φοξ τεριε δε φερμάρει  ;) )

Άλλο το "δεν ήξερα" κι άλλο το "δεν έπαιρνα μυρωδιά". Τώρα αν μέσω της επικαλούμενης άγνοιας θέλεις κι εσύ να δικαιολογηθείς (στον εαυτό σου πριν απ' όλα) για τις δικές σου πολιτικές επιλογές των προηγούμενων χρόνων, τότε είναι άλλο πράγμα...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Φταίω  διότι  οι θεσμικοί παράγοντες  με εξαπατούσαν ?
Ναι ρε - σε εξαπάτησαν. Κάνε μήνυση στο Σημίτη - μπορείς να αποδείξεις δόλο στα δικαστήρια; Μπορείς να κατηγορήσεις τον Παπαντωνίου για ανικανότητα; Λέγε ρε - μπορείς;

Τον Χατζανέστη και τα άλλα τα μουνόπανα τα στήσανε στον τοίχο κάποτε. Ακόμα κι αν γινόταν αυτό σήμερα - θα εξαφανιζόταν το χρέος, ο ΟΣΕ από αύριο θα σταματούσε να έχει έλλειμμα; E?

Παπαρολόγοι της Πλατείας - πως να παράγει ρε αυτός ο τόπος τίποτα; Έχεις μπει σε Πανεπιστήμιο της Ευρώπης - στη βιβλιοθήκη να χαζέψεις; Πάνε στου Ζωγράφου και δες χάλι ρε....

Που φταίει το μνημόνιο - γαμώ το ξεσταύρι σας μέσα όλοι.... :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εσύ να πούμε  είσαι  φοξ τεριέ  μυρίζεις  το μπεκατσόνι και φερμάρεις  

Συγνωμην κιολας,αλλα εδω εχεις ενα λαθακι

Για το κυνηγι μπεκατσας και μπεκατσονιου χρησιμοποιουνται σκυλοι φερμας (να μην τους αναφερω και
 μπλεξουμε..)

Το περιφημο Φοξ Τερριε ειναι φωλεοδυτης και η ειδικευση του ειναι το κυνηγι (δια της
 ακινητοποιησης του θηραματος σαφως-δεν φημιζεται για την "λεπτη" του μυτη..)αγριοχοιρου οπου
 ειναι απαικτο (αν και μικροσωμο δεν του λειπει ο "τσαμπουκας" οπως και ολα τα τερριε αλλωστε) οι αλεπές,
 και τα κουναβια (ελα Εκτορρρρρρ)

κλεινει η παρενθεση,αλλα βρηκα πεδιο να προσφερω τις γνωσεις μου,οιμε!!! :S

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Οι κυβερνώντες υπήρξαν τέτοιοι (τουλάχιστο τα τελευταία 35 χρόνια) με δημοκρατική νομιμοποίηση. Σε πιάσανε κορόιδο? Ίσως... ακόμα και γι' αυτό όμως, υπάρχει το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί. Σε βάλανε στο κόλπο? (μισθός, επιδότηση, θαλασσοδάνειο, προμήθεια δημοσίου, προστασία επαγγέλματος κλπ...) Το μερίδιο που σου αναλογεί είναι μεγαλύτερο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Συγνωμην κιολας,αλλα εδω εχεις ενα λαθακι

Για το κυνηγι μπεκατσας και μπεκατσονιου χρησιμοποιουνται σκυλοι φερμας (να μην τους αναφερω και
 μπλεξουμε..)

Το περιφημο Φοξ Τερριε ειναι φωλεοδυτης και η ειδικευση του ειναι το κυνηγι (δια της
 ακινητοποιησης του θηραματος σαφως-δεν φημιζεται για την "λεπτη" του μυτη..)αγριοχοιρου οπου
 ειναι απαικτο (αν και μικροσωμο δεν του λειπει ο "τσαμπουκας" οπως και ολα τα τερριε αλλωστε) οι αλεπές,
 και τα κουναβια (ελα Εκτορρρρρρ)

κλεινει η παρενθεση,αλλα βρηκα πεδιο να προσφερω τις γνωσεις μου,οιμε!!! :S

χαχα ετσι.

παντως ακομα δε μπορω να το πιστεψω, πως μια εγκεφαλαρα σα τον πουρινιο το 2009 περιμενε οτι θα δει φως με τον γιωργακη και του την εριξε στη καλπη  :think:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ένα πλακάτ από τη συγκέντρωση των "αγανακτισμένων" στην πλατεία Συντάγματος, με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία φέρει στο κέντρο τον αγκυλωτό σταυρό, ήταν ότι χρειάζονταν γερμανικά μέσα για να εστιαστούν εκεί.

