skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ο Σκλαβενιτης κοιταγε τις μπισνες και εκανε μια οικογενεια μπουρδελο που δε θαθελε κανεις τη τυχη του![]()
Υπερβάλλεις λίγο...
ο Σκλαβενιτης κοιταγε τις μπισνες και εκανε μια οικογενεια μπουρδελο που δε θαθελε κανεις τη τυχη του![]()
http://[URL unfurl="true"]www.karagkiozis.com/fig_karag.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ LEONORO
ΠΡΟΩΠΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ LEONORO
Τότε εγώ τί φταίω ?
Φταίω διότι με κοροϊδεύανε οι απατεώνες ?
Φταίω διότι οι θεσμικοί παράγοντες με εξαπατούσαν ?
Εγώ ρε μάστορα που έπρεπε να το ξέρω ?
Τέλος
Οι διοικητάδες και οι υπουργαίοι κωλομπαρεύανε τα στοιχεία ή λέγανε την αλήθεια , οπότε εγώ τάξερα και είμαι συνένοχος . Και τα δύο δε συβαίνουνε . Δεν παίζει σύνθετο δίδυμο εδώ , Μόνο γκανιαν
Δε θα με ενημερώσουνε , αλλά άμα να πουμε έχουνε συφωνήσρι υπογείως να δώκουνε το κατσιμήδι πρέπει εγώ να το ξέρω διότι , στο απαντίθετο , το πράμα λέγουται μυστική διπλωματία και το Σύνταγμα λέγει πτου κακά
Στοιχεία με την μορφή που τα ζητάς, εγώ τουλάχιστο δεν είχα δει ποτέ (ίσως γιατί δεν είχα ενδιαφερθεί). Βέβαια, από τα 18-19, βλέποντας τον δημόσιο τομέα να αυξάνει, τον πληθωρισμό να τρέχει χωρίς να αυξάνεται η παραγωγή (απλά με το να μεγαλώνει η ζήτηση), τα ακίνητα να πηγαίνουν στο θεό, γιατί αξήθηκε η ζήτηση μέσω της φθηνής(;) στεγαστικής πίστης, και τελικά, να παίρνεις και μια σούπερ - ντούπερ ολυμπιάδα, θεωρούσα σίγουρο το φαλημέντο αργά ή γρήγορα. Βέβαια δε θεωρώ ότι είμαι ιδιαίτερα έξυπνος, αλλά γαμημένα απαισιόδοξος...
Φυσικά και δεν...
τα χε πει εδώ ο Περσόνας: κοίταξε λίγο την αναλογία παραγωγής - υπηρεσιών στο ελληνικό ΑΕΠ, και μετά εξήγησέ τα τον πουρό και τον κάθε αγανακτισμένο που δεν ήξερε...
οσο και λιανα να τους το κανεις,δεν νογανε
"για ολα φταιει ο Λαος" ελεγε ο Στελλαρας,τα ειπαμε και προχθες
οι κυβερνωνες δεν φταινε ποτε,δεν εχουν τον σωστο Λαο να κυβερνησουν
εμεις φταιμε ,ετσι λενε οι καθηγηταδες
ΟκΔε πας στο chat/spam; Εχω συνηθίσει να μιλάω κανόνικά σε αυτά τα thread και η παρουσία ηλίθιου μου διέφυγε
άμα είσαι μάντης να παίζεις προ πο και αλόγατα να κονομήσεις
Εγώ δεν είμαι μάντης
Εσύ να πούμε είσαι φοξ τεριέ μυρίζεις το μπεκατσόνι και φερμάρεις , μετά 4 χρονια πανεπιστήμιο και ένα χρόνο μεταφτυχιακά .
με κατηογράνε ότι όλα τα ξερα και το παιζα αλέκος
Από που τόξερα κυρ Αστυνόμε ?
Δίναμε στοιχεία
Πουντα τα στοιχεία
σελίδα 245
άλλα λέει
Ναι ρε - σε εξαπάτησαν. Κάνε μήνυση στο Σημίτη - μπορείς να αποδείξεις δόλο στα δικαστήρια; Μπορείς να κατηγορήσεις τον Παπαντωνίου για ανικανότητα; Λέγε ρε - μπορείς;Φταίω διότι οι θεσμικοί παράγοντες με εξαπατούσαν ?
Εσύ να πούμε είσαι φοξ τεριέ μυρίζεις το μπεκατσόνι και φερμάρεις
οσο και λιανα να τους το κανεις,δεν νογανε
"για ολα φταιει ο Λαος" ελεγε ο Στελλαρας,τα ειπαμε και προχθες
οι κυβερνωνες δεν φταινε ποτε,δεν εχουν τον σωστο Λαο να κυβερνησουν
εμεις φταιμε ,ετσι λενε οι καθηγηταδες
Μάντης κακών, μόνο. (Το φοξ τεριε δε φερμάρει ;) )
Συγνωμην κιολας,αλλα εδω εχεις ενα λαθακι
Για το κυνηγι μπεκατσας και μπεκατσονιου χρησιμοποιουνται σκυλοι φερμας (να μην τους αναφερω και
μπλεξουμε..)
Το περιφημο Φοξ Τερριε ειναι φωλεοδυτης και η ειδικευση του ειναι το κυνηγι (δια της
ακινητοποιησης του θηραματος σαφως-δεν φημιζεται για την "λεπτη" του μυτη..)αγριοχοιρου οπου
ειναι απαικτο (αν και μικροσωμο δεν του λειπει ο "τσαμπουκας" οπως και ολα τα τερριε αλλωστε) οι αλεπές,
και τα κουναβια (ελα Εκτορρρρρρ)
κλεινει η παρενθεση,αλλα βρηκα πεδιο να προσφερω τις γνωσεις μου,οιμε!!! :S
Έλεος ρε πoυρ, έλεος! Το γάμησες και ψόφισε! Είπαμε λαμόγια, το να τ αλλο, αλλά ότι έγραφε ότι το ΤΑΜΕΙΑΚΟ έλλειμα ήταν μειούμενο το 2002 πάει να πει ότι χάλκευαν τα στοιχεία και έκρυψαν την αλήθεια από το λαό? Και άντε το καναν, αυτό είναι το δείγμα ότι το καναν????
α γαμει ρε
ααααααααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
Ακόμα κι αν γινόταν αυτό σήμερα - θα εξαφανιζόταν το χρέος, ο ΟΣΕ από αύριο θα σταματούσε να έχει έλλειμμα; E?