Για αρχή το έγκυρο και σοβαρό περιοδικό "Der Spiegel", το οποίο δημοσιεύει τη φωτογραφία σε θέμα όχι απόλυτα σχετικό, αφού μιλά για την κρίση στην Ελλάδα και όχι για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Πάντως, δεν σχολιάζει τη φωτογραφία.
Αντίθετα, η πιο λαϊκή εφημερίδα Bild, στην έκδοση της τη Δευτέρα, αναδημοσιεύει την εφημερίδα και γράφει ότι "με τον αγκυλωτό σταυρό οι Έλληνες διασύρουν την Ευρώπη και παρόλα αυτά λαμβάνουν νέα βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ".
Στην ιστοσελίδα η "Bild Online" κάνει λόγο και για "ένα νέο σκάνδαλο" που έρχεται στο φως αναφορικά με περιστατικό που συνέβη κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας Γερμανών βουλευτών στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου.
Σύμφωνα με τη Bild, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη απευθυνόμενη στους Γερμανούς βουλευτές είπε:
"Εάν δεν στηρίξετε τη χώρα μας θα συμβεί με τους συμπατριώτες σας το ίδιο που συνέβη στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κρήτη".
Το γεγονός επιβεβαιώνει στην εφημερίδα o χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Μίχαελ Χένριχ λέγοντας πως "ο διερμηνέας δεν μετέφρασε τη συγκεκριμένη φράση", η οποία ήρθε στο φως όταν η επιστημονική υπηρεσία της Βουλής μετέφρασε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή" της 19ης Μαΐου.
Ο Γερμανός βουλευτής, μιλώντας στη Bild, το χαρακτήρισε "θρασύτητα" και πρόσθεσε ότι "ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος μας είχε βρίσει με αντίστοιχα υπονοούμενα".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, "ο κ. Πετσάλνικος διέψευσε στη Bild το συμβάν, στο οποίο αναφέρονται αρκετοί συμμετέχοντες στο ταξίδι". Η συζήτηση ήταν "φιλική και εποικοδομητική", δηλώνει ο κ. Πετσάλνικος στη Bild.
Είναι πάντως άκρως εντυπωσιακό πως η Bild, γνωστή για τα λαϊκίστικα άρθρα και ρεπορτάζ της, εμπλέκει φράσεις βουλευτών με μία φωτογραφία από τη συγκέντρωση των αγανακτισμένων, χωρίς να δίνει όμως έμφαση στον πραγματικό συμβολισμό του πλακάτ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα ισχυρίζεται πως η φωτογραφία είναι από το πρακτορείο Associated Press.

ειδατε με τις μαλακιες σας τι γινεται;
θα μας κηρυξει η Μπιλτ στο τελος και τον πολεμο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έλεος ρε πoυρ, έλεος! Το γάμησες και ψόφισε! Είπαμε λαμόγια, το να τ αλλο, αλλά ότι έγραφε ότι το ΤΑΜΕΙΑΚΟ έλλειμα ήταν μειούμενο το 2002 πάει να πει ότι χάλκευαν τα στοιχεία και έκρυψαν την αλήθεια από το λαό? Και άντε το καναν, αυτό είναι το δείγμα ότι το καναν????

Εγώ  το  γάμησα  ή  εσύ  που  λες  πέντε  μαλακίες , με  ύφος  του  Πρύτανη  του Χάρβαρντ ,  για  να  κάνεις  το σπουδαίο στους  χαζοί , και  σε  ξεβράκωσε  ο γέροντας .

Βάνω  ένα  πενηνταράκι  στοίχημα , ότι  ακόμα  δεν τη  διάβασες  την  έκθεση , υποθέτεις  τί λέει .
Σπεκουλάρεις !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλήθεια  γιατί  θα  διαβάσω παρακάτω  παραγράφους  και  θα  πάθεις  ξανά  κολούμπρα !
Σπίτι  να  πούμε που τις  έχεις  όλες  πάκα  τίς  έχεις  για  να  έρχεται αλφάδι  η  βιβλιοθήκη ? 

Πες  μανάρι  μου  δεν γουστάρω  τους  πλατειακούς  διότι  αβρωμάνε  τα  ποδάρια  τους
Διότι  δε  μου  αρέσει  η  μουτσούνα  τους
Διότι  δεν είναι  αριστερώς  ορθοί  που  λέει  ο Καπετάνιος
Μη  μας  λέτε  πηγαίναμε  και μεις  συνένοχοι , τα  ξέραμε  όλα , σφυράγαμε  κλέφτικα  και  τώρα  βαράμε  το μερελό γιατί μας  έκοψε  τη  μασαμπούκα .

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ακόμα κι αν γινόταν αυτό σήμερα - θα εξαφανιζόταν το χρέος, ο ΟΣΕ από αύριο θα σταματούσε να έχει έλλειμμα; E?

οχι αλλα μια δημευση θα βοηθουσε
 παντα στην κατευθυνση "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"

Απαντες ομως....

για να τονωσουμε και το αισθημα δικαιου σε αυτη την χωρα λιγουλακι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom